Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Έχω κάνει ειδική συμφωνία με τον γιατρό;););) εξάλλου ένα μόνο να είναι ξεβαμμένο τους φτάνει;);)

Και πολύ καλά έκανες :)

Αρκεί και το ένα ξεβαμμένο...το ξέρω, αλλά αφού έτσι λέει το νοσοκομείο, έτσι θα κάνουμε.

Εγώ έχω πάρει το μανό στη βαλιτσούλα μου....τις επόμενες ώρες θα τα περάσω ένα-δυο χεράκια :tongue: :tongue:

ναι θα παμε γιατρο και εχω λιγο την αγωνια μου να δω τι θα μου πει αν και εχω την αισθηση οτι θα μου πει πως εχουμε δρομο ακομα!

Υπομονή...θα περάσει ο καιρός...δεν είναι στο χέρι του ;)

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ετοιμες οι βαλιτσουλες ε;;

κι εγω την εχω ετοιμασει εδω και 10-15 μερες αν θυμαμαι καλα!

να ρωτησω θα παρετε μαζι μπιμπερο και θηλαστρο;;

εγω ελεγα να μην τα παρω αλλα αν τυχει και δε μπορεσω να θηλασω αμεσως να εβγαζα μα το θηλαστρο ελεγα.αχ δεν ξερω τι να κανω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ωχου κι εσύ βρε λουλουδίτσα μου

Θέλετε να με αναστατώσετε πρωινιάτικα???????? Δεν υπάρχει τακτική λέμε,,ο doc μου το δήλωσε κατηγορηματικά (αφού του είχα πρήξει τα .... ότι δεν γεννώ αν τα νύχια μου δεν είναι βαμμένα:tongue::tongue:) ότι ο γιατρός γενικά ορίζει τα πάντα κ δίνει οδηγίες στις μαίες!!!!!!!!!

Ουφ με νευριάζετε:tongue::tongue:

νευράκια, νευράκια?? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Έλα καλέ Βανιλάκι...μη νευριάζεις...θα τα ξαναβάψουμε τα νυχάκια μας...δεν χάθηκε ο κόσμος :tongue:

Mopep2.png1LxNp2.png

ετοιμες οι βαλιτσουλες ε;;

κι εγω την εχω ετοιμασει εδω και 10-15 μερες αν θυμαμαι καλα!

να ρωτησω θα παρετε μαζι μπιμπερο και θηλαστρο;;

εγω ελεγα να μην τα παρω αλλα αν τυχει και δε μπορεσω να θηλασω αμεσως να εβγαζα μα το θηλαστρο ελεγα.αχ δεν ξερω τι να κανω.

Παπάκι έχουν θήλαστρα τα μαιευτήρια, αν χρειαστείς...μην αγχώνεσαι....γιατί να μην καταφέρεις να θηλάσεις?

Όλα καλά θα πάνε...να κάνεις θετικές σκέψεις :D :D :D :D

Mopep2.png1LxNp2.png

Παπάκι έχουν θήλαστρα τα μαιευτήρια, αν χρειαστείς...μην αγχώνεσαι....γιατί να μην καταφέρεις να θηλάσεις?

Όλα καλά θα πάνε...να κάνεις θετικές σκέψεις :D :D :D :D

ειναι το μοναδικο πραγμα που σκεφτομαι αν θα τα καταφερω επειδη εχω εισερχουσες θηλες και ξερω πως η αρχη ειναι δυσκολη μεχρι να την πιασει το μωρο.

γι αυτο αλλα καποια κοπελα μου ειχε πει οτι δεν ενθαρρυνουν και πολυ το θηλασμο στο πανεπιστημιακο της λαρισας.ας ελπισουμε να μην υπαρξει θεμα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

ειναι το μοναδικο πραγμα που σκεφτομαι αν θα τα καταφερω επειδη εχω εισερχουσες θηλες και ξερω πως η αρχη ειναι δυσκολη μεχρι να την πιασει το μωρο.

γι αυτο αλλα καποια κοπελα μου ειχε πει οτι δεν ενθαρρυνουν και πολυ το θηλασμο στο πανεπιστημιακο της λαρισας.ας ελπισουμε να μην υπαρξει θεμα.

Σε καταλαβαίνω...τα μαθήματα θηλασμού που τα κάνεις?

Πάρε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς από εκεί και οπλίσου με πείσμα και δύναμη...θα τα καταφέρεις!

Mopep2.png1LxNp2.png

Και πολύ καλά έκανες :)

Αρκεί και το ένα ξεβαμμένο...το ξέρω, αλλά αφού έτσι λέει το νοσοκομείο, έτσι θα κάνουμε.

Εγώ έχω πάρει το μανό στη βαλιτσούλα μου....τις επόμενες ώρες θα τα περάσω ένα-δυο χεράκια :tongue: :tongue:

Υπομονή...θα περάσει ο καιρός...δεν είναι στο χέρι του ;)

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κι ύστερα δουλεύετε εμένα,,ψώνιο κι εσύ!!!!!! Αλλά κι εγώ μέσα στην βαλίτσα έχω βάλει μανό:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν τις βαλιτσούλες μας τις έχουμε έτοιμες,,,,

Μπιμπερό-θήλαστρο παπάκι δεν παίρνω γιατί αν χρειαστεί έχουν τα μαιευτήρια

Τι μένει βρε κούκλες???

"cogito,ergo sum"

Σε καταλαβαίνω...τα μαθήματα θηλασμού που τα κάνεις?

Πάρε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς από εκεί και οπλίσου με πείσμα και δύναμη...θα τα καταφέρεις!

τα κανω στο υγειονομικο της νομαρχιας ειναι πολυ καλες οι κοπελες και μετα ερχονται και σπιτι αν τις παρεις τηλ χωρις καμια επιβαρυνση.κι εγω ετσι πιστευω πως παρολο που οι θηλες μου ειναι επιπεδες και βγαινουν εξω μονο οταν ανατριχιαζω αν το παλεψω λιγο θα τα καταφερω.η αρχη ειναι δυσκολη.

566b716e1f.png?html%22

Κι ύστερα δουλεύετε εμένα,,ψώνιο κι εσύ!!!!!! Αλλά κι εγώ μέσα στην βαλίτσα έχω βάλει μανό:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι μένει βρε κούκλες???

τι μενει ε;;να ερθει η ωρα!

566b716e1f.png?html%22

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχα

δεν παλευόμαστε!!!!

Τι μένει βρε κούκλες???

τι μενει ε;;να ερθει η ωρα!

Αχ, αυτή η ώρα!!!!

Υγ.Πάω να κάνω καμιά δουλειά κορίτσια, γιατί θα με πιάσουν οι ευαισθησίες μου και θα τη βγάλω στον καναπέ στο τέλος....

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

αχ κι εγω πρεπει να παρω την αποφαση να ξεκινησω τον καλοπισμο!

566b716e1f.png?html%22

Πάω να περπατήσω λιγάκι τώρα που δεν έχει ήλιο κι ο καιρός είναι απαίσιος,,,

Θα γυρίσω να φάω και να φύγουμε για doc,,,θα μπω αργότερα για τα νεότερα:D:D

Μέχρι τότε να έχουν κάνει παρακαλώ εμφάνιση τα κοιλουμπάκια της

Marias

Aggelikoulas

Verolinas

Mamotopolinas

Μινούλας

και of course αναμένουμε την guest εμφάνιση του Linakiou με τις εξελίξεις από το σίριαλ " Το βεντούζωμα του Principal"

"cogito,ergo sum"

Πάω να περπατήσω λιγάκι τώρα που δεν έχει ήλιο κι ο καιρός είναι απαίσιος,,,

Θα γυρίσω να φάω και να φύγουμε για doc,,,θα μπω αργότερα για τα νεότερα:D:D

Μέχρι τότε να έχουν κάνει παρακαλώ εμφάνιση τα κοιλουμπάκια της

Marias

Aggelikoulas

Verolinas

Mamotopolinas

Μινούλας

και of course αναμένουμε την guest εμφάνιση του Linakiou με τις εξελίξεις από το σίριαλ " Το βεντούζωμα του Principal"

Εδώ είμαι Βανιλάκι

Απλά χαλάστηκα σήμερα γιατί ξύπνησα με την ιδέα ότι δεν έχω μαγαζί (λόγο απεργίας) και μετά τη γιορτή στο σχολείο του Νικόλα αναγκάστηκα να ανοίξω γιατί άνοιξαν όλοι:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:. Σας διαβάζω όμως και μπορώ να πώ ότι μου φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμο αυτό που είπατε για τα νύχια (ότι αρκεί μόνο ένα ξεβαμένο).Αύριο που έχω doc (nst) θα το κουβεντιάσω μαζί της. Όχι τίποτα άλλο μην πάει τσάμπα το νύχι υπερπαραγωγή!!!!!!

Κατά τα άλλα είχα μια ήσυχη νύχτα (επιτέλους). Κοιμήθηκα από τις 22,30 ως τις 5,30 σερί.

Είχα πολύύύύυύ καιρό να το κάνω.

Την καλημέρα μου και στα άλλα κοριτσάκια

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Καλημερα και απο μενα!!!! Τι μου κανετε? Τι ωραια να ασχολιομαστε και λιγο με εμας και τον καλωπισμο μας!!! Γιατι ειμαστε ή πλησιαζουμε να γινουμε μαναδες, αλλα πανω απ'ολα ειμαστε και γυναικες!!!!!! Εμενα μου ειπε οτι στα ποδια μπορω να κανω οτι θελω και στο χερι κατι πιο απλο στυλ γαλλικου, για να δουν αυτο που λεγατε για το μελανιασμα. Σημερα στις 5 θα παμε στο γιατρο...αντε να δουμε και τη φαγαμε και την ουρα...κατι τριχες μεινανε!!!!

Φιλακια σε οοοοοοοοοοολα τα κοριτσακια!!!!!!!!Παω να κανω καμμια δουλεια, γιατι πολυ στο καθισιο το εριξα σημερα!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! (ελπίζω να εξελιχθεί καλά αυτή η μέρα για τη χώρα..., άσχετο, αλλά παρακολουθώ και τις ειδήσεις...)

Διαβάζω τις ιστορίες σας και γελάω!!! Ειδικά η κατσαριδοιστορία, γραφει! Κι εγώ τις απαιχθανομαι.....έχεις δίκιο βανίλλα!

Κορίτσια μου είπε ο γιατρός να πάω αύριο με τι βαλίτσα μου για εξετάσεις και πιθανότατα θα με κρατήσει για την Παρασκευή.... το μωράκι έχει παραμεγαλώσει, λέει... αχ έχω αγωνία.....

Θαυμάζω το κουράγιο σας για πετικιουρ και τα λοιπά...Εγώ πήγα μόνο και κουρεύτηκα σήμερα και πολύ και αυτό...Στα μαθήματα κι εμέας μας είχαν πει να ξεβάψουμε τα νύχια, αλλά όντως, αφού βαμμένα είναι πιο ωραία...;)

Τέλος πάντων, ολοκληρώνω τη βαλίτσα μου τώρα, βάζω το φαί στο φούρνο και θα ξαναμπώ, κοριτσάκια....

Σε όλες τις ήδη μανούλες κουράγιο, η αρχή είναι δύσκολη, ο οργανισμός αποβάλλει τον πλακούντα με τις βιταμίνες και ο οργανισμός της γυναίκας είναι και από αυτή την πλευρά αδύναμος. Μην το βάζετε κάτω κοριτσάκια, είναι φυσιολογική αυτή η κατάσταση! Στην αρχή με τον πρώτο μου δεν μπορούσα ούτε να τον αλλάξω, ούτε να τον πολυκρατώ, εκτός από το θηλασμό! Κουράγιο.

Θα τα ξαναπούμε! Φιλιά πολλά σε όλες

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...