Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

κοριτσια εχω το τηλ της Βιργινιας αλλα θα παρω αργοτερα το απογευμα να μαθω τα νεα της αν δεν μου στειλει εκεινη κανα μην.

για την Ευουλα, ας ελπισουμε οτι θα μπορεσει να μπει..

φευγω παω βολτιτσα για περπατημα με την κορη μου!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λέτε να γέννησαν??????????

δεν έχω σταματήσει να τις σκέφτομαι......

πως είστε εσείς σήμερα???????? εγώ φεύγω για το δημοτικό να γράψω τον Θωμούλη στην Α΄:rolleyes::rolleyes:

Μεγαλώσαμε......

η βιγινια χτες που μιλησαμε μου ειπε οτι κατα τις 12 θα την βαλουν μεσα,

το Ευακι δεν ξερω...

αχ! Α' δημοτικου, γινατε αντρακια που πανε και σχολειο!!!!!

καλη αρχη οζαλινακι μου!!

λέτε να γέννησαν??????????

δεν έχω σταματήσει να τις σκέφτομαι......

πως είστε εσείς σήμερα???????? εγώ φεύγω για το δημοτικό να γράψω τον Θωμούλη στην Α΄:rolleyes::rolleyes:

Μεγαλώσαμε......

Αν είναι κατά τις 12 και η Βιργινία τότε τώρα ίσως να έχουν γεννήσει. Γιατί το Ευάκι έγραψε ότι στις 12 θα την έπαιρναν.

Ελπίζω να μάθουμε νέα τους σύντομα.

Καλή αρχή γειτόνισσα και στο δικό σου αντράκι. Εγώ ξεμπέρδεψα την προηγούμενη Παρασκευή με την εγγραφή. Μένει μόνο ο παιδικός του μικρού και αυτό γιατί μου καθυστερεί ο λογιστής τη δήλωση :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Λοιπόν κοριτσάκια μου βλέπω δεν έχουμε νέα ούτε από τις μανούλες αλλά ούτε και από το Βανιλάκι. Εγώ σας χαιρετώ προς το παρόν, θα ξαναμπώ το απόγευμα. Ελπίζω μέχρι τότε να έχουμε νέα.

Καλό μεσημέρι.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Γέννησε και το Βιργινάκι μας :D:D:D:D:D

Γιούπι άλλη μια μανούλα στην παρέα μας:D:D:D

Άντε τώρα που ήρθα εξαφανιστήκατε???

Αααα θα σας τιμωρήσωωωω λέμε

Θα απλώσω σεντόνι τρελό:tongue::tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Βανιλάκι μου καλό μη σε παίρνει από κάτω. Και εμένα ο Νικόλας ήταν τόσο τυλιγμένος με το λώρο που ο γιατρός αναγκάστηκε να τον κόψει σε δύο σημεία για να τον βγάλει (κοκορετσάκι ένα πράμα). Να λες πάλι καλά που το ανακάλυψε έγκαιρα ο γιατρός και έτσι θα πας προετιμασμένη γιατί εγώ αμ και τους πόνους έφαγα από τις 2,30 τα ξημερώματα (που μου έσπασαν τα νερά) μέχρι τις 11,30 που με νάρκωσαν για την καισαρική, αλλά και το μαχαίρι. Εξάλου τα είπε και το Τζινάκι. Φτιάξε τα κερασματάκια και να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά. (μόλις τα φτιάξεις θέλω και εμένα να μου στείλεις ένα).

?

Ευχαρίστως κοριτσάκι μου,,,στείλε μου την διεύθυνσή σου και σου έρχονται!!!Καλά δεν ορκίζομαι κιόλας γιατί έχω ένα θεματάκι τον τελευταίο καιρό με τα πακέτα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοριτσάκι μου, πολύ χαίρομαι που σε βλέπω ανεβασμένη σήμερα!!!! :D

Θα δεις που όλα θα πάνε καλά...θετική σκέψη και προχωράμε μπροστά.

Όσο για τις αγορές σου, ούτε το γιοφύρι της Άρτας...τι να πω...δεν κάνεις άλλη μια προσπάθεια να τριτώσει το κακό και να ξεκινήσεις από την αρχή με νέα δεδομένα :P...λέω εγώ τώρα...

Περιμένουμε τα νέα από τον doc :)

:lol::lol::lol::lol:

Καλημερα και απο μενα!!!!!!!!!

Βανιλλακι μου γλυκο, εσυ που εισαι τοοοοοοοοσοοοοοοοχαρουμενη και τοοοοοοοσοοοοοοο αισιοδοξη θα σε παρει απο κατω?????? Τσου-τσου...ολα καλα θα πανε και το παν ειναι το μωρο σου και να εισαι και εσυ καλα!!!! Οσον αφορα τις κορδελιτσες, θα παρεις αλλες βρε, πιο ομορφες!!!!!!! Φτιαξε τα κερασματακια και περιμενουμε φωτο!!!!!!!

Φιλακιααααααα!!!!!!!!!!!!

γεια σας και παλι κοριτσακια μου!!

Βανιλακι, τελικα η κορη σου δεν γουσταρει κορδελες, εγω αυτο καταλαβαινω θα βγει κοριτσι-αντρακι....

QUOTE]

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:βρε λες???????

θέλω και εγω καρπούζι και 2 κιλά παγωτό........:shock::shock::shock:

βανιλα πες ποιες κορδἐλες θέλεις ψυχή μου να στις παραγγείλω εγώ και να σου τις κάνω δώρο......

Αγάπη μου εσύ:D:D

Λοιπόν επειδή ξέρω πως δεν κοιμάστε από την αγωνία σας για τις κορδέλες μου:tongue::tongue:

Σας ενημερώνω ότι παρήγγειλα παρόμοιες από τον ίδιο πωλητή αλλά και από τον άλλο που μου τις ακύρωσε αρχικά:tongue::tongue:

Ε εεε τι στο καλό καμιά δεν θα έρθει?????????

"cogito,ergo sum"

βρε σουργελο no2 μονη σου μπηκες μεσημεριατικα και θες να ειμαστε απικο???

πηγαμε να ξεκουρασουμε τα τελεια στρουμπουλα κορμια μας!!!

εμενα δεν με παιρνει υπνος και σηκωθηκαμε με τον αντρουλη και πινω φραπεδια μετα απο 8 μηνες!!!!!

λοιπον τελεια τα κερασματακια!!!!! πανεμορφα και θα κανουν σιγουρα εντυπωση, κοιτα να δεις που θα εξαφανιστουν και θα σου ζητανε ολοι και αλλα μετα....

γραψε καλε τα νεα απο τον γιατρο, αντε μην γεννησουμε πριν την ωρα μας!!!!!!!!!!!!!

και τις φωτο που χρωστας ε!!!!!!

το διαβασες οτι τελικα δεν με πονεσε καθολου το δακτυλο του γιατρουλη????;););)

εμενα δεν με παιρνει υπνος και σηκωθηκαμε με τον αντρουλη και πινω φραπεδια μετα απο 8 μηνες!!!!!

λοιπον τελεια τα κερασματακια!!!!! πανεμορφα και θα κανουν σιγουρα εντυπωση, κοιτα να δεις που θα εξαφανιστουν και θα σου ζητανε ολοι και αλλα μετα....

γραψε καλε τα νεα απο τον γιατρο, αντε μην γεννησουμε πριν την ωρα μας!!!!!!!!!!!!!

xaxaxaxa ρε κορίτσι γλυκό τι ωραία που το λές......μας ρήμαξε η στέρηση:lol::lol::lol:

κ εγώ σε μια ώρα που θα πάμε για προπόνηση θα πάρω φρέντο:rolleyes::rolleyes:

ευχαριστώ κ για τα καλά σου λόγια για τον Θωμούλη μου όπως κ την γειτόνισα mamatopolina

βέβαια με τη τρίτη φορά που πήγα στο δημοτικό κατάφερα να έχω όλα τα χαρτιά:rolleyes: αλλά..........λάθος ΔΕΗ, πήγα μια από το παλιό σπίτι κ ο διευθυντής που χάζευε με το τατουαζ στο βυζί μου:shock::shock: το είδε αφου είχα φύγει κ θα πάω πάλι την Τρίτη:cool:

θα φοράω ζιβάγκο:idea:

Επειδή δεν εμφανίζεστε δεν σας γράφω τι είπε ο γιατρός- ούτε πότε γεννάω-ούτε βάζω τις photos από το δωμάτιο:tongue::tongue:

Να μάθετε:tongue::tongue::tongue:

έλα γλυκιά μου πες μας τα νεάκια σου......τι ζώδιο είσαι κ είσαι τόσο παραπονιάρικο?????:rolleyes:

τέλεια τα κερασματάκια σου,να έχει γλυκιά ζωή η κορούλα σου.

Διαφημίσεις

xaxaxaxa ρε κορίτσι γλυκό τι ωραία που το λές......μας ρήμαξε η στέρηση:lol::lol::lol:

βέβαια με τη τρίτη φορά που πήγα στο δημοτικό κατάφερα να έχω όλα τα χαρτιά:rolleyes: αλλά..........λάθος ΔΕΗ, πήγα μια από το παλιό σπίτι κ ο διευθυντής που χάζευε με το τατουαζ στο βυζί μου:shock::shock: το είδε αφου είχα φύγει κ θα πάω πάλι την Τρίτη:cool:

που εισαι εσυ κοριτσακι??

ολα καλα?

στερηση δεν λες τιποτα.....:cool::cool:

ρε τον διευθυντακο.....:shock: του γυρισε το ματι ε????

8 μήνες έχεις να πιεις καφέ???:shock::shock::shock: Κάθε μέρα πίνω freddo!!!!

Διάβασα για το δαχτυλάκι αλλά δεν τολμάω να κάνω σχόλιο:tongue::tongue: εγώ πάντως που μάλλον με πάει για Κ.Τ,,δεν θα το νιώσω:tongue:

Μπα τώρα που το θυμήθηκα,,΄και βέβαια περιμένω να είστε απίκο:tongue:

κ εγώ σε μια ώρα που θα πάμε για προπόνηση θα πάρω φρέντο:rolleyes::rolleyes:

ευχαριστώ κ για τα καλά σου λόγια για τον Θωμούλη μου όπως κ την γειτόνισα mamatopolina

έλα γλυκιά μου πες μας τα νεάκια σου......τι ζώδιο είσαι κ είσαι τόσο παραπονιάρικο?????:rolleyes:

τέλεια τα κερασματάκια σου,να έχει γλυκιά ζωή η κορούλα σου.

Ευχαριστώ ευχαριστώ

Έπρεπε να πεις στον διευθυντή: " αχ κύριε διευθυντά μου τι ζέστη είναι αυτή??? να φυσάς-να ξεφυσάς και να του ζήταγες ένα παγάκι το οποίο θα πέρναγες πάνω από το στέρνο-βυζάκι σου":tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

8 μήνες έχεις να πιεις καφέ???:shock::shock::shock: Κάθε μέρα πίνω freddo!!!!

Διάβασα για το δαχτυλάκι αλλά δεν τολμάω να κάνω σχόλιο:tongue::tongue: εγώ πάντως που μάλλον με πάει για Κ.Τ,,δεν θα το νιώσω:tongue:

Μπα τώρα που το θυμήθηκα,,΄και βέβαια περιμένω να είστε απίκο:tongue:

Έπρεπε να πεις στον διευθυντή: " αχ κύριε διευθυντά μου τι ζέστη είναι αυτή??? να φυσάς-να ξεφυσάς και να του ζήταγες ένα παγάκι το οποίο θα πέρναγες πάνω από το στέρνο-βυζάκι σου":tongue::tongue:

επινα ελληνικο και γαλλικο βρε φιλεναδιτσα...

απλα απεφευγα το νες καφε..

θα ειμουν εδω τωρα αν δεν ειχα πιει καφε 8 μηνες????:shock::shock:

τωρα να σε πω τυχερη ή οχι που δεν θα νιωσεις αυτην την ευχαριστηση??

μαρη..... τι σκηνικο απο ταινια ειναι αυτο???? :cool::cool:

τωρα θα κατσω απικο και θα περιμενω... να δω ποτε θα μπουν αυτες οι φωτο!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα ζουζουνες!!!!!!!!!! Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειχαν ευκολες γεννες και το Βιργινακι μας και το Ευακι μας!!!!!!!! Απο χτες τις σκεφτομαι συνεχεια και αγωνιω, ειδικα για το Βιργινακι μας!!!!!! Τωρα θα πλεουν σε πελαγη ευτυχιας!!!!!!!!!

Βρε Βανιλλακι, ποσο πολυ με κανεις και γελαω!!!!!! Παρα πολυ ομορφα τα κερασματακια!!!!!!!!!! Αντε και στα βαφτισια!!!!!!!!!!! Περιμενουμε τα νεα σου.

Οζαλινακι, μια χαρα ο διευθυντης....νουμερακι!!!!

Μαρακι, παω να παρω φρεντο...ζηλεψα!!!!!!

Μινουλα, περιμενουμε και τα δικα σου νεα σημερα και στειλε τα φιλια μας στην Κατερινα!!!!

Μαματοπολινα, και η ζεστη επιβαρυνει το πρηξιμο, και εγω στα ιδια χαλια ειμαι!

Εγω, ειμαι καλα, αν και ποναω περισσοτερο απο αλλες μερες απο κατω. Πιεζει το μωρακι!!!!!!! Κατα τα αλλα τα ιδια...!!! Σας φιλω!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

τωρα να σε πω τυχερη ή οχι που δεν θα νιωσεις αυτην την ευχαριστηση??

!!!!!!!!!!!!!

Ax άτυχη να με πεις αγαπούλα μου,,άτυχη απ'όλες τις απόψεις!!!!!!

Προσπαθώ να τις βάλω αλλά μου βγάζει "error reading file",,,τεσπα θα το φτιάξω,,,

Maraki ο συζυγούλης δεν θέλει κερασματάκια?? δεν του άρεσε ως ιδέα??

Αλήθεια κανένα νέο από τις φρέσκες μανούλες έχουμε????

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...