Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συγγνωμη που εχω χαθει, να ξερετε πως σας σκεφτομαι πολυ!!

Ο μπεμπης ειναι μια χαρα, παιρνει βαρος και ψηλωνει, βεβαια εχουμε ξεχασει τι θα πει υπνος..:rolleyes::rolleyes: Εχει και κολικους και λιγο δυσκοιλιοτητα και ποναει ο καημενος μου..

!!

Katerina με τον όμορφο μπέμπη σου,,κι εμείς σε σκεφτόμαστε;) Πολλά φιλιά

καλημερα κοριτσακια μου!!!

Μιλησα και με τον γιατρο το βραδυ και μου ειπε οτι ολα ειναι μια χαρα με το nst και να παω και σημερα προληπτικα! αντε να δουμε..

Χτες το βραδυ, με πηρε η Βιργινια, ειναι μια χαρουλα, ποναει λιγακι αλλα ολα καλα με την καισαρικη, εχετε ολες πολλα φιλια και χαιρετισματα!

Maraki περιμένουμε τα νέα από τον γιατρό,,, μπράβο που το Βιργινάκι μας αναρρωνει και θηλάζει!!!!!

Καλημερούδια σας :) τι κάνετε?

Εμείς ηθικό ακμαίο...ο χθεσινός συναγερμός άκυρος...δεν κάναμε τίποτα :(

Σταμάτησαν οι συσπάσεις έτσι ξαφνικά όπως άρχισαν...δεν πειράζει...τουλάχιστον ξέρω πως περίπου θα είναι ;)

Η μικρούλα είναι ζωηρή όσο ποτέ, οι κινήσεις μου όσο περνούν οι μέρες δυσχεραίνουν, οι καούρες καλά κρατούν και συνεχίζουμε στην αναμονή!!!

...

ελπίζω να είναι όλα καλά!!!

Κοριτσάκι μου βλέπω κ η δική σου η μπεμπούλα κάνει κολπάκια έτσι?? από την κοιλιά παιδί μου φαίνονται τι σκατουλίτσες θα γίνουν:tongue::tongue:

Καλημερα κοριτσακια μου.

Του μιλαω με τις ωρες,τον χαιδευω,τον κοιταζω κ δν

πιστευω στα ματια μου.Τωρα με το θηλασμο δν τα παμε κ πολυ

καλα.Κ το γαλα μου εχει αρχισει να μειωνετε.Ελπιζω να ειναι

παροδικο.

Ξερω πως εχετε βαρυνει αλλα ειναι εμπειρια κ αυτη.Μετα θα σας ληψει

η κοιλιτσα σας.Οποτε ζηστε το γιατι τελειωνει συντομα.

Με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναμπω κοπελιες μου.

φιλακια κ με το καλο σε ολες σας

Πόσο με συγκινείς βρε αντάκυ,,,σας φέρνω εικόνα στο μυαλό μου:D:D

Αυτό με τις κοιλίτσες που θα μας λείψουν,,μου το έχουν πει κι άλλες μανούλες,,

Κοριτσάκια μου σας στέλνω πολλα φιλια και την αγάπη μου. Χρόνο δεν έχω αλλα ήθελα να δω αν υπάρχουν νεα απο τις άλλες μαμάδες, αλλα και αν γέννησε καμια άλλη.

Σας φιλώ, πάω να θηλάσω!!!!!!

Ax μανούλα κι εσύ,,,,, πολλά φιλάκια,,να μπαίνετε να μας γράφετε τα νέα σας,,τις εμπειρίες σας,,τις δυσκολίες σας;)

"cogito,ergo sum"

Καλησπερουδια κοριτσακια μου!!! Τι κανετε? Εμεις ακομα εδω...εχω συσπασεις αλλα οχι τρελα πραγματα.... φτασαμε 39η εβδομαδα! Αχ! ποτε θα βγει το ζουζουνι μου...παντως η κοιλια μου ακομη ψηλα κρατει...και περπαταω, τι αλλο να κανω??? Για να πεις οτι πλησιαζεις στη γεννα, βρε κοριτσια, δε πρεπει να ειναι χαμηλα αρκετα η κοιλια????? Με ραντεβου με βλεπω τελικα...κουραστηκα λιγο για να πω την αληθεια!

Χαρηκα κοριτσακια μου που μας μεταφερατε τις εμπειριες σας!!!!! Κατερινακι, σε ευχαριστω ιδιαιτερα για την ενημερωση!!!!!!!

Υπολοιπα ετοιμογεννα κοριτσακια μου- καλη συνεχεια σε ολες μας!!! Φιλακιαααααααα!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Βανιλακι μου εμενα οσο κ να κοιταζω τον μικρο μου η κοιλιτσα μου μου λειπει πολυ.Ειδικα τις πρωτες μερες την χαιδευα κ ας ηταν αδεια.Αυτη την αισθηση που ειχα οταν κουνιοταν μεσα μου δν θα την ξεχασω ποτε.

Κατερινα μου εχω δοκιμασει τα παντα.Κ σουπες τρωω καθημερινα,κ μπυρα μαυρη μου ειπε ο γιατρος μου κ πολυ νερο αλλα τιποτα.Ισως ειναι ψυχολογικο,λεει ο γιατρος,γιατι δν ειμαι κ στα καλυτερα μου.

Βρε κοριτσια εσεις[οσες γεννησατε]πως ειστε;Εμενα μου φταινε ολα;

Συνεχεια βρισκω λογους να τσακωνομαι με τον αντρα μου,αισθανομαι πολυ ασχημα με το σωμα μου,με το οτι δν εχω γαλα για το παιδι μου κ γενικα εχω μια θλιψη.Μονο με τον μικρο μου νοιωθω καλυτερα.Κ εσεις ετσι ειστε;;

Απο την μια θελω να παρω τους δρομους,δν αντεχω αλλο μεσα,αλλα απ'την αλλη δν μπορω να αφησω τον μπεμπη μου πισω.Τι να κανω;;;Θα επρεπε να πεταω κ εγω μετα βιας σηκωνομαι απο το κρεβατι.Καμια ιδεα κανεις;;;

CEebp2.png?9T0iAOMn

Βανιλακι μου εμενα οσο κ να κοιταζω τον μικρο μου η κοιλιτσα μου μου λειπει πολυ.Ειδικα τις πρωτες μερες την χαιδευα κ ας ηταν αδεια.Αυτη την αισθηση που ειχα οταν κουνιοταν μεσα μου δν θα την ξεχασω ποτε.

Μια απο τα ιδια! Χαιδευα την κοιλιά μου και έλεγα "Αχ, κριμα που (μαλλον) δεν θα το ξαναζήσω

Κατερινα μου εχω δοκιμασει τα παντα.Κ σουπες τρωω καθημερινα,κ μπυρα μαυρη μου ειπε ο γιατρος μου κ πολυ νερο αλλα τιποτα.Ισως ειναι ψυχολογικο,λεει ο γιατρος,γιατι δν ειμαι κ στα καλυτερα μου.

Συνεχεια βρισκω λογους να τσακωνομαι με τον αντρα μου,αισθανομαι πολυ ασχημα με το σωμα μου,με το οτι δν εχω γαλα για το παιδι μου κ γενικα εχω μια θλιψη.Μονο με τον μικρο μου νοιωθω καλυτερα.Κ εσεις ετσι ειστε;;

Απο την μια θελω να παρω τους δρομους,δν αντεχω αλλο μεσα,αλλα απ'την αλλη δν μπορω να αφησω τον μπεμπη μου πισω.Τι να κανω;;;Θα επρεπε να πεταω κ εγω μετα βιας σηκωνομαι απο το κρεβατι.Καμια ιδεα κανεις;;;

καλη μου μη σε παιρνει απο κάτω. βγες μια βολτούλα. Μην καθεσαι μέσα!Βγες! Εστω και για μια ώρα. Για το γάλα τι να σου πώ...Σαφως ειναι και θέμα ψυχολογικο. Εχεις δώσει ξένο?? Το μητρικο, οσο δινεις τοσο αυξάνεται.

Και εγώ δεν πετάω ψυχολογικά..Σκέφτομαι πως θα τα καταφέρω. Ηδη με τον μικρο δεν βλέπω να τα καταφέρνω. τώρα εχω τη μαμα μου, αλλα ότνα φύγει τότε θα αρχισουν τα γλέντια. Οσον αφορά το σώμα σου μην σκας. Θα επανέλθουμε. Εγώ γύρισα απο μαιευτηριο και ειχα χάσει μόνο 3 κιλα! Αλλα απο το Σάββατο έχασα κιόλας άλλα 2,5! Θα φύγουν τα άτιμα.

Ας δώσουμε στον ευατο μας χρόνο...Ολα θα πάνε καλα!

Αγγελική, θα ερθει και η δική σου ώρα! Μην σκας! Οσο για το γαια, ξέχασα να σου πώ ότι το φαγητο ειναι πολυ καλο! :tongue::tongue::tongue:...χα χα! Ετσι όπως ειπα και πιο πάνω, έχασα μονο 3 κιλά..!!!!!:cool:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα και απο μένα!!!

Τελικά μάλλον ήμασταν πολλές με άκυρο συναγερμό αυτή την εβδομάδα...

Εμείς πήγαμε Κυριακή πρωί πρωί στο νοσοκομείο αλλά τελικά η μπέμπα ήταν πολύ ψηλά και ο τράχηλος πολύ σκληρός. Ο γιατρός μας είπε πως ούτε η πρόκληση θα ήταν αποδοτική και οτι αν θέλουμε να αποφύγουμε την ΚΤ να περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή, οπότε είναι και το νέο μας ραντεβού,φύγαμε με την ουρά στα σκέλια :) ...άντε να δούμε τι θα γίνει γιατί έχω κουραστεί πάααρα πολυ, ασε που σκέφτομαι οτι την παρασκευή θα είμαι 40+1 !!!!

Φιλιά στις υπόλοιπες μανούλες και στα μωρά τους,

και όσο για μας τις υπόλοιπες, μανούλες to be, καλό κουράγιο κορίτσια!!!!!

an1cJQqVM2J0000MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfHRvIG1wb3VtcG91a2kgbW91IGVpbmFp.gif

Κατερινακι μου μεχρι τωρα του εδινα δικο μου κ μονο δυο γευματα ξενο.Τωρα το δικο μου ειναι μονο ενα γευμα κ εκεινο με το ζορι.Μου ειπαν οτι κ το θηλαστρο το κοβει το γαλα.Εσυ μην αγχωνεσαι μια χαρα θα τα πας κ οταν φυγει η μαμα σου.Το μητρικο ενστικτο θα λειτουργησει κ θα τα καταφερεις περιφημα.Και για τα κιλα κ εγω οταν βγηκα απο το νοσοκομειο ειχα χασει μονο τρια αλλα στις δεκαπεντε μερες ημουν στα μειων 8.Πηρα πολλα ομως στην εγκυμοσυνη κ τωρα το πληρωνω.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Κατερινακι μου μεχρι τωρα του εδινα δικο μου κ μονο δυο γευματα ξενο.Τωρα το δικο μου ειναι μονο ενα γευμα κ εκεινο με το ζορι.Μου ειπαν οτι κ το θηλαστρο το κοβει το γαλα.Εσυ μην αγχωνεσαι μια χαρα θα τα πας κ οταν φυγει η μαμα σου.Το μητρικο ενστικτο θα λειτουργησει κ θα τα καταφερεις περιφημα.Και για τα κιλα κ εγω οταν βγηκα απο το νοσοκομειο ειχα χασει μονο τρια αλλα στις δεκαπεντε μερες ημουν στα μειων 8.Πηρα πολλα ομως στην εγκυμοσυνη κ τωρα το πληρωνω.

όλα οσα νιώθεις είναι πολύ φυσιολογικά.καμία μας δεν γεννήθηκε μαμά κ όσο κ αν διαβάσεις τίποτε δεν σε προετοιμάζει για αυτόν το ρόλο.......

μην κλείνεσαι μέσα,βγες.άσε το μωρό στον άντρα σου κ βγες έστω κ για μιση ώρα μείνε μόνη κ κοίτα μέσα σου.....δες εσένα......

το γάλα σου είναι λογικό να μην είναι πολύ αφου είσαι σκ@τα αλλά όσο θα βάζεις τον μπέμπη στο στήθος θα έχεις......

όσο για το σώμα σου..........ολόκληρο άνθρωπο έφτιαξε καλή μου δώστου λίγο χρόνο κ θα γίνει όπως πριν.........κ όσα κιλά κ να πήρες θα τα χάσεις όλα φτάνει να θέλεις........για την ώρα τρώγε αλλά ποιότητα........

και κάτι τελευταίο.......μίλα........μην κρατάς τίποτα μέσα σου όσο αρνητικό κ να είναι.....κ αν θεωρείς οτι κανείς δεν σε καταλαβαίνει γράψτα εδώ......

Δεν είσαι μόνο μάνα.....εξακολουθείς να είσαι άνθρωπος κ γυναίκα.

τα φιλιά μου.....;)

p.s Κατερίνα φοβάμαι όπως κ εσύ μήπως δεν τα καταφέρω......εγώ είμαι κ εντελώς μόνη μου όλη μέρα κάθε μέρα.........:(

όλα οσα νιώθεις είναι πολύ φυσιολογικά.καμία μας δεν γεννήθηκε μαμά κ όσο κ αν διαβάσεις τίποτε δεν σε προετοιμάζει για αυτόν το ρόλο.......

μην κλείνεσαι μέσα,βγες.άσε το μωρό στον άντρα σου κ βγες έστω κ για μιση ώρα μείνε μόνη κ κοίτα μέσα σου.....δες εσένα......

το γάλα σου είναι λογικό να μην είναι πολύ αφου είσαι σκ@τα αλλά όσο θα βάζεις τον μπέμπη στο στήθος θα έχεις......

όσο για το σώμα σου..........ολόκληρο άνθρωπο έφτιαξε καλή μου δώστου λίγο χρόνο κ θα γίνει όπως πριν.........κ όσα κιλά κ να πήρες θα τα χάσεις όλα φτάνει να θέλεις........για την ώρα τρώγε αλλά ποιότητα........

και κάτι τελευταίο.......μίλα........μην κρατάς τίποτα μέσα σου όσο αρνητικό κ να είναι.....κ αν θεωρείς οτι κανείς δεν σε καταλαβαίνει γράψτα εδώ......

τα φιλιά μου.....;)

p.s Κατερίνα φοβάμαι όπως κ εσύ μήπως δεν τα καταφέρω......εγώ είμαι κ εντελώς μόνη μου όλη μέρα κάθε μέρα.........:(

Και εγώ μονη. Απλα για λιγες μερες ήρθε η μαμα! Αλλα κοπελια....ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!! ΟΚ????? ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!!!:DΕΤΣΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπερουδια κοριτσακια μου!!! Τι κανετε? Εμεις ακομα εδω...εχω συσπασεις αλλα οχι τρελα πραγματα.... φτασαμε 39η εβδομαδα! Αχ! ποτε θα βγει το ζουζουνι μου...παντως η κοιλια μου ακομη ψηλα κρατει...και περπαταω, τι αλλο να κανω??? Φιλακιαααααααα!!!!!!!!

Aggelikoula κι εσύ ακόμα εδώ???:tongue::tongue: έλα και φτάσαμε στην ουρά,,,τι μας έμεινε βρε????

Άντυ τα κορίτσια μας που είναι ήδη μανούλες τα ξέρουν καλύτερα,,, εγώ θέλω να σου πω να βγεις τις βολτίτσες σου, να μην νιώθεις άσχημα με το σώμα σου,,όλες γίναμε μικρά ελεφαντάκια αλλά όλες μαζί θα τα χάσουμε,,,:tongue::tongue:

Μίλα με τον σύζυγο ή με μια κολλητή σου,,μην κρατάς τίποτα μέσα σου

Είσαι μια υπέροχη μανούλα και σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλίτσα

Και εγώ δεν πετάω ψυχολογικά..Σκέφτομαι πως θα τα καταφέρω. Ηδη με τον μικρο δεν βλέπω να τα καταφέρνω. τώρα εχω τη μαμα μου, αλλα ότνα φύγει τότε θα αρχισουν τα γλέντια. Οσον αφορά το σώμα σου μην σκας. Θα επανέλθουμε. Εγώ γύρισα απο μαιευτηριο και ειχα χάσει μόνο 3 κιλα! Αλλα απο το Σάββατο έχασα κιόλας άλλα 2,5! Θα φύγουν τα άτιμα.

Ας δώσουμε στον ευατο μας χρόνο...Ολα θα πάνε καλα!

cool:

Αυτό ακριβώς που λέει και η Katerinoula;)

Κοριτσάκια καλησπέρα και απο μένα!!!

Τελικά μάλλον ήμασταν πολλές με άκυρο συναγερμό αυτή την εβδομάδα...

και όσο για μας τις υπόλοιπες, μανούλες to be, καλό κουράγιο κορίτσια!!!!!

Έλα βρε αγαπούλα,,,λίγες μέρες μας μείνανε:D:D

τα φιλιά μου.....;)

QUOTE]

Νομίζω ότι το Linaki τα έγραψε τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαστε κ μανούλες (μερικές όχι ακόμη:tongue::tongue:),,είμαστε κ γυναίκες,,,,είμαστε πολλοί ρόλοι ταυτόχρονα!!!! Πρόβα θέλει και η παράσταση μετά ρολόι;);)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου,

γιατι βλεπω λιγο πεσμενα μουτρακια????

κοριτσακια καποιες εγιναν και καποιες αλλες θα γινουν πολυ συντομα μανουλες!!!!!!!!!!!!!

πρεπει να ειμαστε δυνατες και χαρουμενες!!!!!

βανιλακι, ακομα εδω? δεν θα γεννησεις εσυ?

Αγγελικουλα και εσυ το ιδιο ε? εμενα η κοιλιτσα μου εχει κατεβει πολυ!!

Αντουλα μου,λιγο χρονο θελεις να προσαρμοστεις, ολα θα πανε καλα!!!!

εγω σημερα χορτασα βολτα, πηγα το μεσημερακι για καφε με την φιλη μου που γεννησε πριν 15 μερες και την νεογεννητη κορη μαζι!!!!!!

ενα τελειο μικρουλι μωρακι, ΕΛΙΩΣΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!

μετα πηγα αλλη βολτα με ενα φιλικο ζευγαρι...

το απογευμα πηγα για nst, ολα καλα με την μπεμπουλα μου.. δεν γενναω..:rolleyes::rolleyes:

για τα κιλα δεν λεω, θα το δουμε οταν γεννησουμε ολες...

αλλα οπως ειπε και το Οζαλινακι, ολοκληρο ανθρωπακο εφτιαξαν οι κορμαρες μας!!!!!:D:D

Βρε κούκλες φλασιά μου ήρθε τώρα,,,το Maraki θα πήγαινε για προληπτικό nst αλλά δεν έχει μπει να μας πει:?::?::?::?::?::?::?:

Και δεν έχω και το τηλ της,,,,

Μπααααα

εδω ειμαι γλυκεια μου!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...