Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σας, κοριτσακια μου!!! Μια σοβαρη απορια...οταν σας εβαλε χερι ο γιατρος ειχατε αιμα? Εγω ειχα εχτες και σημερα ελαχιστα καφε. Πριν λιγη ωρα που εκανα πιπι μου βγηκε μια τεραστια βλεννα που καταβαση ηταν καφε και τοση μεγαλη βλεννα δεν εχω δει. (σορυ για την περιγραφικοτητα) Και η απορια μου ειναι, αυτη η βλεννα ηταν απον το πειραγμα ή ηταν αυτη η βλεννα που αν βγει μεσα σε 48 ωρες γεννας???????? Τι λετε, βρε κοριτσακια μου???? Περιμενω τα φωτα σας!

Βανιλακι και Μαρακι πως να μην νευριαζω με αυτα που συμβαινουν, μετα απο 1 χρονο απο τοτε που εκλεισε η εταιρεια που εργαζοταν η μητερα μου και εννοειται οτι της χρωστανε πολλα μηνιατικα και αποζημιωση ,καταφερε η μητερα μου να πιασει μια δουλεια σε γνωστο αρτοζαχαροπλαστειο, που εννοειται ειχε μεσολαβησει και γνωστος γιατι η υπευθυνη προσωπικου στην αρχη την ειχε απορριψει γιατι λεει δεν εχει προθπηρεσια στις πωλησεις σφολιατας...εν τελει ο γενικος διευθυντης θεωρησε οτι ειναι καταλληλη για την δουλεια και οτι το χει. Και πηγε διεκοψε το ταμειο ανεργιας, υπεγραψε προσληψη, εκανε εξετασεις που της ζητησαν αξιας 50? και μετα απο 1 εβδομαδα και ενω αυτη που τηην ειχε αναλαβει να την εκπαιδευση ελεγε οτι τα πηγαινε μια χαρα, την καλεσε η υπευθηνη προσωπικου που απο την αρχη τα ειχε ψιλοπαρει που την προσελαβε ο γενικος διευθυντης και την απελυσε ανευ λογου και αιτιας.... ε, ειναι να μην τα παιρνω στο κρανιο και να μην στεναχωριεμαι? Δυσκολες εποχες κοριτσια...εδω δεν μπορει να βρει δουλεια η αδερφη μου, 22 ετων-πτυχιουχος, ξενες γλωσσες κ.α. θα βρει η μαμα μου στα 48 της χρονια? Και γι αυτο αγωνιω τρελα, για το πως θα τα βγαλουν περα... η μαμα μου με την αδερφη μου μενουν μαζι σε ενοικιο(χωρισμενοι γονεις). Καταλαβατε? Σας επρηξα με τα οικογενειακα μου, αλλα εσας εχω που μπορω να τα λεω ολα!

Βανιλακι μου, περιμενουμε να μας στειλεις τη θετικη ενεργεια! Καλη βολτουλα!!!!!!!!

Μαρακι, καλο καθαρισμο-βλεπω το beaute συνεχιζεται!!!!!!

Οζαλινακι, ποτε με το καλο??????????

Μπλουμπλου, μπραβο τα πατε τελειαααααααααα!!!!!!! Θα φυγουν και τα κιλα σιγα-σιγα!

Παω να κανω μπανακι...και μετα παμε καμμια βολτιτσα! Φιλακια!!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aγγελικούλα μου μήπως έφτασε η ώρα, λέω εγώ τώρα, νομίζω είναι ένα απο τα σημάδια της έναρξης του τοκετού, έχει αρχίσει να κάνει διαστολή ο τράχηλος γι' αυτό και το κομμάτι της βλέννας, απ' ότι μου έχει πει και ο γιατρός μου αυτά, Πάντως ότι και να είναι εύχομαι να πάνε όλα τέλεια.

Μαράκι καθαρισμό προσώπου τέλεια, απο Σεπτέμβρη θα ασχοληθώ λίγο με την πάρτη μου, εντάξει έκανα ένα πεντικιούρ, καλό και αυτό.

Οζαλινάκι μου θετική σκέψη, σε λίγο θα έχεις το κοριτσάκι σου, απλά τέλειο.

Ξέχασα να ευχηθώ στο Ρενάκι, δύναμη κοριτσάκι μου και όλα θα ξεπεραστούν, φαντάζομαι την κούραση σου. Έχεις κάποιον για βοήθεια; έστω για λίγο καιρό.

dYU4p3.png

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 33w2d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr 35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ................ ...........27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 36w7d

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 3200gr 38w1d

8.bloublou…...............ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...4/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3150gr 51πον. 39w5d

9.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................6/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 2650gr, 2680gr 36w4d

10.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......……..........7/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ 2900gr 52πον.

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3600gr 51πον. 38w2d

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3170gr 50πον. 40w

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.momm...................................................27/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

19.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

10.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

21.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mamatopolina...........ΜΗΤΕΡΑ (ΑΡΤΑ).....30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

24.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

25.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

26.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Aγγελικούλα μου μήπως έφτασε η ώρα, λέω εγώ τώρα, νομίζω είναι ένα απο τα σημάδια της έναρξης του τοκετού, έχει αρχίσει να κάνει διαστολή ο τράχηλος γι' αυτό και το κομμάτι της βλέννας, απ' ότι μου έχει πει και ο γιατρός μου αυτά, Πάντως ότι και να είναι εύχομαι να πάνε όλα τέλεια.

Μαράκι καθαρισμό προσώπου τέλεια, απο Σεπτέμβρη θα ασχοληθώ λίγο με την πάρτη μου, εντάξει έκανα ένα πεντικιούρ, καλό και αυτό.

Οζαλινάκι μου θετική σκέψη, σε λίγο θα έχεις το κοριτσάκι σου, απλά τέλειο.

Ξέχασα να ευχηθώ στο Ρενάκι, δύναμη κοριτσάκι μου και όλα θα ξεπεραστούν, φαντάζομαι την κούραση σου. Έχεις κάποιον για βοήθεια; έστω για λίγο καιρό.

Τετοια λεγε μου να αγχωνομαι... γεια σας παω να ετοιμαστω!!!!!!!!:shock::shock::shock:

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια :)

Στο τρέξιμο σήμερα...και στα γρήγορα γιατί φεύγω για βολτούλα τώρα που σταμάτησε επιτέλους η βροχή και πέφτει και ο ήλιος!

Πήγαμε στη γιατρό πρωί πρωί, κάναμε ένα ωραιότατο nst γεμάτο συσπάσεις και κινητικότητα και "φάγαμε" και το περίφημο χέρι!!! Είπα τον δεσπότη, Παναγιώτη...τίποτε άλλο δεν σας λέω...!!! Έχω 2 εκ. διαστολή, ο τράχηλος είναι μαλακός και η γιατρός αισιόδοξη πως σύντομα θα έχουμε τοκετό :D

Με προειδοποίησε πως θα δω αίμα και ενδεχομένως μια μεγάλη και πηχτή βλένα (Αγγελική ακούς???στα ίδια βρισκόμαστε), το τραχηλικό βύσμα...το οποίο και μόλις είδα στην τουαλέτα.

Οπότε στην αναμονή....

Να πω καλορίζικα στα κοριτσάκια και μπεμπάκια που επέστρεψαν σπίτι τους (Εύα, Βιργινία και Μαριλού . Καλή δύναμη κορίτσια!!!

Rena, πόσο με συγκίνησες~!!! Να 'ναι καλά τα παιδάκια σου...να τα χαίρεσαι :)

Bloublou, τέλεια και τα δικά σας νέα! Καλό σαραντισμό να έχετε κορίτσι μου :)

Κατερίνα, υπομονή με τον μικρούλη σου...θέλει όοοολη την προσοχή σας η ψυχουλίτσα μωρέ...και προσπαθεί να την τραβήξει. Μην κλαις κορίτσι μου...μια μεγάααααλη αγκαλιά από μένα ((((((((())))))))))

momm, καλώς μας ήρθες και με το καλό και το μωράκι σου :)

Vanilla, ο επιμένων νικά τελικά ;) Κατενθουσιάστηκα με τα νέα της μικρής σου!!!Πάει το κολιεδάκι!!!

Linaki, τα 'σπασες σήμερα?? Αχ αυτές οι μέρες...πολύ περίεργες είναι!!! Πότε έκλεισες ημ/νία?

Maraki, δουλίτσες σήμερα ε?....εγώ αύριο έχω κοπέλα για τα τελευταία.

mamatopolina, περιμένουμε τα νέα σου από τον γιατρό σήμερα :)

παπακι, υπομονή, θα έρθουν και οι συσπάσεις....την επόμενη εβδομάδα θα αυξηθούν...θα δεις :)

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια

xxxxxxx

Mopep2.png1LxNp2.png

Πήγαμε στη γιατρό πρωί πρωί, κάναμε ένα ωραιότατο nst γεμάτο συσπάσεις και κινητικότητα και "φάγαμε" και το περίφημο χέρι!!! Είπα τον δεσπότη, Παναγιώτη...τίποτε άλλο δεν σας λέω...!!! Έχω 2 εκ. διαστολή, ο τράχηλος είναι μαλακός και η γιατρός αισιόδοξη πως σύντομα θα έχουμε τοκετό :D

Με προειδοποίησε πως θα δω αίμα και ενδεχομένως μια μεγάλη και πηχτή βλένα (Αγγελική ακούς???στα ίδια βρισκόμαστε), το τραχηλικό βύσμα...το οποίο και μόλις είδα στην τουαλέτα.

Οπότε στην αναμονή....

εγω ποτε θα γεννησω ρε συννεγκυουλα??

εσυ μου φαινεσαι ετοιμη, εγω τιποτα απο ολα αυτα δεν νιωθω!!!!!

αντε με το καλο κοπελα μου...

Αχ να σε ρωτήσω σαν δευτερομανούλα, η κοιλίτσα σου πως είναι , εγώ σαν να είμαι 5 μηνών έγκυος, καμία σχέση με την πρώτη φορά, που είχε μπει αμέσως. Από κιλά απο τα 15 έφυγαν τα 9, έχω άλλα 6, δεν μου κάνουν τα ρουχαλάκια μου. :-(

Κοριτσάρες μου σας φιλώ κια θα προσπαθήσω να μπω πάλι. Φιλάκια στα όμορφα μωράκια και στις κοιλίτσες που αμέμειναν.

Εγώ εχασα μονο 5 κιλα. Στο μαιευτηριο ετρωγα σαν τρελη!:tongue::tongue::tongue:

Οσο για την κοιλια εγω θα με έλεγα σαν 4 μηνων έγκυος. Βλέπω να μας παιρνει χρόνο αρκετο. Οσο για τα ρουχα...αστο. Δεν μπαινω ακομα πουθενα. Και 1-2 εγκυμοσύνης που ειχα δεν φοριουνται. Ουφ, γι αυτο σκάω και εγώ..μαλλον παραξεχυλωσαμε, χα χα χα!

Aggeliki...μήπως γεννας;;; 39 εβδομάδων εισαι,.... αυτη η βλέννα μου μυρίζει ΓΕΝΝΑ!Αντε μακάρι!!!

Κορίσια οσο μπορω αφιερώνω χρονο στον μικρο. Ελπίζω να στρώσει η κατάσταση....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπέρα γλυκιές μου μανούλες

Από ποια να ξεκινήσω????? Για να ανεβαίνουμε λιγάκι σας παρακαλώ:D:D

Δεν θα σχολιάσω τα της πολιτικής του τόπου μας γιατί θα απλώσω σεντόνι,,,,εντάξει δεν γίνεται να κλείσουμε τα μάτια κ τα αυτιά μας γιατί γεννάμε αλλά αυτό που προέχει είναι η ψυχική μας ηρεμία για τα μικρά μας πλασματάκια;);)

Maraki γιατί τώρα στο τέλος κουράζεσαι ??? έκανες καθαρισμό ζουζούνα??? μπες να ανεβάσουμε τα κορίτσια μας,,,

Aggelikoula γεννάς κοριτσάκι μου,, κι από ότι είπε η Aobatsan φυσιολογική η βλέννα που είδες

Καταλαβαίνω ότι στενοχωριέσαι για την μανούλα (απαίσιος ο τρόπος που της φέρθηκαν) αλλά μην πας σε τοκετό με αυτή την ψυχολογία!!! εντάξει???

Virgi σουργελάκι μου περιμένουμε το σεντόνι σου!!!!

Linaki σε έχω συνέχεια στο νου μου re gamoto,,,μου έπεσες πολύ εσύ:-( πότε κανόνισες τελικά???? ποιος σε στενοχωρεί να έρθω να τον ζυμώσω??

Rena όσες ήδη γεννήσατε κ μπαίνετε όχι μόνο δεν μας πρήζετε αλλά μας συγκινείτε κ περιμένουμε πως κ πως το σεντόνι σας!!!!!!

Mamatopolina περιμένουμε τα νέα από το μπεμπάκι,,άντε κι εσένα θα σε μαλώσω,,τι αφήνετε τον κάθε τυχάρπαστο να σας αναστατώνει???:mad:

Katerina μη μου κλαις αγαπούλα μου,,, ο μικρός έχασε την αποκλειστικότητα κ είναι φυσιολογικό να έχει τέτοια αντίδραση,,να είσαι τρυφερή μαζί του,,αφιερωνέ του ποιοτικό χρόνο,,δώστου αγκαλίτσες,,, είναι νωρίς,,όλα θα βρουν τον ρυθμό τους!!!!!!

Bloublou με την μπλουμπλουδένια σου:D:D θα φύγουν τα κιλάκια(ποια κιλάκια άραγε????) Τον ΤΙΤΛΟ δεν τον χάνεις με τίποτα κοριτσάρα μου:P

Aobatsan ΓΕΝΝΑς βρε κι εσύ?????????? γιατί????:tongue::tongue:

Με έναν πόνο ομορφιά μου,,,,αλήθεια δεν σου άρεσε το χεράκι??:tongue::tongue:

Μινούλα where are you???

Verolina κι εσύ σήμερα που βρίσκεσαι???

Άντυ ματς μουτς φιλάκια

Λοιπόν ακολουθούν οδηγίες:

1) κάθε μέρα όσες απομείναμε να γεννήσουμε, να μπαίνουμε έστω για ένα καλησπέρα

2) Οι ήδη μανουλίτσες να μπαίνουν να απλώνουν σεντονάκι

3) Μην τυχόν κ ξαναδώ μηνύματα κατήφειας κ γκρίνιας γιατί θα σας στείλω τεράστιες φτερωτές κατσαρίδες να περικυκλώσουν τα σπίτια σας

4) Εγώ πότε θα γεννήσω????

5) Το Linaki να μπει τώρα κ να γράψει

6) Σκάστε μου ένα χαμογελάκι pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

7) Iκετεύω τον σύζυγο να μου κάτσει για να γεννήσουμε κι αυτός φοβάται...μήπως προσφέρετε κάποιος από τους δικούς σας????:tongue::tongue:

:cool: .....θα επανέλθω

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα!Μόλις γυρίσαμε από την γιατρό και μου είπε να πάμε αύριο το πρωί στο μαιευτήριο για NST και ότι μπορεί να με κρατήσει για να γεννήσω!!Εγώ έκανα συνέχεια χαζές ερωτήσεις :confused: (ως πρώτη φορά μαμά!) κι έχω ψιλοπήξει!!Τώρα λέω να κάνω τα beaute μου μήπως και ηρεμήσω λιγάκι,άλλωστε όπως λέει ο άντρας μου όλα τα έχουμε έτοιμα!!!!

Κοριτσάκια καλησπέρα!Μόλις γυρίσαμε από την γιατρό και μου είπε να πάμε αύριο το πρωί στο μαιευτήριο για NST και ότι μπορεί να με κρατήσει για να γεννήσω!!Εγώ έκανα συνέχεια χαζές ερωτήσεις :confused: (ως πρώτη φορά μαμά!) κι έχω ψιλοπήξει!!Τώρα λέω να κάνω τα beaute μου μήπως και ηρεμήσω λιγάκι,άλλωστε όπως λέει ο άντρας μου όλα τα έχουμε έτοιμα!!!!

Μomm τι ωραία νέα είναι αυτά:D:D

Με το καλό κορίτσι μου,,, με έναν πόνο!!!!!!!!!!!!

Σε ποιο μαιευτήριο γεννάς?????

Δηλαδή θα πάρεις μαζί κ την βαλιτσούλα σου ε??? Κάνε τα beaute σου με ηρεμία,,,,γίνε μια κούκλα για τον μπεμπούλη σου!!!!!!!!!

"cogito,ergo sum"

Λοιπόν ακολουθούν οδηγίες:

1) κάθε μέρα όσες απομείναμε να γεννήσουμε, να μπαίνουμε έστω για ένα καλησπέρα

2) Οι ήδη μανουλίτσες να μπαίνουν να απλώνουν σεντονάκι

3) Μην τυχόν κ ξαναδώ μηνύματα κατήφειας κ γκρίνιας γιατί θα σας στείλω τεράστιες φτερωτές κατσαρίδες να περικυκλώσουν τα σπίτια σας

4) Εγώ πότε θα γεννήσω????

5) Το Linaki να μπει τώρα κ να γράψει

6) Σκάστε μου ένα χαμογελάκι pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

7) Iκετεύω τον σύζυγο να μου κάτσει για να γεννήσουμε κι αυτός φοβάται...μήπως προσφέρετε κάποιος από τους δικούς σας????:tongue::tongue:

:cool: .....θα επανέλθω

συμφωνώ σε όλα.......

πειράζει Βανιλλάκι μου που ξύνομαι λυσσασμένα κ η νεραιδούλα έχει στήσει τρελό χορό???????

μην ικευτευεις ρε....κάνε υπομονή κ όταν θα σε παρακαλάει εκείνος ψήστον.......

θα σου δάνειζα τον δικό μου αλλά σε καμία απο τις δύο εγκυμοσύνες δεν με άγγιξε οπότε η κοιλιά είναι μάλλον αντικ@........κη.....τι να πω?

καλησπέρα είπα?????????

να πώ κ μια ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ σε όλες.......

Αγγελική μου μάλλον ήρθε η ώρα σου.....με το καλο κ οριτσάκι μου:tongue:

εγω ποτε θα γεννησω ρε συννεγκυουλα??

εσυ μου φαινεσαι ετοιμη, εγω τιποτα απο ολα αυτα δεν νιωθω!!!!!

αντε με το καλο κοπελα μου...

38 Κ 2????? ΈΛΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙς Κ ΕΣΎ ........;) ψυχραιμία καλό μου.

εγώ 11 κ σήμερα:cool:

με έναν πόνο μανούλα.......να πάνε όλα καλά.;);)

Γεια σας κοριτσακια μου.

Τωρα μολις εβαλα τον ζουζουνο μου για υπνο κ μπηκα για ενα γεια.

Συγνωμη αλλα δν προλαβαινω να διαβασω κ πολλα αλλα απο οτι

βλεπω κοντευεται κοριτσια.Αντε με το καλο σε ολες σας κ με ενα πονο.

Να γινεται κ εσεις μανουλες κ θα δειτε πως θα χανεστε κ εσεις απο εδω.

Εγω ενω τα παω μια χαρα με τον μικρο μου με το γαλα μου εχω φοβερο

προβλημα.Ειναι πολυ λιγο βρε κοριτσια κ αναγκαζομαι να του δινω ξενο,

που του κανει δυσκοιλιοτητα κ ταλαιπωρειτε ο καημενουλης μου.Κ παρολ'αυτα

δν γκρηνιαζει καθολου ο γλυκος μου.Δν ξερω τι να κανω,απ'την μια λεω να

το κοψω γιατι ταλαιπωρουμε κ εγω χωρις αποτελεσμα αλλα απο την αλλη

λεω στον εαυτο μου οτι πρεπει να τα καταφερω γιατι ειναι η μοναδικη του

ευκαιρια να φαει απο μενα.Κ ολο αυτο με εξωντωνει.Εχει ακουσει καμια σας

για τα χαπια απο μαγια μπυρας;;Λενε οτι κατεβαζουν γαλα.Ο γιατρος μου

ειπε να μην τα παρω αλλα νομιζω οτι ειναι η τελευταια μου ελπιδα.Κατα

τα αλλα τα κιλα παραμενουν,η κακη διαθεση επισης κ δν ξερω που θα βγει.

Θελω να χαλαρωσω κ να το απολαυσω αλλα το χανω ρε γαμωτο.Σας

επρηξα παλι με τα δικα μου.Θα ξαναμπω οταν θα ειμαι πιο ευχαριστη παρεα.

καληνυχτα ......

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...