Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

βρε κοριτσακι σε ειχα συχνα στο μυαλο μου και να που εμφανιστηκες!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ, (τελειο ονομα) ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!!!!!!!!!!

καλα νομιζω πως ειναι το πιο μεγαλο μωρο της παρεας μας!!!

ταλαιπωρηθηκες βρε ψυχιτσα με τον θηλασμο αλλα τωρα ολα καλα!

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΣΑΣ!!! (σιγουρα θα εχετε...χιχιχι!!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το καλο μου κοριτσακι σημερα κοιμαται ολο το μεσημερι και ετσι η μαμα βρηκε χρονο και εκανε νυχια, αποτριχωση, και τα σχετικα...

αχ! τι καλα...

Καλησπέρα

Σας διάβασα στα πεταχτά,,, μπράβο τα μωράκια μεγαλώνουνε:D:D:D:D

Είμαστε διακοπούλες, περνάμε όμορφα,,, τώρα είμαστε σε μια καφετέρια κ η μικρούλα μου κοιμάται στο ριλάξ (της fisher price με το λιονταράκι)

Πριν φύγω πήγα στον doc, με βρήκε καλά, είδα στον υπέρηχο την καισαρική εσωτερικά, την πληγούλα της,,,, μου απογόρευσε την ηλιοθεραπεία γιατί έχω ανοιχτό δέρμα κ θα κάνω πανάδες,,, και μπάνιο γιοκ,,διότι υπάρχει ο κίνδυνος φλεγμονής ή αιμορραγίας,,,αν θέλω μπανάκι μετά από 2 μήνες της καισαρικής δηλαδή τέλη Αυγούστου,,δηλαδή χαιρετίσματα!!!!

Πολλά φιλάκια στα πατουσάκια

Αλήθεια υπάρχει μανούλα που να δίνει ξένο γάλα????? αν ναι κάθε πόσες ώρες τρώτε???

"cogito,ergo sum"

Καλημερα! Επιστρεψαμε για λιγο...περασαμε πολυ ομορφα!!! Συβοτα-Παργα-Ιωαννινα...πολυ ωραια μερη-τελειες παραλιες!!! Βλεπω οτι οι περισσοτερες κανουμε διακοπες...αντε να χειμωνιασει να μαζευτουμε!!! Ολα καλα με τον μπεμπη μας. Λιγο καλυτερα με τους κολικους. Εχει αρχισει και μας χαμογελαει, βγαζουμε πολλες φωνουλες και γενικως εχουμε χαζεψει!!!! Σημερα ειμαστε 7 εβδομαδων και 5300γρ. Σημερα εχω γενεθλια!!!!!!!!!! Γινομαι 28 και ευχαριστω το Θεο για το υπεροχο δωρο που μου εστειλε!!!! Ειμαι ευτυχισμενη!!! Ο μπεμπακος τωρα που μενει πολλες ωρες στη διαρκεια της ημερας ξυπνιος θελει την προσοχη μας συνεχεια και του ααρεσει να παιζουμε μαζι του. Γιαυτο προσπαθω να κανω δουλειες μονο οταν κοιμαται ή τον εχει ο μπαμπας μας!

Μαρακι, αρχισατε και εσεις να κανετε μπουτακια και διπλουλες!!!! Τι ωραια...για φαγωμα! Μπραβο για το beaute! Να ειναι κουκλα και η μαμα!!! Ενα περιεργο πραγμα με εμας, οποτε παω για αποτριχωση-νυχια ο μικρος (που τον ειχα μαζι) ξυπναγε και δε με αφηνε σε ησυχια:rolleyes::rolleyes::rolleyes:! Τι να πεις...

Αοβατσαν μου, να σας ζησει η Βικτωρια σας- το ονομα ειναι υπεροχο- και να την δειτε οπως επιθυμειτε!!!!!! Η αληθεια ειναι οτι και εσυ μας ελειψες!!! Πολυ ωραια και τα δικα σου νεα!!! Βαζε κρεμουλα purelan στις θηλες, εγω με αυτη σωθηκα! Καλη συνεχεια με το θηλασμο!!!

Βανιλλακι, καλες διακοπες!!!! Που εχετε παει?????? Μην ανησυχεις για τα μπανια και τον Σεπτεμβρη ζεστη θα κανει!!!!;)

Βιβιανακι και εμεις μια απο τα ιδια με τους κολικους. Υπομονη...ελπιζω να περασουν σιγα σιγα.

Μινουλα θελουμε τα νεα σου...!!!!! Μπραβοοο!!!!!!!

Φιλακια σε ολες!!! Παω να μαζεψω λιγακι γιατι το βραδακι θα ερθουν οι οικογενειες για ευχες!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Αγγελικακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!

Τρελοβανιλακι, φιλακια πολλα! ειστε καλα?

καλα να περνατε αγαπουλα..πως πας με τον θηλασμο?

εγω την Πεμπτη εχω γιατρο, ελπιζω να με αφησει να κανω μπανιο στη θαλασσα, δεν αντεχω αλλο!!!!!

α!!! παρε και κανα τηλ!!!!!

η μικρούλα μου κοιμάται στο ριλάξ (της fisher price με το λιονταράκι)

εχουμε το ιδιο και εχουμε βρει τον "μπελα" μας με την δονηση, της αρεσει παρα πολυ!!!!

Γραφω γρηγορα γιατι μολις τον κοιμησα και δεν τον βλεπω να κοιμαται πανω απο 15 λεπτα :rolleyes:.

Καταφεραμε και μειωσαμε στο ελαχιστο ή και κοψαμε το συμπληρωμα!!!!

Χτες πχ δεν εδωσα καθολου φορμουλα, σημερα θα δουμε πως θα παει, προς το παρον πινει γαλατακι μανουλας :D.

Τον βαζω πολυ στο στηθος, και ας πινει ολη μερα, μεχρι να δυσανασχετισει-δυστυχως ακομη το κανει, αλλα πλεον ειμαι πολυ αισιοδοξη! Μετα εχω αντλημενο δικο μου γαλα και συμπληρωνω. Βασικα ολη μερα ειμαι με το ζιζι εξω, ειτε θηλαζω ειτε αντλω!! χαχαχα δεν πειραζει, χαλαλι του!!

Ξυπνησε!! θα επανελθω οποτε κοιμηθει κ δεν εχω αντληση.

Φιλακια σε ολα τα μωρακια!

Αγγελικη χρονια πολλα , τωρα το ειδα!

wcBmp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά, διάσαβα τελευταία νεάκια στα γρήγορα.

Βλέπω το κλείσαμε το καφενεδάκι μας, δεν πειράζει σε ένα μήνα θα μαζευόμαστε πάλι.

Κατ' αρχήν να ευχηθώ στην aobatsan να σου ζήσει η μικρή Βικτώρια, υπέροχο όνομα, και συγχαρητήρια για τον θηλασμό και τον αγώνα σου μέχρι τώρα.

Συγχαρητήρια να δώσω και στην Μινούλα μας, για την προσπάθεια σου και που σιγά σιγά ο κόπος σου ανταμοίβεται και θα καταφέρεις τελικά αυτό που ήθελες απο την αρχή, μπράβο κοριτσάκι μου.

Βανιλάκι μου γλυκό το Σεπτέμβρη να σου πω είναι τα καλύτερα μπάνια, θάλασσες υπέροχες, ζεστές και χωρίς κόσμο. Μην αγχώνεσαι και θα κάνεις τα μπανάκια σου.

Αγγελικούλα μου τέλεια οι διακοπούλες, καλή επιστροφή. και ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, να χαίρεσαι την οικογένεια σου.

Μαράκι μου σε αφήσε το κοριτσάκι σου να κάνεις την περιποίηση σου,τι καλά.

Είπα του άντρα μου όταν με το καλό ξεπεταχτεί και η μπέμπα θέλω σπα σε ένα ξενοδοχέίο, δυο μέρες να με τρίβουν.

Εμείς είμαστε πολύ καλά, η μπέμπα πήρε ένα κιλό έφτασε τα 5.360 και 56 πόντους, είναι όλο γελάκια και μένει πλέον πιο πολύ ώρα ξύπνα την ημέρα.

Ο μικρός μου γενικά είναι πολύ καλά, ο τραυλισμός καλά κρατεί και αυτές τις μέρες έγινε πολύ έντονος, σήμερα τον είδα λίγο καλύτερα, πολύ έχω στεναχωρηθεί με αυτό το θέμα και ο άντρας μου το ίδιο. Τέλος πάντως του δείνουμε χρόνο και ένα εξάμηνο αφότου ξεκινήσει παιδικό, γιατί θα περάσει ένα σοκ στην αρχή, που δεν θα έχει μαμά και μπαμπά μαζί του. Η παιδιάτρος είνια θετική όπως ήρθε θα φύγει, εγώ ανυσηχώ όμως. Ο μικρός δείχνει να μην ενοχλείτε, παρά μόνο αυτές τις μέρες, που μου έλεγε όταν κόλλαγε, περίμενε να σκεφτώ.

Μπανάκια να σας πω ότι έχω κάνει 6 τα μετράω στα τα παιδιάκια.

Ο αδελφός μου έφυγε σήμερα, γενικώς αυτές τις μέρες έχουμε διάφορες επισκέψεις, φίλους και συγγενείς σε λίγες μερούλες όμως θα φύγουν όλοι, κάθε κατεργάρης στο πάγκο του και το νησάκι μας πάλι άδειο.

Σας φιλώ γιατί ξύπνησε το αγοράκι μουτο μικρό.

Φιλάκια σε όλες τις γλυκιές μανούλες.

dYU4p3.png

Μινακι μου πολυ χαιρομαι γαι τα νεα σου!!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε αγαπουλα, τα καταφερες τελικα!!!! μπραβο και παλι μπραβο!!

Ο αντρουλης σου θα απολαμβανει ολη μερα τοπλες!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μπλουμπλουδακι μου μια χαρουλα εισαστε! ο μεγαλο σου ταλαιπωρητε το πουλακι μου... θα το ξεπερασει μωρε!

Σημερα μιλησα και με την Κατερινα την μικρη, ειναι στην Κρητη διακοπες και ειναι μια χαρουλα!!

μου εστειλε μην. και η Βιργινια, το σουργελο μας εχει πεθυμησει... ολα καλα και εκεινη!

Μινακι μου πολυ χαιρομαι γαι τα νεα σου!!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε αγαπουλα, τα καταφερες τελικα!!!! μπραβο και παλι μπραβο!!

Ο αντρουλης σου θα απολαμβανει ολη μερα τοπλες!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μπλουμπλουδακι μου μια χαρουλα εισαστε! ο μεγαλο σου ταλαιπωρητε το πουλακι μου... θα το ξεπερασει μωρε!

Σημερα μιλησα και με την Κατερινα την μικρη, ειναι στην Κρητη διακοπες και ειναι μια χαρουλα!!

μου εστειλε μην. και η Βιργινια, το σουργελο μας εχει πεθυμησει... ολα καλα και εκεινη!

Εγώ ειμαι η ΜΕΓΑΛΗ Ε;; Χα χα χα!!!:tongue::tongue::tongue:

καλημερα και απο εμένα!

Το μικρο ταλιμπανακι δεν ειναι σπίτι και ετσι πραγματικα εχω χρονο να κανω διαβορα!!!

Aobatsan ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ!!!ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!!!!!!!

Μινουλα μου καθε μερα θα ειναι και καλυτερα με το θηλασμο!Θα βρειτε τη σειρα σας!!!!!!!!!!!!!!

bloublou μου σε εχασα!Ολα καλα? Ο μικρος εχει θεματακι ε;;Αστα εμεις απο το κακο στο χειροτερο....

Κοριτσια ο μικρος εχει χειροτερεψει. Εχει γινει επιθετικος με τη μικρή. Χθεσ κυριολεκτικα στον αερα επιασα το βιβλιο που εριχνε στην μικρη...:-( Πραγματικα με στεναχωρει. Οταν δεν ειναι η μικρη διπλα μας ολα καλα! οταν μας δει μαζι της γινεται χαμος. Ξερω οτι υποφερει...Αλλα αι το μικρουλι κινδυνευει...Αυριο θα επισκεφτω παιδοψυχολογο να μου πει πως πρεπει να το χειριστω...Αχ δυσκολες καταστασεις!

Το σαββατο φευγουμε για λιγες μερες. εγώ δεν με βλέπω να κανω μπάνια αφου η μικρη δεν πρεπει να βγει στον ηλο καθολου...:-(Δεν πειραζει, ας κανουν οι άντρες μου! χα χα

σας φιλώ γλυκα όλες!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια,

ειμαστε καλά, συγγνώμη που χάθηκα, ήρθαμε τελικά διακοπούλες στο χωριόμας και μεχρι στιγμής όλα καλά, δόξα τω θεώ. Δεν έχω ακόμα σύνδεση΄ιντερνετ, σασ γραφω απο ιντερνετ καφε. Να είστε όλες καλα

bloublou σου στέλω π.μ. με το κινητό μου, να συναντηθούμε αν θέλεις!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

κοριτσια δεν σας το ειπα, δυο φορες που βγηκαμε εξω, την Δευτερα και την Τριτη, θηλασα κανονικα δημοσια:D:D

φορουσα μπλουζα θηλασμου και δεν φαινεται τιποτα, ολα καλα.. θα παω να παρω και αλλες και θα ειμαστε μια χαρουλα!!!

γεια σου Βερολινακι, καλα να περνατε!!!!!

Εγώ ειμαι η ΜΕΓΑΛΗ Ε;; Χα χα χα!!!:tongue::tongue::tongue:

Εσυ εισαι η μεγαλη ναι, αγαπη μου!!:tongue::tongue:

Καλησπερα! Λιγες μειναμε στο καφε...!!! Καταρχην ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!! Εμεις γενικα ειμαστε καλα, αλλα κακα μας εχουμε να κανουμε 3 μερες και ποναμε και κλαιμε λιγακι. Ας ελπισουμε σημερα να κανει.... κατα τα αλλα μια χαρα. Ετοιμαζομαστε να φυγουμε σε λιγες μερες. Θα μπαινω και απο εκει, γιατι το ξενοδοχειο εχει internet.

Μαρακι, δεν ηξερα οτι υπαρχουν μπλουζες θηλασμου...μπραβο-μη κολλας!!! Πες στη Βιργινια οτι και σε εμας μας ελειψε!

Κατερινακι, καλα να περασετε και καθως περναει ο καιρος θα συνηθισει ο μικρος την παρουσια και της μικρης στο σπιτι!

Μπλουμπλου, ολο επισκεψεις εχετε! Καλο αυτο...εχετε παρεουλα, αλλα και το νησακι σας πρεπει να ειναι πολυ ομορφο!!! Εχουμε παει Λευκαδα, Ζακυνθο κ Κερκυρα και γενικα αγαπαμε Ιονιο! Ειναι στα σχεδια μας στο μελλον και η Κεφαλλονια. Ο μικρος και εγω πιστευω οτι θα το ξεπερασει, βεβαια παρε και αλλη γνωμη και σας νιωθω απολυτα οτι στεναχωριεστε. Υπομονη και θετικη σκεψη!

Βερολινακι, καλα να περασετε!!!!!

Μινουλα, μπραβοοοοοοοοοοοο!!!!!!! Να συνεχισετε ετσι!!!!

Φιλακια - παω για δουλειες...!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

καλησπερα κοριτσια,

περιμενω την κορη μου να κοιμηθει και ειπα να σας γραψω τα νεα μας!

σημερα πηγα στον γιατρο μου, με βρηκε μια χαρουλα!

μετα πηγαμε βολτα με την μικρη αλλα παραλιγο να μας πιασει βροχη.

Αγγελικουλα μου ναι υπαρχουν μπλουζες θηλασμου και ειναι και παρα πολυ βολικες..

Τα αλλα κοριτσακια που χαθηκατε?

καλα να περνατε ολες!

φιλια πολλα!

Mαράκι μου όλα καλά, μπορείς να ξεκινήσεις μπανάκια.

Εμείς καλά είμαστε, η μικρή κοιμάται, το βράδυ τα πάμε πολύ καλύτερα μπορώ να πω, δηλαδή ξυπνάει απο της 10 το βράδυ,κατά τις έξι το πρωί.

Ο μικρός είναι λίγο καλύτερα, δείχνει ευδιάθετος και χαρούμενος, τι να πω, θα δείξει. Αύριο θα τον πάρω να πάμε σινεμά έχει το γουίνι.

Βερολινάκι μου σε καλώ στο τηλέφωνο που μου άφησες, αλλά δείχνει ναείνια κλειστό. Σε πιο χωριό είσαι;

Καλές διακοπές σε όλες φιλεναδίτσες μου.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...