Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Ε ναι λοιπόν, κατάφερα να μπω για να σας διαβάσω μια πιο λογική ώρα.

Μου φαίνεται πως οργανώνομαι σιγα σιγα. Εχω βάλει όλα μου τα παιδάκια για υπνο (μικρά

και μεγάλα) και τώρα είναι η ώρα της μαμας.

Μαράκι, μην αγχωνεσαι κοριτσάκι μου, θα γεννήσεις και εσύ όταν η μπουμπού σου είναι έτοιμη. Λες να έχει βολευτεί τοσο που να κατσει για παντα εκει?? Αποκλείεται! Οποτε μια συμβουλη: κοιμήσου!! κοιμήσου τώρα που μπορείς γιατί μετά σε βλεπω να ψάχνει τον υπνο με τα κυάλια και εσύ!!

Vanilla, γέλασα πολύ με την κατσαριδοιστορία σου!! αυτό που μου έκανε εντύπωση ομως, είναι που εσύ για ενα κατούρημα πήγες,... πως βρέθηκες τελικα να βγάζεις φρύδια παιδί μου??

... αλλά αυτό θα πει να είσαι κοκέτα μέχρι και στον υπνο σου!!! Οσο για το σεξ.... κυνήγα τον εσύ τώρα και μετά θα σε κυνηγα αυτός !!! Οσο για τα σεντόνια που θα γράφουν οι ήδη μανούλες .,...... τώρα θα δείς!!!

Αγγελική, γέννησες??? Αν όχι είμαι σίγουρη πως κοντεύεις και αν ναι, άντε με το καλό!!

Mom, υποθέτω πως τέτοια ώρα θα έχεις τελειωσει το beaute σου και σου ευχομαι αν τελικά σε κρατήσει ο γιατρός... ΟΛΑ να πάνε καλά!!

Virgi, καλό σαραντισμό και ευχομαι να απολαμβάνεις κάθε στιγμή με το μωράκι σου.

Ozalina, σε διαβαζα και μου έκανε εντύπωση που προσπαθεις όλα να τα οργανώνεις. Μακάρι να σου κάτσουν όλα όπως τα θες και μην ξεχνάς ..... τον εαυτό σου. Μην σε αφήνεις τελευταία.

Aobatsan, κοντεύεις και εσύ, αντέ με το καλό και σ'ευχαριστώ και εσένα και όλα τα κοριτσια για τα καλά σας λόγια.

Bloublou, κάτι για κιλά διάβασα. Λοιπόν εγω πήρα τελικά 32 με 33 κιλά. Ναι, ναι καλά διαβάζετε... έχω χάσει τα 15 και προσπαθώ αλλά με βλέπω χλωμή να τα χάνω εύκολα.. σαν πρησμένη σαμπρέλα είμαι και φυσικά δεν χωράω πουθενά αλλά δεν θα σκάσω κιολας. Σιγα σιγα.

Αντυ, μην σκας τόσο πολύ με τον θηλασμό. Ξέρω πως νιωθεις αλλά αν ειλικρινά προσπαθήσεις τα παντα και δεν τα καταφέρνεις .... μην πιέζεσαι γιατί κατά την άποψή μου το μωράκι χρειάζεται μια ήρεμη και χαρούμενη μαμά, αν είναι να σκας, να στεναχωριέσαι και να πέφτεις ..... αστο καλύτερα. Και καλό είναι να μην τα βλεπουμε όλα σαν ενα task που πρέπει να φερουμε εις περας γιατί έτσι ΔΕΝ το ζούμε. Χανουμε την μαγεία και δεν απολαμβάνουμε στιγμές και ηλικίες που δεν γυρίζουν πίσω. Σκέψου, κάποιες έχουν πολύ γαλα και κάποιες αλλες οχι, ολα τα παιδακια μεγαλώνουν μια χαρά είτε με μητρικό είτε με ξένο, καλό θα ήταν να έχουμε

όλες ... αλλα αν δεν γίνεται...

Katerina_s, σε άφησα για το τέλος γιατί διαβάζοντας σε μου θύμησες πολύ καταστάσεις και συναισθήματα που βιωνω και εγώ. ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ. το αγοράκι σου είναι και αυτό ακόμα μωράκι. ειναι μικρούλης μωρε. και εμένα μου τα κάνει αυτά και η αλήθεια είναι πως τηνδικαιολογώ γιατί σεβομαι πως μπορεί να νιωθει περίεργα δεδομένου πως χάθηκε για τα καλά η πρωτοκαθεδρεία και όλα της τα προνομία. Φαντάσου πως έγω ΔΕΝ έχω χρόνο να παίξω μαζί της αφού τρέχω με τα δίδυμα. Στις σκανταλιές και στον πανικό που δημιουργεί στο χώρο δεν την πολυμαλώνω μιας και καταλαβαίνω πως εκει της βγαίνει η "κακή" ενέργεια και καλύτερα εκεί παρά πάνω στα μωρά. Την μαζεύω όμως λίγο σε θέματα συμπεριφοράς. Ετσι είναι στην αρχή. ΥΠΟΜΟΝΗ θα συνηθίσουμε ολοι και εμείς και τα πρωτοτοκά μας!! Προσπάθησε να του προσφέρεις στερεοτυπες συνήθειες που είχατε για να μην νιώθει παραμελημένος και προς θεου μην νιώθεις ασχημα εσύ. Ξέρω σε πλημμυρίζουν αλλοτε θυμός και άλλοτε τύψεις, φταίει που έχουν αλλάξει οι ισορροπίες μέσα στο σπίτι και στη ζώη μας αλλά για πόσο ακόμη??? ολα θα μπουν στη θέση τους σιγά σιγά. Προς το παρόν σου στέλνω τα φιλιά μου για συμπαράσταση!!

Και τώρα .... τα νέα τα δικά μας!! Σαν δελτίο ειδήσεων ένα πράγμα....

Εμείς σήμερα σαραντίσαμε!!!! Πηγαμε στην εκκλησία και πήραμε την ευχή, με πολλή συγκινηση ομολογώ. Είμασταν κορίτσια απαρτία!!! Η πενταμελής μου οικογένεια. Και ενώ μου έλεγαν ότι μόνο το αγοράκι θα μπει στο ιερό μέσα τελικά ο παπάς πήρε και τα δύο μπεμπέκια αγκαλια και τα έβαλε μέσα. Συγκινήθηκα σας λέω. Δεν ήθελα να μου αφήσει έξω το κοριτσάκι μου λες και κατούρησε στο πηγάδι. Να δείτε καμάρι και η μεγάλη που κρατούσε το κερί!!!! Αλλο πράγμα σας λέω.

Φυσικά βόλτα ΔΕΝ πηγαμε μετά. Κλαψ-κλαψ. Η γιατρός δεν μας αφήνει γιατί ενώ είχε καλό καιρό ... ειναι μικρά και προωρα λέει, δεν έχουν κάνει κανένα εμβόλιο λέει, και έτσι δεν πήγαμε βολτούλα που ήθελα. Αλλα που θα πάει....

Πήγα και στο γιατρό γιατί είχα μια αιμορραγία άλλο πράγμα. Βαρέθηκα να φοράω σερβιετα! Οτι δεν έβαλα τόσους μήνες, τώρα πατσίζω. Φοβήθηκα μην μου πει να πάμε για αποξεση κτλ. αλλά τελικά μου είπε τέλειωσαν τα λόχεια και είναι η πρωτη περίοδος. Πολύ αίμα λόγω διδύμων, ορμονών και τα συναφή. Πήρα αντισυλληπτικά μπας και σταματήσει το πολύ αίμα και θα πάω να με ξαναδεί. Οπότε όπως καταλαβαίνετε ούτε σε αυτό το σπίτι υπάρχει φίκι-φικι!!!!

Η μικρούλα έχει κολικούς και είναι δυσκοίλια εξού και η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκρίνια. Τώρα την έχω δίπλα μου πάνω στον καναπέ και με κοιτάει με τα μεγάλα της μάτια. Μα τι μάτια είναι αυτά!!!!

Ο μπεμπίτος κοιμάται του καλού καιρού. Δεν καίει και θερμίδες το παιδί και έχει κάνει

προγουλάκια!!! το πιστεύετε?? το αντράκι μου το μικρό που ήταν σχεδόν διάφανο στην θερμοκοιτίδα ... κάνει παχάκια!!!!

....

ΟΣΕΣ αντέξατε και με διαβάσατε μέχρι εδώ και δεν βαρεθήκατε στην πορεία, μπράβο σας και να'στε καλά!!!

Σας φιλώ γλυκά ... τυχερούλες.... που κοιμάστε !!!!!

Πάω για το τάισμα των 02:00 και μετά των 05:00

Bye

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας κοπελες!

Εχω ξυπνησει απο τα αγρια χαραματα, οπως καθε μερα δλδ, και μπηκα να διαβασω τα νεα σας.

Αγγελικη νομιζω οτι γεννας!! Στα μαθηματα ανωδυνου που εκανα μας ειχαν πει για αυτη τη βλεννα. Αντε, με το καλο!!!!

Μπλουμπλου ολα καλα με την κορη και το θηλασμο;; Μπραβο, μπραβο!!!

Μαρακι, μην βιαζεσαι, εχεις ακομη, δεν βλεπεις εμενα;;; Ακομη εδω και για αρκετες μερες !!!

Κατερινακι, μην νιωθεις τυψεις για τον μεγαλο σου, οπως σου ειπε και η Ρενα, θελει την προσοχη σας, εχασε την πρωτοκαθεδρια, λογικο ειναι. Οπως σου ειπα κιολας, απο τα ανηψακια μου θυμαμαι οτι η αδερφη μου δεν τον μαλωνε (οσο μπορουσε και αυτη) απλα του μιλουσε συνεχεια και "παραμελουσε" καπως την μικρη μπουμπου για να μην ζηλευει ο μεγαλος.

Ρενακι, διδυμα και μεγαλη κορη!!! δεν μπορω να φανταστω την κουραση σου! Με σκεφτομαι εμενα με ενα (που δεν εχει ερθει ακομη) και πελαγωνω, οχι εσυ με τρια! Μπραβο σου που τα καταφερνεις! Ειδες τα παιδακια σου πηραν βαρος και εχουν ηδη την δικη τους προσωπικοτητα!! Να μπαινεις να μας λες νεα σου!

Βανιλακι μαρεσουν πολυ τα σεντονια σου!!!! Εχω και γω προβλημα με τις κατσαριδες, τρελο ομως, μην αρχισω ιστοριες να πεσετε κατω απτα γελια... Ευτυχως εδω που μενω τωρα δεν εχουμε δει ουτε μια, στο προηγουμενο σπιτι γινοταν παρελαση απο μεταλλαγμενες κατσαριδες τυπου γκονζιλα. Αστα να πανε σου λεω!!!!

Μομ, καλως μας ηρθες!!

Αντυ, οκ, καλος ο θηλασμος, αλλα πρεπει να προσεχουμε και μας. Αν δεν μπορεις, αστο, αλλωστε προσπαθησες. Το σημαντικο ειναι να εισαι εσυ αρχικα καλα και μετα ο μπεμπης, αλλωστε αυτα τα μικρα μας καταλαβαινουν ;). Mην αγχωνεσαι, εκανες οτι μπορουσες!!

Και τωρα τα δικα μου.

Πηγα χτες για ντοπλερ παλι, το θελε ο γιατρος μου. Ολα καλα, δεν γενναω ακομη (ο μπεμπιτος βολευτηκε, αντε να τον ξεβολεψουμε), το μωρο εχει φτασει τα 3.119 γρ!!!! Εχει εμπεδωθει, αλλα ο τραχηλος ειναι ακομη ανωριμος και σκληρος οποτε τουλαχιστον για τις επομενες 2-3 μερες δεν γενναω! Θα σας περασω ολες, θα φαω ολον τον μηνα μου!!!

Σημερα εχω ραντεβου με τον δικο μου γιατρο, μαλλον θα βαλει χερακι αυτος, θα δουμε.

Εχω κατααγχωθει, προσπαθω να μην το σκεφτομαι...

Σημερα θα κανονισω και μανικιουρ-πεντικιουρ, αυριο θα ερθει ο ανθρωπος να περασουμε σιτες στο σπιτι, εχω δουλειες, ξερει ο μπεμπης ποτε θα βγει!!!:rolleyes:

Αυτα τα λιγα, αν θυμηθω κατι αλλο θα σας ξαναρθω.

(πολλα εγραψα τελικα,ε;;;:tongue:)

wcBmp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!Μόλις γυρίσαμε από την γιατρό και μου είπε να πάμε αύριο το πρωί στο μαιευτήριο για NST και ότι μπορεί να με κρατήσει για να γεννήσω!!Εγώ έκανα συνέχεια χαζές ερωτήσεις :confused: (ως πρώτη φορά μαμά!) κι έχω ψιλοπήξει!!Τώρα λέω να κάνω τα beaute μου μήπως και ηρεμήσω λιγάκι,άλλωστε όπως λέει ο άντρας μου όλα τα έχουμε έτοιμα!!!!

εχουμε και αλλη μανουλα στην παρεα σημερα μαλλον??? αν δεν μπεις θα το καταλαβουμε οτι εχουμε γεννητουρια!!!! με το καλο!!!!!!!!!!!

38 Κ 2????? ΈΛΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙς Κ ΕΣΎ ........;) ψυχραιμία καλό μου.

εγώ 11 κ σήμερα:cool:

δηλαδη στις 27 Ιουνιου ξεπροβαλει η νεραιδουλα???

αντε βρε ολα καλα θα ειναι...

Βανιλακι, σουργελακι, μια χαρουλα ειμαι σημερα να εξαιρεσεις οτι πονανε παρα πολυ τα ποδια μου και δεν ξερω γιατι αραγε???:cool::cool: εχω κανα βαρος μηπως και δεν μπορω να περπατησω??:shock::shock:ΑΠΟΡΩ:rolleyes:.....:?::?:

Ρενουλα τι ωραια που τα γραφεις για τον σαραντισμο, συγκινηθηκα μωρε....

τελεια τα μωρακια σου και η μεγαλη σου κυρια με τα ολα της!!!!

να μπαινεις οσο πιο συχνα μπορεις, μας αρεσουν πολυ οι ιστοριες με διδυμομανουλες!!!! (Μαριλου που εισαι???)

Κατερινουλα και Μπλουμπλου (εσενα δεν σου λεω τιποτα για τα κιλα..)

μια χαρουλα ειστε και εσεις, αντε μπραβο!!!!!

Αντακι, μην στεναχωριεσαι κοπελα μου για το θηλασμο.. πανω απο ολα να εισαι εσυ καλα!! φροντισε και παρε οσο αγκαλιτσα μπορεις τον μπεμπιτο!!!!

Βιργινακι, που εισαι??????????? περιμενουμε τα νεα απο την Βιργινομπεμπουλα....!

να σας πω και τα δικα μου, πηγα χτες για τον καθαρισμο, με χαλαρωσε πολυ η κοπελιτσα... να'ναι καλα!

τα ποδαρακια μου πονανε πολυ, τωρα θα μου πειτε τι κανω πρωι-πρωι εδω μεσα αλλα κοιμηθηκα πολυ καλα το βραδυ (αφου δεν μπορουσα να κουνηθω...:rolleyes:) και ετσι ξυπνησα νωρις!

σημερα δεν θα κανω τιποτα σπουδαιο, θα παω για περπατημα τωρα το πρωι, να ψωνισω δωρο του αντρουλη για την επετειο μας και ολα καλα!!!

επισης και εγω δεν θελω να βλεπω μουτρακια.. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!

Μινουλα!!!

που εισαι εσυ βρε, νομιζαμε οτι γεννησες..

αντε κοντευεις αμα σου βαλει και χερακι ο γιατρουλης μπορει και να γεννησεις πιο γρηγορα αλλα πρωτα να κανεις το μποτε σου!!!!

Μινουλα!!!

που εισαι εσυ βρε, νομιζαμε οτι γεννησες..

αντε κοντευεις αμα σου βαλει και χερακι ο γιατρουλης μπορει και να γεννησεις πιο γρηγορα αλλα πρωτα να κανεις το μποτε σου!!!!

Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να γεννησω πιο γρηγορα!!! Με βολευε την αλλη βδομαδα χαχαχαχα Θα δουμε, θα παω μαλλον σημερα και θα μου πει ο ντοκτορ!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααα!!!

εννοειται τωρα βρηκα κατι λεπτα ελευθερα μιας κ εβαλα τη μπεμπα να ρευτει οποτε κ γραφω με το ενα!!! αχ! χρονος 0 ! αλλα δεν με πειραζει. δεν εχω διαβασει τιποτα !κλαψ!!!!! τρωμε οποτε γουσταρουμε απο 50 λεπτα μεχρι 3ωρα!! εννοω τα κενα μεταξυ τους!!! αχ κοριτσια τι ομορφο δωρο.................

Καλημερούδια!!!

Βλέπω οι μανούλες ξενυχτούν και οι εγγυούλες ξυπνούν πρωί πρωί :tongue:

Σήμερα περιμένω την κοπέλα που με βοηθά με τις δουλειές στο σπίτι να μου κάνει τα τελευταία συμμαζέματα και βεράντες, τώρα που επιτέλους λένε πως θα σταματήσουν οι βροχές. Θα βάλω κι ένα ιμάμ κατσαρόλας να γίνεται, που το λιγουρεύτηκα και θα ξεκουραστώ λίγο γιατί ακόμη πονάω από κάτω, από το χθεσινό "χέρι"!!!

Λοιπόν ακολουθούν οδηγίες:

1) κάθε μέρα όσες απομείναμε να γεννήσουμε, να μπαίνουμε έστω για ένα καλησπέρα

...

6) Σκάστε μου ένα χαμογελάκι pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

7) Iκετεύω τον σύζυγο να μου κάτσει για να γεννήσουμε κι αυτός φοβάται...μήπως προσφέρετε κάποιος από τους δικούς σας????:tongue::tongue:

-Παρούσα κι έγγυος :) :) :) :)

-Ακόμη τίποτα...αλλά δεν αγχώνομαι καθόλου...αφήνω το κοριτσάκι μου να αποφασίσει μόνο του!

-Από χαμόγελα έχουμε μπόλικα.... :) :) :) :) :) :) :)

-Βρε κοίτα να δεις που όταν τους χρειάζεσαι την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια...

εγω ποτε θα γεννησω ρε συννεγκυουλα??

εσυ μου φαινεσαι ετοιμη, εγω τιποτα απο ολα αυτα δεν νιωθω!!!!!

αντε με το καλο κοπελα μου...

Καλημερούδια συννεγγυούλα μου γλυκιά!!!Θα έρθει και η ώρα μας...σιγά σιγά....τώρα που φάγαμε το γάιδαρο θα κολλήσουμε?

Εγώ εχασα μονο 5 κιλα. Στο μαιευτηριο ετρωγα σαν τρελη!:tongue::tongue::tongue:

Οσο για την κοιλια εγω θα με έλεγα σαν 4 μηνων έγκυος. Βλέπω να μας παιρνει χρόνο αρκετο. Οσο για τα ρουχα...αστο. Δεν μπαινω ακομα πουθενα. Και 1-2 εγκυμοσύνης που ειχα δεν φοριουνται. Ουφ, γι αυτο σκάω και εγώ..μαλλον παραξεχυλωσαμε, χα χα χα!

Κορίσια οσο μπορω αφιερώνω χρονο στον μικρο. Ελπίζω να στρώσει η κατάσταση..

Κατερινάκι, υπομονή και με τα κιλά και με τον μικρούλη σου.

Τα κιλάκια μέχρι να βγεις στας παραλίας θα έχουν κάνει φτερά, θα δεις ;)

Και ο μικρός θα στρώσει με το που θα σαραντίσετε...θέλει κι αυτός το χρόνο του όπως όλοι :)

Κοριτσάκια καλησπέρα!Μόλις γυρίσαμε από την γιατρό και μου είπε να πάμε αύριο το πρωί στο μαιευτήριο για NST και ότι μπορεί να με κρατήσει για να γεννήσω!!Εγώ έκανα συνέχεια χαζές ερωτήσεις :confused: (ως πρώτη φορά μαμά!) κι έχω ψιλοπήξει!!Τώρα λέω να κάνω τα beaute μου μήπως και ηρεμήσω λιγάκι,άλλωστε όπως λέει ο άντρας μου όλα τα έχουμε έτοιμα!!!!

Άντε κοριτσάκι μου κι εσύ...με το καλό να πάρεις αγκαλιά το νινάκι σου!

Περιμένουμε νέα σου...

Γεια σας κοριτσακια μου.

Τωρα μολις εβαλα τον ζουζουνο μου για υπνο κ μπηκα για ενα γεια.

...

Εγω ενω τα παω μια χαρα με τον μικρο μου με το γαλα μου εχω φοβερο

προβλημα.Ειναι πολυ λιγο βρε κοριτσια κ αναγκαζομαι να του δινω ξενο,

που του κανει δυσκοιλιοτητα κ ταλαιπωρειτε ο καημενουλης μου.Κ παρολ'αυτα

δν γκρηνιαζει καθολου ο γλυκος μου.Δν ξερω τι να κανω,απ'την μια λεω να

το κοψω γιατι ταλαιπωρουμε κ εγω χωρις αποτελεσμα αλλα απο την αλλη

λεω στον εαυτο μου οτι πρεπει να τα καταφερω γιατι ειναι η μοναδικη του

ευκαιρια να φαει απο μενα.Κ ολο αυτο με εξωντωνει.Εχει ακουσει καμια σας

για τα χαπια απο μαγια μπυρας;;Λενε οτι κατεβαζουν γαλα.Ο γιατρος μου

ειπε να μην τα παρω αλλα νομιζω οτι ειναι η τελευταια μου ελπιδα.Κατα

τα αλλα τα κιλα παραμενουν,η κακη διαθεση επισης κ δν ξερω που θα βγει.

Θελω να χαλαρωσω κ να το απολαυσω αλλα το χανω ρε γαμωτο.Σας

επρηξα παλι με τα δικα μου.Θα ξαναμπω οταν θα ειμαι πιο ευχαριστη παρεα.

καληνυχτα ......

Αντυ μου τι καλός που είναι ο μικρούλης σου!!! Να σου ζήσει κοριτσάκι :)

Όσο για τα χαπάκια που λες, ισχύσει ότι αυξάνουν την παραγωγή γάλακτος, αλλά θα πρέπει να κόψεις τελείως το ξένο. Η παραγωγή αυξάνεται επιτυχώς ΜΟΝΟ με τη ζήτηση και ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια του θηλασμου. Ο μαστός δηλαδή, παράγει γάλα την στιγμή που αυτό καταναλώνεται από το μωρό, ώστε να έχει αποθήκη για τον επόμενο θηλασμό. Όσο περισσότερο τραβά το μωρό τόσο περισσότερο γάλα παράγεται.

Ε ναι λοιπόν, κατάφερα να μπω για να σας διαβάσω μια πιο λογική ώρα.

Μου φαίνεται πως οργανώνομαι σιγα σιγα. Εχω βάλει όλα μου τα παιδάκια για υπνο (μικρά

και μεγάλα) και τώρα είναι η ώρα της μαμας.

...

Και τώρα .... τα νέα τα δικά μας!! Σαν δελτίο ειδήσεων ένα πράγμα....

Εμείς σήμερα σαραντίσαμε!!!! Πηγαμε στην εκκλησία και πήραμε την ευχή, με πολλή συγκινηση ομολογώ. Είμασταν κορίτσια απαρτία!!! Η πενταμελής μου οικογένεια. Και ενώ μου έλεγαν ότι μόνο το αγοράκι θα μπει στο ιερό μέσα τελικά ο παπάς πήρε και τα δύο μπεμπέκια αγκαλια και τα έβαλε μέσα. Συγκινήθηκα σας λέω. Δεν ήθελα να μου αφήσει έξω το κοριτσάκι μου λες και κατούρησε στο πηγάδι. Να δείτε καμάρι και η μεγάλη που κρατούσε το κερί!!!! Αλλο πράγμα σας λέω.

Φυσικά βόλτα ΔΕΝ πηγαμε μετά. Κλαψ-κλαψ. Η γιατρός δεν μας αφήνει γιατί ενώ είχε καλό καιρό ... ειναι μικρά και προωρα λέει, δεν έχουν κάνει κανένα εμβόλιο λέει, και έτσι δεν πήγαμε βολτούλα που ήθελα. Αλλα που θα πάει....

Πήγα και στο γιατρό γιατί είχα μια αιμορραγία άλλο πράγμα. Βαρέθηκα να φοράω σερβιετα! Οτι δεν έβαλα τόσους μήνες, τώρα πατσίζω. Φοβήθηκα μην μου πει να πάμε για αποξεση κτλ. αλλά τελικά μου είπε τέλειωσαν τα λόχεια και είναι η πρωτη περίοδος. Πολύ αίμα λόγω διδύμων, ορμονών και τα συναφή. Πήρα αντισυλληπτικά μπας και σταματήσει το πολύ αίμα και θα πάω να με ξαναδεί. Οπότε όπως καταλαβαίνετε ούτε σε αυτό το σπίτι υπάρχει φίκι-φικι!!!!

Η μικρούλα έχει κολικούς και είναι δυσκοίλια εξού και η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκρίνια. Τώρα την έχω δίπλα μου πάνω στον καναπέ και με κοιτάει με τα μεγάλα της μάτια. Μα τι μάτια είναι αυτά!!!!

Ο μπεμπίτος κοιμάται του καλού καιρού. Δεν καίει και θερμίδες το παιδί και έχει κάνει

προγουλάκια!!! το πιστεύετε?? το αντράκι μου το μικρό που ήταν σχεδόν διάφανο στην θερμοκοιτίδα ... κάνει παχάκια!!!!

....

ΟΣΕΣ αντέξατε και με διαβάσατε μέχρι εδώ και δεν βαρεθήκατε στην πορεία, μπράβο σας και να'στε καλά!!!

Σας φιλώ γλυκά ... τυχερούλες.... που κοιμάστε !!!!!

Πάω για το τάισμα των 02:00 και μετά των 05:00

Bye

Αχ, σαραντίσατε κιόλας!!!! (...κι εμείς ακόμη περιμμένουμε να γεννήσουμε!!!!)

Τι όμορφη η εικόνα της ευχής που περιγράφεις :)...άντε τώρα και με την άδεια του γιατρού να ξεκινήσουν και οι βόλτες σας :) Μια χαρά τα διδυμάκια!!!!

Να προσέχεις τον εαυτό σου...φιλάκια σε όλα τα παιδάκια σου :)

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια πως είναι σήμερα?

Για να βλέπω πρωινές εμφανίσεις....

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας κοπελες!

...

Πηγα χτες για ντοπλερ παλι, το θελε ο γιατρος μου. Ολα καλα, δεν γενναω ακομη (ο μπεμπιτος βολευτηκε, αντε να τον ξεβολεψουμε), το μωρο εχει φτασει τα 3.119 γρ!!!! Εχει εμπεδωθει, αλλα ο τραχηλος ειναι ακομη ανωριμος και σκληρος οποτε τουλαχιστον για τις επομενες 2-3 μερες δεν γενναω! Θα σας περασω ολες, θα φαω ολον τον μηνα μου!!!

Σημερα εχω ραντεβου με τον δικο μου γιατρο, μαλλον θα βαλει χερακι αυτος, θα δουμε.

Εχω κατααγχωθει, προσπαθω να μην το σκεφτομαι...

Σημερα θα κανονισω και μανικιουρ-πεντικιουρ, αυριο θα ερθει ο ανθρωπος να περασουμε σιτες στο σπιτι, εχω δουλειες, ξερει ο μπεμπης ποτε θα βγει!!!:rolleyes:

Αυτα τα λιγα, αν θυμηθω κατι αλλο θα σας ξαναρθω.

(πολλα εγραψα τελικα,ε;;;:tongue:)

Καλημέρα Μινούλα!!! Μια χαρά ο μπεμπίτος σας...ξέρει που βολεύεται :)

Καλό μποτέ σήμερα :)

καλημεραααα!!!

εννοειται τωρα βρηκα κατι λεπτα ελευθερα μιας κ εβαλα τη μπεμπα να ρευτει οποτε κ γραφω με το ενα!!! αχ! χρονος 0 ! αλλα δεν με πειραζει. δεν εχω διαβασει τιποτα !κλαψ!!!!! τρωμε οποτε γουσταρουμε απο 50 λεπτα μεχρι 3ωρα!! εννοω τα κενα μεταξυ τους!!! αχ κοριτσια τι ομορφο δωρο.................

Καλώς τα κορίτσια που τρώνε όποτε γουστάρουν και πολύ καλά κάνουν!!!!

Τα φιλιά μου...να σας βλέπουμε ;)

...

να σας πω και τα δικα μου, πηγα χτες για τον καθαρισμο, με χαλαρωσε πολυ η κοπελιτσα... να'ναι καλα!

τα ποδαρακια μου πονανε πολυ, τωρα θα μου πειτε τι κανω πρωι-πρωι εδω μεσα αλλα κοιμηθηκα πολυ καλα το βραδυ (αφου δεν μπορουσα να κουνηθω...:rolleyes:) και ετσι ξυπνησα νωρις!

σημερα δεν θα κανω τιποτα σπουδαιο, θα παω για περπατημα τωρα το πρωι, να ψωνισω δωρο του αντρουλη για την επετειο μας και ολα καλα!!!

επισης και εγω δεν θελω να βλεπω μουτρακια.. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!

Καλημέρα Μαράκι μου...μετά τη βόλτα σου να σηκώσεις ψηλά τα πόδια να ξεκουραστούν.

Πότε έχετε επέτειο με τον αντρούλη σου?...να μας πεις τι θα του πάρεις, να παίρνουμε ιδέες ;)

Mopep2.png1LxNp2.png

Βανιλακι, τι κανεις??

η κανει η μικρη Βανιλιτσα???

aobatsan, στις 21 εχουμε επετειο, κανα ρουχο θα του παρω μαλλον, θα δω..

εκτος και αν του κανω δωρο την κορη τουαν αποφασισει να βγει εκεινη την μερα...

φιλακια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...