Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλησπερα

Aggeliki καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σας,,, μια χαρα ειναι στο βαρος το μπεμπακι σας!!!

Maraki εχεις δοκιμασει ακτινιδια??? ειναι οτι καλυτερο για να πας τουαλετα;)

Μινουλα μην εχετε φοβιες, απολαυστε τον μπεμπουλη σας,,, να πατε βολτουλες κ ταξιδακι κ τα παντα να κανετε!!!

Bloublou ραντεβου μεσα Σεπτεμβρη,,, εγω μεσα ειμαι!!!

Lisaki να τον χαιρεσαι τον αφρατουλη σου,, τελη του 2 μηνα ξεκινανε νομιζω τα χαμογελακια

Vivian να την χαιρεσαι την μπουμπου σου,, τωρα για τις ενεσεις ,,δυστυχως τις σταματησα στις 20 μερες, σχεδον σαραντισα οποτε ποιο το νοημα??? λες να εχω κανει καποιο θρομβο???

Katerina κουκουβαγια κι εσυ ε???

Linaki διαβασα οτι θηλαζεις παντου κ σε χαρηκα κοριτσαρα μου,,

Τωρα τα δικα μας,,ειμαστε καλα,,συνεχεια βολταρουμε,,ετοιμαζομαστε για διακοπουλες

Λοιπον θελω την γνωμη σας,,τα λοχεια μου ειχαν τελειωσει σχεδον, κατι κιτρινοκαφε ελαχιστα ειχα,,ωσπου απο χτες εχω τρομερους πονους στην τομη (υπεθεσα απο το βαρος της μικρης γιατι θελει συνεχεια αγκαλιτσες κ χερακια) και ξαφνικα ειχα κ εξακολουθω κ εχω αιμα πολυ σαν περιοδου περιπου,,απλα ειναι πολυ ανοιχτο κοκκινο

Το στηθος μου δεν πρηστηκε μονο η κοιλια μου,, αραγε να ειναι περιοδος???τοσο νωρις???? να υποθεσω οτι κ το ελαχιστο γαλα που εχω θα μου κοπει???

Φιλακια ,,,

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα και απο εμας!!! Σημερα σαραντισαμε και πηγαμε εκκλησια και πηραμε τις ευχουλες μας! Ο μπεμπης ολο σφιγγεται και συνεχιζει να ποναει... ουτε το χαμομηλι, ουτε οι σταγονες εχουν κανει ουσιαστικη δουλεια ακομα...αντε να δουμε:rolleyes:. Εμενα μου εφεραν δωρο ενα θηλαστρο της μεντελα και ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα...ποσο γαλα αραγε ειναι το γευμα του παιδιου??? να ξερω ποσα ml να αποθηκευω... 50-60 καλα ειναι? Τωρα εβγαλα γυρω στα 30 ml, μονο απο τον ενα μαστο, γιατι απο το αλλο μολις ειχε φαι ο μπομπιρας. Και εχω απορια...ο μπεμπης δε λεω παιρνει το βαρος που πρεπει, αλλα μεγαλωνει και θεωρω οτι θα χρειαζεται μεγαλυτερη ποσοτητα και εμενα το γαλα δε ξεχειλιζει οπως ακουω σε αλλες μαμαδες, τι να κανω για να εχω μεγαλυτερη ποσοτητα??? Η αληθεια ειναι οτι δεν πινω πολυ νερο. Βοηθηστε με με την εμπειρια σας...!

Πηραμε και τα αποτελεσματα των εξετασεων... ο μικρος ευτυχως μια χαρα! Εγω, δε θα το ελεγα... οι δεικτες του θυρεοειδη ειναι εκτος οριων και πρεπει να παω σε ενδοκρινολογο...και αυτος που με παρακολουθει λειπει για διακοπες και γυρναει στις 16 που θα εχω φυγει εγω. Και δεν εχει αφησει και ενα κινητο στον τηλεφωνητη, για ωρα αναγκης. Ελπιζω να μην εχω προβλημα για λιγες μερες. Παντως εγω το χαπι μου συνεχιζω και το παιρνω κανονικα. Αλλα αγχωνομαι γιατι ειχα παιδευτει να τον ρυθμισω και ειχα πρηστει τοτε και ειχα γινει....!!!

Μινουλα, βαλε ναζι, λιγη γκρινιτσα και θα τον πεισεις τον αντρουλη σου-πρεπει να γεμισουμε μπαταριες να βγαλουμε και το χειμωνα!

Κατερινακι καλως μας ηρθες! Οντως μας ελειψες! Ελπιζω να περασες καλα και να χαρηκες λιγο περισσοτερο τα παιδακια σου!

Βιβιαν, οσο μπορεις να την βαζεις και στο στηθος!

Οζαλινα, σιδερενιοι!!!(ετσι μου ευχηθηκαν εμενα σημερα που σαραντισαμε...!) Οσο για τον μαρσιπο θα τον δοκιμασω...

Μαρακι μου, θα βρει τον ρυθμο της η μικρη...κρατα την λιγο ξυπνια τα απογευματα εστω και μετο ζορι. Ασχετο, αλλα ο παιδιατρος μου ειπε μετα τον 3 μηνα να χρησιμοποιησω το ριλαξ. Εσενα σε αφηνει?

Λιζακι, μετα την 6η εβδομαδα ξεκινανε τα συνειδητα χαμογελα... ο μικρος μας γαργαλιεται και χαμογελαει και εμεις λιωνουμε!!!!!

Βανιλλακι μου, μαλλον περιοδος ειναι. Δε νομιζω οτι θα σου κοπει το γαλα. Εχω διαβασει οτι υπαρχουν κοποελες που θηλαζουν αποκλειστικα και τους ηρθε περιοδος. Μην αγχωνεσαι... γιααυτο και εγω φοβαμαι μη μου ερθει στις διακοπες-εβγαλα και ενα σπυρακι στο μαγουλο...σαν και αυτα που εβγαζα πριν αδιαθετησω και τρεμω...!!! Οσον αφορα τα ακτινιδια, φραουλες, συκα εμενα μου τα εχουν απαγορεψει λογω θηλασμου και κατεπεκταση αλλεργιων του μωρου.

Σας αφηνω τωρα, παμε να ετοιμαστουμε να παμε για μπανακι και βολτουλα!!! Φιλακια-καλο απογευμα!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

γεια σας κοριτσακια!!!

ξυπνησαμε και σημερα φαγαμε ολοι μαζι, εγω με τον μπαμπα στο τραπεζι και η μπεμπουλα στο στηθος, καναμε προβα, αν βγουμε εξω να δω αν μπορω να την θηλαζω ενω τρωω:cool::cool:

Βανιλακι, ουουου!!! τι κανεις???

μαλλον περιοδος ειναι γλυκια μου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα σου κοπει το γαλα, ενω μενουν εγκυες γυναικες που θηλαζουν..

ακτινιδια, φραουλες, συκα και ο,τι περιεχει σπορια δεν κανει λογω θηλασμου οπως ειπε και η Αγγελικουλα!

Μας λειπεις, γραφε πιο συχνα.. φιλακια!!

Αγγελικουλα, καλοριζικοι και σιδερενιοι.. για τα ενδοκρινολογικα δεν ξερω καθολου. Για το γαλα νομιζω πως περιπου 50-60ml πινουν αλλα ρωτα την παιδιατρο καλυτερα.

Οσο για το ριλαξ, μας εκαναν δωρο ενα τις φισερ πραις που πεφτει η πλατη και γινεται απο 0 μηνων οποτε την βαζουμε..

Καλημερααααααααα!!!!!!!! Καλο μηνα μανουλιτσες και μπεμπακια!!!! Τι μου κανετε? Εμεις μια χαρα (βεβαια οι κολικοι συνεχιζονται...)!!! Καναμε και το μπανακι μας εχτες και τωρα μετραμε αντιστροφα μεχρι τις 13 που ξεκινανε επισημα οι διακοπες μας!!! Αν και το Σαββατο φευγουμε για ενα γαμο στην Ηγουμενιτσα και θα γυρισουμε Δευτερα!!! Μαρακι μου, ευχαριστουμε πολυ!! Εχω μια απορια γιατι δε κανουν τα φρουτα με σπορια? Λογω αλλεργιων? Απο σαλατικα εσενα τι σε αφηνει να φας? Μια χαρα σε βρισκω με το θηλασμο!!! Παντου και παντα!!!!!! Μια χαρα με το ριλαξ...δεν ηξερα οτι υπαρχουν απο 0. Φιλακιααααααα!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου Αγγελικουλα!

αντε μετρατε μερες για τις διακοπουλες σας! με το καλο!

εμενα δεν με αφηνει να τρωω φρουτα & λαχανικα με σπορια για να μην εχει αερια το μωρο.

Απο σαλατικα τρωω αγγουρι και ντοματα, μου ειπε να τρωω και καμια πηρουνια χορτα αν θελω.

καλα παμε με τον θηλασμο, να συνηθισω και λιγο τον δημοσιο θηλασμο και θα ειμαστε τελειες!!!!!!!

Καλημερα μανουλομπεμπακια!!!!!!!!!!!

Καλη βδομαδα και καλο μηνα να εχουμε.

Εμας σημερα ειχε βουλωσει λιγο η μυτουλα και δεν μπορουσαμε να αναπνευσουμε καλα....και μας ειπε η γιατρος και ριξαμε φυσιολογικο ορο και τωρα ολα καλα!!!!!!!!!

Βρε κοριτσακια παλι για το γαλα θα σας ρωτησω εγω, χθες δεν της εδωσα καθολου απο το στηθος και το εβγαζα με θηλαστρο για να δω ποσο βγαζω...και βγαζω γυρο στα 300μλ και σημερα ειπα να την ξαναβαλλω στηθος, ενω ετρωγε 1/2 ωρα και απο τα 2 στηθη οταν σταματησε μετα απο 10 λεπτα ξανα κλαμα και ετρωγε τα χερια της...και της εδωσα συμπληρωμα και εφαγε 50 μλ.....τι γινεται ρε γαμωτο , δεν μπορει να το ρουφιξει???????? Οχι οτι εχω πολυ αλλα δεν επρεπε για λιγο να χορταινει????

Καλησπερα

Aggeliki καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σας,,, μια χαρα ειναι στο βαρος το μπεμπακι σας!!!

Maraki εχεις δοκιμασει ακτινιδια??? ειναι οτι καλυτερο για να πας τουαλετα;)

Μινουλα μην εχετε φοβιες, απολαυστε τον μπεμπουλη σας,,, να πατε βολτουλες κ ταξιδακι κ τα παντα να κανετε!!!

Bloublou ραντεβου μεσα Σεπτεμβρη,,, εγω μεσα ειμαι!!!

Lisaki να τον χαιρεσαι τον αφρατουλη σου,, τελη του 2 μηνα ξεκινανε νομιζω τα χαμογελακια

Vivian να την χαιρεσαι την μπουμπου σου,, τωρα για τις ενεσεις ,,δυστυχως τις σταματησα στις 20 μερες, σχεδον σαραντισα οποτε ποιο το νοημα??? λες να εχω κανει καποιο θρομβο???

Katerina κουκουβαγια κι εσυ ε???

Linaki διαβασα οτι θηλαζεις παντου κ σε χαρηκα κοριτσαρα μου,,

Τωρα τα δικα μας,,ειμαστε καλα,,συνεχεια βολταρουμε,,ετοιμαζομαστε για διακοπουλες

Λοιπον θελω την γνωμη σας,,τα λοχεια μου ειχαν τελειωσει σχεδον, κατι κιτρινοκαφε ελαχιστα ειχα,,ωσπου απο χτες εχω τρομερους πονους στην τομη (υπεθεσα απο το βαρος της μικρης γιατι θελει συνεχεια αγκαλιτσες κ χερακια) και ξαφνικα ειχα κ εξακολουθω κ εχω αιμα πολυ σαν περιοδου περιπου,,απλα ειναι πολυ ανοιχτο κοκκινο

Το στηθος μου δεν πρηστηκε μονο η κοιλια μου,, αραγε να ειναι περιοδος???τοσο νωρις???? να υποθεσω οτι κ το ελαχιστο γαλα που εχω θα μου κοπει???

Φιλακια ,,,

Κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι. Αν ειχες κανει θρομβο σιγουρα θα το ειχες καταλαβει...οποτε αφου περασαν και οι 40 μερες τελος καλο ολα καλα!!!!!! Χαρειται τωρα το καλοκαιρακι και τις βολτουλες!!!!!!!!!!!!! Οσο για το αιμα, μπορει να ειναι και περιοδος καποιες κοπελεες εχουν πολυ νωρις και οχι δεν εχει να κανει με το γαλα, μην φοβασαι δεν θα κοπει.... Μπορει βεβαια να ειναι και συσπασεις της μητρας...εμενα σταματαει το αιμα και μετα απο λιγες μερες εχω ξανα σαν πονο περιοπου και ξαναβλεπω αιμα....και δεν ειναι περιοδος.

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

Γεια σας κοριτσακια μου! Αχ θέλω κ εγω διακοπές αλλα με όλα αυτα είπαμε να μην πάμε φέτος. Τουλάχιστον είμαστε κοντά σε θάλασσα, μπορει να πεταχτω καμια φορα αλλα χωρίς τον μπεμπουλη!

Εσείς θα τα πάρετε μαζί στη θάλασσα;; Μωρε φοβάμαι τον ήλιο είναι κ πολυ ασπρουλης!

Καλα να περάσετε πάντως όσες τυχερες φύγετε!

Σήμερα κάναμε το 1ο μας εμβόλιο κ πονεσαμε!! Αλλα με αγκαλιτσα ξεχάστηκε αμέσως το γλυκουλι μου. Η αλματώδης ανάπτυξη συνεχίζεται, 5100 φτάσαμε κ 59 ποντους, 3 μέσα σε 2 βδομάδες. Στηρίζουμε κεφαλακι, προσπαθούμε να μιμηθουμε εκφράσεις κ όταν είμαστε μπρουμυτα σηκωνουμε σχεδόν όλη την πλάτη.

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Τα ζουζουνάκια μου κοιμήθηκαν και είπα να διαβάζω στα γρήγ κορα τα νεάκια σας.

Λοιπόν ότι θυμάμαι τώρα, γιατί απο μνήμη νομίζω ότι αρχίζω και το χάνω.

Vivianpar καλώς ήθρες στην παρέα μας, όσο για το θηλασμό πιο συχνα στο στήθος έστω και να σημαίνει κάθε δέκα λεπτά, έτσι θα αυξηθή η παραγωγή, να σημειώσω ότι το θηλάστρο δεν μας δείχνει πραγματικά πόσο γάλα έχουμε, οπότε μην αγχώνεστε. Κάποια ρώτησε μετά που θα θέλει περισσότερο το μωρό πως θα αυξηθεί το γάλα μας, απλά θα το κάνει το μωρό, για κάποιες μέρες θα ζητάει περισσότερο, μια χαρά θα παίρνει βάρος πιστέψτε με.

Οζαλινά μου, μπράβο που βγαίνετε έξω, μια χαρά σε βόλεψε το σλινγκ. Και εγώ θηλάζω όπου βρεθώ, βγαίνουμε βόλτα, πάμε παραλία, σε βαφτίσης όπως χθες, μια χαρά, να αρχίζει σιγά σιγά το μάτι τους να συνηθίζει στην ιδέα. Σλινγκ έχω και εγώ βολεύει πολύ κια η μικρή δείχνει να της αρέσει πολύ.

Αγγελικούλα μου άψογος ο μικρός μεγαλώνει μια χαρά, μην αγχώνεσαι γιατο γαλατάκι σου τα πάτε υπέροχα, για τους κολικούς, πρόσεξε λίγο την διατροφή σου μόνο.απόφευγε ότι προκαλεί αέρια. Όσο για την ομοιοπαθητικό, ξεκίνησα τότε με το μικρό όταν μου παρουσιάσε στους 18 μήνες αλλεργική δερματίτιδα και εκεί ανακάλύψαμε ότι είχε αλλεργία στο γάλα και στο ασπράδι του αυγού, μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ, όλο το χειμώνα, με κρυώματα και ότι μας προέκυπτε το αντιμετωπίζαμε ομοιοπαθητικά. Τώρα θέλω να την δώ και για την μικρή επειδή χειμώνας έρχεται και γιατο μικρό που θα πάει παιδικό κια να κουβεντιάσουμε λίγο για τον τραυλισμός μου, ο οποίος αυτές τις μέρες είναι χάλια, ενώ πήγαινε πολύ καλά, και πολύ μας έχει στεναχωρήσει να πω την αλήθεια. Επειδή και η παιδιάτρος εδώ και η ξαδέλφη μου που είναι λογοθεραπεύτρια μου είπαν ότι ναι μεν υπάρχει κληρονομικότητα αλλά τον χειροτερεύει ο ψυχολογικός παράγοντας, οπότε θα το δούμε ομοιπαθητικά με κάποια θεραπεία.

Μαράκι μου μια χαρά θα είστε με το δημόσιο θηλασμό, ένα πανάκι απο πάνω σου και θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Βανιλάκι μου μπορεί να είνια και περίοδος, δεν έχει να κάνει με το γάλα σου, εδώ θηλάζουν έγκυες.

Μινούλα μου σου βγάζω το καπέλο με τις αντλήσεις,μπράβο σου, βάζετε τον και στο στήθος όσο πιο συχνά μπορείς για να μην ξεχάσει και κάποιας στιγμή θα κολήσει και θα θέλει μόνο αυτό, όσο για βολτούτες, μην φοβάστε βρε, θα το πάρετε αγκαλίτσα άμα κλάψει, αν και σε αυτή την ηλικία λατρεύουν το κούνημα απο το καρότσι.

Κατερινάκι μου καλή επιστροφή, θα πήρατε τα πάνω σας με το μικρό φαντάζομαι. Εμένα ο δικός μου ο καημένος, κάνει ότι μπορεί για να τραβήξει το ενδιαφέρον, όλο κόλπα, δεν την πειράζει κατά τα άλλα άψογος.

Λιζάκι μου μια χαρά ο πρίγκηπας σου, πήρε τα πάνω του, για μπάνιο να πάτε αργά μετά της 6.30, θα τον βάλεις κάτω απο την ομπρέλα δεν έχει ανάγκη, εμείς αυτό κάνουμε. Η σκατουλίτσα πάντως είναι κάθε φορά με το μάτι γαρίδα, μα να μην κοιμάται στην παραλία;

Όποια ξέχασα ζητάω συγνώμη, σας κλείνω πάω για ένα ντουζάκι και για νάνι.

Α να σας πω ότι αρχίζουμε να ψιλοστρώνουμε στο βραδινό, κοιμάται πλέον 10 ξυπάνει κατά της 4 και μετά κατά της 7 ή 8, καλά είναι.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμας! κοιμηθηκαμε και μπηκα να δω τα νεα σας!

σημερα πρωτη φορα η μικρουλα μου κοιμηθηκε 12:30 και ξυπνησε 6 το πρωι!!

Μπλουμπλουδακι, καλη η μικρη σου ε? ακομα τον ταλαιπωρει ο τραυλισμος τον μεγαλο σου? αντε περαστικα να ειναι και συντομα..

Βιβιανακι και εγω θα σου ελεγα να την βαζεις πιο συχνα στο στηθος ακομα και οταν ειναι ηρεμη.

Λιζακι, μεγαλωσατε πολυ βρε, κανατε και το εμβολιο σας!!

εμας η παιδιατρος, μας εχει απαγορεψει τον ηλιο, μονο αργα το απογευμα και νωρις το πρωι μας ειπε ειναι καλυτερα.

`Καλημερα κοριτσακια και μπεμπινια!!!!!!!!!

Μπλουμπου μου σ ευυχαριστω για το καλοσωρισμα. Να χαιρεσαι τα παιδακια σου.

Αχ βρε κοριτσακια θα ακολουθησω την συμβουλη σας και θα την βαζω συνεχεια...για να δουμε.

Εμας η μπουμπου ηταν λιγο ανυσυχη απο τις 3:00 και μετα, και ακομη ειναι δηλαδη, το ματι γαριδα....

Σας φιλω, τσιριζει το σκατακι μου παλι!!!!!!!!!!

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

Καλημερα!!! Ολα καλα?????? Εμεις στη δουλεια... ο μικρος το βραδυ ηταν λιγο ανησυχος και με τρομαζει βρε κοριτσια που πνιγεται με τα σαλια του, πολλα σαλια τις τελευταιες μερες και βαζει και ολη τη μπουνια του με στο στομα. Κανει και πολλα ρεψιματα, παρολο που ρευεται αρκετες φορες οταν τρωει. Τι να πω...! Οσον αφορα για το φαι και τα αερια που λετε, τιποτα δε τρωω... γαλα-κρεας(μοσχαρι-χοιρινο)-μακαρονια-πατατες-σουπα-ντοματα-αγγουρι-γιαουρτι-ροδακινα. Αυτη ειναι σε γενικες γραμμες η διατροφη μου. Ουτε οσπρια, ουτε λαχανικα... μηπως αν ετρωγα δεν εκανε κολικους...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!

Μπλουμπλου μου, καταρχην ευχαριστω που μου ειπες για την ομοιπαθητικο-να την εχουμε στα υποψη μας. Ευχομαι ο γιοκα σου να ξεπερασει τον τραυλισμο του γρηγορα. Η μπουμπου σας ειναι μια χαρα!!! Και εμεις στη θαλασσα παμε μετα τις 6 σε φυσικη σκια ή κατω απο την ομπρελα.

Μαρακι, μια χαρα η μικρη...μακαρι να συνεχισει ετσι καθε βραδυ!!! Οσον αφορα το δημοσιο θηλασμο, και εγω το σκεφτομουν, αλλα τωρα δε κολαω-οποτε θελει τον βαζω οπου και να ειμαι και ριχνω και μια πανουλα για καλυψη!

Λιζακι, αφου εχεις κοντα θαλασσα-βουρ μη το σκεφτεσαι!!! Πω, πω περασε ο καιρος και κανατε και εμβολιο! Μια χαρα!!!

Βιβιαν, στηθος οσο μπορεις!!! Αληθεια, μωρα παιδια που τις βρισκουν τοσες αντοχες και μενουν τοσες ωρες ξυπνια?????? Και ειδικα οταν θελουμε να κανουμε καμμια δουλεια...:tongue::tongue::tongue:!

Σας φιλω γλυκα!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

καλησπέρα!

Ειστε όλες καλα;;; Το ευχομαι! Να δώ ποτε θα βρώ χρονο να διαβασω τα προηγουμενα!

Η μπέμπα μου πρώτη φορα απο τοτε που γεννηθηκε δεν εχει κανει κακα εδώ και 3 μερες...δεν ξέρω τι να της κάνω. Ειναι ανησυχη, δεν κοιμαται αλλα δεν μορώ να πώ οτι κλαιει. Μου ειπαν για το θερμομετρο αλλά δεν ειδα αποτέλεσμα!

Με το θηλασμο για την ώρα καλα πάμε! Vivian προσπάθηε να βάζεις το μωράκι συχνα στο στηθος σου! Ο πρώτος μου γιος έπειασε στηθος 17 μερες μετα τη γέννησή του και θηλασε 9 μηνες!!!

Ευχομαι ολες να ειστε καλα!

Σας φιλώωωωωωωωωωω

cEyXp3.png

q61sp3.png

Η μπέμπα μου πρώτη φορα απο τοτε που γεννηθηκε δεν εχει κανει κακα εδώ και 3 μερες...δεν ξέρω τι να της κάνω. Ειναι ανησυχη, δεν κοιμαται αλλα δεν μορώ να πώ οτι κλαιει. Μου ειπαν για το θερμομετρο αλλά δεν ειδα αποτέλεσμα!

κατερινακι γεια σου!!!!

καπου διαβαζα οτι τα μωρακια που θηλαζουν μπορει να μην κανουν κακα για καποιες μερες επειδη απορροφουν ολο το γαλα στον οργανισμο τους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...