Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Ναι μαρια..Πηρα την παιδιατρο και μου ειπε: Τα μωρα που θηλαζουν μπορει να κάνουν 8 φορες τη μέρα κακα, ή να κάνουν και 1 φορα στις 8 μερες! Απλά δεν θέλω να ζοριζεται μωρε....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια μου! Αχ θέλω κ εγω διακοπές αλλα με όλα αυτα είπαμε να μην πάμε φέτος. Τουλάχιστον είμαστε κοντά σε θάλασσα, μπορει να πεταχτω καμια φορα αλλα χωρίς τον μπεμπουλη!

Εσείς θα τα πάρετε μαζί στη θάλασσα;; Μωρε φοβάμαι τον ήλιο είναι κ πολυ ασπρουλης!

Καλα να περάσετε πάντως όσες τυχερες φύγετε!

Σήμερα κάναμε το 1ο μας εμβόλιο κ πονεσαμε!! Αλλα με αγκαλιτσα ξεχάστηκε αμέσως το γλυκουλι μου. Η αλματώδης ανάπτυξη συνεχίζεται, 5100 φτάσαμε κ 59 ποντους, 3 μέσα σε 2 βδομάδες. Στηρίζουμε κεφαλακι, προσπαθούμε να μιμηθουμε εκφράσεις κ όταν είμαστε μπρουμυτα σηκωνουμε σχεδόν όλη την πλάτη.

ναι θα την πάρω, αλλα μονο πρωι και αργά το απόγευμα.Αν ειχα καποιον να μου την κρατησει ισως δεν την έπαιρνα, αλλα δεν μπορώ να στερήσω στον μεγάλο τα μπανάκια του!!!!

Καλα εσεις γίνατε ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!εμεις το πρώτο εμβολιάκι θα το κάνουμε την Πέμπτη!Αχ ζουζουνα μου αρχισουν τα βασανάκια!!!! χα χα χα χα!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Μανουλες και μπεμπακια, τι κανετε;; Εμεις ημασταν στο πηλιο γιατι παντρευαμε ενα ζευγαρι γι'αυτο χαθηκα λιγο. Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια μας ακομα καλυτερα. Μεγαλωνουν ολα πολυ καλα!! Εχω δει και φωτογραφιες στο fb και ολα τα μωρακια μας ειναι κουκλακια!!!!!

Εμεις καλα ειμαστε, εχουμε μερες καλες και μερες κακες, αλλα φανταζομαι ειναι φυσιολογικο αυτο. Εχουν αρχισει και τον ενοχλουν και τα ουλα του τον μπεμπακο μου.. Το σαββατο φευγουμε για κρητη, ελπιζω να ξεκουραστουμε λιγο.

Ρε κοριτσια, τα κιλα μου εχουν κολλησει, συν 12 και δεν πεφτω με τιποτα, τι να κανω;;;;;:(:(

Πολλα φιλακια σε ολες σας!!!!!!!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλημερα!!!!

μια χαρουλα ειμαστε, ολα καλα!!!!

η καραμελιτσα χαμογελαει ολη την μερα!!!!!

Οζαλινακι καλα να περασετε!!

Κατερινακι μου φιλακια πολλα!!!!

καλα για τα κιλα, εγω ακομα δεν εχω ζυγιστει, στον γιατρο την αλλη εβδομαδα θα δουμε που βρισκομαι:rolleyes::rolleyes:

μονο μια εβδομαδα μετα την γεννα ειχα χασει 9..

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!!!!!

Τι εγινε ολες διακοπες πηγατε...αδειασε το καφε μας...Διαβαζα κοριτσακια για τα κιλα εγω, οταν ηρθα σπιτι ειχα χασει 5 απο κει και περα δεν ξερω...και γω στο γιατρο θα μαθω, γιατι η λατρεμενη μου πεθεερα ειχε την φαεινη ιδεα να την πλυνει την ζυγαρια απο κατω γιατι ειχε τριχες λεει και η ζυγαρια τα επεξε 25 τωρα, οποτε πρεπει να παρω καινουρια, και αρα δεν εχω να ζυγιστο εως τοτε...αλλα δεν με απασχολει...μπορει και να εχω παρει γιατι τρωω κατι στουκας σε θερμιδες για τον θηλασμο- και σημειωτεον γαλα πολυ δεν βλεπω.......- αρα μπορει και να εχω παρει, χαχαχα

Κατα τα αλλα πολυ γρινιτσα ειχαμε χθες, ηρθε η γιατρος μας και τα 8 γευματα μας τα εκανε 7. Αυτα τα νεακια μας...

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

γεια σου Βιβιαν!

γιατι μωρε γκρινιαζετε, εχετε πονακια???

αχ, πονεμενη ιστορια αυτη με τα κιλα, για να δουμε θα καταφερουμε με τον θηλασμο να χασουμε κανα κιλο?

εγω δεν εχω και πολυ ορεξη, τρωω κανονικα τα γευματα μου αλλα το βραδακι με την κουραση πολλες φορες δεν τρωω κανονικο γευμα.

θηλαζεις αποκλειστικα ή δινεις και συμπληρωμα?

γιατι σας λιγοστεψε τα γευματα? απο βαρος πως ειναι?

εμεις εχτες ειμασταν για καφε στην παραλια απο τις 7 μεχρι τις 11..

κοιμοταν το καμαρι μου και οταν ξυπνησε ηταν πολυ ησυχη, θηλασε και μετα καμαρωνε στο καροτσι!

ειχαμε και μια φιλη μας στην παρεα που ειναι ενα μηνα μεγαλυτερη αλλα εκεινη ηταν τσαουσα και μας ακουγε ολη η καφετερια..:rolleyes:

Καλημέρα και απο εμένα!!!!

Πως πάτε κοριτάκια μου? εμεις εχθες κάναμε το πρώτο εμβόλιο! Κυρια η μπέμπα. Εκλαψε λιγάκι αλλα γενικα ήταν super! Φτάσαμε αισιως τους 60 πόνους και 4900 σε βάρος. Η γιατρος μας βρήκε ΤΕΛΕΙΕΣ, χα χα χα!!!!

Ειναι πολυ καλο μωράκι!

μαρια θήλασες δημόσια ε; Πες μου την εμειρια σου. Εβαλες κάτι απο πάνω ή έτσι;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου Βιβιαν!

γιατι μωρε γκρινιαζετε, εχετε πονακια???

αχ, πονεμενη ιστορια αυτη με τα κιλα, για να δουμε θα καταφερουμε με τον θηλασμο να χασουμε κανα κιλο?

εγω δεν εχω και πολυ ορεξη, τρωω κανονικα τα γευματα μου αλλα το βραδακι με την κουραση πολλες φορες δεν τρωω κανονικο γευμα.

θηλαζεις αποκλειστικα ή δινεις και συμπληρωμα?

γιατι σας λιγοστεψε τα γευματα? απο βαρος πως ειναι?

Κοριτσακι μου δεν ξερω γιατι η γκρινια προφανως πονακια...., την πιανει παντα κατα της 8 το βραδυ και κρατανε μεχρι 12-1 το βραδυ, αν και χθες εκτος απο αυτο πειναγε...και μου ειπε η γιατρος να της κραταω τους χρονους για να τρωει με πιο πολυ ορεξη....Οσο γιατι τα γευματα τα καναμε 7 δεν ξερω ετσι μου ειπε πρεπει τωρα να τα κανουμε 7...ενα ξυπνημα την νυχτα πλεον και της δινω 4 θηλασμο(θηλαζει και της συμπηρωνω με οτι εχω βγαλει με θηλαστρο) κκαι 3 συμπηρωμα(το συμπηρωμα απο 80ml το καναμε 110ml), οσο για το βαρος της σε 1 μηνα πηρε 970γρ, την πηραμε 2.030 γρ.απο το μαιετηριο και ειναι 3.000γρ

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

vivian σιγουρα πονακια εχει η μικρή. Κανε υπομονη. να της χαιδεύεις την κοιλιά!

Ναι τα γευματα πρέπει να ειναι 7 εκτος αν το παιδι θέλει λιγοτερα. πχ η δικιά μου κάνει 5 με 6 και αυτα της αρκουν. Τα παιδια μας δειχνουν τι θέλουν, αρκει να μπορούμε και εμεις να καταλάβουμε!!!!

πολυ καλα τα πηγατε με το βάρος. 970 ειναι Super. Συνεχισε να δεινεις ακι το δικο σου γάλα!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλησπερα και απο μας!

πηγαμε στην γιατρο μας, ειμαστε 4460γρ, δηλαδη πηραμε 1,5 κιλο σε 40 μερες!!:cool::cool: ειμαστε πολυ καλα!!!!

τελος του μηνα θα κανουμε και το πρωτο μας εμβολιο, για να δουμε!

Βιβιανακι μια χαρουλα το βαρος σας για ενα μηνα! μπραβο σας!!!!

μαρια θήλασες δημόσια ε; Πες μου την εμειρια σου. Εβαλες κάτι απο πάνω ή έτσι;;;

Κατερινακι δεν ειμουν και τελειως δημοσια, πηγα μεσα στο μαγαζι που δεν ειχε πολυ κοσμο, εκατσα σε μια γωνιτσα και φαγαμε!!

ειχε πολυ κοσμο και ηταν πολυ στριμωγμενα εκει που καθομασταν..

Σιγα-σιγα θα συνηθισω πιστευω!

γεια σας κοριτσακια!

Θηλασα, θηλασα!!!!!

Δεν γραφω αλλα, τωρα αντλω, θα επανελθω!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας!!!!!! Αχ, πόσο μου λείψατε!!!!! Σας διαβάζω συχνά από το i-pod την ώρα που θηλάζω αλλά δεν μπορώ να γράψω :( (γιατί ακόμη θηλάζω ασταμάτητα σχεδόν!!!!)

Στα γρήγορα, λοιπόν τώρα που είναι και ο μπαμπάς μας εδώ και μπορώ ;)

Γέννησα την Παρασκευή 1η Ιουλίου με καισαρική τελικά γιατί η μικρή δεν έλεγε να κατέβει, ένα αγγελικό πλάσμα 4250!!! και 53 πόντους!!! (που να βγει το χρυσό μου!!!)

Τις πρώτες 2 μέρες την κράτησαν για παρακολούθηση λόγω βάρους, πράγμα που δεν γνώριζα πως συμβαίνει στα μεγάλα παιδάκια. Όσα γεννιούνται πάνω από 4κιλά κρατώνται για παρακολούθηση επειδή κάνουν υπογλυκαιμίες ή ανεβάζουν σάκχαρο. Ευτυχώς εμείς δεν κάναμε τίποτε από αυτά και εξακολουθεί να είναι μυστήριο για όλους το πως η μικρή μας έβαλε τόσο βάρος! Τις 2 αυτές μέρες η Βικτώρια τράφηκε με μπιμπερό και μάλιστα αρκετό γιατί είναι και φαγανή...(περί τα 90ml σε κάθε γεύμα!)

Όταν μου την έφεραν επιτέλους και την πήρα στην αγκαλιά μου την έβαλα αμέσως στο στήθος το οποίο και έπιασε με μεγάλη επιτυχία αλλά το γάλα δεν είχε κατέβει, εκείνη είχε μάθει να ρέει από το μπουκάλι κι έγινε μαχη όπως καταλαβαίνετε!!!

Μέχρι και 15 μέρες στο σπίτι έπαιρνε συμπλήρωμα παράλληλα με ασταμάτητους θηλασμούς μέχρι να κατέβει πλήρως το γάλα μου, ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες της.

Περάσαμε από πολλές δύσκολες καταστάσεις, μου είχε κατασπαράξει τις θηλές, στιγμές που ρουφούσε αίμα, εγω να κλαίω και να ουρλιάζω από τους πόνους....ΑΦΟΡΗΤΟΙ πονοι! Αλλά σιγά σιγά πέρασαν όλα αυτά...

Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως τρεφόμαστε αποκλειστικά με μητρικό!!! :D

Βέβαια οι θηλές μου πονούν ακόμα όταν τις πιάνει στην αρχή, δεν έχουν κλείσει τελείως οι ραγάδες αλλά θα κλείσουν...που θα πάνε...

Επίσης ακόμη δεν έχει βάλει πρόγραμμα...δεν μπορώ να υπολογίσω δλδ τα γεύματά της...την ημέρα θηλάζει ακατάπαυστα...σχεδόν ανά μισάωρο... και κοιμάται σπάνια κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τη νύχτα όμως κοιμάται από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί, θηλάζει για 20λεπτά και ξανακοιμάται μέχρι τις 8,30 το πρωί.

Έχει πάρει 1050γρ. από το βάρος γέννησης και έχει φτάσει 62 πόντους!

Τώρα πια έχω αρχίσει και την απολαμβάνω!!! Απολαμβάνω και το νέο μου ρόλο ώς μητέρα!!!

Στην προσπάθειά μου να της δώσω το γάλα μου και να κόψω το συμπλήρωμα και να τη φροντίσω, έχασα λίγο τη μπάλα...και δεν συνειδητοποιούσα το θαύμα μπροστά μου! Δεν προλάβαινα....

Τωρα όμως αρχίζω και παίρνω μπρος ;) Θα τα λέμε συχνότερα επλίζω...

Τα φιλιά μου σε όλες!

Τα φιλιά μου στα πατουσάκια σας!

Να μας ζήσουν τα αγγελούδια μας :) :) :)

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...