Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημεραααααα!!!! Τι μου κανετε??? Εμεις καλα λεμε, αν και ο μικρος μας ποναει το γλυκουλι μου... Πηγαμε παιδιατρο και μας βρηκε αψογους!!! Ειμαστε 5560 γρ (πηραμε πανω απο 1 κιλο!!!) και 5 εκ. σε υψος!!! Συνεχιζουμε μονο με θηλασμο αφου ο μικρος χορταινει και παχαινει! Για τους πονους μου εδωσε κατι βιολογικες σταγονες biogaia. Οσον αφορα το ροφημα χαμομηλι-τιλιο-γλυκανισο δε το θελει με τιποτα... Βανιλλακι μου το κιντερτε αντιστοιχο δεν ειναι??? Μπραβο, που την βαζεις στηθος-συνεχισε ετσι!!! Εμενα κοιμαται απο 2 ωρες και πανω. 3 μερες τωρα κοιμαται και 5-6 το βραδυ, αλλα το απογευμα κλαιμε αρκετα και εξαντλουμαστε. Μαρακι μου, μακαρι να ερχομαστε Καλαματα-θα περναγαμε σουπερ-φιλια στα μπουτακια της πριγκιπισσας!!! Βιργινακι μου, καλη συνεχεια διακοπων-κουκλα η μπουμπου!!!!!! Κατερινακι, απο Σεπτεμβρη κανονιζουμε συναντηση- και εμεις εχουμε χαζεψει τελειως και εννοειται οτι δε μπορουμε να τον χορτασουμε με τιποτα!!!!!! Μποζακος, θηλαζεις αποκλειστικα και αδιαθετησες????? Παντως εχω ακουσει οτι συνηθως εχουμε πολυ αιμα την πρωτη φορα... Αχ, βρε κοριτσια εχω ενα αγχος για τις διακοπες... κλεισαμε ξενοδοχειο απο 15-20 Αυγουστου στο Ξυλοκαστρο με πισινα και ιδιωτικη πλαζ-σουπερ και δε θελω τοτε να ειμαι αδιαθετη γιατι τις θελω πολυ αυτες τις 5 μερουλες χαλαρωσης...λετε να αδιαθετησω?????

Μπλουμπλου μας καλες βουτιες!!!!!!!! Και εγω εκανα 2 μπανια!!!! Οζαλινακι μου, πολυ καλα τα νεα σας απο το γιατρο!!!!!!!! Οσον αφορα τα κιλα εγω τα εχασα και ειμαι και λιγο παρακατω απο τα αρχικα μου, αλλα η κοιλια ειναι πλαδαρη και η λεκανη δεν εχει μαζεψει τελειως και δεν εχω μπει καν στη διαδικασια να δοκιμασω το τζιν μου.... Σας φιλω γλυκα!!!!!!!!!

Καταρχην να κανω μια μικρη διορθωση...ο μικρος απο 3480γρ πηγε 4560γρ και οχι 5560γρ:rolleyes::rolleyes::rolleyes: με εχει φαει η κουραση!!!!

Μινουλα, να βγειτε βολτα και διακοπες αν μπορειτε να πατε εστω και λιγες μερες πιστευω θα ειναι οτι πρεπει!!!!

Οζαλινα μου, μια χαρα σας βρισκω!!!! Εγω τη Δευτερα θηλαζα στα mall, τη Τριτη στη παραλια, σε μια πλατεια-σε ενα μεζεδοπωλειο που ειχαμε κατσει και εννοειται στο μαγαζι μας...!!! Μ'αρεσει που ελεγα πως θα το κανω και οτι ντρεπομουν...!!! Ωραια λυση το sling, εμενα μου εδωσαν ενα μαρσιπο, αλλα ακομα δεν τον εχω χρησιμοποιησει. Μου φαινεται οχι τοσο ασφαλης-φοβαμαι μην ξεκουμπωσει και μου πεσει το παιδι... !!! Σας χαιρετω γιατι ο μικρος κλαιει και ειμαι μονη στο μαγαζι! Φιλακια!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια σας διαβασα!

Θα παμε αυριο βολτα, το πηραμε αποφαση!! Ερωτηση τωρα: Τι του φοραω στο καροτσι; Θσ βγουμε κατα τις 7μιση, να μην εχει ηλιο. Θα πρεπει να παρω μαζι μου και σεντονακι για το καροτσι; ή κατι αλλο;

(πανικος χωρις αιτια χαχαχα)

wcBmp3.png

Κοριτσακια σας διαβασα!

Θα παμε αυριο βολτα, το πηραμε αποφαση!! Ερωτηση τωρα: Τι του φοραω στο καροτσι; Θσ βγουμε κατα τις 7μιση, να μην εχει ηλιο. Θα πρεπει να παρω μαζι μου και σεντονακι για το καροτσι; ή κατι αλλο;

Μπραβο μινουλα...του φορας τα ρουχαλάκια του κανονικά κ πάρε ένα σεντονάκι ή μια λεπτη κουβερτουλα μηπως φυσαει κ κρυωνει.'ολα καλά θα πάνε......καλή βόλτα;):tongue:

Αγγελική μην φοβάσαι το sling.εινα πολύ σταθερό όταν το συνηθίσεις.........την βάζω να θηλάζει κ βαζω κ σκούπα να φανταστείς.....

Γεια σας μανουλιτσες όμορφες κ μοσχομυρισμενα νινακια! Καλα τρελαινομαι να μυριζω τον μπεμπακο κ να του δίνω πολλα φιλακια στα μπουτακια!!

Ο μικρουλης μας είναι πολυ φαγανας, έχει τεράστια όρεξη κ ενω πινει πολυ γάλα, δεν κρατιέται στις 2-2μιση ώρες κ κλαίει γοερα, τρώει τα χέρια του κ προχτές με δαγκωσε κ στον ωμο χαχαχα!!! Αυτο τη μέρα που είναι ξύπνιος, τη νύχτα κοιμάται απο τις 9-10 ως τις 2, ξυπνάει, τρώει κ ξανακοιμαται μέχρι τις 7, ξυπνάει τρώει κ ύπνος μέχρι τις 10! Μετα αρχίζει το γλυκό βάσανο γιατί θέλει συνέχεια αγκαλιές κ βόλτες! Αύριο θα πάω να πάρω μαρσιππο για να κάνω κ καμία δουλεια στο σπίτι.

Πριν 3 βδομάδες που τον πήραμε ήταν 4 κιλά κ τώρα έφτασε 4700. Έχει αφρατεψει!

Οι έμπειρες μανουλες μπορούν να μας πουν ποτε αρχίζουν τα συνειδητά χαμογελα;

Φιλακια σε ολες

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Καλημερα!

I am back!!!!

Εφυγα λιγες μερες να ηρεμισω...ημουν σε κατάσταση πανικου και στα προθυρα νευρικης κρισης!

Παω να διαβασω τα νεα σας και έρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλε τι λέω? Να διαβασω? Δεν με αφηνει ο junior!

Ειμαστε καλα. Η μπέμπα ειναι τελεια για την ώρα! Ο Γιαννης σταθερα! Πηγα στην πατριδα μου για περιπου 10 μερες. Εκει ειχα βοήθεια και ετσι καταφερα και ασχοληθηκα με τον μικρο παρα πολυ! Περασαμε απειρες ώρες οι δυο μας! Ηταν καλα. Τωρα επιστ΄ρψαμε. Για να δυμε!

Ευχομαι ΟΛΕΣ να ειστε καλα!

Σας φιλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κοριτσακια σας διαβασα!

Μινουλα, οπως ειπε και το Οζαλινακι, ενα φορμακι κανονικα και ενα σεντονακι για σκεσπασμα αν χρειαστει.

εγω προχθες της ειχα βαλει ενα φορμακι και την ειχα σκεπασει οση ωρα κοιμοταν, οταν ξυπνησε δεν ηθελε η κυρια!!!:rolleyes:

Γεια σας μανουλιτσες όμορφες κ μοσχομυρισμενα νινακια! Καλα τρελαινομαι να μυριζω τον μπεμπακο κ να του δίνω πολλα φιλακια στα μπουτακια!!

Ο μικρουλης μας είναι πολυ φαγανας, έχει τεράστια όρεξη κ ενω πινει πολυ γάλα, δεν κρατιέται στις 2-2μιση ώρες κ κλαίει γοερα, τρώει τα χέρια του κ προχτές με δαγκωσε κ στον ωμο χαχαχα!!! Αυτο τη μέρα που είναι ξύπνιος, τη νύχτα κοιμάται απο τις 9-10 ως τις 2, ξυπνάει, τρώει κ ξανακοιμαται μέχρι τις 7, ξυπνάει τρώει κ ύπνος μέχρι τις 10! Μετα αρχίζει το γλυκό βάσανο γιατί θέλει συνέχεια αγκαλιές κ βόλτες! Αύριο θα πάω να πάρω μαρσιππο για να κάνω κ καμία δουλεια στο σπίτι.

Πριν 3 βδομάδες που τον πήραμε ήταν 4 κιλά κ τώρα έφτασε 4700. Έχει αφρατεψει!

Οι έμπειρες μανουλες μπορούν να μας πουν ποτε αρχίζουν τα συνειδητά χαμογελα;

Φιλακια σε ολες

Τελειος ο μπεμπακος μας!!!!!! μπραβο του Λιζακι!!!

μια χαρα φαγανας ο παιδαρος!

δεν ξερω για τα χαμογελα αλλα και τωρα που δεν γελαν συνειδητα ειναι σκετη γλυκα!!!

Κατερινακι σε χασαμε!!

ολα καλα, ξεκουραστηκες καλη μου ε? μπραβο!!

Σας διαβασα κοριτσακια!!

Λιζακι μια χαρα ο μπεμπιτος σου. Και ο δικος μου εχει αφρατεψει πολυ, τα φορμακια τα μικρα δεν μας κανουν πλεον, και μερικα δεν τα εχουμε βαλει καν!!!

Κατερινακι επεστρεψες!!! Σμουτς Σμουτς, μας ελειψες!

Δεν ξερω ποτε χαμογελουν συνειδητα, αλλα προχτες που του μιλουσα του μικρου μου ταλιμπαν, τουκανα αστειες φωνες και χαμογελουσε!! Ειναι τοσο ομορφοςςςςς(κουκουβαγια χαχαχαχα)

Σας ευχαριστω για τις συμβουλες. Σημερα προσπαθουσαμε πεθερα και γυναικα να πεισουμε τον στριφνο τον αντρα μου να παμε διακοπες με το μπεμπε, εστω 3-4 μερες!! Δεν πολυθελει, τον βλεπω, αλλα θα λαλησω μεσα στο σπιτι ολο το καλοκαιρι. Του το ειπα. Ελπιζω να αρχισει να ψαχνει μεσα στην εβδομαδα. Θα του γκρινιαξω λιγο ακομη και θα σας πω αποτελεσματα.

Και γω θελω να παρω σλινγκ οζαλινα, αλλα επειδη εμενα δεν θηλαζει - μονο οταν ειναι ηρεμος τον βαζω στο στηθος, αλλιως του πατα κατι δαγκωνιες!!, λεω μηπως ειναι ασκοπη αγορα. Αλλα και παλι, ναχω τα χερια μου ελευθερα, ειναι πολυ καλο. Αυτος θα το βολευτει ομως;;;

wcBmp3.png

Καλησπερα μανουλομπεμπακια!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστω όλες για το καλωσορισμα, χαθηκα με την μπουμπου και ενω σας διαβαζα και ελεγα καθε μερα θα γραψω....παντα κατι γινοταν και περνουσε και αυτη η μερα.

Εθχομαι σε οποιο κοριτσακι πηγε η θα παει διακοπες καλα να περασει....για ολες της υπολοιπες κοντα ειναι κοριτσακια το επομενο καλοκαιρι,χαχαχα...

Η μπουμπου μου ολα καλα περνει και βαρος, το πηραμε το μικρουλι μου απο το μαιετηριο, 2030 γρ. στις 13/7 και τωρα ειναι προχθες ηταν 2710γρ., αλλα την μπουκωνω συνεχεια...ανα 3 ωρες.χαχαχα. Και η απορια μου κοριτσακια, πως θα καταλαβαινω αν πινει επαρκη ποσοτητα απο το στηθος??Εμενα μεχρι να φτασει σε βαρος 2400γρ μου ειπαν από το μαιετηριο να μην την βαζω στηθος να θηλασει γιατι μπορει να κουραζετε και ετσι αρχισα να την βαζω στηθος μετα απο αυτο το βαρος, και βεεβαια μετα της δινω και με μπουκαλι γιατι δεν ξερω ποσο πινει και θεωρω οτι δεν εχω αρκετο γαλα.....και οταν δεν εχω δικο μου της δινω και συμπηρωμα...δεν ξερω βεβαια αν κανω καλα....

Oσο για το κοριτσακι(Vanilla) που ρωτουσε για τις ενεσεις για την θρομβοφιλια που τις εκοψε στις 20 μερες αντι για τις 40 και την παραγωγη γαλατος, επειδη εχω θρομβοφιλια και ακολουθω το ιδιο....δεν εχει να κανει με το γαλα...αλλα προστατευει εσενα απο πιθανη θρομβωση, οπως και κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης....τοτε για να μην βλαψει το εμβρυο κατα κυριο λογο και τωρα που με το μπεμπινι ολα καλα.....για να μην δημιουργηθει καποια θρομβωση σε σενα, οποτε προληπτικα καλο ειναι να τις κανεις λιγες μερες ακομη, τοσους μηνες τις εκανες!!!!!

xxx

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

Σας διαβασα κοριτσακια!!

Λιζακι μια χαρα ο μπεμπιτος σου. Και ο δικος μου εχει αφρατεψει πολυ, τα φορμακια τα μικρα δεν μας κανουν πλεον, και μερικα δεν τα εχουμε βαλει καν!!!

Δεν ξερω ποτε χαμογελουν συνειδητα, αλλα προχτες που του μιλουσα του μικρου μου ταλιμπαν, τουκανα αστειες φωνες και χαμογελουσε!! Ειναι τοσο ομορφοςςςςς(κουκουβαγια χαχαχαχα)

και εμενα μου λειψατε!!!!!!

maria ξεκουραστηκα λιγακι. Ο μικρος ηρθε και παλι κοντά μου! Περασαμε ωραια οι δυο μας! Αλλα η ζηλια....ζηλια!!!!

Μινα εκει καπου στον μηνα γελουν συνειδητα! Ειδες τι ωραια που ειναι??????

vivianpar σε καλωσοριζω και εγώ! Συγνωμη δεν διαβασα για το μωρακι σου! Εμεινε στο μαιευτηριο η μικρη για καποιο λογο???

Αν η μικρη τρώει και περναει 3ωρο-4ωρο ηρεμη τοτε ειναι αρκετο το γαλα σου!

εμεις ειμαστε καλα. η μπέμπα αφρατευει! Ειναι ενα πολυ καλο μωρο!Σκετη γλυκα!(επ, πολλες κουκουβαγιες μαζευτηκαμε!!!) 4/8 παμε για το πρώτο εμβόλιο! Κοντευουμε τους 2 μηνες! Καλε πως περναει ο καιρος!!!!

Αχ θα θελα να ειχα χρονο να διαβασω τα νεα σας, αλλα αδυνατον! Ειστε όλες καλα????

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μολις θηλασα την κοπελαρα μου και τωρα κοιμαται ησυχα στο ριλαξ.

κοιμαται παλι και το βραδυ θα εχουμε γλεντια!!!

εχτες ηταν ξυπνια απο τις 11 εως τις 2 και δεν ηταν μονο αυτο, κατι την πονουσε την γλυκια μου...

Βιβιανακι γεια σου!

για το γαλα σου θα το καταλαβεις απο τις πανες και το βαρος.

αν παιρνει 25-30γρ την ημερα ειναι μια χαρα και αν βρεχει 5-6 πανες παλι καλως.

βρε βαζε τον στο στηθος πιο συχνα και θα αυξηθει η παραγωγη σου.

Κατερινακι ολες καλα αλλα δεν προλαβαινουμε και χαθηκακε γμτ.

πως να μην ζηλευει μωρε ο καημενουλης... τωρα ευτυχως του εδωσες τον χρονο του και θα ηρεμησε φανταζομαι..

και εμενα μου λειψατε!!!!!!

maria ξεκουραστηκα λιγακι. Ο μικρος ηρθε και παλι κοντά μου! Περασαμε ωραια οι δυο μας! Αλλα η ζηλια....ζηλια!!!!

Μινα εκει καπου στον μηνα γελουν συνειδητα! Ειδες τι ωραια που ειναι??????

vivianpar σε καλωσοριζω και εγώ! Συγνωμη δεν διαβασα για το μωρακι σου! Εμεινε στο μαιευτηριο η μικρη για καποιο λογο???

Αν η μικρη τρώει και περναει 3ωρο-4ωρο ηρεμη τοτε ειναι αρκετο το γαλα σου!

εμεις ειμαστε καλα. η μπέμπα αφρατευει! Ειναι ενα πολυ καλο μωρο!Σκετη γλυκα!(επ, πολλες κουκουβαγιες μαζευτηκαμε!!!) 4/8 παμε για το πρώτο εμβόλιο! Κοντευουμε τους 2 μηνες! Καλε πως περναει ο καιρος!!!!

Αχ θα θελα να ειχα χρονο να διαβασω τα νεα σας, αλλα αδυνατον! Ειστε όλες καλα????

Κατερινακι ολες καλα αλλα δεν προλαβαινουμε και χαθηκακε γμτ.

πως να μην ζηλευει μωρε ο καημενουλης... τωρα ευτυχως του εδωσες τον χρονο του και θα ηρεμησε φανταζομαι..

Καλησπερα Κατερινα και Μαρια- Ελπιδα. Σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση σας.

Κατερινα μου η μικρη μου λόγω του οτι ηταν προωρακι εμεινε στην ΜΕΝΝ για απλη παρακολουθηση για 8 ημέρες. Οταν γεννηθηκε διενυα την 36 βδομ και τοο βαρος της 2200γρ και οταν την πηραμε σπιτακι 2030γρ.Μου ειπαν λοιπον λόγω του οτι ειναι μικρουλα μεχρι 2400 να μην την βαζω στηθος, και ετσι την εβαζα μονο και μονο για την επαφή, και της εβγαζα με θηλαστρο και τα υπολοιπα γευματα συμπηρωμα. Την πρωτη βδομαδα πηραμε 320γρ και την 2 βδομαδα 300γρ. και ετσι λεω τωρα να την βαζω στηθος γιαα τα γευματα της αλλα φοβαμαι μηπως δεν θα τρεφεται σωστα και δεν θα περνει τοσο βαρος. Οσο για τις πανες Μαρια Ελπιδα...τωρα βρεχει 12 με 15 την μερα....αλλα δεν μπορω να το υπολογισω ετσι γιατι το δικο μου δεν φτανει προς στιγμην και της δινω και συμπηρωμα....Οσο για το χρόνο που περναει απο το ενα γευμα στο αλλο σημερα που της εδωσα μονο στηθος, ανα μια ωρα ξυπνουσε το καημενο και πεινουσε και ετσι 8 το βραδυ της εδωσα συμπηρωμα:(:confused::rolleyes:Αυτα....μπερδεμα.

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

Καλησπερα μανουλομπεμπακια!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστω όλες για το καλωσορισμα, χαθηκα με την μπουμπου και ενω σας διαβαζα και ελεγα καθε μερα θα γραψω....παντα κατι γινοταν και περνουσε και αυτη η μερα.

Εθχομαι σε οποιο κοριτσακι πηγε η θα παει διακοπες καλα να περασει....για ολες της υπολοιπες κοντα ειναι κοριτσακια το επομενο καλοκαιρι,χαχαχα...

Η μπουμπου μου ολα καλα περνει και βαρος, το πηραμε το μικρουλι μου απο το μαιετηριο, 2030 γρ. στις 13/7 και τωρα ειναι προχθες ηταν 2710γρ., αλλα την μπουκωνω συνεχεια...ανα 3 ωρες.χαχαχα. Και η απορια μου κοριτσακια, πως θα καταλαβαινω αν πινει επαρκη ποσοτητα απο το στηθος??Εμενα μεχρι να φτασει σε βαρος 2400γρ μου ειπαν από το μαιετηριο να μην την βαζω στηθος να θηλασει γιατι μπορει να κουραζετε και ετσι αρχισα να την βαζω στηθος μετα απο αυτο το βαρος, και βεεβαια μετα της δινω και με μπουκαλι γιατι δεν ξερω ποσο πινει και θεωρω οτι δεν εχω αρκετο γαλα.....και οταν δεν εχω δικο μου της δινω και συμπηρωμα...δεν ξερω βεβαια αν κανω καλα....

xxx

μην αγχωνεσαι καθόλου....τα ίδια γεννήθηκε και η δικιά μου και την πήρα σπίτι απο την ΜΕΝ 2020 γρ.την θηλάζω μόνο και εφτασε τα 3350 την προηγούμενη εβδομάδα.......δώσε το στηθος σου συνέχεια....θηλάζω κάθε μια ωρα και μερικες φορές και καθε μισή εστω κ αν θέλει δυο γουλιές.... το πόσο γάλα πίνει σε ποσότητα δεν έχει σημασία.απλα θα βλέπεις τις πάνες και το βάρος.......μην πελαγώνεις άδικα...όλα καλά θα πάνε...

Σας διαβασα κοριτσακια!!

Σας ευχαριστω για τις συμβουλες. Σημερα προσπαθουσαμε πεθερα και γυναικα να πεισουμε τον στριφνο τον αντρα μου να παμε διακοπες με το μπεμπε, εστω 3-4 μερες!! Δεν πολυθελει, τον βλεπω, αλλα θα λαλησω μεσα στο σπιτι ολο το καλοκαιρι. Του το ειπα. Ελπιζω να αρχισει να ψαχνει μεσα στην εβδομαδα. Θα του γκρινιαξω λιγο ακομη και θα σας πω αποτελεσματα.

Και γω θελω να παρω σλινγκ οζαλινα, αλλα επειδη εμενα δεν θηλαζει - μονο οταν ειναι ηρεμος τον βαζω στο στηθος, αλλιως του πατα κατι δαγκωνιες!!, λεω μηπως ειναι ασκοπη αγορα. Αλλα και παλι, ναχω τα χερια μου ελευθερα, ειναι πολυ καλο. Αυτος θα το βολευτει ομως;;;

μινούλα εμένα με βολεύει πολύ αλλά αυτό είναι πολύ υποκειμενικό......αντε μακάρι να τον ψήσεις να φύγετε.....

τα υπόλοιπα κοριτσάκια χαίρομαι που είστε καλά,νιώθω ότι γράφω χωρίς συνοχή αλλά ειμαι πολύ κουρασμένη.

Σήμερα πήγαμε και πήραμε και τις ευχές μας :tongue:;)

πολλά φιλάκια σε όλες και στα μωρομπουτάκια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...