Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

γιατι καλη μου???

γιατί κουκλίτσα μου δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όπως τα θέλουμε στη ζωή μας.......

εγώ έφαγα μόνο ένα γιαούρτι κ πάω κ εγώ να ξαπλώσω γιατί έχω ματώσει από το ξύσιμο.........

πολλά φιλιά,θα σας γράψω αύριο βράδυ όταν κοιμηθεί ο θυσαυρός μου:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Linaki k Maraki

τι έγινε απόψε?? γιατί έτσι???

Linaki μήπως ο principal σε πείραξε??? να στείλω κανα δυο καλά παιδάκια να τον κανονίσουν:tongue::tongue:

Έλα συνέλθετε please;););)

Mας διαβάζουν κ χελωνίτσες (έτσι λέω τις λεχωνίτσες) κ πρέπει να τις ανεβάζουμε!!!!!!!!!!!!!!!

"cogito,ergo sum"

γιατί κουκλίτσα μου δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όπως τα θέλουμε στη ζωή μας.......

αγαπη μου το ξερω πολυ καλα αυτο...

ας πορευτουμε με αυτα που εχουμε και ας μας κανουν χαρουμενες τα ειδη υπαρχοντα..

φιλακια πολλα και καλη ξεκουραση.. και εγω πτωμα ειμαι...

Βανιλακι μου, καλα ειμαι εγω απλα πολυ κουρασμενη, περιμενα να απαντησετε και θα σας καληνυχτισω..

αυριο θα εχω την μαμα για δουλιτσες αλλα θα τα πουμε σιγουρα..

καληνυχτα!!!!

Επιτέλους μπόρεσα να διαβάσω λίγα από τα νέα σας. Λοιπόν κορίτσια σας θαυμάζω που έχετε φτάσει μέχρι εδώ. Εμείς αύριο σαραντίζουμε και μου φαίνεται πως έχω ξεχάσει ήδη πότε ήμουν έγκυος. Αλήθεια. Μερικές φορές κιόλας μου λείπει η κοιλουμπίτσα που είχα, αλλά μόνο αυτή και όχι όλο το πακέτο (δηλ. καούρες, συχνοουρία κτλ.)

Τελοσπάντων, αν κρίνετε από την ώρα που γράφω (περασμένες τρεις) θα καταλάβετε τι ξενύχτια τρώω με τα διδυμάκια μου. Εχω λαλήσει. Τώρα μόλις τελείωσα με το τάισμα των 02:00 και επειδή σας σκεφτόμουν και μου είχατε λείψει είπα να σας διαβάσω.

Εμείς είμαστε καλά. Τα μπεμπέδια μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και αλλάζουν όψη κάθε μέρα. Καθομαι και τα χαζεύω .... όταν δεν κλείνουν τα μάτια μου από τη νύστα.

Τρώνε υποχρεωτικά κάθε 3 ώρες (λόγω προωρότητας) οπότε μέχρι να πλύνεις την μπουμπού και να φάει και να ρευτεί και μετά να κάνεις τα ίδια με τον μπεμπίτο ... και να αποστείρωσεις κτλ. κοιτάω το ρολόι και έχει μείνει 1 1/2 ώρα περίπου μέχρι το επόμενο τάισμα. Οπότε είναι υπερ full time απασχόληση.

Είναι όμως ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ γλυκά και τα δύο. Σαν ψέματα μου φαίνεται πως είναι δικά μου !!!!!

Η μπουμπού (σαν "σωστή" γυναίκα) είναι γκρινιάρα... φωνάζει και κλαίει συχνά

Ο μπεμπίτος από την άλλη .. . είναι πολύ ήρεμος.

Αφού απορώ πως γίνεται να κοιμάται σαν να μην τρέχει τίποτα όταν δίπλα του η μικρούλα κλαίει ..... Αντρας παιδάκι μου !!!

Όσο για την μεγάλη μου κόρη..... είναι το πιο γλυκό και καλόψυχο παιδάκι. Τα κοιτάει, τα ζητάει αγκαλιά, τα προσέχει και αν κλαίνε τους λέει "μην κλαίτε γιατί στεναχωριέμαι που σας βλεπω και θα κλαίω και εγώ" !!!!! Με έχει τρελάνει σας λέω!!!

Τα λατρέυω ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ μου.....

Μην σας πρήζω όμως. Θα μπορούσα να απλώσω πιο μεγάλο σεντόνι αν συνέχιζα.

Πολλά πολλά φιλιά και την αμέριστη συμπαράστασή μου σε όλες σας. Και στις μανούλες με τις φουσκωτές κοιλίτσες αλλά και σε αυτές που τα έχουν ήδη αγκαλιά.

Υπόσχομαι να ξαναμπώ σύντομα ... αλλά μάλλον για τέτοιες ώρες με βλέπω.

Πολλά φιλιά

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

καλημερα κοιλουμπιτσες!!!!

πως ξυπνησαμε σημερα?

εγω ευτυχως κοιμηθηκα πολυ καλα μαζι με την γλυκεια μου κορη...

τωρα περιεμνω την μανουλα να κανουμε καμια δουλεια..

τα λεμε και μετα, για ξυπνηστε!!!

Η μπουμπού (σαν "σωστή" γυναίκα) είναι γκρινιάρα... φωνάζει και κλαίει συχνά

Ο μπεμπίτος από την άλλη .. . είναι πολύ ήρεμος.

Αφού απορώ πως γίνεται να κοιμάται σαν να μην τρέχει τίποτα όταν δίπλα του η μικρούλα κλαίει ..... Αντρας παιδάκι μου !!!

Τα κοιτάει, τα ζητάει αγκαλιά, τα προσέχει και αν κλαίνε τους λέει "μην κλαίτε γιατί στεναχωριέμαι που σας βλεπω και θα κλαίω και εγώ"

Μην σας πρήζω όμως. Θα μπορούσα να απλώσω πιο μεγάλο σεντόνι αν συνέχιζα.

Ρενακι μου, τι κανεις? φουλ ταιμ εργασια ε?

πολυ χαιρομαι, κουραζεσαι καλη μου αλλα πιστευω πως δεν υπαρχει καλυτερη κουραση!!!!!!!!!!

γελασα πολυ με τον κουλ γιο σου!!:cool::cool:

ελιωσα με την κορη σου, τι καλη... που τους μιλαει και θελει να τα προσεχει

βρε με αυτα μας πρηζεις? μακαρι να εμπαινες πιο συχνα και να μας ελεγες τετοιες ιστοριες!!!!

πολλα φιλια σε ολα τα μωρακια σου!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοιλουμπιτσες!!!!

πως ξυπνησαμε σημερα?

εγω ευτυχως κοιμηθηκα πολυ καλα μαζι με την γλυκεια μου κορη...

τωρα περιεμνω την μανουλα να κανουμε καμια δουλεια..

τα λεμε και μετα, για ξυπνηστε!!!

Ρενακι μου, τι κανεις? φουλ ταιμ εργασια ε?

πολυ χαιρομαι, κουραζεσαι καλη μου αλλα πιστευω πως δεν υπαρχει καλυτερη κουραση!!!!!!!!!!

γελασα πολυ με τον κουλ γιο σου!!:cool::cool:

ελιωσα με την κορη σου, τι καλη... που τους μιλαει και θελει να τα προσεχει

βρε με αυτα μας πρηζεις? μακαρι να εμπαινες πιο συχνα και να μας ελεγες τετοιες ιστοριες!!!!

πολλα φιλια σε ολα τα μωρακια σου!!!!!!!!!!!

Καλημέρα και από εμένα

Καταρχήν να ευχηθώ στη μαριλού και στο Ευάκι να τους ζήσουν τα ζουζούνια τους

Δεν είμαι στα πολύ καλά μου σήμερα εξαιτίας ενός χοντρού σκηνικού που παίζεται με ένα π@π@ρ@ θείο μου αλλά και για τα χάλια της χώρας μας τα οποία έχουν άμεσες επιπτώσεις στη δουλειά.

Το μόνο θετικό είναι ότι το απόγευμα έχω nst και θα δώ το μπεμπάκι.

Θα σας διαβάζω ζουζούνες αλλά δεν νομίζω να τα ξαναπούμε σήμερα. Ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα και να τα πούμε.

Φιλιά πολλά σε όλες σας

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Καλημερααααα περα για περααααααααα !!!!!

μπηκα για δευτερολεπτα να σας πω οτι ειμαι καλα ! Κ η μπεμπα βεβαιως !

Παω να βαλω μαμ στο φουρνο κ υποσχομαι το μεσημερι να μπω να σας πω πολλα !!!!!!!!!!!

τα φιλια μου μεχρι τοτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελλειψη χρονου για τα καλα !!!! χιχιχιι!!!

Τελος να καλωσορισω το νεο μελος της παρεας μας τη momm!!!! Καλως ηρθες και ολα να πανε με το καλο και να υποδεχτεις και εσυ τον πριγκηπα σου!!!!!!!!!! Η κυρια miss πινακι (Μαρια-Ελπιδα) θα σου ζητησει πληροφοριες για να σε βαλει στη λιστα μας. Γι αυτο γραψε αν θες πητ-μαιευτηριο. Για οτι θες εμεις ειμαστε εδω!!!!!!!!

Καλημέρα κι απο εμένα!Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα aggeliki83!Η ΠΗΤ μου είναι 27/06 και θα γεννήσω (πρώτα ο θεός!) στο ΡΕΑ!:D

Καλημέρα κορίτσια!

Ρένα μου θέλει τρέξιμο με τα δίδυμα ε; Εμενα πάλι η μικρή είναι τόσο ήσυχη!

Έχω θέμα όμως με τον μικρό μου. Ναι μεν με τη μπέμπα έχει δείξει απίστευτη τρυφερότητα, όμως εχει γίνει πολύ γκρινιάρης, πετάει όλα τα παιχνίδια κάτω, δεν ακούει καθόλου και όλη τη μέρα τον μαλώνουμε...Εχει καταντήσει αηδία η υπόθεση. δεν είναι δυνατόν να του φωνάζουμε συνέχεια. Αλλά και από την άλλη, πραγματικά κάνει οτι τρέλα μπορείτε να φανταστείτε. Τώρα που σας γράφω..κλαίω. Κλαίω απο νεύρα, κλαίω από τύψεις...Θεέ μου. Πελάγωσα....

sorry....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα! Τι κανετε? Εγω δεν ειμαι και πολυ στα πανω μου σημερα...κανουν οτι μπορουν καποιοι ανθρωποι για να στεναχωρουν μελη της οικογενειας μου και κατεπεκταση εμενα. Υπομονη...

Ρενακι μου πολυ χαρηκα για τα νεα σου!!!! Εχεις λιωσει στη κουραση...και μετα λεμε πως θα τα καταφερουμε εμεις που περιμενουμε ενα μωρακι! Πολυ ωραια μας τα περιεγραψες!!!!!!!!!! Καλη συνεχεια!!!!!!!!

Βιργινακι μου καλως ηρθες πισω στη παρεα μας, μανουλα πια!!!!! Περιμενουμε αναλυση για ολα!!!!!!! Και εγω προσωπικα για το πως ειναι να εισαι μονη στο σπιτι με ενα νεογεννητο-το μεγαλο μου αγχος!

Μαρακι, καλες δουλιτσες!!!!!!!!!! Μαματοπολινα, μαλλον ιδια διαθεση εχουμε σημερα! Πες μας τα νεα σου οταν γυρισεις απο το γιατρουλη σου-περιμενουμε!

Μomm καλη σου μερα!!!!!!!! Και ευχαριστουμε για τις επιπλεον πληροφοριες!!!!

Οζαλινα μου,πως εισαι σημερα????

Βανιλακι μου, μακαρι να ισχυει αυτο που λες...αλλα δε μου ειπε κατι:-(. Παντως εχτες το βραδυ παλι ειχα πολλες συσπασεις καθε 15', αλλα σημερα τιποτα. Τι να πω....

Φιλακιαααααααα!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Κατερινακι καλημερα! Μαζι γραφαμε...Υπομονη κοριτσακι μου! Εχεις χιλια δικια...και ειναι και η ψυχολογια μετα τη γεννα λιγο στα χαλια της...μη κλαις.

Θεωρω οτι ο μικρος σας ψαχνει τροπους να σας τραβαει την προσοχη, γιατι μαλλον αισθανεται οτι χανει τα πρωτια. Και ειλικρινα...τι να κανεις? Δε νομιζω οτι μπορεις και πολλα, να ασχολειστε περισσοτερο μαζι του (που πιστευω οτι το κανετε), αρα μονο υπομονη και θα του περασει. Φιλακια και μη κλαις!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Koριτσάκια με μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι κάποιες κοντεύουν, Αγγελικούλα, Βανιλάκι, νομίζω φτάνει η σειρά σας.

Στη Μαριλού να ευχηθώ να ζήσουν τα κουκλάκια της και να είναι μια ευτυχισμένη μανούλα.

Ευούλα κια Βιργινάκι καλώς ήρθατε σπιτάκι σας.

Μαράκι, Οζαλινάκι, Μαμά τοπολίνα να πω ένα γλυκό γεια και ένα φιλάκι στις κοιλίτσες.

Τα νέα μας είναι όλα καλά προς το παρόν, η μικρή τρώει, κοιμάται, μας χ@ζει, κανονικά. Πολύ ήρεμη προς το παρόν, με το θηλασμό τα πάμε άψογα.

Να πως στις πρόσφατα μανούλες ότι ο θηλασμός δεν έχει ρολόι, όποτε θέλει, όσο θέλει, ότι ώρα θέλει, τουλάχιστον για τον πρώτο μήνα, ώστε να αυξήσετε παραγωγή και μετά μπορείτε να μπείτε σε ένα ψιλοπρογραμματάκι. Θα υπάρχουν μέρες που θα θέλει ίσως συνέχεια και άλλες που θα κοιμάται ποιο πολύ, το κάνει για αυξήση παραγωγή, μην ανυσηχείτε. Για αρχή να προσέχετε τι τρώτε, αποφύγετε τα όξινα φρούτα, και τα λαχανικά που δημιουργούν πρήξιμο και αέρια σε εσάς, το ίδιο θα προκαλέσουν και στο μωρό.

Ο μικρός άψογος και αυτός, βρίσκουμε και χρόνο κια παίζουμε γι' αυτό δεν πολυμπαίνω, για να μην τον αμελώ.

Κατερινάκι μου ο μικρός προσπαθεί να σας αποσπάσει προσοχή, δώσε του χρόνο και ασχολήσουμε μαζί του, όταν δεν έχεις το μωρό, ξέρω είναι και οι δουλειές του σπιτιού, άστα για αργότερα ή αν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος.

Αχ να σε ρωτήσω σαν δευτερομανούλα, η κοιλίτσα σου πως είναι , εγώ σαν να είμαι 5 μηνών έγκυος, καμία σχέση με την πρώτη φορά, που είχε μπει αμέσως. Από κιλά απο τα 15 έφυγαν τα 9, έχω άλλα 6, δεν μου κάνουν τα ρουχαλάκια μου. :-(

Κοριτσάρες μου σας φιλώ κια θα προσπαθήσω να μπω πάλι. Φιλάκια στα όμορφα μωράκια και στις κοιλίτσες που αμέμειναν.

dYU4p3.png

γειά σας κοριτσάκια....

πήγαμε για nst κ συσπάσεις μηδεν και πολύ χάρηκα γιατί μανούριασα με τον γιατρό μου για το πότε θα γίνει η εισαγωγή.πήρα όλη την ευθύνη πάνω μου κ την όρισα εγώ για να βολευονται όλοι......οπώς πάντα τον εαυτό μου τελευταίο......μετά για 1 ώρα εσπασα τα τηλ για να βρω αναισθησιολόγο γιατί αυτός που συνεργάζεται με τον γιατρό μου θα λείπει σε άδεια(μόνο που δεν έκλαιγε που θα χάσει 300 ευρουλάκια)......

κ αφού κανόνισα κ τις δυο μονάδες αίμα που ίσως χρειαστουν γύρισα με τον μικρό σπίτι,έκανα πάλι ένα κάρο δουλειές,έσπασα τα μούτρα μου(μτφορικα) για ακόμα μια φορά(να δω πότε θα το πάρω απόφαση) κ στο τέλος έγινα κ βίδες με τον αντρα μου.....

οπότε ξεσπάω εδώ:cool::cool:

Βιργινία καλως ήρθες......φιλάκι στην μπουμπού σου.......

Κατερίνα σε νιώθω πριν ακόμα έρθει η δική μου μπέμπα......ο μικρός θα κάνει τα πάντα να είναι το κέντρο του κόσμου σου...

αγγελικούλα λίγο ακόμα ε??????

γειτόνισσα εγω από το χάλι της χώρας έκανα αλλεργία:(:( κ είμαι με κορτιζονη.....

αν ξέχασα καμία συγχωρήστε με........:rolleyes::rolleyes:

γεια σας κοριτσακια!!!

Βιργινακι, καλως ηρθες παλι στην παρειτσα μας!!! καλοριζικη στο σπιτακι σας και καλο σαραντισμο!!!!! περιμενουμε σεντονακι....

Οζαλινακι μου, τι ημερομηνια τελικα διαλεξες γαι να φερεις στον κοσμο την νεραιδουλα? δεν θελω να σε βλεπω πεσμενη... σκεψου θετικα!!

momm, σε εβαλα καλη μου στο πινακακι.. ειμαστε και διπλα, πως εισαι σημερα?

Μπλουμλπου!!!!, τι κανετε μανουλα και κορη? της αρεσει το νησι??

ολα καλα πανε ε? μπραβο, πολυ χαιρομαι!!! φιλακια πολλα!!!

Αγγελικουλα, μην χαλιεσαι κοπελα μου, σκεψου μονο το πρικγηπακο και τον αντρουλη σου...

Κατερινακι, ζηλευει ο μικρουλης ε? τι να σου κανει ο καψερος... μικρουλης ειναι και αυτος... υπομονη κοπελα μου..

εγω ειμαι λιωμα, καναμε πολλες δουλειες και εγω δεν εκατσα ουτε λεπτο!

τωρα θα ετοιμαστω για να παω για καθαρισμο προσωπου..

τα λεμε το βραδακι φιλεναδιτσες, κοιλουμπιτσες!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΝΙΛΛΑ????

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 33w2d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr 35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ................ ...........27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 36w7d

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 3200gr 38w1d

8.bloublou…...............ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...4/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3150gr 51πον. 39w5d

9.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................6/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 2650gr, 2680gr 36w4d

10.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......……..........7/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ 2900gr 52πον.

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3600gr 51πον. 38w2d

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3170gr 50πον.

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.momm.....................ΡΕΑ........................27/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

19.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

10.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

21.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mamatopolina...........ΜΗΤΕΡΑ (ΑΡΤΑ).....30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

24.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

25.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

26.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Εδώ είμαι καλούλες μου,,,,

το πρωί πήγα για καφεδάκι,,,γύρισα κοιμήθηκα λιγάκι,,,,

Έχω πονάκια μάλλον σουβλιές από κάτω,,,

Νεύρα έχω,,,

Διάβασα κ τα δικά σας,,,μα τι έγινε από χτες??? όλες κάπως είμαστε:rolleyes::rolleyes:

Θα πάω μια βολτίτσα να βρω το κέφι μου κ θα ξαναμπώ για να σας ανεβάσω!!!;)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...