Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

tzo28 μου δεν νομίζω να είναι κάτι ίσως σου λείπει μαγνήσιο, πέστε στο γιατρό σου μπορεί να σου δώσει τροφοκαρτ, βοηθάνε πολύ.

Εγώ πολύ κουράστηκα σήμερα, δουλειές στο σπίτι, μαγείρεμα, έλειπε και άντρας μου και περιμένω να κοιμηθεί ο μικρός, που αυτό ευτυχώς θα γίνει νωρίες γιατί δεν κοιμήθηκε μεσημέρι, να πάω να χουχουλιάσω στο κρεβατάκι μου επιτέλους.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κανετε κοριτσακια?

εγω ξυπνησα πριν λιγο και ετοιμαζομαστε να αναψουμε το τζακι.

Τζο δεν εχω νιωσει καμια μερα ετσι, δεν ξερω πως ειναι..

μηπως κοιμηθηκες μπρουμυτα και πιεσες την κοιλια σου?

ειλικρινα δεν ξερω... ελα βρε μην ανυσηχεις, εγω οταν φτερνιζομαι ποναω χαμηλα...

μπλουμλπου μου ολα καλα ε?

κοιτα να ξεκουραστεις....

Αχ βρε κορίτσια πολύ τρόμαξα..ευτυχώς πέρασε γρήγορα...

Δεν νομίζω να πιέστηκα στον ύπνο μου..σκεφτόμουν μήπως φταίει οτι στεναχωρήθηκα χτες το βράδυ..τι να πω!

Μπλουμπλου θα ρωτήσω τη γιατρό μου μήπως ήταν κράμπα..

Μαράκι αυτό με το φτέρνισμα το παθαίνω κι εγώ...ειδικά αμα είναι ξαφνικό...αουτς!!!

Κορίτσια καλημέρα και από εμένα

Τζο είναι συσπάσεις μήτρας αυτά τα πετρώματα τις κοιλιάς μόλις αισθάνεσαι την κοιλιά σου πετρωμένη να ξαπλώνεις αμέσως να ξεκουράζεσαι σου το λέω εγώ που στη δεύτερη εγκυμοσύνη νοσηλεύτηκα 10 ημέρες στο νοσοκομείο στον τέταρτο λόγο συσπάσεων. Όπως είπε και η bloublou πολύ ...... μαγνήσιο

Κατά τα άλλα κοντέψαμε να πνιγούμε το Σ/Κ και σήμερα ψοφάμε στο κρύο.

Αυτά προς το παρών και από εμένα σας αφήνω για σήμερα γιατί γιορτάζει ο μεγάλος μου γιος και έχω ενα σωρό δουλειές να τελειώσω.

Φιλάκια πολλά σε όλες σας.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα, χρόνια πολλά, σε Νικολάδες και Νικολετούλες, εδώ επίτέλους άλλαξε το τοπίο, χειμώνιασε, να βάλουμε και κανά σκούφο βρε παιδί μου.

Χθεσ κουράστηκα πολύ αλλά ευτυχώς σήμερα είμαι μια χαρά. Έκλεισα και για β' επιπέδου 26/1 της 1 το μέσημέρι Πάτρα στην Νταίζη Νικολοπούλου, είχα πάει και στο γιο μου εκεί, πολύ καλή.

dYU4p3.png

καλησπερα κορτσακια!!!

να χαιρομαστε τις νικολετες και τους νικους μας....

mamatopolina να χαιρεσαι το καμαρι σου, να ειναι γερο και ευτυχισμενο!!!

bloublou εχω κανει και εγω εξετασεις στην Νικολοπούλου, αντε κοπελα μου καλα αποτελεσματα!!!!

Τζο μου, εισαι καλυτερα?

εγω εχω αυριο τελικα ραντεβου στον γιατρο μου (γιορταζει κιολας σημερα, να τον χαιρομαι!!) και θα μας πει και για την αθηνα λεπτομερειες..

αντε να δουμε!!

Καλημέρα κορίτσια

μόλις ήρθα μαγαζί (μετά τις καθημερινές διαδρομές νήπιο-βρεφικό) και είπα να μπώ για μια καλημέρα . Σήμερα έχουμε ήλιο με λιγότερο κρύο από εχθές . Τζο - Μαρία σας ευχαριστώ για τις ευχές σας με το καλό να υποδεχθείτε τα μωράκια σας. Τζο ελπίζω να είσαι καλύτερα πάντως να ξέρεις ότι οι συσπάσεις θέλουν πολύ ξεκούραση.

Αλήθεια κορίτσι πού πρόκειται να γεννήσετε με το καλό?

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Μια γρήγορη καλημέρα και από εμένα σε όλεσ τις μανούλες και σε όλες τις κοιλίτσες!!!!

Τι κάνετε;; Είστε καλά;;; Μπράβο!!!!

Σας φιλω γλυκα γλυκά!!!είμαι στη δουλεια και δεν μπορώ να γράψω άλλο!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια, έπεσε ησυχία στο καφέ μας.

Εμείς καλά είμαστε, χθες είχαμε πάει να επισκεφτούμε Νικολάδες, και τριγυρίζαμε όλο το απόγευμα.

Μαματοπολινα θα πάω Πάτρα στο Ολύμπιον, εκεί είχα γεννήσει και το γιο μου και έμεινα πολύ ευχαριστημένη, ο γιατρός μου απο Κεφαλονιά συνεργάζεται με το συγκεκριμένο.

Μαράκι μου άντε να δεις το μωράκι σου.

Τζο μου αν είναι όντως συσπασούλες θέλουν ησυχία και ξεκούραση και το μαγνήσιο βοηθάει πολύ.

dYU4p3.png

καλημερα και απο μενα...

καλε που εχετε χαθει ολες???

εγω ξυπνησα πριν απο ωρα και καθομαι σπιτακι ησυχα-ησυχα μεχρι να περασει η ωρα μεχρι το απογευμα..

εχω μια αγωνια... θα ειναι ολα καλα?

εγω κοριτσια θα γεννησω, πρωτα ο θεος εδω, στην Καλαματα σε μια ιδιωτικη κλινικη.

κατα τα αλλα εξακολουθω να μην μπορω να φαω τιποτα, ολο μακαρονια και πατατες βραστες, ασε βαρεθηκα..

Περνάει ο καιρός Μαρία, όλα καλά θα είναι, περιμένουμε νέα σου το απόγευμα.

Πιστεύω ότι σε δυο βδομαδούλες το πολύ θα σου περάσουν και οι εμετοί, εμένα μια βδομάδα τώρα οι ανακατωσούρες μου κόπηκαν μαχαίρι. Κάνε λίγο υπομονή ακόμα, ξέρω ότι είναι άσχημο αυτό, αλλά από την άλλη σκέψου ότι είναι ένα σημάδι ότι όλα είναι καλά.

dYU4p3.png

καλημερα κοριτσακια ευχομαι να ειστε ολες καλα. ειχα πολυ καιρο να μπω περασα μια μεγαλη περιπετεια αλλα ευτυχως τωρα ολα ειναι καλα.

Ηταν αρρωστος ο μικρουλης μου και τον τρεχαμε στο παιδων και απο την ταλαιπωρεια επαθα αποκολληση . Ηταν δυσκολες μερες ειχα και αιμα πολυ αλλα δοξα το θεο το μωρακι τα καταφερε και μεγαλωνει μια χαρα , εγινε καλα και το αγορακι μου οποτε ολα καλα . εχω αυχενικη στις 14 δεκ και ανυπομονω εχτες εκανα υπερηχο και ειδα οτι αρχιζει πια να μοιαζει με ολοκληρωμενο μωρακι . Εχω και περιδεση να κανω πριν τα χριστουγεννα και εχω και λιγη αγωνια και για αυτο .

φιλακια στις εγκυουλες και στα μωρακια τους , να ειστε ολες καλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...