Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημέρα......

μπηκα μονο να σας πω ένα γειά γιατί αν με δεί ο Θωμάς στον υπολογιστή θα σφαγούμε.........

την πάτησα.........μόλις ήρθε............χαχαχααχαχα.......

τεσπα. είμαι καλά εκτός απο την φαγούρα μου.:rolleyes::rolleyes:

θα κάνω κάτι γρήγορο για φαγητό και θα τον πάρω να βγούμε βόλτα τώρα που έχει ήλιο......

πολλά πολλά φιλάκια σε όλες κοριτσάρες μου.........:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντυ προσπάθησέ το λίγο ακόμα,,,αλλά αν αισθανθείς τρομερή πίεση stop!! To σημαντικό είναι τα μπεμπάκια να έχουν μια δυνατή κ ήρεμη μανούλα!! Μια φίλη μου είπε ότι στα μαθήματα θηλασμού οι μαίες στο αττικό ΄΄εκαναν λόγο για την μαγιά αλλά νομίζω όχι σε χάπι,,σε μορφή "βοτάνου"

Linaki δεν κάνεις τίποτα για το ξύσιμο??? ίσως fenistil??? Τελικά η νεραϊδούλα κάνει πρεμιέρα στις 27????? ουαου!!!!!!!!!!

Rena για άλλη μια φορά με συγκίνησες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είσαι ήρωας κορίτσι μου με 4 παιδάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3 + 1 ο σύζυγος:tongue::tongue:)!!!!

Μινούλα πες στον μπέμπη να περιμένει λίγες μέρες ακόμα,,,να προλάβεις τα μανικιούρ-πεντικιούρ και γενικά τον καλλωπισμό του σώματος κ του σπιτιού;) Μετά τον doc μπες για ενημέρωση!!! αΑΑΑααα και κάτι τελευταίο,,μάλλον εσύ θα πρωταγωνιστήσεις στο περιβόητο σίκουελ:tongue::tongue::tongue:

Virgi σουργελάκι ακόμα περιμένουμε το σεντόνι μαρή!!!!!!!! Και άλλαξε επιτέλους το sticker σου :tongue::tongue::tongue:

Aobatsan καλά καθαρίσματα/μαγειρέματα καλούλα μου,,,ακόμα πονάς gamoto??? ευτυχώς το γλίτωσα το χεράκι εγώ:-P

Maraki σε άφησα τελευταία:rolleyes::rolleyes:: (είσαι δυνατή εσύ κ δεν σε φοβάμαι γι'αυτό),,,,σήμερα έχετε επέτειο με τον συζυγούλη???? να είστε πάντα ερωτευμένοι,γεροί, πολύχρωμοι και η καραμελίτσα να σας γεμίσει ευτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρακαλώ όπως συμπληρωθεί το παρουσιολόγιο,,ακούτε εκεί στο Ιόνιο ΄?????'

Λοιπόν την κάνω γιατί έχω ραντεβού στο κομμωτήριο,,, ΄θα σας γράψω το χθεσινό μου άγχος βρε κορίτσια,,,δεν καλοκοιμήθηκα το βράδυ γιατί σκεφτόμουν μην σκάσει μύτη η μπεμπούλα κ χάσω το κομμωτήριο,,,διότι έχω κάνει αποτρίχωση-μανικιούρ-πεντικιούρ εεεεε τι στο καλό να έχανα την περιποίηση μαλλιού??????

Κατάλαβες Linaki μου??? αυτοί είναι προβληματισμοί και άγχη,,,, περί τρίχας ο καημός,,,,,

Σας γλυκοφιλώ ,,είμαι ήδη όμορφη,,πάω να γίνω πεντάμορφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"cogito,ergo sum"

Βανιλακι, τι κανεις??

η κανει η μικρη Βανιλιτσα???

aobatsan, στις 21 εχουμε επετειο, κανα ρουχο θα του παρω μαλλον, θα δω..

εκτος και αν του κανω δωρο την κορη τουαν αποφασισει να βγει εκεινη την μερα...

φιλακια!!!

Μέσα από την καρδιά μου,,στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια η καραμελίτσα να κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και πάλι Να είστε Ευτυχισμένοι !!!!!

Φεύγωωωωωωωωωω θα χάσω το ραντεβούυυυυυυ

"cogito,ergo sum"

παλι ολες σουρτουκευετε????

εγω γυρισα απο τις δουλιτσες και εβαλα και το φαγητακι μας!.

τα ποδαρακια μου ειναι καλυτερα, περπατησα και δεν με πονανε..

ολα καλα!!!

Βανιλακι μου μακαρι να βγει η καραμελιτσα μου την Τριτη!!!

αλλα δεν το βλεπω, κανενα σημαδι επικειμενου τοκετου!

μακαρι ολο μας το αγχος να ειναι τα μαλλια και το μποτε!!!!!!!:tongue::tongue:

Αγαπουλιτσες !!!! Δεν σας ξεχναω ! κλαψ !!!! χαχαχαχ!!!

Λοιπον με λεπτομερειες δεν μπορω αυτη τη στιγμη αλλα το κατι τοις θα το πω !! χαχαχ!!!

Ολα καλα το προηγουμενο βραδακι βολτα στην παραλια....υπνος γιοκ...ερχεται το πρωι ξυπναω αγχωμενη αλλα πολυ ευτυχισμενη που επιτελους θα δω το λουλουδακι μου !!!!

Παμε...μαζεμενοι ενταξει λογικο νουμερο απο οσο περιμενα...φιλαω γονεις κ αντρουλη κ χαιρεταω !!!

ακουγα το λουλουδακι μου στο νστ πολυ ωρα ... αγχωμενη παντα... ειχα κ τον αντρουλη να μου κρατα το χερι ...ερχεται η ωρα για την επισκληριδιο !! κλαψ ! τι φοβος !! ζητουσα να φυγω !! αχαχχα!!!!

ολα καλα ομως αλλα μαλλον μου αφησε κουσουρακι γιατι ποναει η πλατη μου κ μου κοβει την ανασα εκτος αν ειναι απο το βαρους του στηθους ! Δεν ξερω !!!

Αχ !! ερχεται η ωρα να με παρουν !!!!!!!!!

Δεν θελω λεω του γιατρου θελω να παω σπιτι μου !!!! χαχαχαχ! ετσι κ αλλιως λεει θα ξαναρθεις οποτε κατσε καλυτερα γιατι να το απορροφησει ο αργανισμος αποκλειεται !!!!

Παμε στο χειρουργειο κ αρχισα να σπαρταραω σαν ψαρακι !!!!!

ποτε με εκοψαν δεν καταλαβα..... εζησα πολυ εντονα την πιεση οταν βγηκε το λουλουδακι κ ειναι πια το μονο που θυμαμαι απο κει μεσα......μαζι με τη φατσουλα της κ το κλαμα της !!! Ηθελα τοσο πολυ να κλαψω απο χαρα !!! Ομως δεν μπορουσα !!!!!!!!!!!

Μου εβγαιναν μονο χαμογελα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειχα πει του γιατρου πριν βγει εξω σε ολους να το δει ο μπαμπας μονος του ! εται κ εγινε !!! του χαρισα αυτη τη στιγμουλα κ ειμαι τοσο χαρουμενη γι αυτο !!!!!

Μετα βγηκε κ στους αλλους !!!! εκει εκλαιγε !!!

Λιγο αργοτερα παω στο δωματιο κ ειχα ζητησει να την εχω μονιμα μαζι μου !

Δεν το μετανιωσα λεπτο ... ολα τα δωματια ηταν τιγκα...κ γω μονη μου κυρια !!!!! αχαχαχαχ!!!! μου βγηκε σε πολυ καλο τελικα!!

Αχ κ οταν μου την εφεραν ολα ηταν ροδινα για μενα ζουσα σε ροζ συννεφακι !!!

Την πρωτη μερα αλλα κ την επομενη που περπατησα τιποτα δεν θυμιζε χειρουργειο σε βαρια μορφη οπως ειχα στο μυαλο μου...... περπατουσα μισοκυρια !!!

Το βραδυ της δευτερης μερας ομως ολα αλλαξαν.... αριχε να πονα ολη μου η πλατη οι ωμοι η κοιλιτσα μου κ ελεγα εχω κρυωσει ! ομως ο γιατρος ειπε οτι ηταν αερας απο το χειρουργειο κ μαλλον ειχε δικιο ! απο κει ξεκινησαν μαρτυρια κ το ενα μετα το αλλο να πηγαινουν στραβα ! αρχισα να πριζομαι κ φουσκωσα σαν μπαλονι ! το δερμα μου εγινε τοσο λειο σαν τζαμι ! τετοια γυαλαδα ειχε ειλικρινα ! τεσπα το αποκορυφωμα ηταν την 3η μερα που η μπεμπα εκανε 11,3 ικτερο κ μου την πηραν για να την βαλουν στη λαμπα ! ε εκει εκλαιγα απο το πρωι μεχρι το βραδυ !! μου ελειπε ηδη το λουλουδακι !!!! κλαψ !!!

ευτυχως ομως την εφερναν συνεχεια γιατι θηλαζα !!!! με τον οποιο θηλασμο εχω ενα θεμα η μπεμπα με εχει πληγιασει κ καθε που μπαινει στο αριστερο στηθος κοπανιεμαι απο τους πονους αλλα δεν το βαζω κατω !!! Γαλα εχω παρα πολυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθε η μερα να βγουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ ναι !!!!!!!!!!!! η ευτυχια θα ολοκληρωθει στο σπιτακι μας !!!!!!!!!

Γυρναω κ δεν ημουν καλα !!! Πυρετος 37,8 κ στηθος πετρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατεβηκε γαλα πολυ κ αποτομα ! Οχι δεν θα το βαλω κατω ειπα !!!!

Παλευα με το θηλαστρο να το βγαλω αλλα τιποτα !!!!!

Μετα με το χερι αλλα χωρις υπομονη !!!! ΕΥτυχως ασχοληθηκε ο καλουλης μου κ μου το εβγαλε τελικα εκεινος !!! Κ τα καταφεραμε κ δω !!!! Τωρα απλα γεμιζει πολυ γρηγορα κ ετσι το αποθηκευω κιολας !!!

Ηρθε κ η παιδιατρος τα βρηκε ολα τελεια δεν ζυγιστηκαμε, που ξεχασα να αναφερω οτι γεννηθηκαμε 3600 κ 51 ποντους !

Βγηκαμε ομως 3300 κλαψ κλαψ κλαψ !!!

Αλλα σημερα ειμαστε ηδη 52,5 !!! κιλακια θα ξερω απο την επομενη βδομαδα !!!!

Ειμαι πολυυυυυυυ ευτυχισμενη πεταω στα συννεφα κ δεν μπορω να πιστεψω τι μου εχει συμβει !!!!!!!

Αλλα ομως περασα κ δυσκολα...με πολυ κλαμα.... ειδικα με το θηλασμο που νομιζα δεν θα τα καταφερω !!!! Γι απολυ κλαμα ομως ! Αλλα μερα με τη μερα ολα ειναι πιο καλα !!!

Απο ωραριο δεν εχω να πω κατι ειναι ακυρο τελειως οπως θελει κ οποτε θελει !!

Τρελλαινεται για το μπανιο... γελαει συνεχεια ρε κοριτσια ειναι απιστευτο!!! ακομα κ στον υπνο της γελαει !!!

Οι γκριματσες της απλα ολα τα λεφτα !!!

Ειναι πολυ ηρεμη κ κλαιει μονο για αλλαγμα κ μαμ !!!

Τωρα δυο βραδυα ζοριζεται ισως ξεκινανε τα πονακια ειπε η γιατρος ! Αλλα αυτο μονο το βραδυ !

κ επισης κοιμαται παντα με στυλ !!!! αραγμενη απο τωρα... μαλλον τεμπελα βγηκε !!! χαχαχα!!!!

ΑΑΑΑ!!! Φαγητουλι ειπα στο γιατρο να μη με αφησει νηστικη κ ετσι απο την επομενη μερα ετρωγα κοτοπουλακι ψητο.. μπιφτεκακι... μπριζολιτσα κ τετοια !!! χαχαχαχαχ!!!!!

χμμμμ....... δεν τολμω να δω τι εχω γραψει κανω υποβολη κ τα υπολοιπα αλλη ωρα !!!!!

Καλο απογευμα σε ολεςςςςςςςςςς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μουατς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια τι κανετε?

που ειστε ολες?

Βιργινακι θελουμε και αλλα, θελουμε και αλλα!!!!!!!!

πολυ καλη ειναι η μπουμπου σου βρε, κυρια!!!!:D:D

και με τον θηλασμο τελεια, βαλε κρεμουλα στις θηλες, ειναι πολυ καλο που εχεις τοσο γαλα!!!

Βανιλακι, ακομα μαλλι φτιαχνεις? τι του κανεις πια???:tongue::tongue:

τα αλλα κοριτσακια τι κανουν?

εχω νευρα τωρα, ξυπνησα και δεν εχουμε νερο και θελω να κανω μπανιο, ειμαι μουσκεμα..

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 33w2d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr 35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ................ ...........27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 36w7d

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 3200gr 38w1d

8.bloublou…...............ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...4/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3150gr 51πον. 39w5d

9.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................6/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 2650gr, 2680gr 36w4d

10.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......……..........7/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ 2900gr 52πον.

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3600gr 51πον. 38w2d

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3170gr 50πον. 40w

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

19.momm.....................ΡΕΑ....................... 27/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

20.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ.....................27/6/11.........ΜΠΕΜΠΑ

21.maria-elpida.............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

22.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

23.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

24.Mamatopolina...........ΜΗΤΕΡΑ (ΑΡΤΑ).....30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

25.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

26.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

βρε κοριτσια η Βαλι και η linja να γεννησαν αραγε?

η βαλι ειχε και πολυ καιρο να γραψει αν θυμαμαι καλα..

και η mammybleu εχει χαθει..

Οζαλινακι σε ανεβασα στο πινακακι!!!

Virgi ποταμός πληροφοριών:D:D τέλεια η μπουμπού σου

Maraki με το που γύρισα από το κομμωτήριο "μαγεύτηκα",,είμαι πολύ πεσμένη σωματικά

Θέλω την γνώμη σου: Το πρωί η μπεμπούλα ελάχιστα κινήθηκε,,μέχρι κ τώρα τίποτα,,έτσι χτύπησα παλαμάκια δυνατά στην κοιλιά κ λίγο κουνήθηκε,,,Μου κάνει εντύπωση που πλέον δεν με κλωτσάει στο στομάχι(εννοώ σήμερα)

Και σκέφτηκα μήπως κατέβηκε χαμηλά στη λεκάνη κ δεν μπορεί να κινηθεί γιατί ετοιμάζεται να βγει????:rolleyes::rolleyes:

Ισχύει άραγε η σκέψη μου?? ή αρλούμπες γράφω????

"cogito,ergo sum"

Maraki με το που γύρισα από το κομμωτήριο "μαγεύτηκα",,είμαι πολύ πεσμένη σωματικά

Θέλω την γνώμη σου: Το πρωί η μπεμπούλα ελάχιστα κινήθηκε,,μέχρι κ τώρα τίποτα,,έτσι χτύπησα παλαμάκια δυνατά στην κοιλιά κ λίγο κουνήθηκε,,,Μου κάνει εντύπωση που πλέον δεν με κλωτσάει στο στομάχι(εννοώ σήμερα)

Και σκέφτηκα μήπως κατέβηκε χαμηλά στη λεκάνη κ δεν μπορεί να κινηθεί γιατί ετοιμάζεται να βγει????:rolleyes::rolleyes:

Ισχύει άραγε η σκέψη μου?? ή αρλούμπες γράφω????

αγαπουλα, την νανουρισε το πιστολακι την μπεμπουλα μας..

μην ανυσηχεις, ολα καλα απλα χωθηκε πιο μεσα η κουκλα!!!

και αμα αγχωθεις τοσο δεν θα την ακους...

ελα τωρα..

εγω πηγα για περπατημα, και τωρα με εχει τρελανει στο τεντωμα η καραμελιτσα..

Κι εγώ για περπάτημα ήμουν;)

Ετοιμάζομαι να κάνω ένα χαλαρωτικό μπανάκι κ μετά ξάπλες-τηλεορασούλα

Να σας ενημερώσω για να μην με ψάχνετε ,,,αύριο θα είμαι εκτός Αθηνών(με την άδεια του doc)..

Νομίζω ότι θα μπω για μια καλημέρα και μετά με το καλό την Κυριακή το μεσημέρι,,,, αν την Κυριακή δεν κάνω εμφάνιση τότε ΓΕΝΝΗΣΑΑΑΑΑΑΑ:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

κουκλίτσες μου πολύ χαίρομαι που είστε όλες καλά.....

εγώ με τις φαγούρες μου,παίρνω xozal αλλα λίγο με βοηθάει.

όλη μέρα στο πόδι,ο μικρός δεν με αφήνει σε ησυχία.το μεσημέρι δε που φέραμε το καρότσι της μπεμπας σπίτι μπήκε μέσα ανοιξε κ την ομπρελίτσα κ έλεγε γκούγκα γκουύκα συνέχεια......

επεσα κάτω απο τα γέλια μου ερχόταν να τον δαγκώσω......ο καημένος έχει αρχίσει κ αγχ'ωνεται όσο νιώθει ότι φτάνει ο καιρός........

ώρα για ξεκούραση τώρα....

Μαράκι 28/6 βάλε στο πινακάκι .......27 θα μπώ μέσα.;)

ΤρελοΒΑΝΙΛΆΚΙ καλή βόλτα κ να προσέχεις.....

Βιργινία βάλε καμία κρεμούλα στη θηλή να μην πονάς κ παγωμένα επιθέματα...

Κατερινάκι μου καληνύχτα, να είσαι δυνατή:tongue:

Χαιρεται!!!!!! Κι ομως ειμαι ακομα εδω....!!!!! Μπηκα να πω γρηγορα τα νεα μου, γιατι ειμαι κομματια. Δε καταφερα να μπω σημερα, ημουν στο τρεξιμο για τελευταιες ετοιμασιες. Εδω και καποιες ωρες εχω συσπασεις 8-10 λεπτων. Ειμαι σε παρακολουθηση...! Αν δε με πιασει τιποτα τη νυχτα, θα μπω με ανεση το πρωι! Σας φιλω-καλη σας νυχτα!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλημέρα

άργησαν να ξυπνήσουν τα κορίτσια του σπιτιού:tongue::tongue: και η αναχώρηση θα γίνει σε μισή ωρίτσα,,,,

Χάλια νύχτα πέρασα,,,έκαιγε το στομάχι μου,,,

Linaki πολύ μου αρέσει το καινούργιο σου avataraki;)

Λοιπόν τα λέμε αύριο το μεσημέρι αλλιώς καταλαβαίνετε,,,

Αααα επίσης αν δείτε στις ειδήσεις θέμα με τίτλο "΄δεν πρόλαβε να φτάσει στο μαιευτήριο και γέννησε στην Εθνική οδό" εεεε εγώ θα είμαι:tongue::tongue:

Φιλάκιαααααααααααααα

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...