Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!

τι κανετε? που ειστε ολες οι κοιλουμπιτσες?

Οζαλινακι μου, γιατι μοναξια? πως εισαι??? τι κανει η νεραιδουλα μας?

Παπακι που χαθηκες βρε? ωραια τα μαθηματα?

Βανιλακι που εισαι????????????

εμενα εχει ο αντρουλης σημερα ρεπο και εχουμε κατι ψιλοδουλιτσες να κανουμε...

το απογευμα θα παω κομμωτηριο και μετα για περπατημα και nst σημερα..

το βραδυ περασα πολυ χαλια, δεν κοιμηθηκα καλα και ολο ξυπνουσα, ολο και κατι με πονουσε, μια το ποδι, μια η κοιλια μια τουαλετα.. αστα να πανε!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε? οι κοιλίτσες σας? τα μωράκια σας?

Εμείς είχαμε αγρυπνία απόψε από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 4 το πρωί :(

Είχα πάλι συσπάσεις ανά 20λεπτο στην αρχή για ένα 2ωρο και μετά 15-10λεπτο...αλλά χωρίς ιδιαίτερο πόνο μέχρι που σταμάτησαν τις πρώτες πρωινές ώρες!

Τώρα σέρνομαι....είμαι κομμάτια και πονάω από κάτω.

Αύριο έχω γιατρό και nst....για να δούμε τι θα μας πει...γιατί οι άκυροι συναγερμοί, μας κουρασαν ολίγον τι....

Μες το μαύρο σκοτάδι, ξύριζα πόδια, έβγαζα φρύδια και ο άντρας μου ξέβαφε τα νύχια των ποδιών μου :P (δεν τα φτάνω πια :( :( :( )....και μέσα σε όλα αυτά το σκυλί να χοροπηδάει πέρα δώθε γιατί νόμιζε πως ξημέρωσε και θα βγει τη βόλτα της :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Να είσασταν από μια μεριά να μη σας μείνει άντερο :tongue:

Μας εμπαίζει λίγο η μικρή μας ή μου φαίνεται?????

Mopep2.png1LxNp2.png

καλημερα!!!!

...

το βραδυ περασα πολυ χαλια, δεν κοιμηθηκα καλα και ολο ξυπνουσα, ολο και κατι με πονουσε, μια το ποδι, μια η κοιλια μια τουαλετα.. αστα να πανε!!!!!

Καλημέρα Μαράκι :)

υπομονή κοριτσάκι κι εσύ....λίγες μέρες μείνανε...

Σκέψου πως θα γίνεις όμορφη το απόγευμα ;)

Mopep2.png1LxNp2.png

Μες το μαύρο σκοτάδι, ξύριζα πόδια, έβγαζα φρύδια και ο άντρας μου ξέβαφε τα νύχια των ποδιών μου :P (δεν τα φτάνω πια :( :( :( )....και μέσα σε όλα αυτά το σκυλί να χοροπηδάει πέρα δώθε γιατί νόμιζε πως ξημέρωσε και θα βγει τη βόλτα της :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Να είσασταν από μια μεριά να μη σας μείνει άντερο :tongue:

Μας εμπαίζει λίγο η μικρή μας ή μου φαίνεται?????

συνεγγυουλα μου, που εισαι εσυ??

καλα πολυ ωραιο σκηνικο το βραδυ!!!

εγω προσπαθω να διατηρω την αποτριχωση και τα φρυδια σε καλο επιπεδο:cool:

το καημενο το σκυλακι σου ηθελε την βολτουλα του!!!!

Καλημέρα Μαράκι :)

υπομονή κοριτσάκι κι εσύ....λίγες μέρες μείνανε...

Σκέψου πως θα γίνεις όμορφη το απόγευμα ;)

εσυ τουλαχιστον πονας, εχει συσπασουλες κατι κινειται, εμενα η δικια μου μονο κουνιεται αλλα απο πονακια τιποτα......

οσο για το μαλλι εχω ολη την εβδομαδα μποτε, θα κανω και καθαρισμο και πεντικιουρ ετσι για να με βρει ομοεφη η κορη!!

Διαφημίσεις

συνεγγυουλα μου, που εισαι εσυ??

καλα πολυ ωραιο σκηνικο το βραδυ!!!

εγω προσπαθω να διατηρω την αποτριχωση και τα φρυδια σε καλο επιπεδο:cool:

το καημενο το σκυλακι σου ηθελε την βολτουλα του!!!!

εσυ τουλαχιστον πονας, εχει συσπασουλες κατι κινειται, εμενα η δικια μου μονο κουνιεται αλλα απο πονακια τιποτα......

οσο για το μαλλι εχω ολη την εβδομαδα μποτε, θα κανω και καθαρισμο και πεντικιουρ ετσι για να με βρει ομοεφη η κορη!!

Καλά...κι εγώ σε καλό επίπεδο κρατώ τις τρίχες μου...αλλά τέτοια ώρα...τέτοια λόγια :tongue:

κάτι έπρεπε να κάνω....!!!!

Καλά κάνεις...κι εγώ εχθές χάθηκα γιατί έτρεχα στα μποτέ. Έκανα μανικιούρ, πεντικιούρ και μαλλί...και χάρηκα όταν άρχισαν οι συσπάσεις πως θα είμαι και φρέκσια :D

Mopep2.png1LxNp2.png

καλημερα!!!!

Οζαλινακι μου, γιατι μοναξια? πως εισαι??? τι κανει η νεραιδουλα μας?

Παπακι που χαθηκες βρε? ωραια τα μαθηματα?

Βανιλακι που εισαι????????????

καλημερα μαρακι μου ναι χαθηκα λιγο γιατι εχω μαθηματα σχεδον καθε μερα σημερα μονο δεν εχω!

ειναι πολυ καλα αν και να σου πω τα ηξερα λογω επαγγελματος απλα ηθελα να τα κανω να τα ξαναθυμηθω και βγω και λιγο απο το σπιτι!

αυριο θα κανουμε για το θηλασμο που αυτο με νοιαζει πιο πολυ απο ολα τα μαθηματα!και την παρασκευη θα κανουμε μαθημα για την λοχεια και τελος!εσυ τι κανεις κουκλα μου;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α

Ακόμα εδώ είμαστε αγαπούλες,,, υπομονή να έχουμε,,φτάσαμε στο τέλος,,θα αντικρύσουμε σε λίγο τα αγγελούδια μας!!!!!

Κι εγώ το βράδυ είχα πόνους χαμηλά και σήμερα έχω doc νωρίς το μεσημέρι!!!

Aobatsan γιατί ξέβαψες τα νύχια σου??? εγώ χτες έκανα μανικιούρ-πεντικιούρ ένα τέλειο ροζ,,,,ο doc μου υποσχέθηκε πως κανείς δεν θα μου τα πειράξει:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

εγω παλι κοριτσια σημερα λεω να κανω ενα γενικο ρεκτιφιε!ξερετε μπανιο,ξυρισμα(ωχωχωχ με τα χιλια ζορια με βλεπω να τα καταφερνω και εννοειται με καθρεφτακι...),φρυδακια,μετα μαλλια στεγνωμα και ισιωμα!ωχ κουρστηκα μονο που τα ειπα!αλλα εχω γιατρο σημερα και πρεπει να γινω λιγο ανθρωπος!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α

Ακόμα εδώ είμαστε αγαπούλες,,, υπομονή να έχουμε,,φτάσαμε στο τέλος,,θα αντικρύσουμε σε λίγο τα αγγελούδια μας!!!!!

Aobatsan γιατί ξέβαψες τα νύχια σου??? εγώ χτες έκανα μανικιούρ-πεντικιούρ ένα τέλειο ροζ,,,,ο doc μου υποσχέθηκε πως κανείς δεν θα μου τα πειράξει:tongue::tongue:

καλημερα βανιλακι

αντε εσυ κοντευεις!

εμενα μου ειπαν στα μαθηματα ανωδυνου οτι τα νυχια στα ξεβαφουν για να βλεπουν αν οξυγονωνεσαι σωστα γιατι αλλιως γινονται μπλε τα νυχακια μας.αλλιως δεν υπηρχε θεμα να τα ξεβαφουνε.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α

Καλημέρα κοριτσάκι μου :) Δεν πιστεύω να είχες καμιά συνάντηση με κατσαρίδα πάλι!!!:tongue:

Είναι τακτική του νοσοκομείου να ξεβάφει τα νύχια για τον λόγο που σου ανέφερε το παπάκι.

Είπα κι εγώ να προετοιμαστώ ;)

παπάκι καλημέρα :)

Κι εμένα με βοήθησαν πάρα πολύ τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής...μου έδωσαν απίστευτη δύναμη και πληροφορίες για τις φάσεις τοκετού που δεν γνώριζα.

Ρεκτιφιέ κι εσύ σήμερα ε?

Θα περιμένουμε τα νέα σας από τους docs σήμερις ;)

Mopep2.png1LxNp2.png

καλημερα βανιλακι

αντε εσυ κοντευεις!

εμενα μου ειπαν στα μαθηματα ανωδυνου οτι τα νυχια στα ξεβαφουν για να βλεπουν αν οξυγονωνεσαι σωστα γιατι αλλιως γινονται μπλε τα νυχακια μας.αλλιως δεν υπηρχε θεμα να τα ξεβαφουνε.

Καλώς το παπάκι

Έχω κάνει ειδική συμφωνία με τον γιατρό;););) εξάλλου ένα μόνο να είναι ξεβαμμένο τους φτάνει;);)

Σε προηγούμενα χειρουργία που έκανα ολικές ναρκώσεις αλλά και σε μέθη τα νυχάκια στα πόδια πάντα τα είχα βαμμένα κ ξέβαφα μόνη μου τα χέρια,,,

Και μάλιστα σήμερα θα το υπενθυμίσω εκ νέου στον doc για τα νύχια:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Καλημέρα κοριτσάκι μου :) Δεν πιστεύω να είχες καμιά συνάντηση με κατσαρίδα πάλι!!!:tongue:

Είναι τακτική του νοσοκομείου να ξεβάφει τα νύχια για τον λόγο που σου ανέφερε το παπάκι.

Κι εμένα με βοήθησαν πάρα πολύ τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής...μου έδωσαν απίστευτη δύναμη και πληροφορίες για τις φάσεις τοκετού που δεν γνώριζα.

ναι μωρε και βαριεμαι να κανω μπανιο και καλοπισμους τωρα ασε που με την κοιλια στο στομα τι να λεω τα ξερετε...

ναι ηταν καλα τα μαθηματα και σου δινουν την αισθηση οτι μπορεις να τα καταφερεις μονη σου ολα χωρις επισκληριδιο κτλ.βεβαια στην πραξη θα δειξει!

ναι θα παμε γιατρο και εχω λιγο την αγωνια μου να δω τι θα μου πει αν και εχω την αισθηση οτι θα μου πει πως εχουμε δρομο ακομα!

566b716e1f.png?html%22

Ωχου κι εσύ βρε λουλουδίτσα μου

Θέλετε να με αναστατώσετε πρωινιάτικα???????? Δεν υπάρχει τακτική λέμε,,ο doc μου το δήλωσε κατηγορηματικά (αφού του είχα πρήξει τα .... ότι δεν γεννώ αν τα νύχια μου δεν είναι βαμμένα:tongue::tongue:) ότι ο γιατρός γενικά ορίζει τα πάντα κ δίνει οδηγίες στις μαίες!!!!!!!!!

Ουφ με νευριάζετε:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Καλώς το παπάκι

Έχω κάνει ειδική συμφωνία με τον γιατρό;););) εξάλλου ένα μόνο να είναι ξεβαμμένο τους φτάνει;);)

Σε προηγούμενα χειρουργία που έκανα ολικές ναρκώσεις αλλά και σε μέθη τα νυχάκια στα πόδια πάντα τα είχα βαμμένα κ ξέβαφα μόνη μου τα χέρια,,,

Και μάλιστα σήμερα θα το υπενθυμίσω εκ νέου στον doc για τα νύχια:tongue::tongue:

καλα κανεις τα ποδια δε χρειαζεται να τα ξεβαφουν και απορω που το κανουν μερικες μαιες.ενταξει του χεριου πες ενταξει θα θες να πιασεις και το μωρακι σου μετα να μην εχεις βαμενα νυχια αλλα τα ποδια σιγα δεν τιθεται θεμα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...