Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

θα της δωσω κοριτσακι μου, μου ειπε οτι θα μου κανει αναπαντητη οταν δεν θα εχει κοσμο.

σκεφτομουν σημερα οτι οταν γεννησω ολο τον χρονο μου θα τον δινω στην μπεμπουλα και για μενα δεν θα εχω καθολου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακι!!!

θεα η μητερα!!!!!!!!!!!!

δεν λες παλι καλα που δεν πεταξε και ολα τα υπολοιπα????:shock::shock:

ευκαιρια να θηλασεις!!!!

καλα 20 μπιμπερο πολλα δεν ειχες?

πλακα κανω, καλη μου, φυσικα και δεν επρεπε να τα πεταξει... αλλα τωρα δωσε τοπο στη οργη, θα παρεις αλλα στον μικρουλι, καινουρια και ωραια!

ΥΓ. να σε ρωτησω κατι ασχετο, το αβαταρ σου τι ειναι?

Άστα να πάνε! Δεν είναι η πρώτη φορά που μου πετάει πράγματα. Το Σεπτέβρη μου πέταξε την τσάντα της παραλίας με όλα μου τα μαγίο (just cavalli, calvin klein,luna) γιατί λέει ήταν μουχλιασμένα !!!!!!!!!!

Και τις προάλλες ανακάλυψα ότι μου πέταξε ένα ντοσιέ με πιστοποιητικά παρακολούθησης και το πτυχίο μου από τη σχολή στην Ιταλία το οποίο μου στοίχησε 180,00 Ευρώ για να βγάλω καινούργια. Και το ωραίο είναι πώς αν τις πω τίποτα μου λέει ¨εσυ φταίς που τα έχεις πεταμένα¨. Παλιότερα μου είχε πετάξει μια φούστα γιατί ήταν τρείς μέρες σε μια καρέκλα.:mad::mad::mad::mad::mad:

Όσο για τα 20 μπιμπερό πίστεψέ με Μαράκι μου δεν είναι πολλά. Γιατί όταν δεν θηλάζεις το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις μέσα στη νύχτα είναι να αποστειρώνεις μπιμπερό. Όσο για το θηλασμό άστο πονεμένη ιστορία. Θα είναι το μοναδικό ίσως πράγμα για το οποίο θα κατηγορώ τον εαυτό μου ότι δεν έδωσα στα παιδιά μου.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

θα της δωσω κοριτσακι μου, μου ειπε οτι θα μου κανει αναπαντητη οταν δεν θα εχει κοσμο.

σκεφτομουν σημερα οτι οταν γεννησω ολο τον χρονο μου θα τον δινω στην μπεμπουλα και για μενα δεν θα εχω καθολου?

Αγάπη στην αρχή δεν θα υπάρχει τίποτα άλλο στον κόσμο πέρα από την καραμελένια σου. Φαντάσου ότι εμένα ακόμη και τώρα ξέρεις τι είναι αυτό που με ηρεμεί όταν είμαι στρεσαρισμένη με το μαγαζί ή όταν έχω τσακωθεί με τον καλό μου? Πηγαίνω στο δωμάτιο των μικρών όταν κοιμούνται και τα θαυμάζω. Να ξερες πόσες φορές με έχει βρεί το ξημέρωμα να κοιμάμαι στο πάτωμα ανάμεσα στα κρεβάτια τους!!!

Το άβατάρ μου είναι το έμβλημα της Λευκάδας. Η Βενατσιάνικη σημαία.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Άστα να πάνε! Δεν είναι η πρώτη φορά που μου πετάει πράγματα. Το Σεπτέβρη μου πέταξε την τσάντα της παραλίας με όλα μου τα μαγίο (just cavalli, calvin klein,luna) γιατί λέει ήταν μουχλιασμένα !!!!!!!!!!

Και τις προάλλες ανακάλυψα ότι μου πέταξε ένα ντοσιέ με πιστοποιητικά παρακολούθησης και το πτυχίο μου από τη σχολή στην Ιταλία το οποίο μου στοίχησε 180,00 Ευρώ για να βγάλω καινούργια. Και το ωραίο είναι πώς αν τις πω τίποτα μου λέει ¨εσυ φταίς που τα έχεις πεταμένα¨. Παλιότερα μου είχε πετάξει μια φούστα γιατί ήταν τρείς μέρες σε μια καρέκλα.:mad::mad::mad::mad::mad:

Όσο για τα 20 μπιμπερό πίστεψέ με Μαράκι μου δεν είναι πολλά. Γιατί όταν δεν θηλάζεις το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις μέσα στη νύχτα είναι να αποστειρώνεις μπιμπερό. Όσο για το θηλασμό άστο πονεμένη ιστορία. Θα είναι το μοναδικό ίσως πράγμα για το οποίο θα κατηγορώ τον εαυτό μου ότι δεν έδωσα στα παιδιά μου.

ααααα!!!!!!!!!!! η μητερα ειναι φανταστικη!!!

κατι πρεπει να της κανεις... τι εχεις πεταξει ποτε τιποτα δικο της για να δει την γλυκα???

μανα ειναι μονο μια γλυκια μου!!!!!

για τον θηλασμο φυσικα και δεν πρεπει να κατηγορεις τον ευατο σου!!!!

ειμαι σιγουρη οτι τους εχει προσφερει τοσα αλλα πραγματα που και με το ξενο γαλατακι μια χαρουλα μεγαλωσαν...

και εγω θελω να θηλασω σαν τρελη και για αρκετο καιρο αλλα δεν θα τα βαψω και μαυρα αν δω οτι δεν τα καταφερνω...

η καραμελιτσα μου θα μεγαλωσει μια χαρουλα και με ξενο...

λοιπον πρεπει να βγω, θα ετοιμαστω γιατι θα ερθουν κατι φιλοι να με παρουν να παμε για φαγητο..

φιλια πολλα!!!

Koριτσάκια μου καλημέρα, διάβασα πολύ γρήγορα την προηγούμενη σελίδα και είδα ότι γέννησαν Βιργινία και Εύα, Μαριλού, Κατερίνα, να ζήσουν τα μωράκια και καλή ανάρωση στις γλυκιές μανουλίτσες.

Εμείς είμαστε σπίτι μας απο Τετάρτη, προσπαθούσα να μαζευτούμε λίγο, όλα πολύ καλά, ο ίκτερος ευτυχώς είναι στο 12 δεν ανέβηκε άλλο, οπότε το αφήνουμε το θέμα, με το θηλασμό τα πάμε άψογα, καλύτερα απο το γιο μου, είναι πολύ αποτελεσματική στο θηλασμό, τρώει κοιμάται.Την νύχτα κοιμόμαστε μαζί, μπορεί να κοιμάται και ένα πεντάωρο, αυτά δεν τα είχα με τον μικρό. Τελικα΄κάθε παιδί διαφορετικό. Πήρε και βάρος, βγηκαμε απο το νοσοκομείο 3.040 και χθες ήταν 3.186.

Ο μικρός μου άψογος πολύ καλός, θέλει να την κρατάει αγκαλιά είναι πολύ τρυφερός, δεν δυσανασχετεί, ούτε στήθος θέλει:( είναι μεγάλος λέει, είναι για το μωρό.

Το μόνο διαφορετικό είναιι ο τραυλισμός που έγινε έντονος αυτές τις ημέρες και είναι πολύ λογικό υπάρχει μία αλλαγή στην ζωή του και του βγαίνει εκεί. Πιστεύω σε λίγες μέρες να είναι καλύτερα.

Αχ κορίτσια να μπούμε λίγο σε ρυθμούς και θα τα λέμε συχνά, μου λείψατε πολύ, εύχομαι σε όλες τις υπόλοιπες που έμειναν ότι καλύτερό.

Αν σας πω ότι θέλω νατο ξαναζήσω, παρά τους πόνους του τελευταίου10λεπτου τι θα μου πείτε. Ξέρω ξέρω ότι δεν παώ καλά.

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!

Μαματοπολινα, σου ειπα για πονεμενη ιστορια γιατι εχουμε ριξει τους καυγαδες με τον καλο μου για το ονομα, οταν μαθαμε οτι ηταν αγορι (μεχρι τον 5ο μας ελεγαν οτι ειναι κοριτσι και ειχαμε συμφωνησει ετσι και αλλιως να το βγαλουμε με το ονομα της μαμας του). Οταν λοιπον εμαθε οτι ειναι αγορι, πεσαν οι μαυρες πλερεζες, μουτρα και γκρινια. Οτι θα εχουμε προβλημα με τον πατερα του αν δεν βγαλουμε το ονομα του. Εντωμεταξυ ειχαμε πει αν ειναι κοριτσι θα βγει η μαμα του (εκεινος το ειπε κιολας) και αν ειναι αγορι ζητησα να βγει ο αδερφος μου που τον εχω χασει προσφατα και ακομη ποναει. Μετα αλλαξαν τα δεδομενα και αρχισαν οι γκρινιες. Το τι ψυχολογικο πολεμα τραβηξα η ψυχουλα μου το ξερει. Ειλικρινα δεν ξερω αν θα τον συγχωρησω ποτε για αυτα που με εκανε να νιωθω. Δεν θα μπω σε λεπτομερειες (παραπανω δλδ:tongue:) αλλα τελικα θα βγαλουμε τον πατερα του και σαν δευτερο ονομα που βεβαια δεν θα ακουστει τον αδερφο μου. Ακομη το μωρο εγω οταν αναφερομαι σε αυτο (οταν μονολογω βασικα) το λεω με το ονομα του αδερφου μου και ειλικρινα δεν μου βγαινει να το πω αλλιως. Νιωθω σαν να εχω προδωσει καποιον... Ελπιζω να ειμαι καλυτερα οταν θα γνωρισω το παιδακι μου μερα με τη μερα και δεν θα με χαλαει τοσο αυτο το γεγονος...

Τωρα σε σχεση με τον θηλασμο που ειπες... Να μην νιωθεις ασχημα, ειτε ηταν επιλογη σου ειτε δεν μπορεσες δεν πειραζει. Τα παιδακια σου μεγαλωσαν πολυ καλα και με ξενο γαλα. Δεν χρειαζεται να εχουμε τυψεις και για αυτο το πραγμα!!!! Αλλωστε μανες ειμαστε τα δινουμε ολα για τα μωρα μας ετσι και αλλιως.

Μπλουμπλου μου να μπαιενις οποτε μπορεις να διαβαζουμε νεα σου!!!

ΜΑρακι εσυ τι κανεις;;; Και μεις ειπαμε αυτο το σκ να βγουμε λιγο, το τελευταιο σκ (μαλλον) πριν γινουμε 3! Αυριο λεμε να παμε στην Παχη να φαμε γαριδομακαροναδα!!! Μου τρεχουν ηδη τα σαλια!!!

wcBmp3.png

κοριτσάκια μου πως είστε????????

μινουλαμην σκας.....ζήσε τις στιγμές σου καμάρι μου γιατί απο την εγκυμοσύνη του γιου μου μέχρι την βαφτισή του πέρασα ΤΑ μαρτύρια......για χάρη της μανούλας που εκλαιγε τον πεθερό κ στον γιο μου είδε την αναγεννηση του κ ήθελε να την στον δωσω να τον μεγαλώνει αυτή:cool::cool::cool:

πονάω σήμερα,έχω συσπασούλες κ κάθομαι στο κρεββάτι αφου μέχρι τις 3 έκανα τα αμέτρητα........

Μαράκι δωσε χαιρετίσματα στην ΒΙΡΓΙΝΊΑ :-P

που ειναι τα κοριτσακια με τα μεγαλα κοιλουμπακια???

οζαλινακι μου, κανεις πολλα και κουραζεσαι μου φαινεται, κατσε γλυκεια μου να ξεκουρασεις την μικρουλα σου..

αχ! λετε για ονοματα, τι πραγμα ειναι και αυτο στην Ελλαδα, να πρεπει να ασχολουμαστε με κατι τοσο λιγο μπρστα στο μεγαλειο ενος μωρου!!!!!

Μινουλα μου, ασχολησου με τον μπεμπακο σου και να εισαι σιγουρη πως δεν προδωσες κανεναν.. ο αδελφουλης σου ειναι ευχαριστημενος μονο και μονο που τον σκεφτεσαι...

Μπλουμπλουδακι μου!!!!!!!!!!!!

καλως ορισατε σπιτι σας, καλοριζικοι και καλο σαραντισμο!!!!!!!!!!

τα πατε τελεια με την μικρη ε? αντε να βρειτε τους ρυθμους σας, να σε κανουμε και συμβουλο θηλασμου της παρεας μας!!!!

να μπαινεις οσο μπορεις πιο συχνα να μας λες τα νεα σου.....

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 33w2d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr 35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ................ ...........27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 36w7d

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 3200gr 38w1d

8.bloublou…...............ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...4/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3150gr 51πον. 39w5d

9.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................6/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 2650gr, 2680gr 36w4d

10.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......……..........7/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ 2900gr 52πον

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3600gr 38w2d

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 40w1d

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΜΗΤΕΡΑ (ΑΡΤΑ).....30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Γεια σας μανούλες!

Βιργινία και Ευα να σας ζήσουν τα μωράκια σας! Αχ, τι ωραία τερματίσατε και πρέπει να είστε τρισευτυχισμένες!

Άντυ 1998 χαίρομαι που όλα τέλειωσαν καλά και τώρα έχεις τον μικρούλη σου σπίτι, κατα δικό σου!

Μινούλα μου προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι, νομίζω κι εγώ ότι έχεις δίκιο με τον αδερφό σου, αλλά τι να κάνεις; Σημασία έχει ότι τον σκέφτεσαι και τον έχεις για πάντα στην καρδιά σου. Με το καλό να δεχτείς τον μπέμπη σου και να του δώσεις όλη την αγάπη σου!

LinakiOZ καλή ξεκούραση, δουλειές στο φουλ, ε;

Bloublou καλώς επιστρέψατε στο νησάκι σας! Τι καλά που η μπεμπέκα σου συνεργάζεται! Μπράβο όμως και στον μικρό σου που φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει την κατάσταση! Κι εγώ αγχώνομαι για το πως θα το πάρει. Όποτε βρίσκεις χρόνο μπες να μας λες τα νέα σου!

Λέτε να κρατήσατε τη Βανίλα;;;

Όσο για το όνομα, εμείς δεν εχουμε αποφασίσει ακόμα τι ονομα θα του βάλουμε. Είμαστε γενικώς της τελευταίας στιγμής. Οι γονείς μου δεν θέλουν τα δικά τους, ποτέ δεν πίεσαν, ούτε τα πεθερικά! Ως προς αυτό είμαι τυχερή. Οι γονείς μου δεν μας έβαλαν τα ονοματα των γονιών τους, οπότε κι εμείς είμαστε ελεύθεροι να αποφασίσουμε...

Αυτά για την ώρα, ναι είστε όλες καλά! Κι εσύ Μαρία και εσύ Mamatopolina kai όλες οι υπόλοιπες μανούλες!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Να΄μαστε και εμεις!!! Γυρισαμε σήμερα σπίτι μας!!!!!

Κορίτσάκια μου γλυκά η γέννηση της μπέμπας ηταν μια υπέροχη εμπειρία για μένα! Γέννησα πολυ εύκολα, τόσο που ούτε και εγώ ακομα δεν το πιστέυω!

Η μπέμπα για την ώρα ειναι καλη. Τρώει και κοιμάται! Ο αδερφούλης της την υποδέχτηκε με χαρά, αν και σαν μάνα διέκρινα κιόλας κάποια ζήλια!!!Θα δούμε!

Με το θηλασμο τα πάμε ΥΠΕΡΟΧΑ. Η μπέμπα έπιασε θηλή αμέσως και όλα πάνε καλα. Γεννηθηκε 2900 και βγήκαμε απο το μαιευτήριο 2880!!!!

Θα προσπαθώ να μπαινω όσο πιο συχνά γίνεται. Σας φιλώ γλυκα, πάω να διαβάσω τα νέα σας και να ευχηθώ σε όλες "ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και φυσικά να ζήσουν τα νεα μωράκια που ειδα στο πινακάκι, της marillou, της virgi και της Ευας!!!!!

Α! να πώ επισης οτι η μικρη ήταν τυλιγμένη στο λαιμο, αλλα τελικα δεν δημιουργήθηκε κανενα πρόβλημα!!!!(vanillaki για σένα!)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπερα ζουζουνες!!!!!!!!! Αχ! τι ευτυχια εχει γεμισει το forum μας!!!!! Ειμαι πολυ ευτυχισμενη που σε ολες πανε κατευχην οι γεννες και επιστρεφετε σπιτια σας με τα μωρακια σας!!!!!!!! Λιγες μειναμε....!!!!!! Βιργινια και Ευα μου μεσα απο την καρδια μου να σας ζησουν οι πριγκιπισσες σας!!!!!!!

Ευχομαι και το Βανιλακι μας να γεννησε και να πηγαν ολα ετσι οπως τα ονειρευοταν!!!!!!!! Μαματοπολινα, γελασα πολυ με την μαμα σου, αν και εσυ μαλλον τα πηρες κρανιο!!!!!!! Αχ! αυτες οι μαμαδες!!!!!!! Ετσι θα γινουμε και εμεις???????????? Μαρακι μου καλα εισαι? Αν ξαναμιλησεις με την Βιργινια να της μεταφερεις τις ευχες μου και πολλα πολλα φιλακιαααααα!!!!!!!!!!

Αυτο το πραγμα με τα ονοματα θεμα, μεγαλο θεμα... λες και θα τα αγαπανε λιγοτερο οι γιαγιαδες και οι παππουδες και οι λοιποι συγγενεις... εμεις εντελει θα βγαλουμε Γιωργο τον μπομπιρα μας, το ονομα του πεθερου μου. Γιωργο λενε και τον αδερφο μου και καυχιεται οτι θα βγαλουμε το ονομα του!!! Αν ηταν κοριτσακι θα βγαζαμε την μαμα μου, που επεμενε ο αντρουλης μου. Εμενα μου φαινεται λιγο ιδιαιτερο και ενα κολλημα το ειχα και το εχω...την εχουν βαφτισει Μηλιτσα. Αλλα ειλικρινα, μπροστα στο μεγαλειο του να ερχεται ενα μωρο στον κοσμο, για μενα αυτα ειναι δευτερευοντα.

Εχτες το βραδυ, ειχα ασχημο υπνο, μιας και ποναγα εντονα κατω απο τον αφαλο. Τι ηταν και αυτο? Ηταν τοσο ευαισθητος που ουτε την πυζαμα μου δεν αντεχα να ακουμπαει. Αισθανομαι οτι η κοιλια μου εχει παει πολυ προς τα μπροστα και μηπως λογω πιεσης στο συγκεκριμενο σημειο με ποναγε. Δε ξερω...! Το πρωι σημερα δουλεια και μετα ηρθα και ελιωσα στον υπνο. Τωρα χαλαρωνουμε στη βεραντα...σημερα δεν εχει βολτα-αυριο ομως απο το πρωι! Καλο βραδυ να εχουμε!!!!!!!! Σας φιλω γλυκα!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

katerina_s και bloublou με το καλό να σαραντίσετε κ καλό κουράγιο κ στις δυό σας...οι κόρες υπέροχες ε???????

η δικιά μου έχει πιάσει το χορό όλο το απόγευμα κ μόλις σταματάει αρχίζει το λόξυγγα:rolleyes:

δεν πήγαμε κάπου ,έχει βάλει κρύο αέρα κ δεν ειχα όρεξη για τίποτα.

καλημερα απο την αερατη Καλαματα!!

καλα εχει εναν αερα, μας εχει παρει το κεφαλι...

πως ειστε κοριτσακια??

Κατερινακι μου, καλοριζικες στο σπιτακι, καλο σαραντισμο!!!!!!!!!!!!!

οποτε μπορεις να μας γραψεις λεπτομερειες απο την γεννα..

η μπεμπα φοβερη ε?

αντε μακαρι να τα καταφερουμε και εμεις ετσι, να γεννησουμε ευκολα και να θηλασουμε το ιδιο ευκολα!!!

Αγγελικουλα, περασε το πονακι? μην σε φοβιζουν αυτα, το πολυ-πολυ να γεννησουμε βρε!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

μου ειπε παντως ο γιατρος μου οτι υπαρχουν τετοια πονακια, μην ανυσηχουμε και εγω εχω πολυ συχνα..

Οζαλινακι μου, τι κανεις? μωρε και εμενα την πιανει λοξυγγας και την λυπαμαι πολυ..

verolina, μια χαρουλα εισαι και εσυ ε?

Βρε κοριτσια που ειναι η Βανιλλα?? λετε να γεννησε????

εμενα δουλευει και σημερα ο αντρουλης αλλα εχω εδω την φιλεναδιτσα μου την χαιρομαι.

χτες πηγαμε για περπατημα και σημερα θα παμε για nst και μετα για καφεδακι...

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

bloublou kai Katerina καλορίζικες στα σπίτια σας! Αχ, τι καλές που είναι οι μπεμπούλες σας!!! Καλή συνέχεια εύχομαι :)

Άντε να κοντεύουμε κι οι υπόλοιπες να πιάσουμε αγκαλιά τα νινάκια μας!!!

Εμείς εχθές όλη μέρα αλωνίζαμε :D

Το πρωί πήγαμε για κάτι τελευταία ψώνια, φαρμακείου κυρίως, μετά για φαγητό, μετά για καφέ και τέλος σινεμά! Γυρίσαμε βράδυ σπίτι και ήμουν κομμάτια...από τις 9,30 έπεσα στο κρεββάτι, 10 πρέπει να κοιμόμουν, χαλαρά! Ξύπνησα όμως από τις 4 με συσπάσεις και πόνους περιόδου οι οποίοι χτυπούσαν στην μέση κι έρχονταν ανά 1 ώρα...τώρα περιμένω την επόμενη στις 10 :tongue:...λέτε να κάνουμε τίποτα σήμερα???...είδωμεν....

Λοιπόν μας τρόμαξε λίγο η μπεμπούλα χτες γιατί οι γραμμές στον καρδιοτοκογράφο δεν άρεσαν στον γιατρό κ θεωρεί ότι ίσως αρχίζει να πιέζεται,,,

Το Σ/Κ θα πάμε στο μαιευτήριο για άλλο ένα nst κι αν δούμε ότι η μπεμπούλα δεν αντιδρά καλά τότε μάλλον θα προχωρήσουμε,,

Αν όλα είναι καλά τότε μου πρότεινε να κάνω nst δύο φορές την ημέρα:shock::shock: από Δευτέρα έτσι ώστε να πετύχω τον στόχο μου:shock::shock: που είναι ο φυσιολογικός τοκετός!!!!!

Διότι κ χτες ήμουν αρνητική στο ενδεχόμενο της καισαρικής,,,

Ειλικρινά έχω μπερδευτεί αλλά δεν το βάζω κάτω,,, Μωρέ έχω πολλά να γράψω αλλά δεν θέλω να μπω σε ψυχολογία αμφισβήτησης του γιατρού!!!Το σίγουρο είναι ότι η περιτύλιξη ΔΕΝ είναι επικίνδυνη για τα έμβρυα΄,,αλλά είπαμε ωραία δικαιολογία στα ιδιωτικά για καισαρική:mad::mad:

Είναι πολλά τα κενά στό όλο σκηνικό,,,

Τέσπα εγώ θα πάρω τη βαλίτσα μαζί αύριο για καλό κ για κακό,,κι ότι αποφασίσει η μπεμπούλα, ο doc, και η καλή η ώρα,,,

Καισαρική???? καισαρική!!!!

Φυσιολογικός??? φυσιολογικός!!!

Αρκεί να είναι γερό το ψυχουλινάκι μου

Βανιλάκι, ελπίζω να πήγαν όλα καλά! Σε σκέφτομαι συνέχεια...

Aobatsan ο μικρος μου τις 11 πρωτες μερες της ζωης του τρεφοταν

με ορο κ μετα του εδωσαν μπιμπερο στο μαιευτηριο.Τωρα απο οτι μου ειπαν

δυσκολα θα πιασει στο στηθος μου γι'αυτο κ το βγαζω με το θηλαστρο.

Ειναι πολυ μεγαλη ταλαιπωρια αλλα θελω να του δωσω απο το δικο μου.

Το προσπαθω κ στο στηθος αλλα του ειναι πιο δυσκολο κ τα παραταει.

Αν συνεχιστει για πολυ θα αναγκαστω να το σταματησω ομως γιατι θα

καταρευσω.

Καλή δύναμη Άντυ μου! Προσπάθησε όσο μπορείς, καλό θα του κάνει :)

Εμείς το πρωί της Κυριακής θα πάμε για έλεγχο και αν έχει κατέβει η δεσποινίδα θα κάνουμε εισαγωγή και πάμε για μια ωραιότατη πρόκληση, αν συνεχίζει να μουλαρώνει θα ξεπεράσουμε τις 40 εβδ...το προαίσθημά μου λέει οτι μάλλον θα μας κάνει το χατήρι...

Όπως και να χει πάντως έχω αρχίσει να αγχώνομαι λιγάκι...

Αυτά τα νέα μου...σας εύχομαι ένα υπέροχο Σ/Κ και ελπίζω να τα πούμε πάλι σύντομα...τα φιλιά μου στα μωρούλια σας!!! :)

Κοριτσάκι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη μικρούλα σας και να ξεμουλάρωσε :tongue:

Με το καλό να την κρατήσεις αγκαλίτσα!

Καλημέρα

Εάν μπορούσα να μετατρέψω τα νεύρα που έχω αυτή τη στιγμή σε Ευρώ θα ήμουν ζάμπλουτη. Είπαμε σήμερα το πρωί με την Άγια μανούλα μου να βγάλουμε το λικνάκι, το πόρτ μπεμπέ και κάτι τελευταία πράγματα μέσα στα οποία πίστευα ότι ήταν και 20 μπιμπερό που είχα από το Νικόλα. Βρίσκουμε λοιπόν το λικνάκι, το πορτ μπεμπέ, το ριλάξ, ένα παιδικό γυμναστήριο και ρωτάω αφελέστατα ¨μαμά τα μπιμπερό¨? Και μου έρχεται η κεραμίδα ¨ΑΑΑΑΑ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ (ολοκαίνουργιο) !!!!!! ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ¨

Είπατε τίποτα?

Καλά εγώ θα την είχα πνίξει...αν και δεν υπήρχε περίπτωση να μου κάνει κάτι τέτοιο...ξέρει καλά τις επιπτώσεις...:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Υπέροχα τα ονόματα των βλασταριών σου!

Εμείς θα την πούμε Βικτώρια...ήταν πρόταση του άντρα μου, μιας και δεν ήταν μια εύκολη εγκυμοσύνη και με το ιστορικό μου και τους φόβους μας γινόταν ολοένα και δυσκολότερη...μέχρι στιγμής όμως το κοριτσάκι μας έχει ήδη βγει νικήτρια :)....εξ ου και το συμβολικό του ονόματος ;)

κοριτσάκια μου πως είστε????????

πονάω σήμερα,έχω συσπασούλες κ κάθομαι στο κρεββάτι αφου μέχρι τις 3 έκανα τα αμέτρητα........

Λινάκι, ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα :)

Οι υπόλοιπες κοιλίτσες τι κάνουν??

Για να ξυπνάμε σιγά σιγά...Καλημέρεεεεεεες

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...