Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

γλυκο μου βανιλακι, ειμαι κομματια, παιρνω το κοιλουμπακι μου και παω να το βαλω για υπνο!!!

θα τα πουμε το πρωι!!

φιλακια και καληνυχτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μέχρι την Παρασκευή δύο φορές την εβδομάδα αλλά τώρα 3 και ίσως 4 είπε ο doc,,,

Sήμερα έχω πόνους στην πλάτη,,πονάκια λίγα περιόδου,,,και κάτι ενοχλήσεις στις σάλπιγγες

Φιλάκια κοιλουμπάκι

Θα τα πούμε το πρωί

"cogito,ergo sum"

αχ μανούλες........μέσα στην αγωνία όλες.......;)

καλή ξεκούραση κοιλουμπινια μου κ θετική σκέψη........;)

θα έρθει η ώρα για όλες μας.....:P:p

Κατερίνα γερά με τσαμπουκά κ θα τα καταφέρουμε.......σε φιλώ γλυκά.;)

Καλημερούδια κοριτσάκια μου

Που είστε όλες σήμερα?

Εμείς εχθές είχαμε αργία και έτσι ξεκουράστηκα λιγάκι. Αύριο πάλι έχει βγάλει απεργία ο εμπορικός σύλλογος μια χαρά τσεκουρωμένη αυτή η εβδομάδα. Βέβαια το αυριανό δεν με χαλάει καθόλου γιατί είναι η τελευταία μέρα σχολείου του Νικολίνου μου οπότε θα μπορέσω να πάω τον καμαρώσω στο ποιήμα του.

Αντυ και Κατερινούλα μην αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Το ξέρω ότι είναι μια δύσκολη περίοδος αυτή για εσας αλλά προσπαθήστε να μην σκέφτεστε πολύ. Βγείτε βόλτα, μιλήστε με τον καλό σας, ονειροπολείστε και στην τελική εαν τίποτα από αυτά δεν πιάσει εμείς εδώ είμαστε να σας ακούσουμε. Το έχω ξαναπεί η παρεούλα μας (τουλάχιστον για μένα) είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία.

Μπλουμπλού μου καλώς ήρθατε στο σπιτάκι σας. Τι καλά που η μπέμπα είναι ήσυχη και βρήκατε αμέσως τους ρυθμούς σας. Θυμάσαι που σου το έλεγα για τον Κοσμάκο σου? Είναι μικροί κύριοι τα αντράκια μας.

Κατερινάκι είσαι απίστευτη μέχρι τελευταία στιγμή στη γύρα . Να σου ζήσει η μπουμπού.

Πες μου κάτι δεν σου φαίνεται υπερβολικά μικρή η μπέμπα? Σε ρωτάω γιατί και τον Μάξιμο 2900 τον έκανα και μόλις τον είδα είπα στη μαμά μου ¨ρε μαμά είναι πολύ μικρός σε σχέση με τον Νικόλα(3340) θα μεγαλώσει?¨

Μαράκι, Αγγελικούλα, Βανιλάκι, Linaki, Aobatsan και όσες μείναμε ακόμη ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!!!Εγώ το Σ/Κ έφτιαξα τη βαλίτσα μου (του μπέμπη την έχω έτοιμη εδώ και κάνα μήνα) ,και το σάκο με τα μπιμπερό (τα οποία ξανααγόρασα) και όλα τα υπόλοιπα. Το μόνο που μένει να τελειώσω είναι τα κουφέτα στα κεράσματα. Την Πέμπτη το απόγευμα έχω το πρώτο nst(χρειάστηκε να κάνω και τρίτο παιδί για να κάνω nst). Κατά τα άλλα σήμερα μπαίνω και επίσημα στο μήνα μου αλλά από ότι βλέπω χαλαρά θα πάμε μέχρι τις 30.

Βρε κοριτσάκια κανένα νέο από το Ευάκι είχαμέ?

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

καλημερα κοιλουμπιτσες!!

ξυπνησατε?

εγω δεν κοιμηθηκα και παρα πολυ καλα, εχω και δουλιτσες να κανω και βαριεμαι πολυ....

Καλημέρα Μαράκι

Ούτε εγώ κοιμάμαι πολύ καλά (μια η συχνοουρία , μία η ζέστη και ο απίστευτος ιδρώτας που ρίχνω, μια ο Μάξιμος που ξυπνάει δύο τρείς φορές ουρλιάζοντας ¨μαμούλααα¨

έρχομαι το πρωί στο μαγαζί και είμαι με τους μαύρους κύκλους να φτάνουν κάτω από τη μύτη. Το μόνο που εύχομαι είναι να είναι ήσυχος ο μικρός το βράδυ όπως ήταν τα άλλα

δύο γιατί δεν ξέρω τι θα απογίνω.

Το Βιργινάκι τι κάνει? Πότε επιστρέφει σπίτι?

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Καλημερααααααααα!!!!!!!!!! Ολες οι κοιλιτσες εδω!!!!! Μια χαρα! Θελουν να παρουν ολο το μηνα τα ζουζουνια μας!!! Μαματοπολινα, τυχερη που ειχατε την αργια! Και αυριο ειπαν 12-3 θα ειναι κλειστα τα εμπορικα καταστηματα. Λογω απεργιας. Αντε αυριο να γεννησω...! Υπνος??? Τι ειναι αυτο???? Αντουλα και Κατερινουλα, εγω συμβουλες δε μπορω να δωσω, για την περιοδο μετα γεννας. Αλλα αυτο που μπορω να πω ειναι οτι οποτε ειχα δυσκολια κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης, εδω τα ελεγα και αυτο με βοηθουσε πολυ και οι συμβουλες ολων των κοριτσιων ηταν πολυυυυυυυυυ χρησιμες!!! Βανιλλακι και εγω εχω πονακια αντιστοιχα, αλλα εχω αρχισει να απογοητευομαι...με τεχνητους με βλεπω. Linja, καλυτερα ομως που σε αφησε ο γιατρος λιγες μερες ακομα, απο το να σε εβαζε μεσα για καισαρικη. Τι να κανουμε...λιγες μερες υπομονη! Φιλακια σε ολες!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

γεια σας κοριτσακια και παλι!

εβαλα τα γεμιστουλια μου να γινονται και τωρα θελω να σιδερωσω, μετα θα παω λιγο σουπερ να παρω φετουλα..

αλλα παρολα αυτα βαριεμαι πολυ σημερα!!!!!!!!!

mamatopolina, ολα καλα ε? αντε εν μηνακι εμεινε, να σε ρωτησω γιατι δεν εκανες nst στα αλλα σου παιδια?

καλημέρα.......τελικά έχουμε θέμα με τον ύπνο....;)

πτώμα νιώθω,κομματια.....

σήμερα είναι η τελευταία μέρα του Θωμά στο σχολείο οπότε από αύριο θα με χάσετε τα πρωινά.......;)αλλά θα μπαίνω τα βράδυα.

έχει πολύ άθλιο καιρό ρε κορίτσια,μου έχει σπάσει τα νευρα:(

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοιλουμπάκια

αχ θα απλώσω σεντόνι πάλι,,,θέλω να σας γράψω την χθεσινή περιπέτειά μου

έλα γράφε να σε διαβάσω όσο έχω χρόνο,πρέπει να πάω στον κο Διευθυντάκο:P

γεια σας κοριτσακια και παλι!

εβαλα τα γεμιστουλια μου να γινονται και τωρα θελω να σιδερωσω, μετα θα παω λιγο σουπερ να παρω φετουλα..

αλλα παρολα αυτα βαριεμαι πολυ σημερα!!!!!!!!!

mamatopolina, ολα καλα ε? αντε εν μηνακι εμεινε, να σε ρωτησω γιατι δεν εκανες nst στα αλλα σου παιδια?

Όχι μήνας Μαράκι δεν θα το αντέξω!!! 15 μερούλες ακόμα (λόγο καισαρικής).

Nst δεν έκανα στα προηγούμενα γιατί στο Νικόλα δεν το θεώρησε απαραίτητο ο γιατρός παρόλο που γέννησα στις 40w+1d και στο Μαξιμούλη δεν πρόλαβα να κάνω γιατί βγήκε ακριβώς στις 36w. Γεμιστά και φέτα ε? Μιαμ μιαμ.

Άστα να πάνε Αγγελικούλα. Τα χουμε ξαναπεί. Πονεμένη ιστορία τα μαγαζιά όπως και ο ύπνος!!! Πάντως μου κάθεται καλά η αργία του Αγ.πνεύματος τον Ιούνιο , της Αγ.Παρασκευής τον Ιούλιο και ο δεκαπενταύγουστος γιατί δεν την παλεύω αλλιώς.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

καλημέρα.......τελικά έχουμε θέμα με τον ύπνο....;)

πτώμα νιώθω,κομματια.....

σήμερα είναι η τελευταία μέρα του Θωμά στο σχολείο οπότε από αύριο θα με χάσετε τα πρωινά.......;)αλλά θα μπαίνω τα βράδυα.

έχει πολύ άθλιο καιρό ρε κορίτσια,μου έχει σπάσει τα νευρα:(

Καλημέρα γειτόνισσα

Γιατί εσείς τελευταία μέρα σήμερα και εμείς αύριο?

Όσο για τον καιρό είναι όντως χάλι. Βρέχει σε εσάς και εμείς τρώμε τον αέρα.

Πάντως έχεις δίκιο. Ήταν ο καλός μου το Σάββατο επάνω (παντρεύτηκε μια πρώτη του ξαδέρφη) και άλλο που δεν έλεγε πολύ βροχή και ψοφόκρυο.

Άντε Βανιλάκι περιμένουμε!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Ώρα 1 τα μεσάνυχτα,,,ο σύζυγος εκτός σπιτιού αλλά ευτυχώς πολύ κοντά,,

Σηκώνομαι για να κάνω το εκατοστό πιπί μου,,με διάφορα ψιλοπονάκια να αιωρούνται

Αφού κάνω την ανάγκη μου,,κοιτάζομαι στον καθρέπτη (ψώνιο εντελώς) και λέω "δεν βγάζω τα φρύδια μου?" σκύβω να πάρω το τσιμπιδάκι κ αισθάνομαι κάτι να ΒΕΝΤΟΥΖΩΝΕΙ στην πλάτη μου:shock::shock:

Γυρνάω κ κοιτάω στον καθρέπτη μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΦΤΕΡΩΤΗ (σημείωση ότι έγινε απολύμανση πριν μια εβδομάδα)

Κορίτσια πρέπει να με άκουσε η μισή Αθήνα,,,ούρλιαζα,καλούσα σε βοήθεια,έκλαιγα,,παίρνω τον σύζυγο ο οποίος από τα αναφιλητά μου δεν καταλάβαινε κ νόμιζε πως γεννάμε

Καταφθάνει σε 10 λεπτάκια όπου με βρίσκει να τρέμω,,,με τα πολλά την βρίσκει κ την σκοτώνει την αναθεματισμένη,,

Εεεε αυτό ήταν από εκείνη την ώρα η μπεμπούλα δεν έχει σταματήσει να κουνιέται,,κι όχι απλά να κουνιέται,,την νιώθω ειδικά το βράδυ αναποδογύριζε εντελώς

Τι να πω,,μάλλον την κατατρόμαξα..

Και ερωτώ γλυκιές μου μανούλες, υπάρχει περίπτωση με το σοκ που έπαθα να της έκανα κάτι? να άλλαξε θέση??? γιατί στριφογύριζε όλη τη νύχτα???ποτέ δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο???

Αυτά,,ξέρω ξέρω υπερβολική η αντίδρασή μου αλλά έχω ένα θέμα με τις κατσαρίδες:mad:

"cogito,ergo sum"

έλα γράφε να σε διαβάσω όσο έχω χρόνο,πρέπει να πάω στον κο Διευθυντάκο:P

Ε ψιτ κοπελιά μην ξεχάσεις τα παγάκια σε παρακαλώ

2912866voeyzjetth.gif

και μπες να μας πεις τι έγινε:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...