Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

δεν ξερω βρε μαρακι τι θελει.... κατι εχει κ κανει ετσι αλλα δεν ξερω τι κ χανω την υπομονη μου κ θυμωνω κ το μετανιωνω καθε φορα......

καποιος πρεπει να μου πει τι εχει δεν αντεχω αλλο αυτο το σπαρακτικο κλαμα καθε μερα!!! εξαντλειται η υπομονη μου σου λεω...κ δεν μου φταιει σε κατι αλλα 2 μηνες τωρα το ιδιο παραμυθι ζω ! ενταξει δεν λεω ονειρο ειναι που ειμαι μανουλα αλλα σε αυτο το κομματι σηκωνω τα χερια ψηλα απο τωρα ! δεν εχω με ποιο τροπο να τη βοηθησω !!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια μου!!!! Τι μου κανετε? Βλεπω μαζευομαστε παλι σιγα σιγα...! Εμεις ειμαστε διακοπουλες στο Ξυλοκαστρο και περναμε σουπερ! Ομικρος ειναι πολυ καλος, αν εξαιρεσουμε τους κολικους που τους εχουμε συνηθισει πια! Αλλα αυτο που με ανησυχει ειναι η δυσκοιλιοτητα. Του εβαλα μια μπατονετα με λεδακι στον πωπουδακο του την Κυριακη και ετσι τα εκανε στο καπακι... 3 πανες αλλαξαμε! Απο τοτε παλι τιποτα...

Μαρακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Να εισαι παντα ευτυχισμενη και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

Λιγο στα παιταχτα που σας διαβασα ειδα οτι λετε για επαφες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!

Και ερωτω... εμεις δεν εχουμε κανει τιποτα μετα τη γεννα. Γεννησα φυσιολογικα και εχουν περασει 57 μερες. Ο γιατρος θα με δει αφου γυρισω απο τις διακοπες, αρχες Σεπτεμβρ δηλαδη. Θεωρητικα μου ειχε πει οτι μετα το μηνα μπορω να κανω και μπανιο και .... αλλα μπορω? Καμμια εμπειρια και συμβουλη θα ηταν χρησιμη! Να εκμεταλλευτουμε τις διακοπες!!!! Αν και φοβαμαι μη πονεσω.... Φιλακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Αγγελικουλα μου καλημερουδια !!

Κ σε ολες τις μανουλες της παρεας μας βεβαιως βεβαιως !!!

Λοιπον επειδη κ εμενα μεσολαβησε διαστημα διακοπων δεν πηγα κ δεν εχω παει ακομα στο γιατρο !!! Αλλα εκανα πριν λιγες μερουλες πρωτη φορα μετα απο τοοοοοοοσο καιρο...κ καταλαβαινεις ! Εννοειται οτι θα πονας...αδουλευτο ηταν τοσο καιρο !!!! χαχαχαχχααχχ!!!!!!! στο γιατρο κ γω θα παω την ερχομενη βδομαδα !

Για τα κακακια ετσι ηταν κ μας στην αρχη..καθε 3 μερες αλλα με τον καιρο σα να φτιαχνει το θεμα ολο ! Μια κανει μερα παρα μερα μια καθε μερα κ που κ που ξανα στις 3 μερες ! δεν ειναι δυσκιλιοτητα αυτο μου ειπε ο γιατρος... ενα παιδι μπορει να κανει κακα καθε μερα κ να ειναι σφικτα πολυ ! τοτε λεμε οτι ειναι δυσκιλιο ! ενω αν ενα παιδι κανει ακομα κ καθε 3 η 4 μερες αλλα τα κακα του ειναι μαλακα ειναι φυσιολογικο ! ετσι μου ειπε ! οι κολικοι θα περασουν σιγα σιγα !!!! εγω εχω ηδη σταματησει κ το σιροπι !

εχει ξεκινησει ομως νεος κυκλος γκρινιας μαλλον απο δοντια γιατι στα ουλα της τα κατω εχει βγει μια ασπρη μυτουλα απ την προηγουμενη βδομαδα !!!

αυτα τα ολιγα !!!!!!

α κ τα χθεσινα μας νεα ,.. πηγαμε μεχρι το εμπορικο το athens heart γιατι ηθελα να δω φορεμα για γαμο στα raxevsky εβαλα 3 κ εκει στο τριτο το εβαλα κ στα ποδια ! οπου φυγει φυγει ημουν ! αφου δεν εφυγα με το φορεμα μαζι παλι καλα !! χαχχαχα!!! η μικρη μια χαρα βολταρε μεσα στο μαγαζι με το μπαμπα της κ ξαφνικα παταει ενα κλαμα να μη σταματαει ! την παιρνω αγκαλια.τπτ !!!! γδυνομαι αρων αρων κ εφυγα τρεχοντας ! ρεζιλι εγινα !!!!! αλλα ετσι κ αλλιως δεν με αρεσε κατι οποτε ενταξει !

Ψαχνω φορεμα για γαμο αλλα σε προσιτες τιμες γιατι το ταμειο ειναι μειον!!! εχετε κατι να προτεινετε ???? ειναι κανεις εδω να μου απαντησει ???

μονολογω αλλα καθολου δεν πειραζει!!! χαχαχαχ!!!!

12 κιλα ειχα παρει στην εγκυμοσυνη κ αυτη τη στιγμη εχω χασει 15 !!! η κοιλια γιατι δεν μαζευεται ????? οεο ??? γιατι οταν πριζεται το εντερακι μου εκει στα πλαγια ξεχιλιζει???????? ε??? κλαψ κλαψ !!!! θα φτιαξει ποτε αυτο ??? θελω να παω γυμναστηριο αλλα λογω θηλασμου κ ανυπαρκτου προγραμματος στο φαγητο δεν μπορω !!! !!!! ειναι κανεις εδω να μου δωσει τα φωτα του ?????????????????

γεια σας κοριτσακια!

απελπισμενο μου Βιργινακι, θα σου απαντησω το απογευμα, τωρα παω για υπνακο...

κοιμαται και η ψυχουλιτσα μου οποτε ειναι ευκαιρια..

Τα ξαναλεμε!!!!

Γεια σας κοριτσακια

Τι κανετε;; Ηθελα να ρωτησω, οσες πηγαν διακοπες, το μωρο που το κοιμιζατε; Δεν ξερω τι να (πρωτο)παρω μαζι μου. Αν θα παμε τελικα, γιατι δεν βλεπω να εχει πολυ διαθεση ο αντρας μου..

Και στην παραλια πως πατε; Που βαζετε το μικρο να καθεται; Αχ, ενα σωρο αποριες...

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

μαρακι βουρ για υπνο ! χχαχα!!!

μινουλα μου κοιτα να δεις εγω φευγοντας για το χωριο κουβαλησα ολο το σπιτι .. λικνο καλαθουνα καθισμα αυτοκινητου καροτσι ολη την ντουλαπα με τα ρουχα........εχμ...μη τα κανεις κ συ αυτα !!! χαχαχα!!!!

ουτε στο λικνο μπηκε...ουτε στην καλαθουνα ! μονο στο κρεββατι κοιμοταν κ κοιμαται ακομα κ σαν βδελλα κολλημενη πανω μου ! ουπς ! μ'αρεσει ομως !

τωρα για τη θαλασσα δεν ξερω δεν εχω παει αλλα πραγματικα παρε λιγα γιατι στο τελος ειναι ολα αχρειαστα !!!

Γεια σας κοριτσακια

Τι κανετε;; Ηθελα να ρωτησω, οσες πηγαν διακοπες, το μωρο που το κοιμιζατε; Δεν ξερω τι να (πρωτο)παρω μαζι μου. Αν θα παμε τελικα, γιατι δεν βλεπω να εχει πολυ διαθεση ο αντρας μου..

Και στην παραλια πως πατε; Που βαζετε το μικρο να καθεται; Αχ, ενα σωρο αποριες...

γεια σου Μινακι, εγω δεν πηγα διακοπες αλλα στο χωριο που πηγαμε βαλαμε το μωρο στο καθισμα του αυτοκινητου και το πορτ-μπεμπε,

εκει κοιμοταν το μωρο και στην παραλια που πηγαμε παλι το πορτ-μπεμπε πηραμε.

Βιργινακι μου τωρα..

εχεις και πολλες αποριες εσυ αγαπη μου....

καταρχην για την γκρινια, το εχεις πει στη γιατρο? τι λεει?

εμενα η δικη μου δεν γκρινιαζει καθολου, καθολου λεμε.. ουτε για φαι..

χτες το βραδυ κοιμηθηκε στις 10 και στις 5 ειχε ξυπνησει και καμαρωνε χωρις να βγαζει κιχ στην κοινια της.. αν καμια μερα ειναι λιγο ανυσηχη και νιαουριζει την εχουμε αγκαλιτσα.

Για τα ρουχα που λες, δεν φανταζομαι να δυσκολευτεις αφου εχεις χασει και 15 κιλα, κατι μακρυ σε ισια γραμμη παρε, για να σε κολακευει και να μην φαινεται και η ασπριλα που δεν εχουμε μαυρισει.

Αγγελικουλα μετα τις 40 μερες ολες μπορουμε να κανουμε μπανακι, αρκει να εισαι σε καθαρη θαλασσα..

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!

Καλημερουδια στο ερημωμενο καφε μας !!

Μπα μαρακι 15 μπορει να εχασα αλλα η κοιλια ειναι εδω κ καραδοκει οποτε θα δυσκολευτω αρκετα !!! γγκκκρρρρ !!!

για τη γκρινια το εχω πει σε πολλους παιδιατρους που εχω δει 2 μηνες τωρα κ ολοι λενε καπου θα ποναει κ τετοια !!!!!! ασε με εχω φρικαρει !

Καλημερα κοριτσαρες και μπεμπινια!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα Βιργινακι..καλα μονο εμεις ειμαστε εδω??????? Ολες διακοπες πηγαν??????/

Εμεις εχουμε ξυπνησει απο τις 6:30 και ακομα θηλαζουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα

Βιργινακι πως περασε η νυχτα με την μπουμπου??????

Μινουλα μου εγω δεν μππορω να σουαπαντησω γιατι και γω τωρα που θα φυγω την ιδια απορια εχω, τι να παρω μαζι μου.....

Σας αφηνω κοριτσακια μου κατασπαραζει τη θηλη...μαλλον ειναι του κρεατος η κορη μου!!!!!!!!!!!!!!!! __________________

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

Σας αφηνω κοριτσακια μου κατασπαραζει τη θηλη...μαλλον ειναι του κρεατος η κορη μου!!!!!!!!!!!!!!!! __________________

γεια σου Βιβιανακι...

καλο αυτο με το κρεας..!!:D:D

Καλημερουδια στο ερημωμενο καφε μας !!

Μπα μαρακι 15 μπορει να εχασα αλλα η κοιλια ειναι εδω κ καραδοκει οποτε θα δυσκολευτω αρκετα !!! γγκκκρρρρ !!!

τωρα που ειπες κοιλια, βρε κοριτσια δεν σας ειπαν να φορεσετε κορσεδακι οι γιατροι σας?

εγω εβαλα και η κοιλια μου εχει μαζεψει ικανοποιητικα θα ελεγα, καλα ειχα και κοιλιτσα απο πριν...:confused::confused:

Διαφημίσεις

Καλησπεραααααα!!!! Τωρα γυρισαμε στο δωματιο απο το μπανακι...! Καλυτερα ειναι ο μικρος!

Βιργινια μου, τι κανει η μικρη ???? Που λες και εγω εχω χασει ολα τα κιλα και κατι παραπανω, αλλα λιγη κοιλιτσα εχω. Μου λενε οτι θα μαζεψει και οτι ειναι πολυ νωρις ακομα. Μου ειπαν να βαλω και ζωνη στην κοιλια, αλλα οχι ακομα καλυτερα. Οσον αφορα τη γυμναστικη και τους κοιλιακους λενε οτι δεν κανει ακομα-ρωτα το γιατρο σου οταν θα πας. Οσον αφορα τα ψωνια και εμεις οταν πηγαμε στα mall τον επιασε κριση... και θηλαζα μπροστα σε ολο το κοσμο για να ησυχασει!!! Τωρα για φορεμα δε ξερω... δυσκολη εποχη. Παντως μου ειπαν οτι στα notos galleries εχουν βαλει πολυ καλες εκπτωσεις. Ψηφιζω και εγω μαξι φορεμα!!!

Μαρακι μου εσεις καλα? Μπανακια κανω- θα τρελλαινομουν αν δεν εκανα και μπανακια:confused::confused::confused:! Αλλα για το σεξ φοβαμαι εκτος απο τον πονο, που το ξεπερνας....εδω ολοκληρο παιδι εβγαλα....φοβαμαι για τα ραμματα και μην κανω τιποτα κακο εκει κατω...!

Μινουλα, εγω πηρα το πορτ μπεμπε και εκει κοιμαται ο μικρος. Του ειχαμε παρει και ενα στρωματακι για να ειναι πιο ανετος. Πηρα πολλα εσωρουχακια-φορμακια-σεντονακια-πανουλες-αποστειρωμενα μπιμπερο-γαλα-χαμομηλι-πιπιλες-οινοπνευμα-γαζες-φυσιολογικο ορο-ψαλιδακι-θερμομετρο-υγρα μαντηλακια-παμπερς-ζακετακι-καλτσακια-κουνουπιερα-κρεμες-σαμπουαν-το στρωματακι που βαζω στο μπανακι(και το βαζω στο νιπτηρα). Αυτα νομιζω...Οσον αφορα την παραλια-με το πορτ μπεμπε τον παμε και προσπαθουμε να βρισκουμε καλη σκια, κατα προτιμηση δεντρα και αν εχει πολυ πολυ ζεστη τον αφηνω με το παμπερς.

Βιβιανακι, πολυ φαι λεμε!!!!

Φιλακιαααααα!!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλημερουδια μας !!!!!!!!!!!!!!

Αγγελικουλα θηλασες δημοσια ??? αχ ! εγω ποτε θα ξεκοτιασω ??? οεο ???? το μονο που κανω ειναι να θηλαζω ανενοχλητη στο αμαξι !!! αλλα γιατι να μην μπορω κ εξω ???? γγγκκκρρρ !!!! μπραβο σου πολυ σε θαυμαζω !!μη φοβασαι βρε οπως ειπες παιδι εβγαλες εκει θα κολλησουμε ? κ τα ραμματα πρεπει να χουν φυγει σωστα ???

βιβιαβακι μαραθωνιοι θηλασμοι ε?? οτι καλυτερο για τη μπουμπου σου ! συνεχισε ετσι κοριτσαρα μου !

μαρακι μου οχι δεν μου ειπε να βαλω ζωνη..θεωρει οτι δεν χρειαζεται !!! οσο για γυμναστικη μου ειπε να ξεκινησω σιγα σιγα με 5 κοιλιακους την ημερα !!!!! αλλα δεν το χω κανει ακομα !!!!

Τα νεα μας !!! χτες καναμε τα πρωτα εμβολιακια μας !!! το πενταβακ κ της υππατιτιδας !!! κλαψαμε αλλα ηρεμησαμε σχετικα γρηγορα κ καθολου παρενεργειες δεν ειχαμε περα απο ενα ζαβλακωμα !!!!!!!!!!!!!!!!

τα κιλακια μας ειναι 5500 κ οοοοσοι γιατροι μας εχουν δει λενε πως ειναι σουπερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ !!!!!!!!!!!!!!

για τη γκρινια ειναι πονακια εφοσον λεει δειχνει ενα καλο μωρο κατα τα αλλα κ αναπτυσσεται σωστα !!! τωρα εδω το αφηνω ασχολιαστο !

Kοριτσακια καλημερα!

Αγγελικη μου ευχαριστω για τς συμβουλες, εμεις λεμε να παρουμε το ριλαξ για την παραλια, και μαλλον θα κοιμαται μαζι μας στο δωματιο.

Εγω επαθα καντιντιαση :rolleyes:. Ειλικρινα, δεν αντεχω αλλο, δεν υπαρχει κατι που να μην μου εχει συμβει. Το μωρο κολλησε απο μενα (ή εγω απο το μωρο) γιαυτο δεν θελει το στηθος και κοπανιεται καθε φορα. Εγω εχω στις θηλες, με πιανει τρελη φαγουρα και νιωθω και καψιμο κατα τη διαρκεια και μετα απο τον θηλασμο. Το μωρο δεν ξερω αν ποναει-δεν νομιζω- αλλα εχει ασπρο στην γλωσσα του και δεν λεει να φυγει. Επισης εχω και χαμηλα :-(. Θα παρω μια αλοιφη, ελπιζω να περασει γρηγορα. Αυριο θα παω και στον γυναικολογο μου.

Λεμε να παμε για 3 μερες στην Λιμνη Ευβοιας. Ελπιζω να ξεκουραστω λιγακι.

Βιργινια σουπερ η μικρη! Ο διος μου ηταν 5520 γρ πριν 10 μερες!! χααχαχα θρεφταρακι κανονικο, διπλοσαγονα εχουμε :tongue:.

Εσεις χανετε κιλα, και γω παιρνω! Αν και τωρα που εκοψα τα γαλακτοκομικα (ξεχασα να σας πω οτι εχουμε και αλλεργιες και προσπαθω να βρω τι τον πειραζει-προς το παρον γιοκ στα γαλακτοκομικα και οτι φτιαχνονται με αυτα) ελπιζω τουλαχιστον να χασω κανα κιλο.

Ασχετο, οσες κοπελες θηλαζετε, τα κακακια των μωρων πως ειναι; Γιατι οκ, εμενα ειναι μουσταρδι με σπορακια, αλλα εχουμε εκρηκτικες κενωσεις και εντελως νερο. Δλδ δεν ειναι καθολου σαν κακακια... Ετσι πρεπει ναναι; ή και αυτο ειναι δειγμα αλλεργιας;;;

Σας αφηνω να παω να πλυνω τα εξαρτηματα απτο θηλαστρο(εβγαζα γαλα τωρα:tongue:)

Φιλακια!!!!

wcBmp3.png

Καλημερουδια! Κατεβηκαμε για μπανακι κ σας γραφω απο το κινητο...Λοιπον,σημερα ξυπναει ο μικρος στις 7 κ γκρινιαζε.Ειχε φαει πριν καμμια ωρα κ λεω τι θελει,παλι πειναει...Αρχισε κ σφιγκοτανε τρελα λεμε κ εβγαλε...τι να σας λεω!Μετα τον πλυναμε κ ευτυχως κοιμηθηκε παλι κ μαζι με αυτον κ εμεις! Ξυπνησε στις 11,οπου κ ξαναφαγαμε κ τωρα ειμαστε ολο γελακια κ χαρουλες! Α!δε σας ειπα,στο δωματιο εχει εναν ανεμιστηρα οροφης κ οποτε τον αναβουμε να δειτε πως κανει...λες κ ειμαστε στο λουνα παρκ!!

Μινουλα καταρχην περαστικουλια σας! Τα κακακια κ του δικου μου ετσι ειναι κ αρκετες φορες νερο.Αφου εχεις ριλαξ ειναι μια χαρα για την παραλια. Κ εγω παρολο που εχω το πορτ μπεμπε τον εβαλα αρκετες φορες στο κρεβατι μας κ μια χαρα κοιμηθηκαμε!Καλα να περασετε!Και μονο που θα αλλαξετε παραστασεις,θα ξεκουραστεις!

Βιργινια μου,μια χαρα η μπουμπου! Οσον αφορα το θηλασμο μη κολλας! Εγω το σκεφτομουν κ κολλαγα πολυ περισσοτερο!Αλλα μια αποφαση ειναι!Ριχνω μια πανουλα κ αυτο ειναι. Παω για βουτια!Φιλακια!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

γεια σας κοριτσακια και μπεμπακια!!!

πως ειστε σημερα?

εμεις καλα, βεβαια χτες κοιμαμασταν ολη μερα σχεδον τοσο που πηρα την γιατρο τηλεφωνο γιατι φοβηθηκα αλλα αφου οταν ξυπναει τρωει και βρεχει και πανες δεν πρεπει να φοβαμαι.. πολυ υσηχο βρε κοριτσια, δεν καταλαβαινουμε οτι εχουμε μωρο στο σπιτι.

Οταν ξυπναει καμαρωνει στην κουνια και δε κλαιει καθολου..

το απογευμα εχουμε βολτα στα μαγαζια..

Καλημερουδια μας !!!!!!!!!!!!!!

Αγγελικουλα θηλασες δημοσια ??? αχ ! εγω ποτε θα ξεκοτιασω ??? οεο ???? το μονο που κανω ειναι να θηλαζω ανενοχλητη στο αμαξι !!! αλλα γιατι να μην μπορω κ εξω ???? γγγκκκρρρ !!!! μπραβο σου πολυ σε θαυμαζω !!μη φοβασαι βρε οπως ειπες παιδι εβγαλες εκει θα κολλησουμε ? κ τα ραμματα πρεπει να χουν φυγει σωστα ???

μαρακι μου οχι δεν μου ειπε να βαλω ζωνη..θεωρει οτι δεν χρειαζεται !!! οσο για γυμναστικη μου ειπε να ξεκινησω σιγα σιγα με 5 κοιλιακους την ημερα !!!!! αλλα δεν το χω κανει ακομα !!!!

Βιργιανακι παρτο αποφαση και μην ντρεπεσαι καθολου! τιποτα δεν ειναι..

εμενα με βολευουν οι μπλουζες θηλασμου, μου εφεραν και δωρο απο τα Η&Μ τωρα στην γιορτη μου και εχω τα βασικα χρωματα, με φουστιτσα απο κατω ειμαι μια χαρα..

Εγω την ζωνη την εβαλα την μερα που βγηκα απο την κλινικη και την φοραω αρκετες ωρες την μερα, εχω δει διαφορα.

και εγω θα ξεκινησω γυμναστικη αλλα μετα το διμηνο, αντε βοηθεια μας!!!

Εγω επαθα καντιντιαση :rolleyes:. Ειλικρινα, δεν αντεχω αλλο, δεν υπαρχει κατι που να μην μου εχει συμβει. Το μωρο κολλησε απο μενα (ή εγω απο το μωρο) γιαυτο δεν θελει το στηθος και κοπανιεται καθε φορα. Εγω εχω στις θηλες, με πιανει τρελη φαγουρα και νιωθω και καψιμο κατα τη διαρκεια και μετα απο τον θηλασμο. Το μωρο δεν ξερω αν ποναει-δεν νομιζω- αλλα εχει ασπρο στην γλωσσα του και δεν λεει να φυγει. Επισης εχω και χαμηλα :-(. Θα παρω μια αλοιφη, ελπιζω να περασει γρηγορα. Αυριο θα παω και στον γυναικολογο μου.

Ασχετο, οσες κοπελες θηλαζετε, τα κακακια των μωρων πως ειναι; Γιατι οκ, εμενα ειναι μουσταρδι με σπορακια, αλλα εχουμε εκρηκτικες κενωσεις και εντελως νερο. Δλδ δεν ειναι καθολου σαν κακακια... Ετσι πρεπει ναναι; ή και αυτο ειναι δειγμα αλλεργιας;;;

Μινακι μου τι ομορφο χερακι στρουμπουλο-στρουμπουλο????

περαστικα σου βρε αγαπη, τι ειναι η καντινιαση?

Τα κακα του μωρου, ετσι πρεπει να ειναι, μην ανυσηχεις..

Μονο αν δεις αιμα ή ειναι σαν της κατσικας να ανυσηχεις, ολα τα αλλα ειναι φυσιολογικα. Εμενα δεν μου εχει κανει ποτε σφικτα κακα, μονο νερουλα με σπορακια και μουσταρδι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...