Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια και μπεμπακια!!!

πως ειστε σημερα?

εμεις καλα, βεβαια χτες κοιμαμασταν ολη μερα σχεδον τοσο που πηρα την γιατρο τηλεφωνο γιατι φοβηθηκα αλλα αφου οταν ξυπναει τρωει και βρεχει και πανες δεν πρεπει να φοβαμαι.. πολυ υσηχο βρε κοριτσια, δεν καταλαβαινουμε οτι εχουμε μωρο στο σπιτι.

Οταν ξυπναει καμαρωνει στην κουνια και δε κλαιει καθολου..

το απογευμα εχουμε βολτα στα μαγαζια..

Βιργιανακι παρτο αποφαση και μην ντρεπεσαι καθολου! τιποτα δεν ειναι..

εμενα με βολευουν οι μπλουζες θηλασμου, μου εφεραν και δωρο απο τα Η&Μ τωρα στην γιορτη μου και εχω τα βασικα χρωματα, με φουστιτσα απο κατω ειμαι μια χαρα..

Εγω την ζωνη την εβαλα την μερα που βγηκα απο την κλινικη και την φοραω αρκετες ωρες την μερα, εχω δει διαφορα.

και εγω θα ξεκινησω γυμναστικη αλλα μετα το διμηνο, αντε βοηθεια μας!!!

Μινακι μου τι ομορφο χερακι στρουμπουλο-στρουμπουλο????

περαστικα σου βρε αγαπη, τι ειναι η καντινιαση?

Τα κακα του μωρου, ετσι πρεπει να ειναι, μην ανυσηχεις..

Μονο αν δεις αιμα ή ειναι σαν της κατσικας να ανυσηχεις, ολα τα αλλα ειναι φυσιολογικα. Εμενα δεν μου εχει κανει ποτε σφικτα κακα, μονο νερουλα με σπορακια και μουσταρδι.

Εσεις βαλατε πατουσακια και ποδαρακια, ειπα να βαλουμε χερακι εμεις. Κραταει και το δαχτυλακι της μανουλας του:D.

Καντιντιαση ειναι μυκητες. Δεν ξερω και πολλα, το ειδα διπλα και το εψαξα λιγο στο ιντερνετ. Μετα πηρα την παιδιατρο και μου το επιβεβαιωσε. Εμενα μεχουν τρελανει στην φαγουρα και το καψιμο του στηθους. Ειναι φορες που νιωθω να μου χωνουν βελονες στο στηθος, ασχετα με τον θηλασμο, οτι ωρα ναναι. Και ποναει πολυ... Θα βαλουμε την κρεμουλα μαμα και γιος και ελπιζω να περασει. Ελπιζω να ευθυνεται αυτο για το οτι ο μικρος δεν θελει να μεινει στο στηθος για πολυ ωρα, θα δουμε.

Μαρακι, μην το πεις ουτε του παπα.... Τοσο ησυχο μωρο. Εμας μας κραταει ξυπνιους μεχρι τις 2 το πρωι-νεο χουι:P. Δεν κλαιει, απλα γκρινιαζει και ειναι ανησυχος. Μαλλον εχει κολικους, τι να πω.

Θελω να αρχισω να θηλαζω πια, δεν αντεχω αλλο τις αντλησεις. Ειμαι κομματια καθε μερα, δεν εχω χρονο πολλες φορες ουτε τα απαραιτητα τα κανω. ΕΛπιζω να περασει γρηγορα οτι ειναι και το μωρο μου να καθεται στο στηθος, γιατι οι αντοχες μου εξαντλουνται....

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πως ειναι τα κεφια???

εμεις μια χαρουλα, κοιμομαστε τωρα.. χτες ηταν ολη την μερα σχεδον ξυπνια αλλα δεν γκρινιαζε το πουλακι μου.. Ολα καλα..

Μινακι, περαστικα σας βρε.. τι ναπω, κουραγιο ολα θα περασουν και θα θηλαζεις καποια στιγμη ανενοχλητη!!!!

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!

Καλημερούδια, τι μου κάνετε; Εδώ απ' ότι φαίνεται θα ψηθούμε σήμερα, έχει ζέστη πολύ.

Η μπουμπού κοιμάται στο ριλαξάκι φυσικά την κούνια ευτυχώς την τιμάει μόνο το βράδυ. Ρε κορίτσια είχα ξεχάσει πόσο γρήγορα μεγαλώνουν, είναι όλο γλύκες και γελάκια, άρχισε και κάνει και το κακαριστό όταν την γαργαλάμε. Γουλίτσες έχουμε, όχι σύνεχεια βέβαια. Κακάκια κάνουμε μία φορά την μέρα, ή κάθε δεύτερη, για όσες ανυσηχούν, εν αντιθέση με το γιο μου που έκανε συνεχώς και πολλά. Με το δεξί στήθος έχει θέμα της κατεβαίνει πολύ γάλα και τσαντίζεται, κατά τα άλλα τα πάμε μια χαρά, σας είπα έχω κάνει και 7 μπανάκια, τα μετράω σαν τα παιδάκια, μόνο χθες δεν την πείραμε μαζί μας γιατί κοιμόταν. Ο μικρός μου τις τελευταία μέρες πάει πάρα πολύ καλά με τον τραυλισμό, ελπίζω ότι θα ξεπεραστεί, γιατί πραγματικά είχες χειροτερέψει πολύ. Βέβαια με τον παιδικό που θα ξεκινήσει πολύ πιθανό να χειροτερέψει πάλι,με έχει προειδοποιήσει η ξαδέλφη μου -λογοθεραπεύτρια- ειναι ψυχολογικό λέει, όταν θα αρχίσει να νιώθει αυτοπεποίθηση για τον εαυτό του θα το ξεπεράσει.

Μινούλα μου μάλλον καντιτίαση είναι, ψάχτο και ομοιοπαθητικά αν σε ενδιαφέρει. Υπάρχουν και γιατροί γυναικολόγοι και έχω διαβάσει στον πάρεντσ για μία Αριστέαhttp://www.homeopathy.gr/doctors-homeopaths.php?id=119. Εμείς έχουμε βρει την υγειά μας οικογενειακός, έχει πιστεί και ο άντρας μου και ξεκίνησε και αυτός. Βοηθάει σε πολλά και ειδικά στα μώρά που ο οργανισμός τους είναι καθαρός, για ιώσεις, αλλεργίες, θέματα με το στήθος.

15 Σεπτέμβρη έχουμε το ραντεβού, οπότε 14-15 θα είμαι Αθήνα, αν μπορείτε να μαζευτούμε να συναντηθούμε σε κανά εμπορικό, που να βολεύει. Εμείς θα μείνουμε η κέντρο σε ξενοδοχείο, ή Κορυδαλλό στον κουνιάδο μου, δεν ξέρουμε ακόμα.

Σας φιλώ μόλις γύρισαν οι άντρες μου.

Η μάμά τοπολίνα τι έγινε ρε κορίτσια;

dYU4p3.png

καλημερα κοριτσια και απο εμας!!!

Μπλουμπλουδακι τι κανεις? μια χαρουλα με την μικρη, και εμενα εχει αρχισει και κανει γελακια και χαρουλες!!! καλε τι μια φορα τη μερα κακα? εμενα κανει 5-6 φορες, νερουλα και με εκρηξεις:shock::shock:!

Μολις τωρα την καθαριζα και κοιμηθηκε η κυρια του καλου καιρου στο ριλαξ και εμενα.

Ποση ωρα την αφηνεις να κοιμαται στο ριλαξ?

και εγω θελω να κανω κανα μπανακι, αλλα πολυ ζεστη ρε κοριτσια που να την παρω μαζι μου την καραμελιτσα?

Μακαρι να περασει συντομα ο τραυλισμος του μικρου σου.

Αντε τυχερουλες θα κανονισετε και συναντηση... ζηλευω!

Ναι Μαράκι 1 φορά τη μέρα, και στο γιο μου είχα συνηθίσει 3-4 φορές όπως και η μικρή σου, κάθε παιδί διαφορετικά τελικά.

Ωραία θα ήταν να ήσουν και εσύ, Μαράκι, όποια κοπέλα πάντως μπορεί θα χαρώ πολύ.

Όσο για τον τραυλισμό, ήδη είναι απίστευτα καλά, για να δούμε που θα πάει. Για το γνωστό θέμα που κουβεντιάζατε πριν μέρες, για σεχ βρε λέω, το τιμήσαμε χθες, πήγε καλύτερα από ότι το περίμενα, γιατί μετά την πρώτη γέννα να πω την αλήθεια πόναγα, τώρα ευτυχώς μια χαρά, άντε να μπούμε ενεργά στο άθλημα, γιατί ένιωσα πρωτάρα εντελώς. Μαράκι για μπάνιο εμείς πάμε κατά της 7 είναι μια χαρά, και ζέστη δεν έχει και η θάλασσα είνια τέλεια. Δόκιμασε το.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!!!!!!!

Μινουλα μου περαστικουλια και σε σενα και στο βεβε σου.

Μπλουλου μπραβο στο παιδακι σου πλου καλυτερεψε με τον τραβλισμο...τι σου ειναι τελικα η ψυχολογια ε????

Για την συναντηση μεσα ειμαι και γω κοριτσακια, θα χαρω να γνωριστουμε!!!! Οσο για το σεχ εμεις not yet.... στις διακοπουλες λεω....αφου θα παω πρωτα και στο γιατρουλη να δωσει το οκ....Οσο για το πως κυλα η δικη μας η ζωη....θηλασμος - θηλαστρο - ταισμα αλλαγμα και φτου και απ την αρχη...ολη την ωρα buzy....περιμενω πως και πως την αλλη βδομαδα να φυγουμε διακοπουλες να χαλαρωσουμε και να μαυρισουμε λιγο....χαχαχα

Φιλακια κοριτσακια!!!!!!!!!!!

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

Μια γλυκια καλημερα σε ολες.

Γυρισαμε χθες, φευγουμε αυριο! Δεν προλαβαινω να σας διαβάσω. ευχομαι ολες να ειστε καλα!

Τη μικρή δεν την πηγα καθολου θαλασσα. Μονο σε καφετέρεια. Ειναι μικρη! Αυτο ειχε σαν αποτέλεσμα να κάνω μονο 2 μπανια. δεν πειράζει.Ετσι ειναι αυτά!

Ο μικρος πέρασε τέλεια. Ξεσάλωσε. Πραγματικες διακοπές ήταν γι΄αυτον! Αχ πως θα τον μαζέψουμε??

Σας αφηνω. Πολλα φιλια και θα τα πούμε σε λιγες μέρες!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Με μια μαια που σας διάβασα:....

Σεξ...χμ κατι κάναμε αλλα δεν υπάρχει χρονος με 2 παιδια...κλαψ κλαψ..

Βαφτισια ήθελα κα εγώ για Οκτώβρη, αλλα χλωμο. Πάμε για Απριλιο. κατερινα δεν ειναι νωρις. Μια χαρα ειναι. Καντα!

Mινουλα υποθέτω πως πήγατε διακοπές. οποτε δεν εχει νοημα να σου πώ για τη θάλασσα. Καλα να περάσετε!

Μαρακι σου ευχηθηκα πριν φυγώ, αλλα και πάλι ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α! Μεχρι 4/9 δεν μπορώ να βρεθούμε. Μετα ειμαι οκ! Για να το δουμε βρε κορίτσια!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημερα, τι μου κανετε?

Εμεις μια χαρουλα, εχει μια ζεστη και εναν σκατοαερα που σοιυ τρυαει το κεφαλι.

χτες ειχαμε παει σε ενα φιλικο μας ζευγαρι που εχει ενα μωρακι 20 μηνων, ζηλευε το πουλακι μου αλλα προσπαθουσαμε να ασχολουμαστε μαζι της...

Η δικια μου παλι ηταν λιγο ανυσηχη και ηθελε ολο αγκαλιτσα και μαμ..

Κατερινακι καλη συνεχεια διακοπων.... σε περιμενουμε πισω.

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!

καλημερα κ απο μας!!! τρελλος αερας δεν μου αρεσει καθολου!!!!

εμεις φαγαμεκ καθομαστε στο ριλαξ !!! χλωμο να κοιμηθουμε γιατι πριν λιγο ξυπνησε απο τον εικασαλεπτο υπνο της !!! χαχαχ!! βρε κοριτσια κανει νευρικες κινησεις ακομα κ οταν κοιμαται ! βαζει χερια στο προσωπο κ γδερνεται !!! απαπαπαπ!!! το εχει κανενα αλλο μωρακι αυτο ?????

κατερινακι παλι θα φυγετε ???? αντε να περασετε ομορφα !!

μπλουμπλου εμας η δευτερη φορα πηγε πολυ καλυτερα ! χαχαχα!!! αλλα η μπεμπα δινει σπανια το οκ για αγκαλιτσες !!!!! χαχαχαχ!!!!!

εμεις παντως κοριτσια κανουμε ελευθερα !!! θελουμε κ αλλο μωρακι ! αν ερθει ετσι καλως ! αλλιως σε κανενα χρονακι αν δεν θα ξαναπροσπαθησουμε με τον αλλο τροπο !

Βασικα δεν ειμαι σιγουρη οτι θελω 100% ενα δευτερο τωρα γιατι θελω να χαρω τη μικρουλα, αλλα απο την αλλη επειδη ταλαιπωρηθηκαμε για να ερθει ειπαμε χωρις αγχη κ βλακειες οποτε θελει ας ερθει !!!! εμεις βαλαμε πρωτη κ παμε ! χαχαχαχ!!!!

αλλα απ οσα εχι παρει το ματι μου ο θηλασμος ειναι κ λιγο σαν αντισυληψη οποτε βλεποντας κ κανοντας !!! χχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!! Κ φυσικα οτι θελει ο Θεος !!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μας...ξυπνήσαμε, ενεργηθήκαμε και τώρα νάνι στο καρότσι...

βρε κοριτσια κανει νευρικες κινησεις ακομα κ οταν κοιμαται ! βαζει χερια στο προσωπο κ γδερνεται !!! απαπαπαπ!!! το εχει κανενα αλλο μωρακι αυτο ?????

Virgi μου και σε μένα τα ίδια κάνει, μόνο στον βραδινό ύπνο είναι ήσυχη...επίσης τώρα αρχισε να βάζει με μανια το χέρι στο στόμα, τόσο που μερικές φορές αναγουλιάζει.Άσε που στο κρεβάτι αλλιώς τη βάζουμε για ύπνο και αλλιώς τη βρίσκουμε,συνήθως με τα πόδια εκεί που ήταν το κεφάλι...:shock:

an1cJQqVM2J0000MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfHRvIG1wb3VtcG91a2kgbW91IGVpbmFp.gif

γεια σας κοριτσακια!!

το καλο μου το παιδακι ηταν ξυπνιο ολο το πρωι και πριν κανα 2ωρο κοιμηθηκε και μπορεσα να κανω ολες τις δουλιτσες μου..

βρε κοριτσια κανει νευρικες κινησεις ακομα κ οταν κοιμαται ! βαζει χερια στο προσωπο κ γδερνεται !!! απαπαπαπ!!! το εχει κανενα αλλο μωρακι αυτο ?????

και εμενα το κανει αυτο Βιργινακι μου και μαλιστα τοσο που κοκκινιζει..

ειχε και την βρεφικη ακμη και γινοταν η μουριτσα μας χαλια...

της βαζω μια λοσιον ομως και ειναι μια χαρουλα.

Βρε κοριτσακι απο τωρα δευτερο? ειμαστε και απο καισαρικη, ας περασει κανα εξαμηνο πρωτα.

Εμενα παντως ο γιατρος μου ειπε να προσεχουμε και να μην μεινω εγκυος αν δεν περασουν τουλαχιστον εξι μηνες.

Στο ευχομαι παντως να μεινεις οποτε νιωσεις ετοιμη και παρα πολυ ευκολα αυτην την φορα!!!!

linjaκι τι κανεις? ολα καλα?

Κατερινακι μου σε περιμενουμε πισω.. καλα να περασετε!!

δεν ετυχε να το πω ποτε στη γιατρο μας ομως!!! εσυ μηπως ? οσο για τη μπουνια στο στομα μια απο τα ιδια!!!!!!!!!!!

Την ρώτησα και μου είπε πως είναι φυσιολογικό, είναι αντανακλαστικές κινήσεις όπως και το μασούλημα του χεριού...δείγμα ότι μεγαλώνουν και ανακαλύπτουν καινούριες κινήσεις (και μάλλον και γεύσεις :tongue:)

Μαρία μου είμαι μια χαρά, απο τότε που σταμάτησαν οι κολικοί της μπουμπούς σταμάτησαν και τα ξενύχτια μου (αν δεν είχα και μετακόμιση σε 5 μέρες θα ήμουν σούπερ)

εσείς διαβάζω οτι τα πάτε τέλεια, πολλά μπράβο (άσε το παιδί να κοιμάται όσο θέλει και μην ανησυχεις...άκου να πάρει τηλ το γιατρο?!?!!?) :D

an1cJQqVM2J0000MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfHRvIG1wb3VtcG91a2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...