Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

κοριτσακια μου εδω ειμαι και εγω....

βγηκα με τον αντρουλη για δουλιτσες, πηρα και σουτιεν θηλασμου, το μονο που μου ελειπε..

τωρα θα παω κομμωτηριο και αργοτερα το απογευμα θα παω για μαθημα θηλασμου και φροντιδας του νεογνου που οργανωνει ενα καταστημα παιδικων.

Αχ! δεν ειναι πολυ ωραια που κοντευουμε και οι μονες μας αγωνιες ειναι τα νυχια????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και εγω θα τα φτιαξω, θα μου κανει η καλη μου κουμπαρουλα, στα ποδια θα κανω γαλλικο και στα χερια ενα πολυ απαλο και διαφανο χρωματακι, εξαλλου παντα ετσι τα βαφω, ειναι το στυλ μου, εκτος απο κοκκινο που του εχω αδυναμια.

στην κλινικη ομως τα χερια θα τα ξεβαψω, δεν θελω να ακουμπα στο δερματακι του μωρου μου τα παλιοχημικα του μανο.

απλα θα κανω την περιποιηση στα νυχια και ολα καλα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ετοιμες οι βαλιτσουλες ε;;

κι εγω την εχω ετοιμασει εδω και 10-15 μερες αν θυμαμαι καλα!

να ρωτησω θα παρετε μαζι μπιμπερο και θηλαστρο;;

εγω ελεγα να μην τα παρω αλλα αν τυχει και δε μπορεσω να θηλασω αμεσως να εβγαζα μα το θηλαστρο ελεγα.αχ δεν ξερω τι να κανω.

Δεν χρειάζεσαι θήλαστρο. θα σου δώσουν εκει!

Αυτο που θελω να σας πώ ειναι:Να βάζετε τα μωρακια σας απο την πρωτη μέρα στο στήθος. Εχετε το πρωτογαλα που ειναι πολυτιμο.σιγα σιγα θα έρθει και το γάλα και όλα θα πάνε καλα.

παπακι πάρε θηλες σιλικονης για να σε βοηθήσουν!

Εγώ ειχα παιδιατρο σημερα. Η μπέμπε ειναι μια χαρα, εφτασε κιολας τα 3100 και τη βρήκε σε αριστη κατάσταση! Αχ τι ωραια!

Ζουζουνες φιλάκιαααααααααααααααααααα:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Πριν μια ωρα ηρθαμε σπιτι απο την κλινικη!!!

Γεννησαμε με καισαρικη στης 10/06/2011 ωρα 12:50 μια πανεμορφη κ υγιεστατη μπεμπα 3170 γρ., 50εκ.

Η ευτυχια που νιωθω δεν περιγραφετε...

περιμενω να ξυπνησει για να την θηλασω!!!

Ευχομαι σε ολες σας με το καλο να παρετε στην αγκαλιτσα σας τα μωρακια σας!!!!

και σε οσες γεννησατε να ειναι υγιεστατα τα κουκλακια σας, γερα, δυνατα κ καλοτυχα!!!!

Σας αγαπω πολυ ολες σας!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

γλυκουλες μου μπηκα να σας πω στα γρηγορα πως γεννησα τα διδυμακια μου στις 6/6 τελικα με καισαρικη κ ολικη ναρκωση 2.680 ο μπεμπης κ 2.650 η μπεμπα...δεν χρειαστηκαν θερμο...

ειμαστε σπιτι κ προσπαθουμε να μπουμε σε προγραμμα

ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα η αληθεια ειναι

ελπιζω να φτιαξουν συντομα

να μας ζησουν ολα τα μπεμπακια κ μετο καλο οσες ακομα δεν εχετε γεννησει..

σας σκεφτομαι συχνα αλλα δεν προλαβαινωωωωωωωωωωωω

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι Βανιλάκι

Αύριο που έχω doc (nst) θα το κουβεντιάσω μαζί της. Όχι τίποτα άλλο μην πάει τσάμπα το νύχι υπερπαραγωγή!!!!!!

Κατά τα άλλα είχα μια ήσυχη νύχτα (επιτέλους). Κοιμήθηκα από τις 22,30 ως τις 5,30 σερί.

Είχα πολύύύύυύ καιρό να το κάνω.

Την καλημέρα μου και στα άλλα κοριτσάκια

Mamatopolina επιτέλους κοιμήθηκες:D:D:D τυχερούλα,,,,,,,

Γράψε για το νύχι υπερπαραγωγή,,να υποθέσω κάποιο σχέδιο με μωράκι???

aggeliki83[/b];1057340]Καλημερα και απο μενα!!!! Τι μου κανετε? Τι ωραια να ασχολιομαστε και λιγο με εμας και τον καλωπισμο μας!!! Γιατι ειμαστε ή πλησιαζουμε να γινουμε μαναδες, αλλα πανω απ'ολα ειμαστε και γυναικες!!!!!! Εμενα μου ειπε οτι στα ποδια μπορω να κανω οτι θελω και στο χερι κατι πιο απλο στυλ γαλλικου, για να δουν αυτο που λεγατε για το μελανιασμα. Σημερα στις 5 θα παμε στο γιατρο...αντε να δουμε και τη φαγαμε και την ουρα...κατι τριχες μεινανε!!!!

Φιλακια σε οοοοοοοοοοολα τα κοριτσακια!!!!!!!!QUOTE]

Εννοείται ότι πάνω απ'όλα είμαστε γυναικάρες:tongue::tongue:

Άντε να μπεις κι εσύ να μας πεις τα νέα από τον γιατρούλη,,

Καλημέρα κοριτσάκια! (ελπίζω να εξελιχθεί καλά αυτή η μέρα για τη χώρα..., άσχετο, αλλά παρακολουθώ και τις ειδήσεις...)

Διαβάζω τις ιστορίες σας και γελάω!!! Ειδικά η κατσαριδοιστορία, γραφει! Κι εγώ τις απαιχθανομαι.....έχεις δίκιο βανίλλα!

Κορίτσια μου είπε ο γιατρός να πάω αύριο με τι βαλίτσα μου για εξετάσεις και πιθανότατα θα με κρατήσει για την Παρασκευή.... το μωράκι έχει παραμεγαλώσει, λέει... αχ έχω αγωνία.....

Θα τα ξαναπούμε! Φιλιά πολλά σε όλες

Verolina κι εγώ παρακολουθώ τα γεγονότα και θέλω να κλάψω κ να γελάσω μαζί,,μα πόσο ηλίθιους μας περνάνε???? anyway

Να σου πω, όταν έγραφα την κατσαριδοιστορία δεν περίμενα ότι θα σας διασκεδάσει τόσο και θα κολλήσετε στα φρύδια που ήθελα να βγάλω μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα:tongue::tongue:,,,,,

Δηλαδή πας αύριο κ μάλλον γεννάς Παρασκευή:shock::shock:???????

κοριτσακια μου εδω ειμαι και εγω....

βγηκα με τον αντρουλη για δουλιτσες, πηρα και σουτιεν θηλασμου, το μονο που μου ελειπε..

τωρα θα παω κομμωτηριο και αργοτερα το απογευμα θα παω για μαθημα θηλασμου και φροντιδας του νεογνου που οργανωνει ενα καταστημα παιδικων.

Αχ! δεν ειναι πολυ ωραια που κοντευουμε και οι μονες μας αγωνιες ειναι τα νυχια????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

απλα θα κανω την περιποιηση στα νυχια και ολα καλα!!

Maraki περιμένουμε να μας πεις για τα μαθήματα,,,,, το καλύτερο που μου έχουν πει ,, είναι ότι καλό είναι μωρό-μαμά-μπαμπάς να πλένονται με το ίδιο αφρόλουτρο για να δένεται το μωράκι με τους γονείς με την μυρωδιά:shock::shock:

Δεν χρειάζεσαι θήλαστρο. θα σου δώσουν εκει!

Αυτο που θελω να σας πώ ειναι:Να βάζετε τα μωρακια σας απο την πρωτη μέρα στο στήθος. Εχετε το πρωτογαλα που ειναι πολυτιμο.σιγα σιγα θα έρθει και το γάλα και όλα θα πάνε καλα.

Εγώ ειχα παιδιατρο σημερα. Η μπέμπε ειναι μια χαρα, εφτασε κιολας τα 3100 και τη βρήκε σε αριστη κατάσταση! Αχ τι ωραια!

Ζουζουνες φιλάκιαααααααααααααααααααα:tongue:

Katerina ευχαριστούμε για τις συμβουλές,,,, super η μικρή ε???? πάντα τέτοια νέα να γράφεις;);)

Πριν μια ωρα ηρθαμε σπιτι απο την κλινικη!!!

Γεννησαμε με καισαρικη στης 10/06/2011 ωρα 12:50 μια πανεμορφη κ υγιεστατη μπεμπα 3170 γρ., 50εκ.

Η ευτυχια που νιωθω δεν περιγραφετε...

περιμενω να ξυπνησει για να την θηλασω!!!

Σας αγαπω πολυ ολες σας!!!!

Κοριτσάκι μου να σου ζήσει η μπεμπούλα σου,,να είναι γερή κ καλότυχη!!!!

Αυτή την ευτυχία περιμένουμε κι οι υπόλοιπες να ζήσουμε:D:D:D

γλυκουλες μου μπηκα να σας πω στα γρηγορα πως γεννησα τα διδυμακια μου στις 6/6 τελικα με καισαρικη κ ολικη ναρκωση 2.680 ο μπεμπης κ 2.650 η μπεμπα...δεν χρειαστηκαν θερμο...

ειμαστε σπιτι κ προσπαθουμε να μπουμε σε προγραμμα

ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα η αληθεια ειναι

ελπιζω να φτιαξουν συντομα

να μας ζησουν ολα τα μπεμπακια κ μετο καλο οσες ακομα δεν εχετε γεννησει..

σας σκεφτομαι συχνα αλλα δεν προλαβαινωωωωωωωωωωωω

Να τα και τα διδυμάκια μας,,,,τσουπωτά τα διδυμάκια κ μπράβο που δεν χρειάστηκαν θερμο,,,να είναι γερά!!!!!!!!!!!

Εύχομαι να έχεις extra βοήθεια (εκτός του συζύγου),,,,και γρήγορα να μπείτε σε πρόγραμμα!!!!!!!

Πω πω τι ωραία όταν μπαίνουν οι φρεσκομανούλες και μας γράφουν τα νέα τους (Virgi που είσαι???????????)

ΆΝΤΕ με το καλό κι οι υπόλοιπες,,,,

Λοιπόν τα νέα μας από τον doc:Ήπιες συσπασούλες,,δεν λέει να βγει η μπέμπα

Μου αρέσει που κορόιδευα το Βιργινάκι αλλά τελικά εγώ θα πρωταγωνιστήσω στο σίκουελ "Η τελευταία των Μοικανών":tongue::tongue:

Εκτός απροόπτου θα με ξαναδεί την Δευτέρα και επίσης κάτι τελευταίο:

Η νεραϊδούλα μου το έβγαλε το κολιεδάκι της:D:D:D

"cogito,ergo sum"

:-)Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες του Ιουνίου!Είμαι κι εγώ μία από εσάς (ΠΗΤ 27/06/11)!Περιμένω με ανυπομονησία να αντικρύσω τον πριγκιπάκο μου,κι επειδή από τότε που μπήκα στο μήνα μου έχω πολυυυυυυυύ ελεύθερο χρόνο (αφου δεν μπορώ να κάνω και πολλά) ψάχνω συνεχώς πληροφορίες για τον τοκετό και τον θηλασμό,ανακάλυψα το parents και σχετικά πρόσφατα το parents cafe!Το βρίσκω πολύ γλυκό ότι πολλές μανούλες συνομιλείτε εδώ από την αρχή τις εγκυμοσύνης σας και είστε πολύ δεμένες!Πραγματικά το απολαμβάνω καθώς βλέπω ότι μας απασχολούν τα ίδια πράγματα!Εύχομαι με το καλό να "ελευθερωθούμε" όλες και να φέρουμε στον κόσμο υγιέστατα μωράκια!

Καλησπερα!!!!! Γυρισαμε απο το γιατρο! Καταρχην να πω οτι καναμε nst και οι συσπασουλες ειχαν αυξηθει απο την προηγουμενη εβδομαδα. Επειτα με κοιταξε απο κατω και πονεσα αρκετα προς το πολυ και μου ειπε οτι ο τραχηλος ειναι μαλακος και οτι εχω διαστολη 2. Μου ειπε αν δω αιμα να μην ανησυχησω και οντως εχω αιματακι. Μετα καναμε υπερηχο και ειδαμε το μωρακι μας μου εχει μπει λιγο πιο μεσα, ειναι 3420γρ και ολα τα αλλα μια χαρα. Αν δεν γεννησω μεχρι τη Δευτερα, θα παω με ραντεβου την Τεταρτη. Αυτα απο μενα...

Βανιλακι, ολα καλα με την μπεμπουλα ευτυχως και που θα παει θα βγει και αυτη με τον εναν ή με τον αλλο τροπο! Πολυ μου αρεσε αυτο που ειπες για κοινο αφρολουτρο γονιων με το μπεμπε!!

Μαρακι, περιμενουμε ενημερωση!!!

Κατερινακι, εμενα η μαια με ρωτησε αν θελω με το που γεννησω να μου φερει το μωρο να θηλασω και της λεω εννοειται!!!

Μαριλου μου, πολυ ευχαριστα τα νεα σας!!! Να σας ζησουν τα κουκλια!!!!!!!!!!Λιγο δυσκολα στην αρχη με τα δυο μωρακια, αλλα ειναι υπεροχο που εχετε διδυμακια!!!!!!!!!

Ευακι μου, καλωσηρθατε και εσεις σπιτακι σας!!!!!!! Και παλι να σας ζησει η κουκλα σας!!!!!!!!!!!!Ευχομαι ολα να πανε καλα στο σπιτι και να βρειτε γρηγορα τους ρυθμους σας!!!

Βερολινα μου ευχομαι ολα να πανε κατευχην και με το καλο να ερθει το μωρακι σου στον κοσμο!!!!!!!! Οσο για την αγωνια....ασχολιαστο-ουτε να σκεφτομαι τη στιγμη που θα παω στο μαιευτηριο-αγχος!!!!

Τελος να καλωσορισω το νεο μελος της παρεας μας τη momm!!!! Καλως ηρθες και ολα να πανε με το καλο και να υποδεχτεις και εσυ τον πριγκηπα σου!!!!!!!!!! Η κυρια miss πινακι (Μαρια-Ελπιδα) θα σου ζητησει πληροφοριες για να σε βαλει στη λιστα μας. Γι αυτο γραψε αν θες πητ-μαιευτηριο. Για οτι θες εμεις ειμαστε εδω!!!!!!!!

Φιλακια σε ολες και καλο βραδυ!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Μη σελινιαστειτε σημερα!!!!!!!!!!:shock::shock: Παω να δω την εκλειψη!ΣΜΟΥΤΣ!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

καλησπερα κοιλουμπιτσες!!

πως ειστε? εγω καλα, πηγα κομμωτηριακι, πηγα και στα μαθηματα,

πολυ καλη η μαια, μας ενημερωσε για τον θηλασμο, τις στασεις, και την φροντιδα του στηθους.

θα ξανακανει την μεθεπομενη Τεταρτη αλλα εγω ισως να μην προλαβω:rolleyes::rolleyes:

Μαριλου και Ευακι τι ωραια τα νεα σας!!!!!!!!!! καλοριζικη Ευακι μου η μπουμπου σου στο σπιτακι σας!!

Μαριλου, φιλακια στα 4 μπουτακια!!!!!!!!

Βανιλακι μου, ολο κολπα και ακροβατικα ειναι η μικρουλα σου... πολυ χαιρομαι που το εβγαλε το κολιεδακι της!!

Αγγελικουλα μου τελεια σας βρισκω!!!!, μια χαρα ο μπεμπης, πηρε και αυτος τον δρομο του..

momm, σε καλοσοριζω και εγω στην παρεα μας, με το καλο ο μπεμπιτος σου!!!!!

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 33w2d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr 35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ................ ...........27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 36w7d

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 3200gr 38w1d

8.bloublou…...............ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...4/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3150gr 51πον. 39w5d

9.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................6/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 2650gr, 2680gr 36w4d

10.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......……..........7/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ 2900gr 52πον.

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3600gr 51πον. 38w2d

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3170gr 50πον.

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.momm...................................................27/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

19.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

10.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

21.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mamatopolina...........ΜΗΤΕΡΑ (ΑΡΤΑ).....30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

24.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

25.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

26.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

καλησπερα κουκλες μου αρχικα να ευχηθω στο ευακι και στη μαριλου να χαιρονται τα αγγελουδια τους!να ειναι παντα γερα τα παιδακια σας κοριτσια και τι αλλο στον κοσμο!σιγουρα ειναι κουραστηκα στην αρχη ειδικα με τα διδυμακια αλλα αξιζουν την κουραση ολου του κοσμου τα παιδακια μας!

εμεις τωρα γυρισαμε απο το γιατρο!

κοριτσια ουτε μια συσπαση!τιποτα!κλαψ!αργω ακομα μου ειπε!δε με κοιταξε καν απο κατω(ΚΑΛΥΤΕΡΑ) ραντεβου την αλλη τεταρτη!

ειμαστε μας ειπε παρα πολυ καλα 2740γρ εχουμε παρει θεση!

αυτα τα νεακια μου!τα λεμε αυριο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Momm με το καλό κορίτσι μου κ καλωσήλθες στις μανούλες Ιουνίου!!

Aggelikoula τι ωραία νέα μας έγραψες:D:D άντε τερματίζεις!!!!!!!!!! 3420:shock::shock: ουα οου,,νομίζω θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο μωράκι μετά της Virgi;)

Aλήθεια αυτό με την διαστολή δεν το κατάλαβα:?: Αφού έχεις 2 ,,λογικά μέσα στο επόμενο 24ωρο ίσως και 12ωρο δεν γεννάς??????

Maraki γράψε μας αν κάτι σου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στο μάθημα,,,

Παπάκι γιατί θέλεις από τώρα συσπάσεις??? πάρε μέρες από τον ένατο,,καλό θα είναι για το μωράκι σου,,

Εγώ πάλι μέσα σε ένα δίωρο έγινα χάλια ψυχολογικά άνευ αιτίας,,,πότε έχει έκλειψη???? τι έκλειψη είναι???? μάλλον αυτή φταίει που είμαι έτσι:mad::mad:

Πανσέληνος δηλαδή???

Και κάτι ακόμα,,, το Linaki που είναι???? γιατί δεν εμφανίστηκε??? Θα είμαι για λίγο ακόμα εδώ,,,δεν ξέρω και τι θέλω,,,:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

γειάααααααααα

τι μου κάνετε??????

καλό σαραντισμό στα κοριτσάκια που γύρισαν σπίτι κ καλό κουράγιο...

η ΒΙΡΓΙΝΊΑ ακόμα δεν γύρισε??????

το πρωί έχω γιατρό κ nst....κ επιπλέον θα μου πέι κ πότε θα κάνω εισαγωγή.

βλέπω το χάος της πατρίδας μας κ με έπιασαν τύψεις για το που θα φέρω την νεραιδούλα μου τόσο που έκανα αναφυλαξία:(

Momm με το καλό κορίτσι μου κ καλωσήλθες στις μανούλες Ιουνίου!!

Aggelikoula τι ωραία νέα μας έγραψες:D:D άντε τερματίζεις!!!!!!!!!! 3420:shock::shock: ουα οου,,νομίζω θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο μωράκι μετά της Virgi;)

Aλήθεια αυτό με την διαστολή δεν το κατάλαβα:?: Αφού έχεις 2 ,,λογικά μέσα στο επόμενο 24ωρο ίσως και 12ωρο δεν γεννάς??????

Παπάκι γιατί θέλεις από τώρα συσπάσεις??? πάρε μέρες από τον ένατο,,καλό θα είναι για το μωράκι σου,,

Εγώ πάλι μέσα σε ένα δίωρο έγινα χάλια ψυχολογικά άνευ αιτίας,,,πότε έχει έκλειψη???? τι έκλειψη είναι???? μάλλον αυτή φταίει που είμαι έτσι:mad::mad:

Πανσέληνος δηλαδή???

Και κάτι ακόμα,,, το Linaki που είναι???? γιατί δεν εμφανίστηκε??? Θα είμαι για λίγο ακόμα εδώ,,,δεν ξέρω και τι θέλω,,,:tongue::tongue:

εδώ είμαι;)

μπορείς να έχεις διαστολή κ να είσαι οκ........εγώ είχα στον γιό μου 3 το Σάββατο κ γέννησα την Πέμπτη:rolleyes:

έκλειψη σελήνης έχει γιαυτό είμαστε όλες λίγο πολύ σκ@τά.....:cool:

εγώ ξέρω τι θέλω αλλά αδύνατον να το έχω........:(:(

Πανσέληνος δηλαδή???

Βανιλακι μου, δεν ειπε κατι που δεν γνωριζα σε σχεση με τον θηλασμο..

περιπου ολες τα ιδια λενε, βεβαια η συγκεκριμενη δεν ηταν και πολυ πορωμενη με τον θηλασμο, εννοω οτι ναι μεν μας προετρεψε και μας ενημερωσε αλλα τονισε πως η δικη μας ψυχικη ηρεμια ειναι πανω απο ολα πιο σημαντικη και πως πρεπει να νιωθουμε εμεις καλα για να μπορουμε να θηλασουμε...

καλη μου, σε επιασε και σενα η εκλειψη?

Ε! αμα επεσες και ΕΣΥ ψυχολογικα, παει χαθηκαμε...

Οζαλινακι μου, πως εισαι καλη μου? βλεπεις και εσυ τα χαλια της χωρας μας, ασε μια πικρα η κατασταση..

εγω μολις εφαγα μια φετα καρπουζι και λεω σιγα-σιγα να την κανω για τα ενδωτερα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...