Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημέρα ζουζούνες :D:D:D:D

Που είστε όλες σήμερα?

Εγώ μπήκα εχθές το απόγευμα να σας γράψω και στο καληνύχτα κόπηκε το ρεύμα και χάθηκαν όλα :mad::mad::mad::mad:

Χθές ήταν μια εφιαλτική ημέρα για μένα. Η μία αναποδιά μετά την άλλη!!! Από την πίεση έκλαιγα από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ που έκλεισα το μαγαζί και πήγα μία βόλτα στη θάλασσα και κάπως χαλάρωσα.

Τα νέα μας από τον γιατρό είναι ότι το nst δεν έδειξε καμία κινητικότητα από πλευράς επικείμενου τοκετού οι παλμοί μας ήταν στο 170-180 και ο μπεμπουλίνος στις 36w ακριβώς ήταν 2920 (όσο δηλαδή και ο Μαξιμούλης που τον γέννησα και αυτόν στις 36w+0d). Οπότε σίγουρα θα πάμε μέχρι το τέλος του μήνα.

Να καλωσορίσω και εγώ τη mom και να της ευχηθώ ότι καλύτερο.

Κατερινάκι κοριτσάκι μου ελπίζω να είσαι καλύτερα από προχθές ! Αυτά που έγραψες τα γνωρίζω πολύ καλά. Ακριβώς την ίδια αντίδραση είχε και ο Νικόλας με το Μάξιμο και μάλιστα όχι αμέσως αλλά μετά από κανένα τετράμηνο. Βέβαια το ευχάριστο ήταν ότι το μωρό δεν το ακουμπούσε, Απλά η ζήλεια του εκδηλωνόνταν στον πολύ κακό χαρακτήρα του (ατίθασος , ζημιάρης). Κάνε υπομονή και όταν κοιμάται η μπέμπα να ασχολείσαι μόνο μαζί του (ξέρω είναι δύσκολο όταν έχεις σπίτι και άντρα) αλλά αυτή τη στιγμή προέχουν τα παιδιά σου και η δικιά σου ψυχική υγεία. Δώστου χρόνο να προσαρμοστεί και όταν κάνει τις αταξίες του μην του δίνεις σημασία. Θέλει χρόνο και υπομονή. Πάντως μην απελπίζεσαι και για ότι χρειαστείς εδώ είμαι.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαιρεται!!!!!! Κι ομως ειμαι ακομα εδω....!!!!! Μπηκα να πω γρηγορα τα νεα μου, γιατι ειμαι κομματια. Δε καταφερα να μπω σημερα, ημουν στο τρεξιμο για τελευταιες ετοιμασιες. Εδω και καποιες ωρες εχω συσπασεις 8-10 λεπτων. Ειμαι σε παρακολουθηση...! Αν δε με πιασει τιποτα τη νυχτα, θα μπω με ανεση το πρωι! Σας φιλω-καλη σας νυχτα!!!!!!!!

Αγγελικούλα που είσαι βρε κοριτσάκι! Γέννησες? Άντε να έχουμε και μια γέννα αυτή την εβδομάδα μην πέσουν όλες μαζί την επόμενη.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Καλημέρα κοριτσάκια!

Η μπέμπα κοιμάται, ο μικρός είναι στη θάλασσα με τον μπαμπά του και εγώ είπα να μπω να δω τα νέα σας!

Ρενα και mamatopolina ευχαριστώ για τις συμβουλές. Έτσι όπως τα λέτε είναι. Αλλά...να σας πω τι έγινε χθες...Λοιπόν, έκανα μπανάκι στη μικρή και αποφάσισα να της κόψω ενα δυο νυχάκια γιατί παραήταν μεγάλα. Το πρώτο που έκοψα πετάχτηκε και μπήκε στο ματάκι της. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Προσπαθούσα επι ώρα να της το βγάλω. Κάποια στιγμή, ήταν παρών και ο μικρός. Του εξηγούσα τι κάνω και ήθελε να συμμετέχει. βάζαμε φυσιολογικό ορο για να καθαρίσει το ματάκι. Ο μικρός τότε, πήρε την αμπούλα του ορού και άρχισε να τη ρίχνει δεξιά και αριστερά. Φυσικά δεν του είπα τίποτα. έπειτα άρχισε να με χτυπάει με αύτη. Εκείνη τη στιγμή δεν του έδινα πολλή σημασία γιατί ήμουν στο παραπέντε να βγάλω το νυχάκι απο το μάτι της. Ο μικρός εξακολουθούσε να με χτυπάει και το μονο που έλεγα ήταν "Μη καλό μου". Ε, λοιπόν, σταματάει, με κοιτάει και...δίνει μια στο κεφάλι της μικρής...Τρελάθηκα...Και έκανα το λάθος...Του έδωσα 2 μπατσουλες στο πόδι. Αμέσως το μετάνιωσα και τον πήρα αγκαλιά, ζητώντας του συγνώμη και εξηγώντας του ότι αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό, όπως και αυτο που εκανε και η μαμα. Το αποτέλεσμα ήταν να μου θυμώσει και όταν του είπα αν με συγχωρεί ειπε "ΟΧΙ"... Ολο το απόγευμα ήταν νευρικοτατος και πετούσε παιχνιδια. Του ειπαμε να πάμε βόλτα και ειπε όχι. Τελικα τον πήραμε με τον πατέρα του και πήγαμε θάλασσα(ναι κορίτσι, βγήκα από το απίτι, δεν γινόταν αλλιώς). Εκει ηρέμισε και έπαιξε και περάσαμε όλοι καλα!ΟΛΟΙ!

Μέγα λάθος που σήκωσα χέρι εκείνη τη στιγμή. Αλλά τρελάθηκα. Έχασα την ψυχραιμία μου!

Και για την ώρα έχω και τη μαμά μου για βοήθεια. Οταν φύγει βλέπω τα ζόρια να έρχονται.

Αυτά. Μην με κατακρίνεται κορίτσια μου...

Οσο για τις υπόλοιπες εγκυούλες...ΥΠΟΜΟΝΗ! Σε λιγες μέρες όλες θα γινεται μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

εγω και εγω!!!!

καλο μεσημερι κοριτσακια μου!!!

εχω τον αδελφουλη μου σπιτι και ειχε κανει κατοχη στο λαπιτοπι!

μαγειρευα κιολας, τωρα θα παμε καμια βολτουλα μαλλον!

Βανιλακι καλη βολτα, περιμενουμε αυριο..

Αγγελικη που εισαι????

Οζαλινακι καλημερα γλυκεια μου, σε εφτιαξα στο πινακακι, λες να παω και εγω τελευταια μερα και να της βγαλουμε παρεα τις νεραιδουλες???

mamatopolina, ποιος σε νευριασε καλη μου? μην χαλιεσαι!!!

Κατερινακι τι κανει η μικρη σου? σε εξαντλει?

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 33w2d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr 35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ................ ...........27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 36w7d

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 3200gr 38w1d

8.bloublou…...............ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...4/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3150gr 51πον. 39w5d

9.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................6/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 2650gr, 2680gr 36w4d

10.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......……..........7/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ 2900gr 52πον.

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3600gr 51πον. 38w2d

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3170gr 50πον. 40w

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

19.momm.....................ΡΕΑ....................... 27/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

20.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ.....................28/6/11.........ΜΠΕΜΠΑ

21.maria-elpida.............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

22.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

23.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

24.Mamatopolina...........ΜΗΤΕΡΑ (ΑΡΤΑ).....30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

25.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

26.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Καλημέρα κοριτσάκια!

Η μπέμπα κοιμάται, ο μικρός είναι στη θάλασσα με τον μπαμπά του και εγώ είπα να μπω να δω τα νέα σας!

Ρενα και mamatopolina ευχαριστώ για τις συμβουλές. Έτσι όπως τα λέτε είναι. Αλλά...να σας πω τι έγινε χθες...Λοιπόν, έκανα μπανάκι στη μικρή και αποφάσισα να της κόψω ενα δυο νυχάκια γιατί παραήταν μεγάλα. Το πρώτο που έκοψα πετάχτηκε και μπήκε στο ματάκι της. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Προσπαθούσα επι ώρα να της το βγάλω. Κάποια στιγμή, ήταν παρών και ο μικρός. Του εξηγούσα τι κάνω και ήθελε να συμμετέχει. βάζαμε φυσιολογικό ορο για να καθαρίσει το ματάκι. Ο μικρός τότε, πήρε την αμπούλα του ορού και άρχισε να τη ρίχνει δεξιά και αριστερά. Φυσικά δεν του είπα τίποτα. έπειτα άρχισε να με χτυπάει με αύτη. Εκείνη τη στιγμή δεν του έδινα πολλή σημασία γιατί ήμουν στο παραπέντε να βγάλω το νυχάκι απο το μάτι της. Ο μικρός εξακολουθούσε να με χτυπάει και το μονο που έλεγα ήταν "Μη καλό μου". Ε, λοιπόν, σταματάει, με κοιτάει και...δίνει μια στο κεφάλι της μικρής...Τρελάθηκα...Και έκανα το λάθος...Του έδωσα 2 μπατσουλες στο πόδι. Αμέσως το μετάνιωσα και τον πήρα αγκαλιά, ζητώντας του συγνώμη και εξηγώντας του ότι αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό, όπως και αυτο που εκανε και η μαμα. Το αποτέλεσμα ήταν να μου θυμώσει και όταν του είπα αν με συγχωρεί ειπε "ΟΧΙ"... Ολο το απόγευμα ήταν νευρικοτατος και πετούσε παιχνιδια. Του ειπαμε να πάμε βόλτα και ειπε όχι. Τελικα τον πήραμε με τον πατέρα του και πήγαμε θάλασσα(ναι κορίτσι, βγήκα από το απίτι, δεν γινόταν αλλιώς). Εκει ηρέμισε και έπαιξε και περάσαμε όλοι καλα!ΟΛΟΙ!

Μέγα λάθος που σήκωσα χέρι εκείνη τη στιγμή. Αλλά τρελάθηκα. Έχασα την ψυχραιμία μου!

Και για την ώρα έχω και τη μαμά μου για βοήθεια. Οταν φύγει βλέπω τα ζόρια να έρχονται.

Αυτά. Μην με κατακρίνεται κορίτσια μου...

Οσο για τις υπόλοιπες εγκυούλες...ΥΠΟΜΟΝΗ! Σε λιγες μέρες όλες θα γινεται μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερινάκι μου γλυκό μην στεναχωριέσαι πάνω από όλα και μην αισθάνεσαι ενοχές. Παιδάκια είναι θα φάνε και καμιά μπατσούλα. Να ξερες πόσες φορές έχω δώσει μπουνιές ή χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο για να μην χτυπήσω το Νικόλα. Υπήρξαν όμως και φορές που δεν τα κατάφερα να συγκρατήσω τα νεύρα μου και τις έφαγε για τα καλά.

Είναι σπουδαίο πράγμα η βοήθεια από τη μαμά σου (εγώ τουλάχιστον σε αυτό είμαι τυχερή γιατί την έχω μόνιμα κοντά μου). Προσπάθησε όσο μπορείς όταν φροντίζεις τη μπέμπα να μην είναι μπροστά ο μικρός.

Θέλει πολύ υπομονή, γερά νεύρα και κυρίως καλή σχέση και συνεργασία με τον καλό σου (το τελευταίο εγώ δεν το έχω) και θα δεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Κοριτσάκι ότι χρειαστείς είμαι εδώ.

Καλό Σ/Κ. Τα λέμε τη Δευτέρα.

Φιλάκια.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

εγω και εγω!!!!

καλο μεσημερι κοριτσακια μου!!!

εχω τον αδελφουλη μου σπιτι και ειχε κανει κατοχη στο λαπιτοπι!

μαγειρευα κιολας, τωρα θα παμε καμια βολτουλα μαλλον!

Βανιλακι καλη βολτα, περιμενουμε αυριο..

Αγγελικη που εισαι????

Οζαλινακι καλημερα γλυκεια μου, σε εφτιαξα στο πινακακι, λες να παω και εγω τελευταια μερα και να της βγαλουμε παρεα τις νεραιδουλες???

mamatopolina, ποιος σε νευριασε καλη μου? μην χαλιεσαι!!!

Κατερινακι τι κανει η μικρη σου? σε εξαντλει?

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 33w2d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr 35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ................ ...........27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 36w7d

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 3200gr 38w1d

8.bloublou…...............ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...4/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3150gr 51πον. 39w5d

9.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................6/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 2650gr, 2680gr 36w4d

10.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......……..........7/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ 2900gr 52πον.

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3600gr 51πον. 38w2d

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3170gr 50πον. 40w

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

19.momm.....................ΡΕΑ....................... 27/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

20.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ.....................28/6/11.........ΜΠΕΜΠΑ

21.maria-elpida.............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

22.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

23.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

24.Mamatopolina...........ΜΗΤΕΡΑ (ΑΡΤΑ).....30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

25.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

26.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Μαράκι μου καλή σου ημέρα (έστω και καθυστερημένα).

Έχουν γίνει τόσα πολλά Πέμπτη και Παρασκευή που δεν είμαι σε θέση να τα διαχειριστώ όλα μαζί. (Ενός κακού χίλια μύρια έπονται).

Ένα μόνο θα σου πώ για να καταλάβεις τη σοβαρότητα της κατάστασης. Είχα 9 μήνες να καπνίσω και τις δύο μέρες έχω κάνει 5 τσιγάρα και τρεις μπύρες.( Μην με μαλώσετε δεν την πάλευα αλλιώς).

Βέβαια σήμερα είμαι πιό χαλαρή .Περιμένω το επόμενο μπουμ.

Αυτά όμως από εμένα δεν θέλω να μουτζουφλιάζω την παρεούλα μας. Εσύ και η καραμελένια σου όλα καλά?

Ελπίζω να έχουμε ένα καλό Σ/Κ. Τα λέμε Δευτέρα.

Φιλάκια πολλά.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Μαράκι μου καλή σου ημέρα (έστω και καθυστερημένα).

Έχουν γίνει τόσα πολλά Πέμπτη και Παρασκευή που δεν είμαι σε θέση να τα διαχειριστώ όλα μαζί. (Ενός κακού χίλια μύρια έπονται).

Ένα μόνο θα σου πώ για να καταλάβεις τη σοβαρότητα της κατάστασης. Είχα 9 μήνες να καπνίσω και τις δύο μέρες έχω κάνει 5 τσιγάρα και τρεις μπύρες.( Μην με μαλώσετε δεν την πάλευα αλλιώς).

Βέβαια σήμερα είμαι πιό χαλαρή .Περιμένω το επόμενο μπουμ.

Αυτά όμως από εμένα δεν θέλω να μουτζουφλιάζω την παρεούλα μας. Εσύ και η καραμελένια σου όλα καλά?

Ελπίζω να έχουμε ένα καλό Σ/Κ. Τα λέμε Δευτέρα.

Φιλάκια πολλά.

δεν θα σε μαλωσω...

ευχομαι να περασεις ενα πιο ηρεμο σκ και τα λεμε παλι την δευτερα..

Καλησπερα κοριτσακια!!!! Δε γεννησα...ακομα! Δε μπορω αλλο, ειλικρινα με εχουν πιασει τα νευρα μου:mad::mad::mad:!!! Ποτε θα γεννησω????????? Πλακα μας κανει ο μικρος...εχει αρχισει να παιζει με τους γονεις τους απο την κοιλια! Το πρωι ημουν στο μαγαζι και ειχαμε δουλεια και δε προλαβα να μπω-σορυ!

Εσεις κοριτσακια μου καλα?

Μαματοπολινα μου, ποιος σε πειραξε???????? Υπομονη και ολα θα περασουν! Οσον αφορα το τσιγαρο και τις μπυριτσες-σιγα το πραγμα!!!

Μαρακι μου, εσυ καλα? Και μην ανησυχεις και εγω που εχω συμπτωματα γεννας (συσπασεις κ.α.) δε γεννησα...αρα εσενα μπορει να εμφανιστουν μια και εξω!!!

Βανιλλακι, ευχομαι ολα με το καλο και θα βλεπω ειδησεις, για να δω αν προλαβες:tongue::tongue::tongue:!!!!

Οζαλινα μου, πολυ γελασα με το γιοκα σου-τρελο ζουζουνι!!!!! Περαστικουλια ευχομαι!

Βιργινακι, μπραβο και παλι μπραβο που το παλεψες με το θηλασμο! Ευχομαι καθε μερα να ειναι και καλυτερη στο σπιτακι σας και να περνατε αξεχαστες στιγμες οι τρεις σας!!!!

Κατερινακι μου, μην αισθανεσαι τυψεις-καποιθες φορες δε μπορουμε να συγκρατηθουμε. Καλα κανατε και πηγατε βολτιτσα και χαλαρωσατε ολοι. Αυτο με το νυχακι, πολυ με τρομαξε...πω πω...πως κοβεις τα νυχακια τοσο μικρου μωρου???????Δυσκολο...

Αοbatsan μου, τι κανεις? Μηπως γεννησες εσυ? Γιατι εγω...την Τεταρτη με βλεπω με προκληση!

Φιλακια σε ολες τις μανουλιτσες!!!!!!!!!!! Και ευχηθειτε μπας και γινει κανα θαυμα και γεννησω σημερα-αυριο!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Σας διαβάζω και δεν το πιστεύω πως πέρασε ο καιρός και απο εκεί που λέγαμε για αυχενική διαφάνεια μιλάμε για θηλασμούς και γέννες στην αναμονή.Εν τω μεταξύ γράφετε για αυτή την αναμονή και τρελαίνομαι θέλω πάλι, είναι όλα τόσο υπέροχα, πραγματικά κορίτσια μοναδικές στιγμές.

Μαράκι μου ήσυχη η μικρούλα θέλει να κάτσι μέχρι τέλος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Όποτε αποφασίσουν.

Αγγελικούλα μου μέχρι το τέλος θέλει να σε φτάσει το αγοράκι σου, σαν την δική μου, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία μπορεί κάτι να γίνει να γεννήσεις φυσιολογικά και να μην χρειαστεί πρόκληση, αν και τελικά επειδή το έζησα δεν είναι και κάτι φοβερό.

Μαμά τοπολινά τι έπαθες κοριτσάκι μου, ποιος σε έχει συγχίσει έτσι.

Βιργινάκι μου συγκινήθηκα πολύ έτσι όπως τα έγραφες, και με τον αντρούλη σου, υπέροχο δώρο να το δει μόνος του, για το θηλασμό υπομονή, και κρεμούλα για τις θηλές και προσπάθησε να έχει σωστή θέση η μικρή όταν θηλάζει. Σε κανά μήνα θα είναι πιο καλά τα πράγματα απο θέμα προγράμματος, όχι ότι θα είνια ακρίβώς αλλά θα μπορείς να ξέρεις στο περίπου.

Αντούλα μου γλυκιά η μαγιά μπύρας θα βοηθήσει μόνο αν θηλάζεις συνέχεια, δηλαδή να παίρνει ερέθισμα η θηλή αλλιώς δεν΄θα οφελήσει. Προσπάθησε να δίνεις λιγότερο ξέρω και περισσότερο θηλασμό, να αυξήσεις παραγωγή, και μην κρατάς ώρα, όποτε θέλει σε ένα λεπτό, σε είκοσι, σε μια ώρα.

Οζαλινάκι μου τελικά 28 θα βγει η μπουμπού σου τι τέλεια.

Μινούλα μου γλυκιά σε χάσαμε πας μέχρι τέλος και εσύ, όλα καλά θα πάμε.

Βανιλάκι κανόνισε να σε δούμε στις ειδήσεις.

Ρενάκι μου τι τέλεια που σαραντίσατε. Γιατί να μην βγείτε όμως βολτούλα στον καθαρό αέρα, δεν πειράζει λίγες μερούλες ακόμα και μετά βουρ, για στάρκες.

Κατερίνα μου δώστου χρόνο, είναι πραγματικά μικρούλης, σκέψου ότι εκεί που είχε την αποκλειστικότητα, όλοι ασχολούνταιι με κάτι άλλο. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη όσο αυτό είναι εφικτό, γιατί καταλαβαίνω η κούραση είναι πολύ. Και τουλάχιστον τώρα που είναι η μαμά σου εκεί όταν κοιμάται η μικρή ασχολήσου μαζί του έτσω να κοιμηθείτε μαζί, να έχει την επαφή του. Μετά να ας ασχοληθεί ο μπαμπάς, με βόλτες έξω και ενναλάξ ο μπαμπάς με το μωρό και εσύ με το μικρό ή και όλοι. Εμείς απο άυριο ξεκινάμε βολτούλες, τουλάχιστον να τρέξουμε, να τον κυνηγήσω που τρελαίνεται.

Εμείς όλα καλά μαμ, κακά, νάνι, ο μικρός άψογος, αύριο θα πάμε εκκλησία να πάρουμε τη μισή ευχή που λένε, να ξεκινήσουμε καμιά βολτούλα.

Να σας πω πως προχθές το βράδυ έπαθα μαστίτιδα, στα καλά του καθουμένουμε, πόνος στο στήθος, κόκκινο, και σκληρό και πυρετό 39,3 ένα ρίγος άλλο πράγμα ,να τρέμουν τα κατακλείδια μου και όλα αυτά 1 η ώρα τη νύχτα, ο άντρας μου τα έπαιξε, πήρα ένα ντεπόν και συνήλθα το πρωί πήρα το ομοιοπαθητικό μου έδωσε ένα χαπάκι είναι πολύ καλά σήμερα, μόνο λίγο κόκκινο είναι και πόνος ελάχιστος. Το πως την πάτησα υποπτεύομαι το σουτιέν κατί μου ήταν στενό και κοιμόμουν 2 ώρες απο την δεξιά πλευρά, δεν είχα πέσει με γεμάτο στήθος. Ούτε 2,5 χρόνια με το γιό μου δεν το έπαθα αυτό.

Ποιος είπε για σεντόνι, μάλλον ανήκω στον κλάδο.

dYU4p3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας!

Λείπαμε όλη μέρα σήμερα και μπαίνω στο φτερό για να δηλώσω παρουσία! ;)

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω (είχαμε καμία γέννα???) και αύριο θα λείπουμε Σαλαμίνα...οπότε θα τα πούμε από Δευτέρα πάλι...

Φιλιά σε όλες

Καλή Κυριακή

xxx

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα απο μια κυριολεκτικα ξενυκτισμενη μανουλα!!!

μας χορεψε κανονικα το μικρο μου απο τις 2 εως τουλαχιστον τις 6+ ! εχασα υπολογισμο!

υποψιαζομαι πονακια!

μανουλες γιατι τοσο νωρις ???

ο θηλασμος για μενα μοιαζει βουνο...δεν το περιμενα...αλλα ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ!

Θα τα καταφερω ο κοσμος να χαλασει !!!!

η μπεμπα δυσκολη...νευρικη μεχρι να πιασει στηθος το κεφαλι λες θα το στριψει 360 μοιρες! για πολυ νευρο ομως!! τεσπα υπομονη γιατι ειναι τοοοοσο γλυκεια!!!!!!!!

εντωμεταξυ δεν υπαρχει στανταρ... τρωει κ μετα απο ελαχιστα λεπτα μπορει να θελει παλι! ουφι !

κατα τα αλλα εγω σκουντουφλαω χαχαχαχαχαχα!!

συγνωμη που δεν μπορω ακομα να συμμετεχω οπως πριν.... σε λιγο καιρο ελπιζω να τα καταφερω !

κ τωρα που γραφω ειναι στην αγκαλια μου κ κοιμαται! αλλιως ειχε γκρινια κ σφιγκοταν κ μαζευε ποδαρακια!!

αχ ξερω δεν πρεπει πολλες αγκαλιες αλλα σε αυτη τη φαση μαλλον το εχει πολυ αναγκη γιατι μονο σε μενα ηρεμει !!!

καλημερα μανουλες και κοιλουμπιτσες!!!!!!!!!!!

πως ειστε σημερα?

εγω μετα απο ενα βραδυ που ειχαμε συνεχεια ξυπνηματα απο την κορη και τις καουρες καταφερα να σηκωθω και μπηκα να δω τα νεα σας..

χτες ειχαμε παει στο χωριο μου και σκεφτηκα οτι την επομενη φορα που θα ξαναπαω να ειναι με την κορη..;);)

Αγγελικη που εισαι???

Βανιλλα επισης???

Μπλουμπλουδακι μου, τι κανεις? περαστικα με την μαστιτιδα, ολα καλα τωρα?

η μπεμπα δυσκολη...νευρικη μεχρι να πιασει στηθος το κεφαλι λες θα το στριψει 360 μοιρες! για πολυ νευρο ομως!! τεσπα υπομονη γιατι ειναι τοοοοσο γλυκεια!!!!!!!!

αχ ξερω δεν πρεπει πολλες αγκαλιες αλλα σε αυτη τη φαση μαλλον το εχει πολυ αναγκη γιατι μονο σε μενα ηρεμει !!!

κοριτσακι μου, μπραβο που το παλευεις με τον θηλασμο...!!!!

οσο για τις αγκαλιες, παρε το μωρακι σου οσο μπορεις αγκαλιτσα δεν του κανεις κανενα κακο, τα μωρακια θελουν αγκαλια....

μεγια το κανουριο στικερ!!!!!!

Kαλημερα απο μια κυριολεκτικα ξενυκτισμενη μανουλα!!!

μας χορεψε κανονικα το μικρο μου απο τις 2 εως τουλαχιστον τις 6+ ! εχασα υπολογισμο!

υποψιαζομαι πονακια!

μανουλες γιατι τοσο νωρις ???

εντωμεταξυ δεν υπαρχει στανταρ... τρωει κ μετα απο ελαχιστα λεπτα μπορει να θελει παλι! ουφι !

κατα τα αλλα εγω σκουντουφλαω χαχαχαχαχαχα!!

συγνωμη που δεν μπορω ακομα να συμμετεχω οπως πριν.... σε λιγο καιρο ελπιζω να τα καταφερω !

κ τωρα που γραφω ειναι στην αγκαλια μου κ κοιμαται! αλλιως ειχε γκρινια κ σφιγκοταν κ μαζευε ποδαρακια!!

Virgi θα πιάνεις το κεφαλάκι της απο πίσω, σαν να πιάνεις μια μπάλα και θα την κοθοδηγεις εσυ στο στήθος σου! Η μικρη ειναι ανυπόμονη και έτσι χάνει τη θηλή. Δηλ σαν να "καρφώνεις" το σοματάκι της στο στήθος σου!

Ελά, ολα καλα θα πάνε. Προσπάθησε να την ταιζεις ανα 2,5 με 3ωρο μπας και στρώσει λιγάκι. Επισης οι αγκαλιες...Πως να της τις στερήσεις μωρε;; Αν εχει πονάκια, μονο στην αγκαλιά σου θα ησυχάσει!

Bloublou μαστιτιδα ε;;Πω πω...Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Ολα καλα τώρα ετσι;;

Εμεις στα ιδια. Η μικρή πολυ καλή (για την ώρα χα χα). Ο 'μεγάλος" αδερφος.... στα δικά του. Ξαφνικα, δεν με θέλει! Απιστευτο!:-(:-(:-( Οσο χρονο εχω τον αφιερώνω σε εκεινον, πραγματικά. Η μπέμπα εχει στερηθει πολλά...αλλα τι να πω, δεν ξέρω. σκέφτομαι το απογευμα να τον πάρω και να πάμε οι δυο μας βόλτα...

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν????

cEyXp3.png

q61sp3.png

.κορίτσια καλημέρα , όλα καλά ; γενησα την παρασκευή μεσημέρι,3600.όλα καλά αλλά προληπτικσ στην θερμοκοιτιδαφιλια

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::P:p

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙΣ!!!!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...