Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλησπερα σας !!!!!!!!!! ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εχω διαβασει τιποτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! πηρε το ματι μου μονο για τα γενεθλια της αγγελικουλας !!!!!!!!!!! χρονια πολλα κοριτσαρα μου !!!!!!!!!!!

τα δικα μου οσο προλαβαινω κ σιγα σιγα θα μπω στο κλιμα μας κ παλι !

Εμεις οοοοοοοοοολον αυτον το μηνα στο χωριο τον περασαμε με γκρινια αλλα δεν βαριεσαι ! το κακο ειναι οτι δεν βολευτηκα καθολου στο χωριο γαιτι ειναι πανω κατω, το δωματιο ηταν πανω κ μολις κοιμοταν η μικρη επρεπε να κλειδωθω εκει κ γω ! κλαψ ! πολλες φορες απο τις 10.30 ! πικρα ! δεν βαριεσαι !

επισης εμαθε να κοιμαται μονο πανω μου κ στο στηθος ξαπλα σαν πιπιλα ! μου αρεσει ομως δε λεω, !!!!! υπηρχαν μερες που κοιμοταν πολυ μεσα στη μερα κ αλλες σχεδον καθολου ! καλε ποτε θα βα,ω προγραμμα πια ?

αλλα τα βραδυα μολις κοιμοταν ξεραινοταν κ ξυπνουσε η στις 3 η στις 4 (οποτε την εκοβε η λορδα χαχαχαχ) ετρωγε σε 5 λεπτα κ ειχε ηδη ξανακοιμηθει ! δλδ τελεια ! ευτυχως το ξενυχτι τελειωσε πολυ νωρις εμενα ! κατι μερες δλδ ειχε κρατησει !!!! αυτο που κανει τωρα ειναι παιχνιδακι για μενα !!

κ γενικα ετυχε να την παω 2 φορες παιδιατρο κ 1 νοσοκομειο ! ουπς !

την πρωτη φορα εβγαζε κερι κ παιδιατρος απο δω μου ειπε μπορει να ειναι ωτιτιδα κ να παω να μας δουν ! αλλα δεν ηταν τιποτα !!! ολα οκ !

την προηγουμενη βδομαδα την επιασε παλι ενα κλαμα που ουρλιαζε κ τα παιξαμε ολοι οικογενειακως, με επιασαν κ τα κλαμματα της κοβοταν η ανασα κ εμενε το παιδι για δευτερολεπτα καθε φορα ! τετοιο κλαμα πρωτη φορα ειδα ! αφου να φανταστειτε αυτο εγινε απογευμα κ τα αναφιλητα κρατησαν ως αργα το βραδυ κ μεσα στον υπνο της ! τεσπα παμε νοσοκομειο....η κυρια ομως στο αμαξι ηρεμησε κ νανουριστηκε κ εκει δεν της εβρισκαν κατι (αναθεμα βεβαια τους γιατρους στα νοσοκομεια τεσπα) κ μου λεει η βλαμμενη να της κανουμε εισαγωγη ! βρε ουστ απο δω που θα βαλω το παιδι χωρις εμβολια εκει μεσα με τοσα ατομα μαζι ! υπεγραψα αρνηση κ σηκωθηκα κ εφυγα. την αλλη μερα ολα καλα ! αλλα τι να κανω? ειχα τρομαξει ! επρεπε καποιος να μας δει !

κ τωρα που προχτες καμανε την εξεταση του μηνα ολα ηταν σουπερ ειμαστε 57,5 κ 5240.

Την πεμπτη εχω εμβολιο κ αλλαζω κ παιδιατρο !!!

επισης αλλοιθωριζει καμια φορα κ αν κ ο παιδιατρος ειδε τα ματι ακ ειπε ειναι μια χαρα, για να μου γυφει το αγχος να παω προληπτικα σε παιδοφθαλμιατρο ! αληθεια εσεις τα ειχατε δει αυτο στα μωρακια σας ///????????

ασχετο πηραμε μονο 1,5 ποντο σε ενα μηνα ! κλαψ !!!

ουπς κλαιει τρεχω κ ερχομαι με την πρωτη ευκαιρια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα σας !!!!!!!!!! ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εχω διαβασει τιποτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! πηρε το ματι μου μονο για τα γενεθλια της αγγελικουλας !!!!!!!!!!! χρονια πολλα κοριτσαρα μου !!!!!!!!!!!

τα δικα μου οσο προλαβαινω κ σιγα σιγα θα μπω στο κλιμα μας κ παλι !

Εμεις οοοοοοοοοολον αυτον το μηνα στο χωριο τον περασαμε με γκρινια αλλα δεν βαριεσαι ! το κακο ειναι οτι δεν βολευτηκα καθολου στο χωριο γαιτι ειναι πανω κατω, το δωματιο ηταν πανω κ μολις κοιμοταν η μικρη επρεπε να κλειδωθω εκει κ γω ! κλαψ ! πολλες φορες απο τις 10.30 ! πικρα ! δεν βαριεσαι !

επισης εμαθε να κοιμαται μονο πανω μου κ στο στηθος ξαπλα σαν πιπιλα ! μου αρεσει ομως δε λεω, !!!!! υπηρχαν μερες που κοιμοταν πολυ μεσα στη μερα κ αλλες σχεδον καθολου ! καλε ποτε θα βα,ω προγραμμα πια ?

αλλα τα βραδυα μολις κοιμοταν ξεραινοταν κ ξυπνουσε η στις 3 η στις 4 (οποτε την εκοβε η λορδα χαχαχαχ) ετρωγε σε 5 λεπτα κ ειχε ηδη ξανακοιμηθει ! δλδ τελεια ! ευτυχως το ξενυχτι τελειωσε πολυ νωρις εμενα ! κατι μερες δλδ ειχε κρατησει !!!! αυτο που κανει τωρα ειναι παιχνιδακι για μενα !!

κ γενικα ετυχε να την παω 2 φορες παιδιατρο κ 1 νοσοκομειο ! ουπς !

την πρωτη φορα εβγαζε κερι κ παιδιατρος απο δω μου ειπε μπορει να ειναι ωτιτιδα κ να παω να μας δουν ! αλλα δεν ηταν τιποτα !!! ολα οκ !

την προηγουμενη βδομαδα την επιασε παλι ενα κλαμα που ουρλιαζε κ τα παιξαμε ολοι οικογενειακως, με επιασαν κ τα κλαμματα της κοβοταν η ανασα κ εμενε το παιδι για δευτερολεπτα καθε φορα ! τετοιο κλαμα πρωτη φορα ειδα ! αφου να φανταστειτε αυτο εγινε απογευμα κ τα αναφιλητα κρατησαν ως αργα το βραδυ κ μεσα στον υπνο της ! τεσπα παμε νοσοκομειο....η κυρια ομως στο αμαξι ηρεμησε κ νανουριστηκε κ εκει δεν της εβρισκαν κατι (αναθεμα βεβαια τους γιατρους στα νοσοκομεια τεσπα) κ μου λεει η βλαμμενη να της κανουμε εισαγωγη ! βρε ουστ απο δω που θα βαλω το παιδι χωρις εμβολια εκει μεσα με τοσα ατομα μαζι ! υπεγραψα αρνηση κ σηκωθηκα κ εφυγα. την αλλη μερα ολα καλα ! αλλα τι να κανω? ειχα τρομαξει ! επρεπε καποιος να μας δει !

κ τωρα που προχτες καμανε την εξεταση του μηνα ολα ηταν σουπερ ειμαστε 57,5 κ 5240.

Την πεμπτη εχω εμβολιο κ αλλαζω κ παιδιατρο !!!

επισης αλλοιθωριζει καμια φορα κ αν κ ο παιδιατρος ειδε τα ματι ακ ειπε ειναι μια χαρα, για να μου γυφει το αγχος να παω προληπτικα σε παιδοφθαλμιατρο ! αληθεια εσεις τα ειχατε δει αυτο στα μωρακια σας ///????????

ασχετο πηραμε μονο 1,5 ποντο σε ενα μηνα ! κλαψ !!!

ουπς κλαιει τρεχω κ ερχομαι με την πρωτη ευκαιρια

βρε βρε βρε!!! Καλώς την!!!!!!!!!!!!

Στα γρήγορα να σου πώ οτι η μπέμπα σου θα έχει πονακια για αυτο κλαιει! Μην ανησυχεις. Επισης τα περισσοτερα μωράκια αλλοιθωριζουν. Μεχρι 6 μηνών! Μην σε προβληματιζει! Ο Γιαννης μου το έκανε συνέχεια. Η μπέμπα οχι. αν μετα τους 6 μηνες δεν στρώσει το ματακι τότε να το δεις. Αλλα για την ώρα δεν χρειάζεται!!!!

Αλλουν μήνες θα πεαίρνουν πολυ υψος και άλλους οχι! Και πάλι μην σε προβληματιζει!

Γιατι θα αλλάζεις παιδίατρο????

καλα εκανες και δεν έκανες εισαγωγη. Αστα τα νοσοκομεια δεν λένε!!!

Σας φιλώ κορίτισα, ετοιμάζομαι για "διακοπες"!(λεμε τώρα...τρελή κουραση). Μολις γυρισω θα σας πώ για το τι μας ειπε η παιδοψυχολόγος!

Θα τα πουμε σε καμια 10ρια μερες. Καλα να περνάτε όλες και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙς ΜΑΡΙΕΣ!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

επιτέλους κατάφερα να αποκτήσω μια πολύ αργή σύνδεση, εδώ στην άκρη του κόσμου, αλλά καλό και αυτό, οπότε τώρα ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά. Δεν σας έχω διαβάσει, θα προσπαθήσω.

Εμείς είμαστε καλά, σαραντήσαμε, πριν έρθουμε στο χωριό μας και ο γυναικολόγος μου είπε ότι μπορώ να κάνω μπάνια, έχω όμως κάνει μόνο δύο. Η θάλασσα είναι φέτος κρύα....

Κατά τα άλλα ήσυχα, έχουμε κολικούς που και που και ψιλογκρινιάζουμε, αλλά γενικώς καλά είμαστε και ο καθαρός αέρας νομίζω κάνει καλό.

bloublou, δεν έχω δυστυχώς καλό σήμα, μάλλον καθόλου, σου στέλνω π.μ. Σήμερα θα είμαστε Αργοστόλι, μακάρι να βρεθούμε, αν μπορείς!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Βιργινάκι μου μας έλειψες πολύ, λοιπόν όπως στα είπε ήδη και η Κατερίνα, μην ανυσηχείς για το αληθώρισμα, τα δικά μου δεν το έκαναν, εγώ όμως το έκανα, και με πήγε η μαμά μου σε γιατρό,στα μικρά συνήθως συμβαίνει. Από ύψος και βάρος άλλες φορές θα είναι περισσότερο και άλλο λίγοτερο, η σωματικόκινητική της κατάσταση σε ενδιαφέρει. Σιγά σιγά θα μπείτε σε πρόγραμμα, μην αγχώνεσαι καθόλου.

Κατερινάκι περιμένουμε τα νέα σας, από παιδοψυχολόγο.

Να σας πω κορίτσια, ότι βρεθήκαμ με το Βερολινάκι για πολύ λίγο βέβαια, και ανακαλύψαμε ότι γνωριζόμαστε απο παλιά, είμαστε και απο το ίδιο χωριό, μικρός που είναι ο κόσμός. Τα ζουζούνια της είναι τέλεια και τα δύο τους. Πολύ χάρηκα, ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή για περισσότερη ώρα.

Τα μωρά μου κοιμούνται για τη μεσημεριανή σιέστα, πάω να την πέσω και εγώ, το βράδυ έχει σινεμά γούινι, θα πάω με το μικρό και θα αφήσω την μπέμπα με το μπαμπά τους, ο θεός βοηθός.

dYU4p3.png

για να δουμε βρε κοριτσια ! εγω ελεγα να το τσεκαρω λιγο νωριτερα το ματακι της απλα για να μου φυγει η ιδεα ! ξερετε τωρα πως ειναι αμα σου κατσει κατι στο μυαλο !!!!

κατερινακι καλες διακοπες, αντε να γυρισεις κ να κανονισουμε μαμαδοσυναντηση !

μπλουμπλουδακι μου και μενα μου λειψατε τοοοοοοοοσο πολυ !!!!!!!!!!!!! χιχι !!!καλη ξεκουραση για την ωρα κ καλα να περασετε το απογευμα !!!

βερολινακι κανε μπανακι κ γι αμενα που ουτε ενα δεν θα κανω ολο το καλοκαιρι !

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!!!!!!!!!!

σα να βλεπω μια μικρη κινηση στο καφενεδακι μας...

Εμεις ειμαστε μια χαρουλα, σημερα πηγα κομμωτηριο και μετα για ψωνια, η κοριτσαρα καθοταν σπιτι με την γιαγια της ησυχη-ησυχη.

Μπλουμπλουδακι μου τι κανει ο μικρουλης σου? πως παει με τον τραυλισμο?

καμια Πατρα θα πατε?

Βερολινακι διακοπουλες και εσεις? καλα να περνατε! και εμενα μου ειπε οκ γαι μπανια ο γιατρος, θα ξεκινησω απο βδομαδα..

εχετε γκρινιτσα ε? καλο κουραγιο..

Εμενα βρε κοριτσια δεν μου εχει κανει καθολου κολικους, να υποθεσω οτι τους γλυτωσαμε?

Κατερινα να μας γραψεις τα νεα απο τον παιδοψυχολογο, για ποιο λογο θα τον πας?

και τωρα παμε στο σουργελο της παρεας...

Βρε τρελοΒιργινακι καλως ηρθες!!!!!!!!

κοριτσακι μου οπως σου τα λενε ειναι τα κοριτσια, μην ανυσηχεις για τα ματακια της μικρης, ολα τα μικρα αληθωριζουν.

και της δικη μου φευγει λιγακι το ενα ματακι της..

Για το στηθος σου που λες οτι στο εκανε πιπιλα, το εκανε και σε μενα, εδωσα πιπιλα και ησυχασα, μια χαρουλα ηρεμει το πουλακι μου...

για το υψος μην ανυσηχεις, ετσι ειναι η αναπτυξη τους..

Φιλακια παω στο μπαλκονι με τον αντρουλη μου... καθεται μονο του.

καλα να περνατε!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερούδια!

Σας ευχαριστώ τόοοοοσο πολύ για τις ευχές σας :)

Σας γράφω από την όμορφη Σύρο! Φορτώσαμε σκύλο, μωρό, καρότσια και τα συναφή και ήρθαμε για μερικές μέρες να αλλάξουμε λίγο τον αέρα μας και να ξεκουραστούμε. Της Βικτώριας της αρέσει πολύ αυτή η αλλαγή προφανώς μιας και κοιμάται 2 ολόκληρες ώρες το μεσημέρι!!!! Ποτέ δεν έκανε αυτό και είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι....προλαβαίνουμε να φάμε βρε αδερφέ :P

Κατά τα άλλα θηλάζει ασταμάτητα τουλάχιστον κάθε μισή ώρα, εκτός κι αν είμαστε βόλτα με το καρότσι που κάνει και 1 ώρα να ζητήσει. Στο sling ζητάει στο 5λεπτο...ουφ!

Ρε κορίτσια πότε θα σταματήσει να τρώει συνέχεια????...δεν προλαβαίνουν οι θηλές μου να ηρεμήσουν...μονίμως πονάω...(κλαψ!)

κοριτσια δεν σας το ειπα, δυο φορες που βγηκαμε εξω, την Δευτερα και την Τριτη, θηλασα κανονικα δημοσια:D:D

φορουσα μπλουζα θηλασμου και δεν φαινεται τιποτα, ολα καλα.. θα παω να παρω και αλλες και θα ειμαστε μια χαρουλα!!!

Μαράκι από που τις έχεις πάρει τις μπλούζες αυτές?...έχω ένα θέμα με το δημόσιο θηλασμό...ήταν που ήταν μεγάλο το στήθος μου, έχω πάρει 3 νούμερα επιπλέον και μου είναι λίγο δύσκολο να το "κουμαντάρω διακριτικά" :P

για να δουμε βρε κοριτσια ! εγω ελεγα να το τσεκαρω λιγο νωριτερα το ματακι της απλα για να μου φυγει η ιδεα ! ξερετε τωρα πως ειναι αμα σου κατσει κατι στο μυαλο !!!!

Βιργινία, και σε μας φεύγει λίγο το ματάκι μας...συνήθως όταν είναι κουρασμένη ή μόλις έχει ξυπνήσει. Φυσιολογικό μας είπε η παιδίατρος και όλοι όσους έχω ρωτήσει με μικρά παιδάκια, το έκαναν κι αυτά σε βρεφική ηλικία.

Σας αφήνω τώρα γιατί όπου νά' ναι θα ξυπνήσουν όλοι μαζί!!

Φιλάκια στα πατουσάκια σας

xxxx

Mopep2.png1LxNp2.png

Μαράκι από που τις έχεις πάρει τις μπλούζες αυτές?...έχω ένα θέμα με το δημόσιο θηλασμό...ήταν που ήταν μεγάλο το στήθος μου, έχω πάρει 3 νούμερα επιπλέον και μου είναι λίγο δύσκολο να το "κουμαντάρω διακριτικά"

γεια σου κουκλα, απο τα Η&Μ τις πηρα, ειναι και μπλουζες εγκυμοσυνης παραλληλα, εχουν ντεκολτε μεγαλο μπροστα και απο μεσα ενα αλλο υφασμα που το ανοιγεις και τσουπ! εμφανιζεται το μαμ!!!!!

Καλημερα μανουλομπεμπινια !!!!!!

Ελπιζω να ειστε ολοι καλα. Εχω μερες να γραψω γιατι ολες αυτες τις μερες ειχα σπιτι κοσμο και δεν προλαβαινα με τπτ. Σας διαβασα αρκετες φορες αλλα παντα κατι προεκυπτε οταν πηγαινα να ξεκινησω να γραφω....που το αφηνα στην μεση....και το βραδυ που μπορουσα επεφτα νεκρη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα νεακια μας ειναι οτι πηραμε χθες την ευχουλα, η μικρη κυρια!!!!!! Την ειχε σηκωσει ο παππουλης ψηλα και αυτη το απολαμβανε οσο δεν φανταζεστε...οσο για μας ηταν πολυ συγκινητικο, μας πηραν τα κλαματα...περιτο να σας πω....οσο δεν κλαψαμε στην διαρκεια της εγκυμοσυνης τοσο τωρα με οτι προτογνωρο της συμβαινει ...το δακρυ κορομηλο,χχαχαχα!!! Κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα, σημερα θα παμε και την πρωτη μας βολτα, οποτε πεταω στα συννεφα!!!!!!!!!!!

Α ξεχασα να πω πηγαμε και στον doctor και μας ειπε πως μαλλον δεν θα χρειαστει χειρουργιο η βουβωνοκηλη μας και οτι δεν ειναι κατι που πρεπει να γινει αμεσα, οποτε θα το παρακολουθει η γιατρος μας και αν δεν κλεισει τοτε θα κανουμε, αλλα λεει μαλλον θα κλεισει....χαρα εμεις.....

Α χθες νοικιασα και επαγγελματικο θηλαστρο γιατι μεχρι τωρα ειχα το δικο μου που ειχα αγορασει...ελπιζω αυτο να αυξησει την παραγωγη.....τι να πω, βεβαια δεν προλαβαινω να φτυσω..η θα θηλαζω, η θα ταιζω....η θα αρμεγομαι!!!!!!!!!!!!!!! Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι επεστρεψε το Βιργινακι.....wellcome back!!!!!!!!! Οσο για τα ματακια μεχρι 6 μηνων ειναι φυσιολογικο, αλλα αν εσενα σε κανει να νιωθεις καλα πηγαινε απο τωρα για να σου φυγει η ιδεα. Οσο για τον γιατρο σου ειπα και διπλα, αλλαξε τον!!!!!!!!!!

Τα φιλια μου σε ολα τα κοριτσακια...ειτε ειναι διακοπες, ειτε σπιτακι τους....

Α και γω ειμαι μεσα για μαμαδοσυναντηση!!!!!!!!!!!!

Αναμενω......xxx

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

μαραααααααααακι μου γλυκο μου !!!! χιχιχιι!!!!

πιπιλα δεν παιρνει με τιποτα οτι κι αν εχω κανει εχω αλλαξει κιολας ! τιποτα ! το μονο που κανει ειναι να τις μασαει μες κ ειναι μπριζολακια !!! αχαχαχαχαχα!!! να πιπιλισει !!! με τιποτα !!!!!!!!!!!!! κλαψ !

αχ θελω κ γω αυτες τις μπλουζες !

οταν ευκαιρισω θα παω να δω ! ξεκινησα κ κανω βολτες με το σλινκγ κ πολυ αρεσει της μπεμπας ! τοσο που κοιμαται κατευθειαν !! χιχιχι!!!!!

χτες καναμε βολτα στη βαρκιζα το βραδυ η μικρη κοιμοταν τελεια ηταν κ μεις χαζευαμε το φεγγαρι κ λεγαμε για τη μπεμπουλα !!! ρομαντικοτατα !!!!

καλε σας ειπα ? οπου να ναι κλεινω χρονο απραγιας!!! αχαχαχ!!! που σε ρε βανιλακι γμτ ! ακομα να βρεθει η ευκαιρια !!! εσεις πως πατε ?? μαρια ????????????????????????ηρθε η ορεξη ??? χαχχαχαχα!!!!!!!!!

βιβιανακι μου ξεχασα να σου πω κ διπλα θελω εναν γιατρο εδω κοντα στο σπιτι ωστε αν χρειαστει να παω κ μονη μου μιας κ φοβαμαι να οδηγω !!!! σε ευχαριστω παντως αγαπουλα !!!!!

αυτα παω να κανω δουλειες κ σε λιγο παλι βολτα !

αομπατσανακι μου (πως ειπατε? χαχα) βουτιες κ για μας ε ? καλες διακοπες αγαπη !!!

οσο για τα ματια...τι να πω ! απλα κ μονο να μου φυγει η ιδεα θα το κανω απο σεπτεμβρη τον ελεγχο !!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια !!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

χτες καναμε βολτα στη βαρκιζα το βραδυ η μικρη κοιμοταν τελεια ηταν κ μεις χαζευαμε το φεγγαρι κ λεγαμε για τη μπεμπουλα !!! ρομαντικοτατα !!!!

καλε σας ειπα ? οπου να ναι κλεινω χρονο απραγιας!!! αχαχαχ!!! που σε ρε βανιλακι γμτ ! ακομα να βρεθει η ευκαιρια !!! εσεις πως πατε ?? μαρια ????????????????????????ηρθε η ορεξη ??? χαχχαχαχα!!!!!!!!!

η πιο ωραια πανσεληνος που εχεις δει, θα ηταν αυτη, ειμαι σιγουρη......

Οσο για την απραγια, δεν θελω λεμε.....

τωρα βεβαια αυτες τις μερες εχω και κοσμο στο σπιτι (πεθερικα) οποτε απο Τριτη που θα μεινουμε μονοι, βλεπουμε... εσυ καλε γιατι απεχεις??????

περιμενεις το βανιλακι να επιτρεψει στην ενεργο δραση????:tongue::tongue::tongue:

Γεια σας, μανουλες και μπεμπακια, τι κανετε;; Εμεις ημαστε στην κρητη και τωρα γυρισαμε, καλα ηταν αλλα θα προτιμουσα να μην ειχαμε ολα τα σογια πανω απο το κεφαλι μας, μου τον κατσιασαν τον μπεμπη..:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ο μικρουλης μου ειναι καλα, εχει γινει θρεφταρακι, και γενικα ειναι πολυ καλο μωρο, γκρινιαζει που και που αλλα τι να κανουμε, μωρακι ειναι. Εχω γινει εντελως χαζομαμα πρεπει να σας πω επισης. :D

Απο οσα ειδα ειστε ολες καλα και τα μωρακια επισης και χαιρομαι παρα πολυ!! Μπραβο σε οσες καταφερνετε και θηλαζετε, πολυ στεναχωριεμαι εγω γιατι νομιζω πως δεν το προσπαθησα οσο επρεπε και τωρα ειναι αργα πια..

Απο κιλα πως πατε, εμενα τα συν 12 επιμενουν, δεν ξερω τι να κανω, και ηδη ειχα δυο περιοδους.

Οσον αφορα το αθλημα εμεις εχουμε επανελθει κανονικα με πολλη ορεξη παρα την κουραση.. Φυσικα πολλες φορες μας εχει διακοψει ο μικρος με κλαμματα αλλα εχει και αυτο την πλακα του γιατι σου κραταει το ενδιαφερον για πιο μετα..:oops::oops:

Επισης σκεφτομαι να κανουμε την βαφτιση τωρα τον σεπτεμβριο σε πολυ κλειστο κυκλο, ειναι πολυ νωρις λετε;

Λοιπον, οσες ειμαστε εδω θα βρεθουμε επιτελους;;

IAL5p2.png

u83tp3.png

η πιο ωραια πανσεληνος που εχεις δει, θα ηταν αυτη, ειμαι σιγουρη......

Οσο για την απραγια, δεν θελω λεμε.....

τωρα βεβαια αυτες τις μερες εχω και κοσμο στο σπιτι (πεθερικα) οποτε απο Τριτη που θα μεινουμε μονοι, βλεπουμε... εσυ καλε γιατι απεχεις??????

περιμενεις το βανιλακι να επιτρεψει στην ενεργο δραση????:tongue::tongue::tongue:

Καταρχην ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου !!!! κ να ειστε πολυ πολυ ευτυχισμενοι !!! οτι καλυτερο σας ευχομαι κοριτσαρα μου !!!

Οντως η πιο ωραια......ααααχχχχ.......

για την απραγια εχω να πω οτι ελαβε ΤΕΛΟΣ !!!!! χαχαχαχαχ!!!!!!

κ επισης εχω να πω οτι αν ισχυει οτι μενεις πολυ ευκολα μετα τη γεννα.....παλι καηκα !!!! χαχαχχα!!! εκτος αν ο θηλασμος λειτουργει κ ως αντισυλληπτικο !!! ουπς !!! τι λεω η γυναικα !!!! που σαι ρε βανιλια λεμε !!!! γιατι μας εφυγες ?χαχαχχα!!!!!

ρε φιλεναδα.... γεννησα κ για 40 μερες απαγορευοταν ! μετα για ενα μηνα ημουν στο χωριο !!!! ε τωρα που επεστρεψα.... κατι εγινε !!! απαπαπα σαν πρωταρηδες !!! αχαχχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας, μανουλες και μπεμπακια, τι κανετε;; Εμεις ημαστε στην κρητη και τωρα γυρισαμε, καλα ηταν αλλα θα προτιμουσα να μην ειχαμε ολα τα σογια πανω απο το κεφαλι μας, μου τον κατσιασαν τον μπεμπη..:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ο μικρουλης μου ειναι καλα, εχει γινει θρεφταρακι, και γενικα ειναι πολυ καλο μωρο, γκρινιαζει που και που αλλα τι να κανουμε, μωρακι ειναι. Εχω γινει εντελως χαζομαμα πρεπει να σας πω επισης. :D

Απο οσα ειδα ειστε ολες καλα και τα μωρακια επισης και χαιρομαι παρα πολυ!! Μπραβο σε οσες καταφερνετε και θηλαζετε, πολυ στεναχωριεμαι εγω γιατι νομιζω πως δεν το προσπαθησα οσο επρεπε και τωρα ειναι αργα πια..

Απο κιλα πως πατε, εμενα τα συν 12 επιμενουν, δεν ξερω τι να κανω, και ηδη ειχα δυο περιοδους.

Οσον αφορα το αθλημα εμεις εχουμε επανελθει κανονικα με πολλη ορεξη παρα την κουραση.. Φυσικα πολλες φορες μας εχει διακοψει ο μικρος με κλαμματα αλλα εχει και αυτο την πλακα του γιατι σου κραταει το ενδιαφερον για πιο μετα..:oops::oops:

Επισης σκεφτομαι να κανουμε την βαφτιση τωρα τον σεπτεμβριο σε πολυ κλειστο κυκλο, ειναι πολυ νωρις λετε;

Λοιπον, οσες ειμαστε εδω θα βρεθουμε επιτελους;;

καλως ηρθαε κοριτσακι μου και καλο χειμωνα !! τον ειδα τον μπεμπη σου ειναι τελειος !!!!! εγω παλι στα κιλα ειχα παρει 12 τα εχασα σε 10 μερες μεσα κ τωρα που ξαναζυγιστηκα εχω χασει αλλα 2 ! εντωμεταξυ στο χωριο ετρωγα του σκασμου καθε μερα ξεκινουσα με μπολαρα με δημητριακα μετα φαγητο κ ψωμι το απογευμα μια παγωταρα να με σιροπια κτλ κ το βραδυ τουλαχιστον 3 φεταρες καρπουζι ! πως τα εχασα...δεν ξερω !!! αλλα πολυ χαιρομαι ! ομως.....!!! Ειμαι πια πολυ πλαδαρη !!! θελω γυμναστηριο επειγοντως αλλα που να αφησω τη μπεμπα που μονο σε μενα καθεται ???????????

οσο για τα βαφτισια να τα κανεις τωρα μια χαρα ειναι, κ γω θα ηθελα να τα κανω τον οκτωβρη αλλα δεν βγαινω ακομα οικονομικα οποτε.... το πασχα !!!!θα ειμαστε 10 μηνων ! κλαψ !

οσο για τη συναντηση να δω πως θα τα βολεψουμε ! εγω κιολας δεν οδηγω...να δω πως θα ερθω ! ξανα κλαψ !

εμεις μολις γυρισαμε απο τη βολτα μας ! κ χτες βραδυ παλι βολτα εδω κοντα στη γειτονια. στην αρχη για καφε κ οποτε πεινουσε η μικρη ερχομουν σπιτι κ θηλαζα κ μετα για φαγητο οπου κοιμηθηκε κιολας ! κυρια η μικρουλα !

μεχρι τωρα την κοιμιζα μαζι μου ! χτες την εβαλα στο λικνο της κ ξυπνησε στις 5 να φαει κ εκει την ξαναπηρα μαζι μου ! μου ελειπε η ζωουλα μου !!!! αχ !

κ σημερα παλι βολτα.... τελεια ειναι ! επιτελους !!

τωρα εκατσα να χαλαρωσω λιγο η μικρη χαζοκοιμαται διπλα μου στο ριλαξ !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...