Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλησπέρα τσουπίτσες :) και κοιλίτσες!!!

Άλλες 2 σήμερα έγιναν μανούλες...πλησιάζει ο καιρός για όλες μας :D

Τι συγκίνηση είναι αυτή!!!!

Βιργινιάκι και Ευάκι τώρα πια θα έχετε αγκαλιά τα θαυματάκια σας και θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας :) :) :) :) :)

Περιμένουμε γρήγορα νέα σας (ή από όποια κοπέλα επικοινωνήσει με τα κορίτσια μας ;) )

Εμείς πήγαμε για nst και υπέρηχο σήμερα. Φτάσαμε τα 3600!!! Θρεφταράκι θα βγει η κοπελίτσα μου :tongue:

Δεν έχει εμπεδωθεί ακόμη αλλά αρχίζει και κατεβαίνει. Το nst ήταν καλό, συσπάσεις μπόλικες και κινητικότητα άψογη.

Στην αναμονή λοιπόν... (και στον ποδαρόδρομο :P )

Βρε κοριτσάκια εγώ έχω άλλο πρόβλημα εδώ και τρείς μέρες. Έχουν πρηστεί υπερβολικά τα πόδια μου σε σημείο να μην μπορώ να περπατήσω. ειδικά χθες ήταν το κάτι άλλο. Πήρα τη γιατρό μου χθες δεν την βρήκα θα μιλήσω σήμερα μαζί της. Απλά ανυσηχώ γιατί τέτοιο πρήξιμο δεν είχα στις προηγούμενες εγκυμοσύνες και επίσης οι εξετάσεις ούρων που έκανα πριν μια βδομάδα ήταν φυσιολογικότατες.

Και κάτι άλλο βρε κοριτσάκια μου! Με πονάει και με καίει υπερβολικά το στήθος μου. Όπως όταν κατεβαίνει το γάλα μετά την τρίτη μέρα ένα πράμα.

mamatopolina, να μιλήσεις με τη γιατρό σου για το πρίξημο και κόψε το αλάτι για λίγες μέρες για καλό και για κακό. Όσο μπορείς ξεκούραση και τα πόδια ψηλά.

Για το στήθος, δεν γνωρίζω...πρώτη φορά το ακούω αυτό το κάψιμο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

βέβαια με τη τρίτη φορά που πήγα στο δημοτικό κατάφερα να έχω όλα τα χαρτιά:rolleyes: αλλά..........λάθος ΔΕΗ, πήγα μια από το παλιό σπίτι κ ο διευθυντής που χάζευε με το τατουαζ στο βυζί μου:shock::shock: το είδε αφου είχα φύγει κ θα πάω πάλι την Τρίτη:cool:

θα φοράω ζιβάγκο:idea:

χαχαχαχαχα, ρε τον κοΔ/ντή!!! Του τα πέταξες τα μάτια έξω Λινάκι!!!! Που μυαλό για ΔΕΗ και λοιπές ΔΕΚΟ :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Άντε και καλή αρχή για το Θωμάκο σου και καλή δύναμη σε σένα...μωράκι και πρωτάκι, δύσκολη κατάσταση!!!

Μαράκι μια χαρά τα νεάκια σας από τον γιατρούλη! Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις έναν υπέροχο και εύκολο τοκετό :)

Εμένα δεν μου έβαλε χέρι ακόμη...την άλλη εβδομάδα μου είπε...αλλά εγώ το έχω ξαραχνιάσει...χιχιχχι :tongue:

Vanillaki υπέροχα τα κεράσματά σου!!!! Με το καλό να έρθει η ώρα να κεράσεις όλον τον κόσμο :)

Περιμένουμε και άλλες φώτος ;)

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας φιλεναδιτσες μου. Τι βλεπω γεννησε το Βιργινακι μας κ το Ευακι; Κοριτσια να σας ζησουν τα μωρακια σας,γερα κ καλοτυχα να ειναι. Εγω εδω κ λιγες μερες ειμαι σπιτι μου με τον μπεμπακο μου κ περναμε τελεια.Κοριτσια δν περιγραφετε.Ευτηχως τελειωσε η ταλαιπωρια μας κ τωρα ειμαστε μια χαρα.Δν μου μενει καθολου χρονος γι'αυτο χαθηκα. Με ταλαιπωρει ο θηλασμος παρα πολυ γιατι βγαζω το γαλα μου πρωτα με θηλαστρο κ του το δινω.Θα προσπαθησω να ξαναμπω συντομα.φιλακια

CEebp2.png?9T0iAOMn

Καλησπερα ζουζουνες!!!!!!!!!! Μαματοπολινα, και η ζεστη επιβαρυνει το πρηξιμο, και εγω στα ιδια χαλια ειμαι!

Εγω, ειμαι καλα, αν και ποναω περισσοτερο απο αλλες μερες απο κατω. Πιεζει το μωρακι!!!!!!! Κατα τα αλλα τα ιδια...!!! Σας φιλω!!!!!!!

Καλώς το,,, κι εγώ πρησμένα χέρια κ πόδια παρακαλώ!!!Έκοψα το αλάτι αλλά προκοπή δεν έχω δει:mad:

Πλησιάζεις Aggelikoula, σε πιέζει το μωρό, πονάς από κάτω,,, βρε μήπως γεννάς???:shock::shock:

Καλησπέρα τσουπίτσες :) και κοιλίτσες!!!

Εμείς πήγαμε για nst και υπέρηχο σήμερα. Φτάσαμε τα 3600!!! Θρεφταράκι θα βγει η κοπελίτσα μου :tongue:

Δεν έχει εμπεδωθεί ακόμη αλλά αρχίζει και κατεβαίνει. Το nst ήταν καλό, συσπάσεις μπόλικες και κινητικότητα άψογη.

Στην αναμονή λοιπόν... (και στον ποδαρόδρομο :P )

Vanillaki υπέροχα τα κεράσματά σου!!!! Με το καλό να έρθει η ώρα να κεράσεις όλον τον κόσμο :)

Περιμένουμε και άλλες φώτος ;)

3600:shock::shock::shock: Παναγιά μου θρεφταράκι:shock::shock: δεν θα σας κάνουμε παρέα για να μη μας δέρνετε:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Εγω, ειμαι καλα, αν και ποναω περισσοτερο απο αλλες μερες απο κατω. Πιεζει το μωρακι!!!!!!! Κατα τα αλλα τα ιδια...!!! Σας φιλω!!!!!!!

Γεια σου Αγγελικούλα :)

Αχ, αυτοί οι πόνοι από κάτω!!!!! Κι εγώ μες την πίεση...ειδικά αν είμαι ξαπλωμένη για αρκετή ώρα, τρομάζω να σηκωθώ! Υπομονή....

Εγω εδω κ λιγες μερες ειμαι σπιτι μου με τον μπεμπακο μου κ περναμε τελεια.Κοριτσια δν περιγραφετε.Ευτηχως τελειωσε η ταλαιπωρια μας κ τωρα ειμαστε μια χαρα.Δν μου μενει καθολου χρονος γι'αυτο χαθηκα. Με ταλαιπωρει ο θηλασμος παρα πολυ γιατι βγαζω το γαλα μου πρωτα με θηλαστρο κ του το δινω.Θα προσπαθησω να ξαναμπω συντομα.φιλακια

Άντυ μου, πολύ χαίρομαι για τα καλά σας νέα :) Φαντάζομαι την ευτυχία σου!!!

Απόλαυσέ το κοριτσάκι και υπομονή με το θηλασμό. Αλήθεια γιατί το βγάζεις το γάλα?

Να μπαίνεις όποτε μπορείς να μας λες τα νέα σας....φιλάκια πολλά στα πατουσάκια σας :)

3600:shock::shock::shock: Παναγιά μου θρεφταράκι:shock::shock: δεν θα σας κάνουμε παρέα για να μη μας δέρνετε:tongue::tongue:

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Mopep2.png1LxNp2.png

επινα ελληνικο και γαλλικο βρε φιλεναδιτσα...

απλα απεφευγα το νες καφε..

θα ειμουν εδω τωρα αν δεν ειχα πιει καφε 8 μηνες????:shock::shock:

τωρα να σε πω τυχερη ή οχι που δεν θα νιωσεις αυτην την ευχαριστηση??

μαρη..... τι σκηνικο απο ταινια ειναι αυτο???? :cool::cool:

τωρα θα κατσω απικο και θα περιμενω... να δω ποτε θα μπουν αυτες οι φωτο!!!!!!!!!!!!!

Βρε μουρλοκομεία τέτοιος οίστρος μεσημεριάτικα! Μόλις ήρθα μαγαζί και γελάω σαν τη χαζή μόνη μου.

Ακόμα δεν έχουμε νέα από τα κοριτσάκια μας?

Βανιλάκι τέλεια τα κερασματάκια θα σου στείλω διεύθυνση με pm να μου στείλεις. Βάλε και τις φώτο από το δωμάτιο please και πες μας τι είπε ο doc.

Linaki έπρεπενα σε είχα εδώ με το τατού στο βυζί όταν πάλευα να γράψω το Νικόλα σε ένα συγκεκριμένο σχολείο. Θα είχες καθαρίσει ¨με διαφορά στήθους¨.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλεναδιτσες μου. Εγω εδω κ λιγες μερες ειμαι σπιτι μου με τον μπεμπακο μου κ περναμε τελεια.Κοριτσια δν περιγραφετε.Ευτηχως τελειωσε η ταλαιπωρια μας κ τωρα ειμαστε μια χαρα.Δν μου μενει καθολου χρονος γι'αυτο χαθηκα. Με ταλαιπωρει ο θηλασμος παρα πολυ γιατι βγαζω το γαλα μου πρωτα με θηλαστρο κ του το δινω.Θα προσπαθησω να ξαναμπω συντομα.φιλακια

Άντυ ωραία τα νέα σου,,,χαλάλι η ταλαιπωρία σας,,, τώρα είσαι ευτυχισμένη στο σπίτι με τον μπεμπούλη!!!!!!!!!:D:Dνα μπαίνεις να μας ενημερώνεις!!!!

Καλησπέρα

Εμένα δεν μου έβαλε χέρι ακόμη...την άλλη εβδομάδα μου είπε...αλλά εγώ το έχω ξαραχνιάσει...χιχιχχι :tongue:

;)

Τώρα τι να σου γράψω εσένα μαρή????? ένα χέρι ξύλο θέλεις εσύ:tongue:

Βρε μουρλοκομεία τέτοιος οίστρος μεσημεριάτικα! Μόλις ήρθα μαγαζί και γελάω σαν τη χαζή μόνη μου.

Ακόμα δεν έχουμε νέα από τα κοριτσάκια μας?

Βανιλάκι τέλεια τα κερασματάκια θα σου στείλω διεύθυνση με pm να μου στείλεις. Βάλε και τις φώτο από το δωμάτιο please και πες μας τι είπε ο doc.

Linaki έπρεπενα σε είχα εδώ με το τατού στο βυζί όταν πάλευα να γράψω το Νικόλα σε ένα συγκεκριμένο σχολείο. Θα είχες καθαρίσει ¨με διαφορά στήθους¨.

:lol::lol::lol::lol: καλό αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"cogito,ergo sum"

Καλησπερα ζουζουνες!!!!!!!!!! Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειχαν ευκολες γεννες και το Βιργινακι μας και το Ευακι μας!!!!!!!! Απο χτες τις σκεφτομαι συνεχεια και αγωνιω, ειδικα για το Βιργινακι μας!!!!!! Τωρα θα πλεουν σε πελαγη ευτυχιας!!!!!!!!!

Βρε Βανιλλακι, ποσο πολυ με κανεις και γελαω!!!!!! Παρα πολυ ομορφα τα κερασματακια!!!!!!!!!! Αντε και στα βαφτισια!!!!!!!!!!! Περιμενουμε τα νεα σου.

Οζαλινακι, μια χαρα ο διευθυντης....νουμερακι!!!!

Μαρακι, παω να παρω φρεντο...ζηλεψα!!!!!!

Μινουλα, περιμενουμε και τα δικα σου νεα σημερα και στειλε τα φιλια μας στην Κατερινα!!!!

Μαματοπολινα, και η ζεστη επιβαρυνει το πρηξιμο, και εγω στα ιδια χαλια ειμαι!

Το αλάτι το έχω κόψει εδώ και κάνα μήνα γιατί είχα και κράμπες. Το πιό πιθανό είναι αυτό που λέει η Αγγελικούλα με τη ζέστη (αφόρητη εδώ και μια βδομάδα).Φανταστείτε ότι σηκώνομαι το πρωί και είμαι λές και μόλις βγήκα από τη θάλασσα. Στάζω ολόκληρη.

Όσο για το καφεδάκι εγώ εδώ και κάνα τρίμηνο σταθερά φρέντο χωρίς καφείνη.

Αγγελικούλα και εγώ ώρες ώρες έχω ¨μπουκώματα¨ και πόνους από κάτω. Φτάσαμε στην τελική ευθεία και έχουμε γίνει πολύ παράξενες! Εγώ πάντως δεν αντέχω άλλο.Έχω κουραστεί αφάνταστα.

Άντυ να σου ζήσει το μωράκι και καλή επιτυχία με τι θηλασμό.Να προσπαθήσεις να θηλάσεις όσο μπορείς γιατί εγώ είναι το μόνο πράγμα για το οποίο έχω μετανοίωσει.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Λοιπόν μας τρόμαξε λίγο η μπεμπούλα χτες γιατί οι γραμμές στον καρδιοτοκογράφο δεν άρεσαν στον γιατρό κ θεωρεί ότι ίσως αρχίζει να πιέζεται,,,

Το Σ/Κ θα πάμε στο μαιευτήριο για άλλο ένα nst κι αν δούμε ότι η μπεμπούλα δεν αντιδρά καλά τότε μάλλον θα προχωρήσουμε,,

Αν όλα είναι καλά τότε μου πρότεινε να κάνω nst δύο φορές την ημέρα:shock::shock: από Δευτέρα έτσι ώστε να πετύχω τον στόχο μου:shock::shock: που είναι ο φυσιολογικός τοκετός!!!!!

Διότι κ χτες ήμουν αρνητική στο ενδεχόμενο της καισαρικής,,,

Ειλικρινά έχω μπερδευτεί αλλά δεν το βάζω κάτω,,, Μωρέ έχω πολλά να γράψω αλλά δεν θέλω να μπω σε ψυχολογία αμφισβήτησης του γιατρού!!!Το σίγουρο είναι ότι η περιτύλιξη ΔΕΝ είναι επικίνδυνη για τα έμβρυα΄,,αλλά είπαμε ωραία δικαιολογία στα ιδιωτικά για καισαρική:mad::mad:

Είναι πολλά τα κενά στό όλο σκηνικό,,,

Τέσπα εγώ θα πάρω τη βαλίτσα μαζί αύριο για καλό κ για κακό,,κι ότι αποφασίσει η μπεμπούλα, ο doc, και η καλή η ώρα,,,

Καισαρική???? καισαρική!!!!

Φυσιολογικός??? φυσιολογικός!!!

Αρκεί να είναι γερό το ψυχουλινάκι μου

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Και κάτι "άσχετο" που ήθελα καιρό να το γράψω

Mamatopolina πως θα βαπτίσεις τον τρίτο υιό??? διότι το Νικόλας και δη το Μάξιμος είναι τόσο μα τόσο Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"cogito,ergo sum"

Aobatsan ο μικρος μου τις 11 πρωτες μερες της ζωης του τρεφοταν

με ορο κ μετα του εδωσαν μπιμπερο στο μαιευτηριο.Τωρα απο οτι μου ειπαν

δυσκολα θα πιασει στο στηθος μου γι'αυτο κ το βγαζω με το θηλαστρο.

Ειναι πολυ μεγαλη ταλαιπωρια αλλα θελω να του δωσω απο το δικο μου.

Το προσπαθω κ στο στηθος αλλα του ειναι πιο δυσκολο κ τα παραταει.

Αν συνεχιστει για πολυ θα αναγκαστω να το σταματησω ομως γιατι θα

καταρευσω.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Και κάτι "άσχετο" που ήθελα καιρό να το γράψω

Mamatopolina πως θα βαπτίσεις τον τρίτο υιό??? διότι το Νικόλας και δη το Μάξιμος είναι τόσο μα τόσο Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Βανιλάκι.Το μωρό θα βαπτιστεί

Φίλιππος - Άγγελος

Το Φίλιππος (filippo) γιατί με τρελαίνει σαν όνομα όπως το Μάξιμος , και Άγγελος γιατί έμαθα ότι είμαι έγκυος 8/11 και με τα τόσα προβλήματα που είχα πρίν την εγκυμοσύνη (τρείς γιατροί έσκιναν τα πτυχία τους ότι μετά τον τρίτο μήνα δεν θα υπήρχε εγκυμοσύνη) εκείνο το βράδυ 8/11 μετά την επίσκεψη στο γιατρό μέσα σε μία εκκλησία ήταν που πήρα δύναμη και υποσχέθηκα στο πλασματάκι μου ότι δεν θα επιτρέψω να πάει κάτι στραβά.

Βέβαια (για ελαφρύνει λίγο το κλίμα γιατί όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν) ο καλός μου παρόλο που δεν το ήθελε αυτό το μωρό είμαι σίγουρη ότι θα επιμείνει να το βγάλουμε Θοδωρη (ένα θείο του που "εφυγε νωρίς¨., αλλά δεν θα του περάσει.

Εσύ τι όνομα έχεις σκεφτεί για τη ζουζούνα σου?

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Ήρθε το αντράκι μου επιτέλους!!!

Πάω να ντυθώ να βγούμε μια βόλτα μπας και τσιμπήσουμε τίποτα έξω γιατί δεν έχω μαγειρεψει, η άχρηστη!

Καλή βολτίτσα κοριτσάκι και δεν είσαι άχρηστη. Απλά απολαμβάνεις τις τελευταίες μέρες ξενοιασιάς.

Και εγώ μόλις κλείσω το μαγαζί θα πάω το Νικόλα θέατρο στο μικρό πρίγκηπα.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

ΒΙΡΓΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΥΑΚΙ να σας ζησουν τα αγγελουδια σας!να ειναι παντα ευτυχισμενα και καλοτυχα!πανω απο ολα να ειναι παντα γερα εννοειται!

αντε κοντευουμε ολες σιγα σιγα και μετα θα μιλαμε για τα μωρακια μας στο καφε μας!

εχω μια απορια κοριτσια σημερα την ωρα που κουνιοταν ο μπεμπης με πονεσε 2 με 3 φορες πολυ εντονα κατω τη μια φορα με πονεσε στην αριστερη μου σαλπιγγα και τις υπολοιπες πιο κατω στο κεντρο μαλλον στον τραχηλο χωρις να ειμαι και σιγουρη.αλλα πεταχτηκα λεμε απο τον πονο και τις 3 φορες.τωρα σα να μου περασε αλλα ειμαι ακομα λιγο σφιγμενη μηπως ξαναρθει ο σφαχτης.

εχετε ιδεα τι μπορει να σημαινει αυτο;το εχει παθει καμια απο εσας;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...