Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

σουργελακια μου!!!!

και εμενα μου φτιαξατε την διαθεση..

μολις τελειωσα το σιδερο, αχ ειμαι πτωμα αλλα πρεπει να βγω.

θα παω να κλεισω ραντεβου για ενα καθαρισμο προσωπου και κομμωτηριο αυτην την εβδομαδα και να παρω και φετα.

Βανιλακι μου, τι ηταν αυτο που περασες???:shock::shock:

καλα βρε, τα φρυδια τετοια ωρα??????:cool::cool: εισαι θεα!!!!!

παντως μετα απο απολυμανση βγαινουν ολα στην φορα τα σιχαμερα!!!!:evil:

Αντουλα ολα καλα ετσι? αντε να ανεβαινουμε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σουργελακια μου!!!!

θα παω να κλεισω ραντεβου για ενα καθαρισμο προσωπου και κομμωτηριο αυτην την εβδομαδα και να παρω και φετα.

Βανιλακι μου, τι ηταν αυτο που περασες???:shock::shock:

καλα βρε, τα φρυδια τετοια ωρα??????:cool::cool: εισαι θεα!!!!!

παντως μετα απο απολυμανση βγαινουν ολα στην φορα τα σιχαμερα!!!!:evil:

Αντουλα ολα καλα ετσι? αντε να ανεβαινουμε!!!

Και εγώ Μαράκι μόλις έκλεισα ραντεβού για ανταύγειες αύριο που απεργούμε.

Καλός και ο καθαρισμός δεν τον είχα σκεφτεί!!!!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

σουργελακια μου!!!!

αντε να ανεβαινουμε!!!

Kαλώς το,,,,,

κλείσε τα ραντεβουδάκια σου να σε βρει η καραμελίτσα μια πανέμορφη μανούλα,,,

κι εγώ σας αφήνω προς το παρόν

πάω να μασουλήσω το κατιτίς μου κ μετά έχω πάλι ραντεβού για πεντικιούρ-μανικιούρ(μέσα στο μεσημέρι:mad::mad:)

But i'll be back

"cogito,ergo sum"

Και εγώ Μαράκι μόλις έκλεισα ραντεβού για ανταύγειες αύριο που απεργούμε.

Καλός και ο καθαρισμός δεν τον είχα σκεφτεί!!!!!!

ναι θα κανω εναν απλο οχι βαθυ γιατι ειναι καλοκαιρι και δεν κανει, ετσι για να να ανεβαινουμε ψυχολογικα πριν την μεγαλη μερα!!!!

εγω ευτυχως τα μαλλια μου δεν τα βαφω οποτε ενα κουρεματακι ειναι οτι πρεπει,

θα κανω και πεντικιουρ την αλλη εβδομαδα, θα τα σηκωσουμε που θα τα σηκωσουμε τα ποδια να ειναι ομορφα??:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

σουργελακια μου!!!!

Άσχετο!

Μαράκι κοίταζα το πινακάκι και είδα ότι τελευταία ημερομηνία έχεις 28/6? Δηλαδή είμαστε κοντά?

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 33w2d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr 35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ................ ...........27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 36w7d

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 3200gr 38w1d

8.bloublou…...............ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...4/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3150gr 51πον. 39w5d

9.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................6/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 2650gr, 2680gr 36w4d

10.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......……..........7/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ 2900gr 52πον.

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3600gr 51πον. 38w2d

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 40w1d

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΜΗΤΕΡΑ (ΑΡΤΑ).....30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

ναι ειμαστε πολυ κοντα.. εγω παλι νιωθω πως θα τον φαω ολο τον μηνα μου αν και με πιεζει η μπεμπουλα χαμηλα πολυ συχνα..

χαθηκε και η Mammyblue και η titina37..

ναι θα κανω εναν απλο οχι βαθυ γιατι ειναι καλοκαιρι και δεν κανει, ετσι για να να ανεβαινουμε ψυχολογικα πριν την μεγαλη μερα!!!!

εγω ευτυχως τα μαλλια μου δεν τα βαφω οποτε ενα κουρεματακι ειναι οτι πρεπει,

θα κανω και πεντικιουρ την αλλη εβδομαδα, θα τα σηκωσουμε που θα τα σηκωσουμε τα ποδια να ειναι ομορφα??:tongue::tongue:

Εγώ δυστυχώς έτσι και δεν τα βάψω ένα χάλι από τα λευκά. Πεντικιούρ είχα ραντεβού το Σάββατο αλλά με τα νεύρα που είχα που να πάω.

Πάντως μου είπε η κοπέλα που μου φτιάχνει τα νύχια ότι θα πάω να γεννήσω με νύχι υπερπαραγωγή. Τώρα τι εννοεί δεν ξέρω.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 33w2d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr 35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ................ ...........27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 36w7d

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 3200gr 38w1d

8.bloublou…...............ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...4/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3150gr 51πον. 39w5d

9.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................6/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 2650gr, 2680gr 36w4d

10.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......……..........7/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ 2900gr 52πον.

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3600gr

51πον. 38w2d

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 40w1d

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΜΗΤΕΡΑ (ΑΡΤΑ).....30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

ναι ειμαστε πολυ κοντα.. εγω παλι νιωθω πως θα τον φαω ολο τον μηνα μου αν και με πιεζει η μπεμπουλα χαμηλα πολυ συχνα..

χαθηκε και η Mammyblue και η titina37..

Αυτό κοίταγα και εγώ. Μείναμε 11 κοριτσάκια ακόμη (που εμφανιζόμαστε συχνά).

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Μαματοπολινα μου εχεις δικιο,οντως τι θα λενε σε κανα μηνα.Ιστοριες με τα μπεμπακια τους.Ελπιζω να εχουν χρονο να μπαινουν γιατι την Βιργινια δν την βλεπω οπως πριν.Μακαρι να το διασκεδαζουν ετσι παντα.Βανιλιτσα μου τωρα που το λες εχεις δικιο,εχω κατσει απειρες φορες μεσ την νυχτα να πειραξω τα σπυρακια μου.Αχ πολυ ωραια η προετοιμασια νυχια ,μαλλια.Εγω θα τα κανω πριν σαραντησω για να βγω παλι σαν ανθρωπος γιατι τωρα εχω αφεθει λιγακι.Σας αφηνω κουκλες παω να ταισω τον μπεμπιτο μου,φιλακια

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

Μαματοπολινα μου εχεις δικιο,οντως τι θα λενε σε κανα μηνα.Ιστοριες με τα μπεμπακια τους.Ελπιζω να εχουν χρονο να μπαινουν γιατι την Βιργινια δν την βλεπω οπως πριν.Μακαρι να το διασκεδαζουν ετσι παντα.Βανιλιτσα μου τωρα που το λες εχεις δικιο,εχω κατσει απειρες φορες μεσ την νυχτα να πειραξω τα σπυρακια μου.Αχ πολυ ωραια η προετοιμασια νυχια ,μαλλια.Εγω θα τα κανω πριν σαραντησω για να βγω παλι σαν ανθρωπος γιατι τωρα εχω αφεθει λιγακι.Σας αφηνω κουκλες παω να ταισω τον μπεμπιτο μου,φιλακια

Και εγώ κοριτσάκια μου σας αφήνω σιγά σιγά να πάω σούπερ. Μου ήρθε μια τρελή επιθυμία να φάω ντομάτα, μοτσαρέλα και προσούτο Πάρμας. ( Τιμή στα δέκα υπέροχα χρόνια που πέρασα Ιταλία). Και να μαζέψω το Μαξιμούλη από τον παιδικό.

Τα λέμε το απόγευμα.

Φιλάκια προς το παρών.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Βανιλακι, εισαι the best!!!!!!!!!!!!! Τι γελιο, μεσημεριατικα!!!!!!!!!! Χαλια οι κατσαριδες-απαισια εμπειρια...παντως δε νομιζω να επαθε τιποτα το μωρο. Και εγω ως ωψνιο κοιτιεμαι στον καθρεπτη...συνεχεια...και παρολα τα κιλα και το πρηξιμο θεα με ανεβαζω-θεα με κατεβαζω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οζαλινα μου, περιμενουμε συναρπαστικα νεα απο τον κυριο Διευθυντα!

Μαρακι και Μαματοπολινα, ειναι ωραια να καθεσαι και να σε περιποιουνται!!!! Και εγω αυτη την εβδομαδα με βλεπω να τα ξανακανω. Καθε εβδομαδα, παω και φτιαχνω νυχια- και λεω να ειναι κοντα και περιποιημενα πριν γεννησω...αλλα που τετοια τυχη! Θα δω τι θα μου πει αυριο ο γιατρος και θα κλεισω παλι ραντεβου. Οσον αφορα το μαλλι και εγω εκανα ανταυγειες πριν καμμια 10 μερες, τωρα αν με βαλει με ραντεβου να γεννησω-θα φτιαξω και το μαλλι -να δει ομορφη τη μαμα του ο γιος μου!!!!:rolleyes: Τωρα εχω μια ελπιδα να μην χρειαστω παλι αποτριχωση μεχρι τη γεννα...! Αυτα! Παμε σπιτακι μας σιγα-σιγα...πεινασα!!!!!!!!!Καλο μεσημερι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλακιαααααα

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Κατερινάκι είσαι απίστευτη μέχρι τελευταία στιγμή στη γύρα . Να σου ζήσει η μπουμπού.

Πες μου κάτι δεν σου φαίνεται υπερβολικά μικρή η μπέμπα? Σε ρωτάω γιατί και τον Μάξιμο 2900 τον έκανα και μόλις τον είδα είπα στη μαμά μου ¨ρε μαμά είναι πολύ μικρός σε σχέση με τον Νικόλα(3340) θα μεγαλώσει?¨

Ναι, μου φαίνεται απιστευτα μικρη.Νιώθω οτι θα μου σπάσει, χα χα χα!!!!!!

Ώρα 1 τα μεσάνυχτα,,,ο σύζυγος εκτός σπιτιού αλλά ευτυχώς πολύ κοντά,,

Σηκώνομαι για να κάνω το εκατοστό πιπί μου,,με διάφορα ψιλοπονάκια να αιωρούνται

Αφού κάνω την ανάγκη μου,,κοιτάζομαι στον καθρέπτη (ψώνιο εντελώς) και λέω "δεν βγάζω τα φρύδια μου?" σκύβω να πάρω το τσιμπιδάκι κ αισθάνομαι κάτι να ΒΕΝΤΟΥΖΩΝΕΙ στην πλάτη μου:shock::shock:

Γυρνάω κ κοιτάω στον καθρέπτη μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΦΤΕΡΩΤΗ (σημείωση ότι έγινε απολύμανση πριν μια εβδομάδα)

Κορίτσια πρέπει να με άκουσε η μισή Αθήνα,,,ούρλιαζα,καλούσα σε βοήθεια,έκλαιγα,,παίρνω τον σύζυγο ο οποίος από τα αναφιλητά μου δεν καταλάβαινε κ νόμιζε πως γεννάμε

Καταφθάνει σε 10 λεπτάκια όπου με βρίσκει να τρέμω,,,με τα πολλά την βρίσκει κ την σκοτώνει την αναθεματισμένη,,

Εεεε αυτό ήταν από εκείνη την ώρα η μπεμπούλα δεν έχει σταματήσει να κουνιέται,,κι όχι απλά να κουνιέται,,την νιώθω ειδικά το βράδυ αναποδογύριζε εντελώς

Τι να πω,,μάλλον την κατατρόμαξα..

Και ερωτώ γλυκιές μου μανούλες, υπάρχει περίπτωση με το σοκ που έπαθα να της έκανα κάτι? να άλλαξε θέση??? γιατί στριφογύριζε όλη τη νύχτα???ποτέ δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο???

Αυτά,,ξέρω ξέρω υπερβολική η αντίδρασή μου αλλά έχω ένα θέμα με τις κατσαρίδες:mad:

χα χα χα χα! Να΄σαι καλα. Γέλασα παρα πολυ!Αχ κοριτσαρα μου τι πέρασες!!!!

Εμεις ειμαστε μια χαρα για την ώρα. μαμ κακα και νανι! Μακαρι να μεινει ετσι η γλυκια μου!Ο μικρος για την ώρα ειναι τρυφερος. Βεβαια δεν με εχει δει να την κρατάω και πολυ αγκαλια.Δεν χρειάζεται! Αλλα ειμαστε οκ!

Αντε ζουζουνες...Γεννήστεεεεεεεεε:P:p:p

cEyXp3.png

q61sp3.png

γεια σας κοριτσακια και παλι..

Κατερινουλα μια χαρα τα πατε με την νεραιδουλα σου? πολυ χαιρομαι!!

αχ πως μου αρεσει που ειναι μικροκαμωμενη, θα ειναι και η δικη μου ετσι μαλλον..

κουκλιτσες μου τι μου κανετε;;ολα καλα;;;

ειχαμε κανενα νεο;

εγω τρεχω με τα μαθηματα ανωδυνου γιατι μας τα αφησαν ολα για το τελος για να τα θυμομαστε λεει και τωρα μας εχουν βαλει 1 καθε μερα!ολες ειμαστε με την κοιλια στο στομα και μια βενταλια στο χερι..αχαχαχα!πολυ γελιο λεμε!

το δωματιο ειναι ετοιμο το μονο που μας λειπει τωρα ειναι 2 ραφακια απο τα ικεα που θελουμε να παρουμε και ενα φωτιστικο μικρουλι αλλα αυτα δεν επειγουν οποτε βρουμε λιγο χρονο.

αυριο εχω γιατρο για να δουμε ποσο πηγε ο μπαγασακος μου.πρεπει να εχει παρει αρκετα γιατι εχω αρχισει και ποναω οταν κινειται.

θα με βαλει και στον καρδιοτοκογραφο και με δει και απο κατω ειπε αντε να δουμε τι θα μας πει αν και εχω την εντυπωση πως αργουμε ακομα γιατι πολυ ψηλα.τουλαχιστον τον νιωθω πολυ ψηλα.

αχ τωρα που εμεινε η ουρα του γαιδαρου ειναι σα να κολλησε ο χρονος και δεν περναει με τιποτα!

τι αγωνια και ανυπομονησια νιωθω δε λεγεται!

εσεις για πειτε τα νεακια σας τι κανουν τα ζουζουνια σας;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...