Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Μαριλου μου, χαρηκα για τα νεα σου..

μπραβο που ειστε και οι 3 καλα!!

θα την κανω στο Παπαπαναγιωτου μαλλον στο Εμβρυο στο ιατρειο του.

δεν ξερω ακομα ακριβως τις λεπτομερειες, θα με ξαναδει ο γιατρος μου στις 8/12 και επιτοπου θα μου κλεισει ραντεβου στην Αθηνα.

ομολογω πως εχω πολυ αγχος, φοβαμαι την διαδικασια και μετα αντε να περιμενεις τα αποτελεσματα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριλού τέλεια τα νέα σου, είδες είστε όλοι μια χαρά, τα μπεμπάκια μεγαλώνουν, μπράβο, η περίδεση είναι ένα θέμα αλλά αφου πρέπει να γίνει το καλύτερο θα γίνει. Ελπίζω να μην πονάει και να τελείωσέι σύντομα η διαδικασία.

Μαρία μου το ζουζουνάκι σου μια χαρά μεγαλώνει μην αγχώνεσαι καθόλου, θα το δεις και θα πάθεις πλάκα.

Περιμένουμε με αγωνία νέα της Ευάς μας από το μπεμπάκι της.

dYU4p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Στέλνω σε όλες τη θετική μου ενέργεια και την καλη επιτυχια!!!

Σας φιλώ (βγαινω γιατί ειμαι στη δουλειά)....

mamatopolina καλωσήρθες στη παρέα μασ!!!!Φυσικά και σε θέλουμε! Με το καλο να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη!!!!Πρώτο παιδάκι??

ΚΑΤΕΡΙΝΑ μου έκανες αυχενική; βλέπω ότι σήμερα είχες και εσύ. Περιμένουμε νέα σου.

Αύριο παίρνω και τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος.

dYU4p3.png

δοξα τον θεο ειμαστε καλα κ οι 3 μας...

κ τα 2 μωρακια μεγαλωνουν με τον ιδιο ρυθμο κ ειναι ιδια στο μεγεθος...

την αλλη πεμπτη κανω την αυχενικη κ στα καπακια την παρασκευη την περιδεση...

Μπραβο καλή μου!!!!:P:p Τέτοια νέα να ακούμε!!!

Εγώ για δεύτερη φορά στη ζωή μου νιώθω τόσο χαρούμενη. Ολα μια χαρά. Το μικρό μας κουνιόταν συνέχεια.:tongue: Σε κάποια φάση μας δείχνει ο γιαρος το ένα χερακι και μετά το άλλο. Εκεινη τη στιγμή φάνηκε ότι έκανε μα άσεμνη κίνηση με το δάχτυλο του(καταλαβαίνετε) Πεθάναμε στα γέλια!!! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αλλάξει στάση και έτσι δεν κατάφερε να δεί το φύλο...χα χα!!!

Ειμαι πολύ χαρούμενη κορίτσια.

σας φιλώ και ευχομαι όλες να έχουμε υπέροχα νέα!!!!:P

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα συνεγγυουλες μου!!!!

Χαιρομαι πολυ που προχωραμε κ πανε ολαααα καλα!!!!:P

Αντε με το καλο κ οι υπολοιπες αυχενικουλες!

Κι εγω στο Εμβρυο την εκανα.

Μα που ειναι αυτο το Ευακι σημερα κ μας κραταει σε αγωνια?????:confused:

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!

πως ειστε? εγω καλα, πηρα το πρωινο μου και εκατσα να δω τα νεα σας...

Τζινακι στον Παπαπαναγιωτου εννοεις στο Εμβρυο? και εγω εκει θα κανω τροφοβλαστη.

αντε ρε Ευακι, ακομα να πας γραφειο???

καλημερα κοριτσακια!!!

πως ειστε? εγω καλα, πηρα το πρωινο μου και εκατσα να δω τα νεα σας...

Τζινακι στον Παπαπαναγιωτου εννοεις στο Εμβρυο? και εγω εκει θα κανω τροφοβλαστη.

αντε ρε Ευακι, ακομα να πας γραφειο???

Μαρακι στο Εμβρυο λεω ναι...εκει ειναι ο Παπαπαναγιωτου κ ο Μαλλιγιάννης.

Εγω εκανα την αυχενικη με τον Μαλλιγιαννη...κ οι 2 ομως εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλοι...ισως πιο ομιλητικος κ επεξηγηματικος ειναι ο Παπαπαναγιωτου απ'οτι εχω ακουσει...

Ολα καλα θα πανε!!!!:-P

μακαρι κοπελα μου, αν και να σου πω οτι πιο πολυ φοβαμαι την διαδικασια της ληψης παρα τα αποτελεσματα για το στιγμα.

ας πανε ολα καλα μεχρι τοτε..

μακαρι κοπελα μου, αν και να σου πω οτι πιο πολυ φοβαμαι την διαδικασια της ληψης παρα τα αποτελεσματα για το στιγμα.

ας πανε ολα καλα μεχρι τοτε..

για το στιγμα??μα γιατι?στον προγγενητικο ελεγχο ειχε βγει θετικο κ εχει κ ο αντρας σου?γτ την κανεις αυτη την εξεταση?

Κορίτσια Καλημέρα

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το θερμό καλοσώρισμα. Αυχενική έχω στις 04/01/2011 στον Κούρτη.

Είναι το τρίτο μου παιδάκι έχω δυο γιούς 5,5 χρονών & 22 μηνών και όπως καταλαβαίνετε πάω για την κόρη . Μέχρι στιγμής (να χτυπήσω ξύλο) πάνε όλα καλά αν εξαιρέσουμε κάποιες σποραδικές ναυτίες από την προηγούμενη Παρασκευή. Εχθές πήγα πρώτη φορά στο γιατρό και .... ναι ...ακούσαμε και καρδούλα. bloublou μου είμαι ακριβώς πάνω από εσένα (Λευκάδα).

Εύχομαι σε όλες μας μια άριστη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

για το στιγμα??μα γιατι?στον προγγενητικο ελεγχο ειχε βγει θετικο κ εχει κ ο αντρας σου?γτ την κανεις αυτη την εξεταση?

α! Τζινακι μου νομιζα πως το ηξερες, εχουμε στιγμα με τον αντρα μου, το ξερουμε χρονια τωρα.

γι'αυτο θα κανουμε τροφοβλαστη τωρα που ειναι και νωρις.

το ποσοστο ειναι 25% να ειναι αρρωστο και 75% με στιγμα ή υγειες.

θα μαθουμε και το φυλο νωριτερα...

Κορίτσια Καλημέρα

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το θερμό καλοσώρισμα. Αυχενική έχω στις 04/01/2011 στον Κούρτη.

Είναι το τρίτο μου παιδάκι έχω δυο γιούς 5,5 χρονών & 22 μηνών και όπως καταλαβαίνετε πάω για την κόρη . Μέχρι στιγμής (να χτυπήσω ξύλο) πάνε όλα καλά αν εξαιρέσουμε κάποιες σποραδικές ναυτίες από την προηγούμενη Παρασκευή. Εχθές πήγα πρώτη φορά στο γιατρό και .... ναι ...ακούσαμε και καρδούλα. bloublou μου είμαι ακριβώς πάνω από εσένα (Λευκάδα).

εγω δεν σε εχω καλοσωρισει ακομα...

καλως ηρθες λοιπον στην παρεα μας και να χαιρεσαι τα παιδακια σου..

Λευκαδα ε? δεν εχω ερθει ποτε...

Κορίτσια Καλημέρα

Κατ΄' αρχήν να σου ζήσουνε τα αγοράκια σου και με το καλό να έρθει και μια κόρη. Λευκάδα, τι όμορφα, πέσμου ότι και εσείς έχετε ζέστη γιατί εδώ δεν παίζεται, βγαίνω απο το σπίτι με ένα μπλουζάκι. Έχουμε στολίσει σπίτι και χθες μέχρι της 9 είχα τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές. Μπορείς να βάλεις τικεράκι με τα παιδάκια σου και με αυτό που περιμένεις, πατάς σε ένα πάνω στα δικά μας και θα σου ανοίξει το σίτε, μετά βάζεις τα στοιχεία που θέλεις και στο τέλος θα σου βγάλει τον κωδικό τον οποίο θα περάσεις εδώ, δηλαδή θα πατήσεις πίνακα ελέγχου, μετά υπογραφή, και στο κενό που θα σου βγάλει κάνεις επικόληση τους κωδικούς και πατάς αποθήκευση.

Φιλιά πολλά, και θα τα λέμε.

dYU4p3.png

Μαράκι όλα καλά θα πάμε, θα είναι υγιέστατο το μωράκι σου, και η λήψη νομίζω δεν πονάει, είναι κάτι πολύ γρήγορο.

Η Ευούλα που είναι ΄να μας πει τα νέα της.

dYU4p3.png

Γεια σας φιλεναδιτσες μου καλες!!!Συγνωμη που σας κρατησα σε αγωνια, αλλα πηρα αναρρωτικη 15 μερες (για ξεκουραση;))και δεν θα πηγαινω απο το πρωι στο γραφειο της εταιρειας κ ηρθα τωρα στο δικο μου το γραφειο μονο για σας για να σας ενημερωσω!!!!

Κατ'αρχην να πω συγχαρητηρια στις φιλεναδιτσες μου που ειδαν τα νινακια τους κ ολα πανε περιφημα!!!!

Χθες περασαμε μοναδικες στιγμες!!!

Στην αρχη το μωρακι μας ηταν μπρουμιτα κ δεν μας αφηνε να δουμε κ πολλα...μετα ομως...ποζαρε κανονικα!!!!

Όπως ηθελε ο γιατρος γυρνουσε, τα ειδαμε ΟΛΑ!!!Ο γιατρος την εξεταση την εκανε με απιστευτη λεπτομερεια, τα παντα τα κοιταξαμε κ τα μετρησαμε απο 5-6 φορες, η εξεταση κρατησε γυρω στο 40λεπτο με ενα πολυ συνεργασημο μωρο!!!!Ειμαστε τελεια μωρα!!!Το μηκος μας 6,55εκ. η αυχενικη 1,7mm και το φυλο μας ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!Ξετρελαθηκαμε!!!!Μοντελο!!!Γιάυτο μας ποζαρε ολη την ώρα!!!!Ο γιατρος μας το ειπε το φυλο αρκετα σιγουρος κ συνηθως ο συγκεκριμενος δεν πεφτει εξω!!!!Εχουμε λοιπον μια μπουμπου!!!!

Μου άλλαξε την ΠΗΤ κ εγινε 9/6/2011 με +/- 2 μερες!!!!

Οι πιθανοτητες για down ειναι ελαχιστες 1/7000 κ χωρις τις εξετασεις αιματος τις οποιες τις περνω την Παρασκευη!!!!

Οπότε έχουμε...

ONOMA…………..HM/NIA Τ.Π........Π.Η.Τ......ΑΥΧΕΝΙΚΗ…ΦΥΛΟ

1. titina (Χριστινα)…..27/8/2010......3/6/2011….24/11/2010......ΑΓΟΡΙ

2. bloublou……………….30/8/2010......5/6/2011....29/11/2010......

3. Katerina_s………......1/9/2010……..8/6/2011....1/12/2010

4. Εua_......................4/9/2010....9/6/2011....1/12/2010...ΚΟΡΙΤΣΙ

5. SPORIDIO………………4/9/2010…….11/6/2011……29/11/2010......

6. doratz…………………….7/9/2010……12/6/2011……8/12/2010

7. aspegoula………………5/9/2010…….13/6/2011……30/11/2010

8.Gina_cfu…………….....6/9/2010………14/6/2011……30/11/2010

9. tzo28…………………....8/9/2010......16/6/2011 ....29/11/2010......

10. virgi…………………....13/9/2010.....22/6/2011.....11/12/2010

11. aggeliki83............13/9/2010.....24/6/2011.....10/12/2010

12. μινουλα……….……...16/9/2010....23/6/2011.....??????????

12. liana………………..…..19/9/2010....26/6/2011.....??????????

14. maria-elpida.........21/9/2010...28/6/2011.....9/12/2010(τροφοβλαστη)

15. kampoy………………..22/9/2010……29/6/2011……?????????

16.Marilou85-Διδυμα..23/9/2010.....30/6/2011.....9/12/2010

17. titina37………......….24/9/2010....30/6/2011.....17/12/2010

18. pani10……………......?????????.....????? ????......??????????

19. Fani……………….......?????????......?????? ???......??????????

20. Mamatopolina........07/10/2010....14/07/2011....??????????

Με το καλο περιμενουμε κ τα υπεροχα νεα κ απο τις υπολοιπες φιλεναδιτσες μας!!!Με το καλο ολες μας να υποδεχτουμε τα παιδακια μας!!!

...και βουρ για ροζ ρουχαλακια...χαχααχα!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Καλημέρα εγκυούλες!!!!!

Συγχαρητήρια Ευάκι...με το καλό η μπουμπού σου!!!!!

Και να καλωσορίσω κι εγω τη mamatopolina στην παρέα μας!!!

Αντε κορίτσια με το καλό κι οι υπόλοιπες..μόνο καλά νεα να έχουμε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...