Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια και χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι χρονια σου πολλα ευχομαι οτι ποθεις και να σε χαιρονται οι αντρες σου!!!! Επανηλθε το σπορ ε?????? Και συ Βιργινακι.....Συγχαρητηρια εμεισ να δουμε ποτε.....

Λοιπον η μπεμπα χθες εκανε τρελη εξοδο!!!!!! Την πηγαμε για ποτακι σε μπαρακι, στο Skipper παρακαλω...βεβαια καθησαμε απομερα να μην την ενοχλει η μουσικη αλλα ηταν super και βεβαια εκλεψε την παρασταση....ολοι μας ρωταγανε ποσο ειναι και μας λεγανε οτι ειναι κουκλιτσα...και η μαμα περηφανια να δειτε....χαχαχα

Σε ολα τα κοριτσακια ευχομαι η Παναγια να προστατευει τα παιδακια τους και να τους φερει οτι ποθουν!!!!

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσαρες καλησπερα!!!!!!!!!!!!!

καταρχην σας ευχαριστω παρα πολυ για τις γλυκιες ευχες σας...

να χαιρεστε και εσεις τις οικογενειες σας και η Παναγιτσα να φυλαει τα μπεμπακια μας.....

Σημερα πηγαμε στο χωριο μου, και το παιδι μου εγινε μασκοτ στην εκκλησια!!!!!

ολοι το κοιτουσαν και το θαυμαζαν...καμαρι εμεις!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μου τον κατσιασαν τον μπεμπη.

Μπραβο σε οσες καταφερνετε και θηλαζετε, πολυ στεναχωριεμαι εγω γιατι νομιζω πως δεν το προσπαθησα οσο επρεπε και τωρα ειναι αργα πια..

Απο κιλα πως πατε, εμενα τα συν 12 επιμενουν, δεν ξερω τι να κανω, και ηδη ειχα δυο περιοδους.

Επισης σκεφτομαι να κανουμε την βαφτιση τωρα τον σεπτεμβριο σε πολυ κλειστο κυκλο, ειναι πολυ νωρις λετε;

Κατερινακι μου καλο χειμωνα, καλως ηρθατε!!!!

και εμενα παραλιγο να μου την κατσιασουν την μπεμπαρα μου!!!!!!!:shock::shock:

Μην εχεις τυψεις για τον θηλασμο αγαπη μου, τα μωρακια μας θα μεγαλωσουν με την ιδια αγαπη και φροντιδα..

για τα κιλα τα ειπαμε και στο τηλ. θα φυγουν μην ανυσηχεις..

Οσο για την βαπτιση, λιγο μικρος δεν θα ειναι ο μπεμπης? εμεις θα την βαπτισουμε μαλλον του χρονου τον Ιουνιο.

οπως νομιζετε αγαπη μου, με το καλο παντως..!

για την απραγια εχω να πω οτι ελαβε ΤΕΛΟΣ !!!!! χαχαχαχαχ!!!!!!

κ επισης εχω να πω οτι αν ισχυει οτι μενεις πολυ ευκολα μετα τη γεννα.....παλι καηκα !!!! χαχαχχα!!!

ρε φιλεναδα.... γεννησα κ για 40 μερες απαγορευοταν ! μετα για ενα μηνα ημουν στο χωριο !!!! ε τωρα που επεστρεψα.... κατι εγινε !!! απαπαπα σαν πρωταρηδες !!! αχαχχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια και εγω μπορω να σας ανακοινωσω οτι και εμεις απραγια τελος!!!

σημερα μερα που ειναι ειπαμε να δοκιμασουμε, καλα ειχε πολυ πλακα! σαν πρωταρηδες οπως ειπε και το Βιργινακι!!

Λοιπον η μπεμπα χθες εκανε τρελη εξοδο!!!!!! Την πηγαμε για ποτακι σε μπαρακι, στο Skipper παρακαλω...βεβαια καθησαμε απομερα να μην την ενοχλει η μουσικη αλλα ηταν super και βεβαια εκλεψε την παρασταση....ολοι μας ρωταγανε ποσο ειναι και μας λεγανε οτι ειναι κουκλιτσα...και η μαμα περηφανια να δειτε....χαχαχα

μπραβο για το ποτακι Βιβιανακι, ωστε εκανε και βραδυνη εξοδο η μικρη μας κυρια???

και εγω σημερα ειμουν πολυ περηφανη και καμαρωνα!!!!!:tongue::tongue:

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Μπήκα στα γρήγορα να ευχηθώ στο Μαρακι μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

Να σε χαιρόμαστε και να χαίρεσαι την οικογένεια σου! Η Παναγιτσα να μας έχει όλους καλά...

Δεν έχω διαβάσει τίποτα...τώρα επιστρέψαμε από το ποτάκι μας και τρέχω να κοιμησω τη μικρή γιατί ξύπνησε με το που πατησαμε το πόδι μας στο κατώφλι....γκρρρρρ!

Καλό σας βράδυ

Επεξεργάστηκαν by aobatsan
Ορθογραφικο

Mopep2.png1LxNp2.png

καλημερα φιλεναδιτσες!!

Μινουλα και aobatsan σας ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!

εγω η βλαμμενη που ξεχασα να πω Χρονια Πολλα σε οσες εχετε Παναγιωτηδες ή Μαριες!!!!!!!!!!!!!

να μας χαιρεστε κοριτσια!!!

Διαφημίσεις

μαριω μου τι τρελλοποδαρακια ειναι αυτα ?? αχαχαχ!!!

θα βαλω κ γω φωτο εδω τα μπουτασια μας !!!! ζηλεψα !!! χαχαχαχαχαχχα!!!!!!!

που ειστε κοριτσια ????

εμεις χτες παλι κλαιγαμε σπαρακτικα στο τσακ ημουν να την παω στο παιδων !

1 ωρα μετα ηρεμησε το ψυχουλακι μου !!!!! σκαω σας λεω δεν μπορω να τη βλεπω ετσι !!!!

α...κ για το αθλημα εμεις το ξεκινησαμε χυμα στο κυμα !!!!!! χαχαχ!!!! με βλεπω με κανα δευτερο πριν καλα το καταλαβω !!!! χμ !! !!

Καλημέρα Μανουλίτσες! Χρονια Πολλά Μαράκι μου γλυκό, να χαίρεσαι την κούκλα σου!

Τελικά βρε κορίτσια τελευταίοι μείναμε εμείς στο αθλημα;;; Δεν έχω καμία όρεξη, τι να κάνω;;; Αχ αυτές οι ορμόνες! :rolleyes::rolleyes:

Επίσης έχω τρελή τριχόπτωση από τότε που γέννησα και ακόμα καλά κρατεί. Ο γιατρός μου είπε ότι ειναι από τις ορμόνες που προσπαθούν να επιστρέψουν στο φυσιολογικό τους και επειδή κατά την εγκυμοσύνη μόνο βγάζαμε μαλλί χωρίς να χάνουμε. Ευτυχώς που έχω πολύ μαλλί γιατί θα ήμουν κουρούπα. Μιλάμε όλο το σπίτι μες στην τρίχα!

Ο μπεμπάκος μας είναι πολυ καλά, τρώει του σκασμού, ευτυχώς έχουμε μειώσει τα γεύματα σε 5-6 από 200-240 ml αν και πάλι δείχνει να πεινάει κάποιες φορές. Πολύ φαγανός. Επίσης, το πρωί που ξυπνάει μας βλέπει και μας χαμογελάει και εμείς λιώνουμε φυσικά.

Τα ματάκια του που στην αρχή ήταν μπλε έχουν γίνει πράσινα, τα πήρε από τη μαμά του!! :P:p

Επίσης προχτές γιναμε 3 μηνών και μια θεία μου που μένει Αμερική μου είπε ότι εκεί μέχρι να γίνουν τα μπεμπάκια 1 έτους, κάθε μήνα, σε ένα μικρό κέικ ανάβουν ένα κεράκι και το σβήνουν. Θα το κάνω κι εγώ λοιπόν από τον επόμενο.

Διακοπές δεν πήγαμε, αλλά κάνουμε αρκετές βολτούλες και του αρέσει πολύ να τον έχει στον μάρσιππο ο μπαμπάς του. Πιο πολύ από το καρότσι.

Επίσης έχει συνηθίσει και κοιμάται στο ριλάξ και όταν τον βάζω κάποιες φορές στο λίκνο ξυπνάει τρομαγμένος γιατί χτυπάει τα χεράκια-ποδαράκια στα κάγκελα. Τι να κάνω;;; Δε θέλω να το γεμίσω παντού με πάντα :rolleyes:

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Μαράκι μου χρόνια πολλά να σε χαιρόμαστε και επίσης σε όλες της Μαρίες,Παναγιώτηδες κ.λ.π.

Διαβάζω για σεχ, μια χαρά σας βρίσκω, εμείς ακόμα τίποτα, αν και νιώθα έτοιμη, δεν έχουμε βρει το χρόνο με τα δύο, που θα παει, θα σας κάνω ανακοίνωση. Έχω και ένα άγχος πως θα είναι εκεί κάτω.

Κατερινάκι καλώς ήρθατε και με το καλό η βάπτιση, εμείς λέμε του χρόνου, θέλω το χρόνο μου για να το ψάξω λίγο. Εμένα πάντως 4 μηνών με βαπτίσανε, μια χαρά το βρίσκω.

Χθες βγήκαμε και εμείς, για φαγητό, γυρίσαμε το απόγευμα, ο μικρός δεν κοιμήθηκε οπότε 9 η ώρα στα κρεβάτια τους και εμείς απο της 11 ψόφιοι.

Πάω να πλύνω κανά πιάτο. Σας φιλώ.

Α, για συνάντηση θα είμαι πάνω 13-14 Σεπτέμβρη Αθήνα, θα σας πω ακριβώς αν είναι να βρεθούμε, πολύ θα χαρώ.

dYU4p3.png

μαριω μου τι τρελλοποδαρακια ειναι αυτα ?? αχαχαχ!!!

θα βαλω κ γω φωτο εδω τα μπουτασια μας !!!! ζηλεψα !!! χαχαχαχαχαχχα!!!!!!!

που ειστε κοριτσια ????

1 ωρα μετα ηρεμησε το ψυχουλακι μου !!!!! σκαω σας λεω δεν μπορω να τη βλεπω ετσι !!!!

α...κ για το αθλημα εμεις το ξεκινησαμε χυμα στο κυμα !!!!!! χαχαχ!!!! με βλεπω με κανα δευτερο πριν καλα το καταλαβω !!!! χμ !! !!

Βιργινάκι μου άσε κι εγώ ζήλεψα, θα βάλω κι εγώ μπουτάκια!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Λιζάκι μου να ζήσει ο μικρούλης και να είναι χιλιόχρονος.

Πράσσινα ματάκια τι τέλεια, εγώ έχω γαλανά, αλλά κανένα μου παιδί δεν τα πήρε. Όσο για σεχ μια απο τα ίδια, που θα πάει όμως.

Στο ριλαξ βολεύτεται και εμένα για υπνάκους μέσα στην μέρα, το βράδυ όμως κοιμάται στην κούνια της, για πόσο θα δείξει.

Γιατί ο γιος μου μέχρι τον 7ο κοιμόταν μια χάρά, μετά με τα δόντια ξεκίνησαν τα γλέντια, μάλλον θα κοιμόμαστε παρεούλα.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Κατερινάκι μου, κι εγώ έχω κολλήσει στα κιλά, μου έχουν μείνει 10 γ%&$#*@!α και δε λένε να φύγουν. Θα αρχίσω πιο δραστική δίαιτα και γυμναστική αλλιώς θα μου κατσικωθούν μια ζωή. Τι να κάνουμε για μια ώρα ας τον κρατάει τον μπεμπάκο ο μπαμπάς ή η γιαγιά.

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Λιζάκι μου να ζήσει ο μικρούλης και να είναι χιλιόχρονος.

Πράσσινα ματάκια τι τέλεια, εγώ έχω γαλανά, αλλά κανένα μου παιδί δεν τα πήρε. Όσο για σεχ μια απο τα ίδια, που θα πάει όμως.

Στο ριλαξ βολεύτεται και εμένα για υπνάκους μέσα στην μέρα, το βράδυ όμως κοιμάται στην κούνια της, για πόσο θα δείξει.

Γιατί ο γιος μου μέχρι τον 7ο κοιμόταν μια χάρά, μετά με τα δόντια ξεκίνησαν τα γλέντια, μάλλον θα κοιμόμαστε παρεούλα.

Σε ευχαριστώ πολύ μπλουμπλουδάκι μου κι εσύ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! όσο για το σπορ, τι να πω, ελπίζω να μου έρθει σύντομα η όρεξη, αλλά το βράδυ που κοιμάται ο μπέμπης είμαι κομμάτια.

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Καλησπέρα και απο μένα σε όλες τις μανούλες και τα μπεμπάκια τους.Χρόνια πολλά στα κορίτσια που γιόρταζαν χθές, εύχομαι οτι καλύτερο για σας και τις οικογένειές σας!!!

Εμείς σε δυο μέρες γινόμαστε 2 μηνών...απίστευτο μου φαίνεται, τελικά ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα!!! Εδώ και μια βδομάδα έχουν σταματήσει τα πονάκια και το μπουμπούκι μου κοιμάται απ τις 10 μέχρι τις 6, αν συνέχιζε λίγο ακόμη με το ξενύχτο δε θ'αντεχα.Σήμερα περιμένουμε και την παιδίατρο για τις μετρήσεις και εύχομαι να μην μας πει τιποτα δυσάρεστο (μ'αυτο το φόβο ζω).

Αααα κάτι πήρε το μάτι μου για σεχ στα τελευταία μηνύματα, ντρέπομαι που το λέω αλλά εμείς το σπορ το είχαμε ξεκινήσει μετά απο καμια 30αρια μέρες..:)

an1cJQqVM2J0000MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfHRvIG1wb3VtcG91a2kgbW91IGVpbmFp.gif

xaxaxaxax βρε κοριτσια ποτε λεγαμε για αυχενικες κ απραγιες ..κ ποτε λεμε για μωρα κ αθληματα!!!! χαχαχαχαχ!!!

ολα θελουν το χρονο τους!!!

μπλουμπλουδακι μου εγω παντως σαν πρωταρα κ συναισθηματικα κ σωματικα!!!

μετα απο εναν ολοκληρο χρονο..... ο πονος ηταν γερος χαχαχαχαχα!!!!

μετα απο εναν ολοκληρο χρονο..... ο πονος ηταν γερος χαχαχαχαχα!!!!

και εμεις μια απο τα ιδια, γλυτωσαμε τους πονους του φυσιολογικου και τον βρηκαμε απο αλλου!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα περιμένουμε και την παιδίατρο για τις μετρήσεις και εύχομαι να μην μας πει τιποτα δυσάρεστο (μ'αυτο το φόβο ζω).

Αααα κάτι πήρε το μάτι μου για σεχ στα τελευταία μηνύματα, ντρέπομαι που το λέω αλλά εμείς το σπορ το είχαμε ξεκινήσει μετά απο καμια 30αρια μέρες..:)

γεια σου Λιντζακι, να μην φοβασαι βρε για την παιδιατρο...

οσο για το σπορ.. μπραβο, σε 30 μερες ολικη επαναφορα???:shock::shock:

για τα ματια που λες, εμεις εχουμε ανοιχτα μπλε, η γιατρος ειπε οτι μαλλον θα της μεινουν, για να δουμε..

και εμενα κοιμαται στο ριλαξ, εχει και δονηση και της αρεσει πολυ!

Βιργινάκι μου άσε κι εγώ ζήλεψα, θα βάλω κι εγώ μπουτάκια!!

αντε ντε, να εχουμε ολες αβαταρ τα γλυκα μας πατουσακια!!!!!!!!!!

αντε βρε τρελο που θα ετρεχες το παιδι στο Παιδων... αγκαλιτσες θα θελει το ψυχακι μου... μην αγχωνεσαι..

Καλα για εχε το νου σου με το αθλημα... μην εισαι ξανα του χρονου μανουλα!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...