Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημέρα γειτόνισσα

Γιατί εσείς τελευταία μέρα σήμερα και εμείς αύριο?

Όσο για τον καιρό είναι όντως χάλι. Βρέχει σε εσάς και εμείς τρώμε τον αέρα.

Πάντως έχεις δίκιο. Ήταν ο καλός μου το Σάββατο επάνω (παντρεύτηκε μια πρώτη του ξαδέρφη) και άλλο που δεν έλεγε πολύ βροχή και ψοφόκρυο.

Άντε Βανιλάκι περιμένουμε!!!

αύριο θα πάμε για 1 ώρα να πουν το ποιήμα τους και να πάρουν τα χαρτιά τους....το γλέντι αρχίζει από την πέμπτη που έχω nst και γιατρό και θα πάμε χερακι χεράκι....

απο κρύο τι να πω με κουβέρτα μάλλινη κοιμήθηκα χτες.:shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ώρα 1 τα μεσάνυχτα,,,ο σύζυγος εκτός σπιτιού αλλά ευτυχώς πολύ κοντά,,

Σηκώνομαι για να κάνω το εκατοστό πιπί μου,,με διάφορα ψιλοπονάκια να αιωρούνται

Αφού κάνω την ανάγκη μου,,κοιτάζομαι στον καθρέπτη (ψώνιο εντελώς) και λέω "δεν βγάζω τα φρύδια μου?" σκύβω να πάρω το τσιμπιδάκι κ αισθάνομαι κάτι να ΒΕΝΤΟΥΖΩΝΕΙ στην πλάτη μου:shock::shock:

Γυρνάω κ κοιτάω στον καθρέπτη μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΦΤΕΡΩΤΗ (σημείωση ότι έγινε απολύμανση πριν μια εβδομάδα)

Κορίτσια πρέπει να με άκουσε η μισή Αθήνα,,,ούρλιαζα,καλούσα σε βοήθεια,έκλαιγα,,παίρνω τον σύζυγο ο οποίος από τα αναφιλητά μου δεν καταλάβαινε κ νόμιζε πως γεννάμε

Καταφθάνει σε 10 λεπτάκια όπου με βρίσκει να τρέμω,,,με τα πολλά την βρίσκει κ την σκοτώνει την αναθεματισμένη,,

Εεεε αυτό ήταν από εκείνη την ώρα η μπεμπούλα δεν έχει σταματήσει να κουνιέται,,κι όχι απλά να κουνιέται,,την νιώθω ειδικά το βράδυ αναποδογύριζε εντελώς

Τι να πω,,μάλλον την κατατρόμαξα..

Και ερωτώ γλυκιές μου μανούλες, υπάρχει περίπτωση με το σοκ που έπαθα να της έκανα κάτι? να άλλαξε θέση??? γιατί στριφογύριζε όλη τη νύχτα???ποτέ δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο???

Αυτά,,ξέρω ξέρω υπερβολική η αντίδρασή μου αλλά έχω ένα θέμα με τις κατσαρίδες:mad:

Ε ψιτ κοπελιά μην ξεχάσεις τα παγάκια σε παρακαλώ

2912866voeyzjetth.gif

και μπες να μας πεις τι έγινε:tongue::tongue:

χα χαχαχαχααχαχαχα

δεν παίζεσαι εσύ μωρό μου με ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

καραψωνιοοοοοοοοοο και ΄χεστης,,,,,,,,,,,,χαχαχαχαασχαχαα

εμένα πάλι με πόνεσε η κοιλιά από το γέλιο ρε Βνιλλάκι??

φαντάζεσαι να βεντουζάριζε πουθενά αλλού η κατσαρίδα?????????

σήμερα θα πάω ποιό μαζεμένη για να τελειώνουμε.......σκέφτομαι να βάλω την μπλουζα που είναι ανοιχτή στην πλάτη για να φρικάρει τελειως με το άλλο τατού..........χαχαχααχ......:P

χα χαχαχαχααχαχαχα

δεν παίζεσαι εσύ μωρό μου με ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

καραψωνιοοοοοοοοοο και ΄χεστης,,,,,,,,,,,,χαχαχαχαασχαχαα

εμένα πάλι με πόνεσε η κοιλιά από το γέλιο ρε Βνιλλάκι??

φαντάζεσαι να βεντουζάριζε πουθενά αλλού η κατσαρίδα?????????

σήμερα θα πάω ποιό μαζεμένη για να τελειώνουμε.......σκέφτομαι να βάλω την μπλουζα που είναι ανοιχτή στην πλάτη για να φρικάρει τελειως με το άλλο τατού..........χαχαχααχ......:P

Απα πα αναισθησία,,,,,

δε ντρέπεσαι να γελάς με τον πόνο μου???

Βεντουζάριζε στην πλάτη κ χάλασα όλο το μπουκάλι με το οινόπνευμα (το άσπρο που έχω για τις ενέσεις),,,,ούτε να σκεφτώ να είχε ακουμπήσει αλλού

Μπλιαχχχχχ

Όσο για τον principal...σε τρώει να βεντουζωθείς κι εσύ παλιοκόριτσο:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

αύριο θα πάμε για 1 ώρα να πουν το ποιήμα τους και να πάρουν τα χαρτιά τους....το γλέντι αρχίζει από την πέμπτη που έχω nst και γιατρό και θα πάμε χερακι χεράκι....

απο κρύο τι να πω με κουβέρτα μάλλινη κοιμήθηκα χτες.:shock:

Και εμένα τη προηγούμενη Δευτέρα που πήγα ήρθε ο Νικολίνος μαζί και τρελάθηκε όταν άκουσε τους χτύπους της καρδιάς. Δεν έχεις παππούδες- γιαγιάδες να τον αφήσεις?

Όσο για τη μάλλινη κουβέρτα το αφήνω ασχολίαστο .......

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Απα πα αναισθησία,,,,,

δε ντρέπεσαι να γελάς με τον πόνο μου???

Βεντουζάριζε στην πλάτη κ χάλασα όλο το μπουκάλι με το οινόπνευμα (το άσπρο που έχω για τις ενέσεις),,,,ούτε να σκεφτώ να είχε ακουμπήσει αλλού

Μπλιαχχχχχ

Όσο για τον principal...σε τρώει να βεντουζωθείς κι εσύ παλιοκόριτσο:tongue::tongue:

ε μετά απο τέτοια ξηρασία ένα καλό βεντουζαρισμα θα είναι ότι πρέπει:shock::shock:

γιατι από ότι υπολογίζω θέλω τουλαχιστον 50 μέρες για να γίνει πάλι διάνοιξη της διώρηγας του ΣΟΥΕΖ......σαχαρα βανιλάκι μου τι να λέμε τώρα.....:(

ας πάω να ανεβἀσω λίγο την ψυχολογία μου στο Δημοτικό:cool::cool::cool:

φιλάκια πολλά.....:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Και εμένα τη προηγούμενη Δευτέρα που πήγα ήρθε ο Νικολίνος μαζί και τρελάθηκε όταν άκουσε τους χτύπους της καρδιάς. Δεν έχεις παππούδες- γιαγιάδες να τον αφήσεις?

οι γονείς μου είναι 400χλμ μακριά και η εδώ γιαγιά μας μισεί θανάσιμα......εμένα τουλάχιστον......και ο μικρός δεν την πλησιάζει.....οπότε τα δυό μας.άλλωστε έχουμε συνηθισει να είμαστε παντού μαζί......αυτοκολλητάκια:tongue::tongue:

Μamatopolina ξέρεις τι μόλις παρατήρησα στην υπογραφή σου?? ότι υπάρχει περίπτωση να γεννήσεις 30/6???? και τα δύο σου παιδάκια να έχουν την ίδια ημερομηνία γενέθλια???

"cogito,ergo sum"

Ώρα 1 τα μεσάνυχτα,,,ο σύζυγος εκτός σπιτιού αλλά ευτυχώς πολύ κοντά,,

Σηκώνομαι για να κάνω το εκατοστό πιπί μου,,με διάφορα ψιλοπονάκια να αιωρούνται

Αφού κάνω την ανάγκη μου,,κοιτάζομαι στον καθρέπτη (ψώνιο εντελώς) και λέω "δεν βγάζω τα φρύδια μου?" σκύβω να πάρω το τσιμπιδάκι κ αισθάνομαι κάτι να ΒΕΝΤΟΥΖΩΝΕΙ στην πλάτη μου:shock::shock:

Γυρνάω κ κοιτάω στον καθρέπτη μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΦΤΕΡΩΤΗ (σημείωση ότι έγινε απολύμανση πριν μια εβδομάδα)

Κορίτσια πρέπει να με άκουσε η μισή Αθήνα,,,ούρλιαζα,καλούσα σε βοήθεια,έκλαιγα,,παίρνω τον σύζυγο ο οποίος από τα αναφιλητά μου δεν καταλάβαινε κ νόμιζε πως γεννάμε

Καταφθάνει σε 10 λεπτάκια όπου με βρίσκει να τρέμω,,,με τα πολλά την βρίσκει κ την σκοτώνει την αναθεματισμένη,,

Εεεε αυτό ήταν από εκείνη την ώρα η μπεμπούλα δεν έχει σταματήσει να κουνιέται,,κι όχι απλά να κουνιέται,,την νιώθω ειδικά το βράδυ αναποδογύριζε εντελώς

Τι να πω,,μάλλον την κατατρόμαξα..

Και ερωτώ γλυκιές μου μανούλες, υπάρχει περίπτωση με το σοκ που έπαθα να της έκανα κάτι? να άλλαξε θέση??? γιατί στριφογύριζε όλη τη νύχτα???ποτέ δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο???

Αυτά,,ξέρω ξέρω υπερβολική η αντίδρασή μου αλλά έχω ένα θέμα με τις κατσαρίδες:mad:

Όντως Βανιλάκι δεν παίζεσαι. Και όχι τόσο για την αντίδρασή σου στην κατσαρίδα (σεβαστή ο καθένας έχει τα κολλήματά του. Εμένα για παράδειγμα δεν είναι να με πλησιάσει κότα. Τις συχαίνομαι όσο τίποτα άλλο) αλλά για το ψώνιο που κρύβεις. Καλά μαρή 1,30 βραδυάτικα και εν το μέσω ύπνου να βγάζεις φρύδια ......... δεν ξέρω τι να πώ.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

ε μετά απο τέτοια ξηρασία ένα καλό βεντουζαρισμα θα είναι ότι πρέπει:shock::shock:

γιατι από ότι υπολογίζω θέλω τουλαχιστον 50 μέρες για να γίνει πάλι διάνοιξη της διώρηγας του ΣΟΥΕΖ......σαχαρα βανιλάκι μου τι να λέμε τώρα.....:(

ας πάω να ανεβἀσω λίγο την ψυχολογία μου στο Δημοτικό:cool::cool::cool:

φιλάκια πολλά.....:tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

"cogito,ergo sum"

οι γονείς μου είναι 400χλμ μακριά και η εδώ γιαγιά μας μισεί θανάσιμα......εμένα τουλάχιστον......και ο μικρός δεν την πλησιάζει.....οπότε τα δυό μας.άλλωστε έχουμε συνηθισει να είμαστε παντού μαζί......αυτοκολλητάκια:tongue::tongue:

Να υποθέσω ότι δεν είσαι από Γιάννενα? Το χουν αυτό οι γιαγιάδες από κεί πάνω. Φαντάσου ότι εμένα το Νικόλα που έχει και το όνομα του εκεί παππού αν δεν ανέβουμε εμείς αυτοί ούτε λόγος.

Πως θα κάνεις με το καλό όταν γεννήσεις κοριτσάκι?

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Μamatopolina ξέρεις τι μόλις παρατήρησα στην υπογραφή σου?? ότι υπάρχει περίπτωση να γεννήσεις 30/6???? και τα δύο σου παιδάκια να έχουν την ίδια ημερομηνία γενέθλια???

Ναι βανιλάκι στις 38 εβδ. μπαίνω στις 30/06 οπότε ούτε να το είχα προγραμματίσει.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Καλημερα κουκλες.Αχ βρε κοριτσια παλι καλα που ειστε κ εσεις κ με κανετε κ γελαω.Αχ βρε Βανιλακι με τις ιστοριες σου.Μου εφτιαξες την μερα να ξερεις.Κ οτι ειχα μπει κ διαβαζα τις συμβουλες των κοριτσιων για το τι να κανω με την κακη μου διαθεση,κ ειλικρινα σας ευχαριστω παρα πολυ ολες,εχετε απολυτο δικιο αλλα με το που εφτασα στο μην της Βανιλιτσας κοντεψα να κατουρηθω απο τα γελια.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Καλημερα κουκλες.Αχ βρε κοριτσια παλι καλα που ειστε κ εσεις κ με κανετε κ γελαω.Αχ βρε Βανιλακι με τις ιστοριες σου.Μου εφτιαξες την μερα να ξερεις.Κ οτι ειχα μπει κ διαβαζα τις συμβουλες των κοριτσιων για το τι να κανω με την κακη μου διαθεση,κ ειλικρινα σας ευχαριστω παρα πολυ ολες,εχετε απολυτο δικιο αλλα με το που εφτασα στο μην της Βανιλιτσας κοντεψα να κατουρηθω απο τα γελια.

Καλώς το κοριτσάκι μας

Σου το είπα και το πρωί. Είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία. Εμένα με βοήθησε πολύ (χωρίς βέβαια να το ξέρει η Βιργινία) η οποία είναι σαν το Βανιλάκι. Φαντάσου λοιπόν τις δύο τους σε κάνα μήνα τι θα μας λένε. :-P:razz::-P:razz::-P

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Όντως Βανιλάκι δεν παίζεσαι. Και όχι τόσο για την αντίδρασή σου στην κατσαρίδα (σεβαστή ο καθένας έχει τα κολλήματά του. Εμένα για παράδειγμα δεν είναι να με πλησιάσει κότα. Τις συχαίνομαι όσο τίποτα άλλο) αλλά για το ψώνιο που κρύβεις. Καλά μαρή 1,30 βραδυάτικα και εν το μέσω ύπνου να βγάζεις φρύδια ......... δεν ξέρω τι να πώ.

Αχ αγαπημένες μου χαίρομαι που σας διασκεδάζω,,ειδικά εσένα Αντούλα;)(κοριτσάρα μου)

αλλά ειλικρινά με το χέρι στην καρδιά απαντήστε μου:

Δεν σας έχει συμβεί να κοιμάστε, να πάτε μπάνιο, να κοιταχτείτε στον καθρέπτη κ κάτι να θέλετε να διορθώσετε?????:tongue::tongue:

Εεεεε?????

Κάτι μικρό βρε παιδάκι μου,,ένα σπυράκι??? λίγο τα φρυδάκια???

"cogito,ergo sum"

Αχ αγαπημένες μου χαίρομαι που σας διασκεδάζω,,ειδικά εσένα Αντούλα;)(κοριτσάρα μου)

αλλά ειλικρινά με το χέρι στην καρδιά απαντήστε μου:

Δεν σας έχει συμβεί να κοιμάστε, να πάτε μπάνιο, να κοιταχτείτε στον καθρέπτη κ κάτι να θέλετε να διορθώσετε?????:tongue::tongue:

Εεεεε?????

Κάτι μικρό βρε παιδάκι μου,,ένα σπυράκι??? λίγο τα φρυδάκια???

Τώρα που το λες αγάπη ένα δίκιο το' χεις. Ο καλός μου τρώει τέτοια κολλήματα μες τη νύχτα. Σηκώνεται να πάει τουαλέτα και τον χάνω για κάνα μισάωρο. Σηκώνομαι να τον ψάξω γιατί λέω δεν μπορεί κάτι θα έπαθε και τον βρίσκω κολλημένο στον καθρέφτη του μπάνιου να σπάει σπυράκια από το στήθος του:P:p:p:p

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...