Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα απο την αερατη Καλαματα!!

καλα εχει εναν αερα, μας εχει παρει το κεφαλι...

πως ειστε κοριτσακια??

Κατερινακι μου, καλοριζικες στο σπιτακι, καλο σαραντισμο!!!!!!!!!!!!!

οποτε μπορεις να μας γραψεις λεπτομερειες απο την γεννα..

η μπεμπα φοβερη ε?

αντε μακαρι να τα καταφερουμε και εμεις ετσι, να γεννησουμε ευκολα και να θηλασουμε το ιδιο ευκολα!!!

Αγγελικουλα, περασε το πονακι? μην σε φοβιζουν αυτα, το πολυ-πολυ να γεννησουμε βρε!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

μου ειπε παντως ο γιατρος μου οτι υπαρχουν τετοια πονακια, μην ανυσηχουμε και εγω εχω πολυ συχνα..

Οζαλινακι μου, τι κανεις? μωρε και εμενα την πιανει λοξυγγας και την λυπαμαι πολυ..

verolina, μια χαρουλα εισαι και εσυ ε?

Βρε κοριτσια που ειναι η Βανιλλα?? λετε να γεννησε????

εμενα δουλευει και σημερα ο αντρουλης αλλα εχω εδω την φιλεναδιτσα μου την χαιρομαι.

χτες πηγαμε για περπατημα και σημερα θα παμε για nst και μετα για καφεδακι...

Καλημέρα Μαράκι, κι εδώ λένε πως θα βρέχει από το μεσημέρι και μετά :(

Καλά απότελέσματα από το nst και καλές βόλτες με τη φιλεναδίτσα :)

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ήρθε και ο πόνος των 10 κι έφυγε... :D...ούτε ραντεβού να είχε!!!

Πήρα και τη γιατρό τηλ. Μου είπε να τους παρακολουθώ και αν φτάσουν ανά 10-15επτό να ξεκινήσω για το νοσοκομείο σιγά σιγά.

Βρε λές?...?...?...

Αγωνία τρελή λέμε!!!!

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μπαμπας και γιος ειναι βόλτα, η μπέμπα κοιμάται και αφου έχω και τη μαμα μου, εχω λιγο χρόνο να μπω και να σας πω την εμπειρία μου!

Λοιπον, απο το απόγευμα ειχα πονάκια ανα 10 λεπτο αλλα δεν έδωσα σημασια! Πήγα βόλτα με τη μαμα(οδηγουσα κιόλας) και μετα πήγα στην παιδικη χαρα με τον μικρο. Εκει ένιωθα τους πονους λιγάκι πιο συχνούς αλλα και πιο έντονους! Δεν ειπα όμως τιποτα στον άντρα μου γιατι νομιζα θα ειναι πάλι πόνοι προπαρασκευαστικοί(τρομαρα μου...1 μερα πριν την ΠΗΤ, χα χα). κατα τις 11 το βραδυ ειπα να κοιμήσω τον μικρο. Κορίτσιαοι πόνοι πια ειχαν φτάσει στο 5λεπτο. Και πάλι δεν ειπα τίποτα. Στη 1 τα ξημερώματα και μην μπορώντας πλέον να αντέξω τον πόνο(μονο κατα τη διάρκεια της σύσπασης), ξυπνάω τον άντρα μου και του λέω "Νομίζω ήρθε η ώρα". Παίρνω τον γιατρο και μου λέει να πάω στο μαιευτήριο! Πράγματι ξεκινήσαμε. Οταν έφτασα εκει είχα διαστολή. Με ετοιμάζουν αμέσως και με πάνε στην αιθουσα για να μου κάνουν επισκληρίδειο. Κορίτσια, 3:30 εκανα την ένεση, 4:00 μπήκα στο χειρουργείο, και με 2 εξωθήσεις ...ΝΑ ΤΗΝ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ!!!!!!Πανευκολα!!!!!!!!!

Εκλαψε αμέσως και αφου κόψανε τον ομφάλιο λώρο, μου τη δώσανε να την παρω αγκαλια! Μελαχρινή με καστανά ματάκια και τόοοοοοοοοσο μικροσκοπική!!!!Σαν μπιμπελό!!!!!

Οσον αφορά το ΓΑΙΑ, ειμαι πολύ ευχαριστημένη. Απο το προσωπικο, απο τη διαμονή, από όλα! Τα μωρα τα φερνανε για φαγητο όποτε κλαιγανε(ζήτησα αποκλειστικο θηλασμο0.Στο επισκεπτήριο δεν τα αφηνανε και καλα κάνανε γιατι πλα΄κωνε κόσμος και είναι επικίνδυνο. Αν ήθελε να το δεί κάποιο, τότε με το μπαμπά πηγαινανε και το βλέπανε απο το παράθυρο της αιθουσα που τα έχουν. Οι μπαμπάδες μπορουσαν ν αμεινουν περισσοτερο φυσικα, μέχρι και 2 ώρες απο τη λήξη του επισκεπτηριου!

Με το θηλασμο πάμε υπέροχα. τρώει μια χαρα.Μας εχει κανει και λιγο ικτερο, αλλα θεωρώ ότι αντιμετωπίζεται.!

Αυτα κοριτσάκια μου!!!!

Πραγματικά ευχομαι σε όλες να γεννησετε έτσι ευκολα!!!!!

Bloublou μου και ο Γιαννης μου ήθελε να την έχει αγκαλια. αλλα σήμερα το πρωί που ειδε και το λίκνο, έβγαλε μια επιθετικότητα προς το πρόσωπό μου. Νιώθω ότι αρχιζουν τα παρατράγουδα και πραγματικα δεν ξέρω πως να το χειριστώ......

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κατερινακι μου, τι ωραια γεννα!!! αχ!πολυ συγκινηθηκα....

μπραβο τελεια η μικρη!

κοριτσια εγω πηγα για nst, στην αρχη δεν μπορουσε να την βρει την μπεμπα, τρομαξα λιγο αλλα μετα την επιασε.

ηταν πολυ ησυχη και οι παλμοι της δεν ηταν πολυ ζωηροι, γυρισα και πλευρο, εκατσα αλλο ενα 10λεπτο.

η μαια βεβαια δεν ηταν πολυ ευχαριστημενη, πηρε και τον γιατρο ενα τηλ. δεν τον βρηκε θα μιλησει μαζι αργοτερα ισως φταει και το οτι ειμουν νηστικη..

δεν τρομαξα, καλα ειμαι, θα μιλησω μαζι το βραδακι και θα ξαναπαω αυριο.

Μπαμπάς, μικρός, και μπλουμπλού κοιμούνται, λοιπόν στα γρήγορα.

Μαράκι μου μην ανυσηχείς , πιθανόν να κοιμόταν και εμένα στα καρδιοτοκογραφήματα ύπνος η μικρή, πολύ ήσυχη.

Κατερινάκι τι τέλεια, τελικά το έζησες είδες, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Όλα πήγαν πολύ καλά, για τον ίκτερο απλά συχνούς θηλασμούς για να παίρνει υγρά. Επίσης να την δίνεις την μικρή στο Γιαννάκη βάζε του ένα μαξιλάρι πάνω τα πόδια του και ξάπλωνε πάνω την μπέμπα, εσύ από κοντά εννοείται, και άστον να την επεξεργαστεί, σε λίγο καιρό νομίζω θα έχουν βαρεθεί.

Σας κλείνω ήρθε η θεία μου. Φιλιά τα λέμε μετά.

dYU4p3.png

γειά σας κορίτσια μου.....πάλι στο κρεββάτι ειμαι κ γράφω......

πονούσα χαμηλά κ η μπέμπα έσπρωχνε πολύ αλλά είναι νωρίς ακόμα να βγεί το μούτρο της στο φως........;)οπότε ξάπλα κ νιώθω κάπως καλύτερα...

maria-elpida που πας κ εσύ νηστική??????κοιμόταν του καλού καιρού η καραμελίτσα:tongue::tongue:

katerina_s να τον αφήνεις το μικρό να κάνει ότι θέλει με την μπέμπα απλα να είσαι από πάνω........δεν τα έχει μαζί σου ,μόνο τρομάζει με τα καινούρια δεδομένα .όσο για τον τοκετό σου δεν έχω λόγια.........δεν θα το ζήσω έτσι αλλά δεν πήράζει......η νεραιδούλα μου να είναι καλά.......

bloublou βλέπω βρήκες ήδη ρυθμούς......μπράβο κοριτσάρα μου......;)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

κι όμως είμαι ακόμα εδώ:D:D:D

Χτες και σήμερα είχαμε nst αλλά δεν με κράτησαν μέσα,,,παρόλο που ειδικά σήμερα είχα ψιλοπονάκια περιόδου,, πρησμένα δάχτυλα κ γενική δυσφορία

Περιμένω να μιλήσω με τον doc για νέες οδηγίες,,

Τι να πω βρε κορίτσια??? η μπεμπούλα δεν έχει σκοπό να βγει,,της αρέσει εκεί μέσα,,,

Θα τα πούμε κι αργότερα;)

"cogito,ergo sum"

Καλησπέρα

κι όμως είμαι ακόμα εδώ:D:D:D

Χτες και σήμερα είχαμε nst αλλά δεν με κράτησαν μέσα,,,παρόλο που ειδικά σήμερα είχα ψιλοπονάκια περιόδου,, πρησμένα δάχτυλα κ γενική δυσφορία

Περιμένω να μιλήσω με τον doc για νέες οδηγίες,,

Τι να πω βρε κορίτσια??? η μπεμπούλα δεν έχει σκοπό να βγει,,της αρέσει εκεί μέσα,,,

Θα τα πούμε κι αργότερα;)

όλα καλά θα πάνε βρε..........θα δείς....κ εγω τα ίδια είμαι:P

άντε κ σε είχα στο μυαλό μου;)

όλα καλά θα πάνε βρε..........θα δείς....κ εγω τα ίδια είμαι:P

άντε κ σε είχα στο μυαλό μου;)

Linaki τι κάνεις καλό μου?

άσε σήμερα ειδικά είμαι πολύ πεσμένη από άποψη δύναμης εννοώ,,λες κ έσκαβα σε χωράφι ένα πράμα,,,,,,λύσσαξε κι ο καιρός,,για πολύ βροχή όμως,,,

"cogito,ergo sum"

Linaki τι κάνεις καλό μου?

άσε σήμερα ειδικά είμαι πολύ πεσμένη από άποψη δύναμης εννοώ,,λες κ έσκαβα σε χωράφι ένα πράμα,,,,,,λύσσαξε κι ο καιρός,,για πολύ βροχή όμως,,,

κ εδώ τα ίδια......

και με έχει πιασει κ ένας πόνος άστα.......ξάπλωσα να αλαρώσω αλλα η μπεμπα χοροπηδαει κ σπρώχνει.

πότε πας πάλι στον γιατρό σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...