Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ πολύ Βανιλάκι.Το μωρό θα βαπτιστεί

Φίλιππος - Άγγελος

Το Φίλιππος (filippo) γιατί με τρελαίνει σαν όνομα όπως το Μάξιμος , και Άγγελος γιατί έμαθα ότι είμαι έγκυος 8/11 και με τα τόσα προβλήματα που είχα πρίν την εγκυμοσύνη (τρείς γιατροί έσκιναν τα πτυχία τους ότι μετά τον τρίτο μήνα δεν θα υπήρχε εγκυμοσύνη) εκείνο το βράδυ 8/11 μετά την επίσκεψη στο γιατρό μέσα σε μία εκκλησία ήταν που πήρα δύναμη και υποσχέθηκα στο πλασματάκι μου ότι δεν θα επιτρέψω να πάει κάτι στραβά.

Βέβαια (για ελαφρύνει λίγο το κλίμα γιατί όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν) ο καλός μου παρόλο που δεν το ήθελε αυτό το μωρό είμαι σίγουρη ότι θα επιμείνει να το βγάλουμε Θοδωρη (ένα θείο του που "εφυγε νωρίς¨., αλλά δεν θα του περάσει.

Εσύ τι όνομα έχεις σκεφτεί για τη ζουζούνα σου?

μαματοπολινα σε αυτα τα 2 ονοματα ημουν κι εγω αναμεσα πριν παρουμε αποφαση για το πως θ τον πουμε τον μπεμπη!

κι εγω ακριβως 8 νοεμβριου εμαθα οτι ειμαι εγκυος μετα απο πολυ κλαμα γιατι τον περασμενο μηνα δηλαδη τον οκτωβριο ειχαμε παρει τα αποτελεσματα απο το σπερμοδιαγραμμα του αντρουλη μου και ηταν χαλια.ειχαν λισγοστεψει τοσο οι ελπιδες μας και τον επομενο μηνα τσουπ νατος ο μπομπιρας!και αποφασισαμε να τον πουμε αγγελο γι αυτο το λογο!

ηρθε το αγγελακι μας και θα μας αλλαξει τη ζωη σε λιγοτερο απο 28 μερες.

εν τω μεταξυ στις 8 νοεμβριου γιορταζει και ο αντρας μου και στις 21 ιουνιου εχει γενεθλια λες πατερας και γιος να εχουν μαζι εκτος απο γιορτη και γενεθλια;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν μας τρόμαξε λίγο η μπεμπούλα χτες γιατί οι γραμμές στον καρδιοτοκογράφο δεν άρεσαν στον γιατρό κ θεωρεί ότι ίσως αρχίζει να πιέζεται,,,

Το Σ/Κ θα πάμε στο μαιευτήριο για άλλο ένα nst κι αν δούμε ότι η μπεμπούλα δεν αντιδρά καλά τότε μάλλον θα προχωρήσουμε,,

Αν όλα είναι καλά τότε μου πρότεινε να κάνω nst δύο φορές την ημέρα:shock::shock: από Δευτέρα έτσι ώστε να πετύχω τον στόχο μου:shock::shock: που είναι ο φυσιολογικός τοκετός!!!!!

Διότι κ χτες ήμουν αρνητική στο ενδεχόμενο της καισαρικής,,,

Ειλικρινά έχω μπερδευτεί αλλά δεν το βάζω κάτω,,, Μωρέ έχω πολλά να γράψω αλλά δεν θέλω να μπω σε ψυχολογία αμφισβήτησης του γιατρού!!!Το σίγουρο είναι ότι η περιτύλιξη ΔΕΝ είναι επικίνδυνη για τα έμβρυα΄,,αλλά είπαμε ωραία δικαιολογία στα ιδιωτικά για καισαρική:mad::mad:

Είναι πολλά τα κενά στό όλο σκηνικό,,,

Τέσπα εγώ θα πάρω τη βαλίτσα μαζί αύριο για καλό κ για κακό,,κι ότι αποφασίσει η μπεμπούλα, ο doc, και η καλή η ώρα,,,

Καισαρική???? καισαρική!!!!

Φυσιολογικός??? φυσιολογικός!!!

Αρκεί να είναι γερό το ψυχουλινάκι μου

βανιλακι μην αγχωνεσαι οτι ειναι να μπεις να πεις τα νεακια σου!

καλα ε ειδα τα κερασματακια σου ειναι πανεμορφα και τοσο τρυφερουλια!

θα τους τρελανεις ολους με αυτα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλησπέρα σ'οολα τα κορίτσια και απο μένα!!! Καλό σαραντισμό στις φρεσκομαμάδες και καλό κουράγιο σε όλες τις υπόλοιπες!!!

Πολύ χαίρομαι που το πινακάκι γεμίζει σιγά-σιγά, σα να πέρασε πολύ γρήγορα ο καιρός...

Θα αφήσω ασχολίαστη τη συζήτηση για τα τούνελ,τις αράχνες κ.τ.λ αν και έχω ρίξει πολύ γέλιο...το δικό μου ξαράχνιασμα πάντως (απ'τον γιατρό) δε μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Εμείς το πρωί της Κυριακής θα πάμε για έλεγχο και αν έχει κατέβει η δεσποινίδα θα κάνουμε εισαγωγή και πάμε για μια ωραιότατη πρόκληση, αν συνεχίζει να μουλαρώνει θα ξεπεράσουμε τις 40 εβδ...το προαίσθημά μου λέει οτι μάλλον θα μας κάνει το χατήρι...

Όπως και να χει πάντως έχω αρχίσει να αγχώνομαι λιγάκι...

Αυτά τα νέα μου...σας εύχομαι ένα υπέροχο Σ/Κ και ελπίζω να τα πούμε πάλι σύντομα...τα φιλιά μου στα μωρούλια σας!!! :)

an1cJQqVM2J0000MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfHRvIG1wb3VtcG91a2kgbW91IGVpbmFp.gif

μαματοπολινα σε αυτα τα 2 ονοματα ημουν κι εγω αναμεσα πριν παρουμε αποφαση για το πως θ τον πουμε τον μπεμπη!

κι εγω ακριβως 8 νοεμβριου εμαθα οτι ειμαι εγκυος μετα απο πολυ κλαμα γιατι τον περασμενο μηνα δηλαδη τον οκτωβριο ειχαμε παρει τα αποτελεσματα απο το σπερμοδιαγραμμα του αντρουλη μου και ηταν χαλια.ειχαν λισγοστεψει τοσο οι ελπιδες μας και τον επομενο μηνα τσουπ νατος ο μπομπιρας!και αποφασισαμε να τον πουμε αγγελο γι αυτο το λογο!

ηρθε το αγγελακι μας και θα μας αλλαξει τη ζωη σε λιγοτερο απο 28 μερες.

εν τω μεταξυ στις 8 νοεμβριου γιορταζει και ο αντρας μου και στις 21 ιουνιου εχει γενεθλια λες πατερας και γιος να εχουν μαζι εκτος απο γιορτη και γενεθλια;;;

Παπάκι εμένα μου άρεσε και το Άγγελος σκέτο. Απλά επειδή τώρα τελευταία έχει γίνει πολύ της μόδας ήθελα κάτι πιό ξεχωριστώ. Εξάλλου και τα δύο μεγάλα έχουν από δύο ονόματα.

Πάντως θα είναι τέλειο μπαμπάς και γιός να έχουν γιορτή και γενέθλια την ίδια μέρα. Ειδικά το να γεννηθεί ο μικρός 21 Ιουνίου θα είναι πιστεύω το καλύτερο δώρο πού θα έχει πάρει ποτέ ο καλός σου!

Και εμένα ο καλός μου έχει γεννέθλια 13/06 και στο Νικόλα έλεγα τι ωραία που θα ήταν να γεννιόνταν και αυτός 13 αλλά μετά από 10 χρόνια συμβίωσης με δίδυμο πίστεψέ με ένας κάνει για 20!!!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

μια βολτα στην πλατεια εκανα και τωρα διαβαζω τοοοοσα νεα!!!!!

καλε τι καλα που εχουμε τοση κινηση στο καφε μας!!!!!!

καταρχην να σας πω οτι μου εστειλε μην. η Βιργινια και μου γραφει πως ολα πηγαν τελεια, η καισαρικη μια χαρουλα (ακους Βανιλακι????) και η μπεμπα 3600 και κουκλα, θηλαζει μια χαρα και την εχει ολη μερα μαζι της!

Ελπιζω και απο το Ευακι να εχουμε τετοια νεα...

Maraki ο συζυγούλης δεν θέλει κερασματάκια?? δεν του άρεσε ως ιδέα??

δεν του αρεσε κουκλα μου, ειναι λιγο παραδοσιακος και αυτες οι μοντερνιες λεει δεν του πολυ αρεσουν... δεν θα του χαλασω χατηρι αλλα κατι θα κανω με τα χερακια μου, ισως γλυκακια απλα..

Εμείς πήγαμε για nst και υπέρηχο σήμερα. Φτάσαμε τα 3600!!! Θρεφταράκι θα βγει η κοπελίτσα μου :tongue:

Δεν έχει εμπεδωθεί ακόμη αλλά αρχίζει και κατεβαίνει. Το nst ήταν καλό, συσπάσεις μπόλικες και κινητικότητα άψογη.

Στην αναμονή λοιπόν... (και στον ποδαρόδρομο :P )

Μαράκι μια χαρά τα νεάκια σας από τον γιατρούλη! Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις έναν υπέροχο και εύκολο τοκετό :)

Εμένα δεν μου έβαλε χέρι ακόμη...την άλλη εβδομάδα μου είπε...αλλά εγώ το έχω ξαραχνιάσει...χιχιχχι :tongue:

καλε 3600??? και εμενα η δικια μου θα βγει μινιον 1 κιλο κατω??????:-(:sad:

μια χαρουλα τα νεα σου για φυσιολογικο σε βλεπω φουλ!!!!

το ξεραχνιασμα δεν το σχολιαζω...;););):tongue::tongue::tongue:!!!!

Εγω εδω κ λιγες μερες ειμαι σπιτι μου με τον μπεμπακο μου κ περναμε τελεια.Κοριτσια δν περιγραφετε.Ευτηχως τελειωσε η ταλαιπωρια μας κ τωρα ειμαστε μια χαρα.Δν μου μενει καθολου χρονος γι'αυτο χαθηκα. Με ταλαιπωρει ο θηλασμος παρα πολυ γιατι βγαζω το γαλα μου πρωτα με θηλαστρο κ του το δινω.Θα προσπαθησω να ξαναμπω συντομα.φιλακια

Αντουλα μου, καλοριζικοι στο σπιτακι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

οποτε μπορεις να μπαινεις εστω και για λιγο... προσπαθησε το για το θηλασμο.. αξιζει!!!

Παπακι μια χαρα πας και εσυ, μπραβο κοπελα μου!!!!

Εμείς το πρωί της Κυριακής θα πάμε για έλεγχο και αν έχει κατέβει η δεσποινίδα θα κάνουμε εισαγωγή και πάμε για μια ωραιότατη πρόκληση, αν συνεχίζει να μουλαρώνει θα ξεπεράσουμε τις 40 εβδ...το προαίσθημά μου λέει οτι μάλλον θα μας κάνει το χατήρι...

Όπως και να χει πάντως έχω αρχίσει να αγχώνομαι λιγάκι...

εσυ μαλλον εισαι η επομενη εκτος και αν μας την κανει το Βανιλακι, μπες να μας πεις!!!!

Βρε σκατουλες το βλεπετε οτι γεννησαν σχεδον οι μισες??????

αχ συγκινουμαι!!!!!

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 33w2d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr 35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ................ ...........27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 36w7d

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 3200gr 38w1d

8.bloublou…...............ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...4/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3150gr 51πον. 39w5d

9.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................6/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 2650gr, 2680gr 36w4d

10.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......……..........7/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ 2900gr 52πον

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3600gr 38w2d

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 40w1d

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΜΗΤΕΡΑ (ΑΡΤΑ).....30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Διαφημίσεις

mamatopolina τελεια τα ονοματα για τον μπεμπη σου!!

σιγουρα θα ειναι ενας Αγγελος αλλα μου αρεσει τρελλα το Φιλλιπος!!

εξαιρειται το τελειο Μαξιμος φυσικα;););)

μια βολτα στην πλατεια εκανα και τωρα διαβαζω τοοοοσα νεα!!!!!

καλε τι καλα που εχουμε τοση κινηση στο καφε μας!!!!!!

καταρχην να σας πω οτι μου εστειλε μην. η Βιργινια και μου γραφει πως ολα πηγαν τελεια, η καισαρικη μια χαρουλα (ακους Βανιλακι????) και η μπεμπα 3600 και κουκλα, θηλαζει μια χαρα και την εχει ολη μερα μαζι της!

Ελπιζω και απο το Ευακι να εχουμε τετοια νεα...

δεν του αρεσε κουκλα μου, ειναι λιγο παραδοσιακος και αυτες οι μοντερνιες λεει δεν του πολυ αρεσουν... δεν θα του χαλασω χατηρι αλλα κατι θα κανω με τα χερακια μου, ισως γλυκακια απλα..

καλε 3600??? και εμενα η δικια μου θα βγει μινιον 1 κιλο κατω??????:-(:sad:

μια χαρουλα τα νεα σου για φυσιολογικο σε βλεπω φουλ!!!!

το ξεραχνιασμα δεν το σχολιαζω...;););):tongue::tongue::tongue:!!!!

Πάλι καλά που όλα πήγαν καλά με στο Βιργινάκι. Καισαρική και αυτή!

Το Ευάκι ποιός ξέρει τι να κάνει?

Λοιπόν κούκλες σας αφήνω να πάω το αστεράκι μου θέατρο.

Θα τα πούμε αύριο το πρωί Ελπίζω και με νέα από το Ευάκι

Καλό βράδυ σε όλες σας.

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!

PS. Η μπλουμπλού άραγε γύρισε σπίτι?

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

mamatopolina τελεια τα ονοματα για τον μπεμπη σου!!

σιγουρα θα ειναι ενας Αγγελος αλλα μου αρεσει τρελλα το Φιλλιπος!!

εξαιρειται το τελειο Μαξιμος φυσικα;););)

Και για μένα Μαράκι το Μάξιμος είναι το τοπ.Δεν είναι τυχαίο εξάλου ότι του έχω και περισσότερη αδυναμία.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Γεια σας κοριτσακια. Εχετε πολλα χαιρετισματα απο το Κατερινακι, μιλησαμε πριν λιγο, δεν βγηκαν τελικα σημερα, θα βγουν αυριο γιατι η μπεμπουλα ειχε λιγο ικτερο και ηθελε να το παρακολουθησουν. Απο το Γαια ειναι κατευχαριστημενη.

Εγω σημερα ειχα γιατρο, μου ζητησε να ξανακανω doppler, ελπιζω να εχω γεννησει μεχρι την αλλη βδομαδα που το εκλεισα και να μην χρειαστει:tongue:. Μου ειπε οτι την αλλη εβδομαδα θα με κοιταξει και απο κατω. Στο παρα πεντε! Τι να πω... ΠΑντως οσο ημουν για nst δεν ειχα καθολου συσπασεις, το μωρο δεν θελει να βγει!

Το Αγγελος-Φιλιππος ειναι καταπληκτικο. Τι καλα να εβγαζα και γω το μωρο ονομα που ηθελα και οχι ονομα που πρεπει...ασε πονεμενη ιστορια :mad:.

Βανιλια τα κερασματα ειναι πανεμορφα. Ευχομαι να ερθουν και οι κορδελιτσες σου να σου φυγει ο καημος!!

Μαρια να δωσεις πολλες ευχες στη Βιργινια και να μας φιλησει την μπεμπουλα της!!!!!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοιλουμπιτσες!!!

καμια δενε χει ξυπνησει ακομα? καλα κανετε, οχι σαν εμενα που εχει ανοιξει το ματι απο τις 7:shock::shock:!!

εφυγε και ο αντρουλης για δουλεια και θα ειμαι μονη μου σημερα..

αλλα ευτυχως το απογευματακι θα ερθει μια φιλη μου απο Αθηνα και ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!:D

τι να κανουν αραγε οι καινουριες μανουλες μας??

το Βανιλακι τι ωρα θα πηγαινε Ιασω σημερα?

τα αλλα κοριτσακια ειναι ολα καλα??

καμια δενε χει ξυπνησει ακομα? καλα κανετε, οχι σαν εμενα που εχει ανοιξει το ματι απο τις 7:shock::shock:!!

αλλα ευτυχως το απογευματακι θα ερθει μια φιλη μου απο Αθηνα και ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!:D

Καλημέρα

Εάν μπορούσα να μετατρέψω τα νεύρα που έχω αυτή τη στιγμή σε Ευρώ θα ήμουν ζάμπλουτη. Είπαμε σήμερα το πρωί με την Άγια μανούλα μου να βγάλουμε το λικνάκι, το πόρτ μπεμπέ και κάτι τελευταία πράγματα μέσα στα οποία πίστευα ότι ήταν και 20 μπιμπερό που είχα από το Νικόλα. Βρίσκουμε λοιπόν το λικνάκι, το πορτ μπεμπέ, το ριλάξ, ένα παιδικό γυμναστήριο και ρωτάω αφελέστατα ¨μαμά τα μπιμπερό¨? Και μου έρχεται η κεραμίδα ¨ΑΑΑΑΑ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ (ολοκαίνουργιο) !!!!!! ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ¨

Είπατε τίποτα?

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Γεια σας κοριτσακια. Εχετε πολλα χαιρετισματα απο το Κατερινακι, μιλησαμε πριν λιγο, δεν βγηκαν τελικα σημερα, θα βγουν αυριο γιατι η μπεμπουλα ειχε λιγο ικτερο και ηθελε να το παρακολουθησουν. Απο το Γαια ειναι κατευχαριστημενη.

Εγω σημερα ειχα γιατρο, μου ζητησε να ξανακανω doppler, ελπιζω να εχω γεννησει μεχρι την αλλη βδομαδα που το εκλεισα και να μην χρειαστει:tongue:. Μου ειπε οτι την αλλη εβδομαδα θα με κοιταξει και απο κατω. Στο παρα πεντε! Τι να πω... ΠΑντως οσο ημουν για nst δεν ειχα καθολου συσπασεις, το μωρο δεν θελει να βγει!

Το Αγγελος-Φιλιππος ειναι καταπληκτικο. Τι καλα να εβγαζα και γω το μωρο ονομα που ηθελα και οχι ονομα που πρεπει...ασε πονεμενη ιστορια :mad:.

Βανιλια τα κερασματα ειναι πανεμορφα. Ευχομαι να ερθουν και οι κορδελιτσες σου να σου φυγει ο καημος!!

Μαρια να δωσεις πολλες ευχες στη Βιργινια και να μας φιλησει την μπεμπουλα της!!!!!

Μινούλα καλημέρα

Καταρχήν να δώσεις τα φιλιά μου στο Κατερινάκι και στην μπεμπούλα της.

Όσο για τα ονόματα είναι πράγματι πονεμένη ιστορία. Εγώ για να είμαι ειλικρινής μου έκατσε αρκετά καλά το όνομα του πεθερού μου στο πρώτο. Όσο για τον Μάξιμο καταπιέστηκα από τον αδερφό μου. Και εξηγώ : ήθελα το μωρό να το βγάλω Πάρη (Παρασκευή η μαμά μου), είχε συμφωνήσει και ο καλός μου και είμασταν ΟΚ. Σε μια κουβέντα που έκανα με τη νύφη μου (η οποία είναι Ισπανίδα) γυρίζει και μου λέει ¨ ααααα Πάρη θα βγάλει ο αδερφός σου το δικό μας παιδί αν είναι αγόρι γιατί με το Θανάσης (ο μπαμπάς μου) το παιδί δεν πάει πουθενά στην Ισπανία, όλοι θα το κοροιδεύουν (μένουν μόνιμα Ελλάδα). Έτσι λοιπόν επειδή δεν μου ερχόνταν καλά να μην ακούσει το όνομά του ο μπαμπούκος μου αναγκαστικά ο μικρός βαπτίστηκε Αθανάσιος - Μάξιμος (όπου και για το Μάξιμος είχα τρελά σκηνικά από τη μάνα μου).

Να σου πώ όμως κάτι? Στην τελική δεν μετράει καθόλου το τι όνομα θα βγάλεις στο παιδί σου με την αγάπη που θα εισπράτει από τους παππούδες γιαγιάδες. Και εξηγώ : Την αδυναμία και την τρέλα που έχει ο μπαμπάς μου για το Νικόλα δεν την έχει ούτε στο ήμισυ για το Μάξιμο και ας έχει το όνομά του. Όπως και από την πλευρά του καλού μου παρόλο που ο Νικόλας είναι το μοναδικό αγόρι στο σόι (για τον Μάξιμο δεν το συζητώ δεν υπάρχει γιαυτούς) και έχει το όνομα του παππού δεν.............. Γι αυτό και χθές εγραψα ότι έχω μεγαλύτερη αδυναμία στο Μαξ.

A propo εσύ με το καλό πώς θα τον βαπτίσεις το μικρούλη σου?

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

¨μαμά τα μπιμπερό¨? Και μου έρχεται η κεραμίδα ¨ΑΑΑΑΑ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ (ολοκαίνουργιο) !!!!!! ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ¨

Είπατε τίποτα?

καλημερα κοριτσακι!!!

θεα η μητερα!!!!!!!!!!!!

δεν λες παλι καλα που δεν πεταξε και ολα τα υπολοιπα????:shock::shock:

ευκαιρια να θηλασεις!!!!

καλα 20 μπιμπερο πολλα δεν ειχες?

πλακα κανω, καλη μου, φυσικα και δεν επρεπε να τα πεταξει... αλλα τωρα δωσε τοπο στη οργη, θα παρεις αλλα στον μικρουλι, καινουρια και ωραια!

ΥΓ. να σε ρωτησω κατι ασχετο, το αβαταρ σου τι ειναι?

Μαράκι καλημέρα πως είσαι σήμερα?

Αν μιλήσεις με το μουρλοκομείο να τις δώσεις τις ευχές μου και πολάάάάά ποοοοολάάάά φιλάκια σε αυτή και στο θηριάκι της (άκου 3600).

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...