Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου Μινακι, πως εισαι?

Μιλησες με την Κατερινα, τι κανει? η μπεμπουλα της?

Καλημερουδια!

Μου εστειλε μηνυμα χτες, δεν την πηρα τηλ μηπως και την ενοχλησω, μου ειπε οτι θα βγουν σημερα μαλλον. Ρωτησε για τις κοπελες, ποια γεννησε κτλ, και εδωσα αναφορα :tongue:.

Εγω παλι νιωθω οτι το μωρο αντι να κατεβαινει, ανεβαινει...:S

Δεν ξερω αν γινεται αυτο, αλλα νιωθω οτι θα μου βγει απο το στομα, τοσο ψηλα. Πρεπει να πω στον γιατρο να κανουμε υπερηχο, εχουμε να κανουμε απο τις 34 εβδομαδες, να δω και που βρισκομαι δλδ. Χωρια οτι αυτες τις μερες με ποναει πολυ η κοιλια μου, σαν να μαζευεται σε μια μερια στο μεσον και να πιεζει...

wcBmp3.png

Καλημερα κοριτσακια

Βιργινια εχεις πολλες ευχες απο την Κατερινα και μενα για σημερα. Σε λιγες ωριτσες θα εχεις την μπουμπου σου αγκαλια!!

Ευα ευχομαι να πανε ολα καλα! 2 μανουλες σημερα!!!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!

Τι καλά σήμερα η παρεούλα μας θα ντυθεί στα ρόζ :):):):):):)

Βιργινάκι κορίτσι μου σου εύχομαι ολόψυχα με το καλό να δεχθείς το μωράκι που τόσο πολύ ήθελες. Ελπίζω τώρα που σου γράφω να την κρατάς στην αγκαλιά σου και να είσαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα!

Ευουλινάκι εσύ είσαι λίγο αργότερα σήμερα. Με το καλό κορίτσι μου και εσύ και ελπίζω η μπουμπούκα σου να σου γεμίσει το κενό που άφησε ο χαμός της μανούλας σου.

Επειδή συγκινήθηκα και με πήραν τα κλάματα στο μαγαζί με το καλό κοριτσάκια μου και να μπείτε να μας γράψετε νέα σας.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Εγω παλι νιωθω οτι το μωρο αντι να κατεβαινει, ανεβαινει...:S

Δεν ξερω αν γινεται αυτο, αλλα νιωθω οτι θα μου βγει απο το στομα, τοσο ψηλα. Πρεπει να πω στον γιατρο να κανουμε υπερηχο, εχουμε να κανουμε απο τις 34 εβδομαδες, να δω και που βρισκομαι δλδ. Χωρια οτι αυτες τις μερες με ποναει πολυ η κοιλια μου, σαν να μαζευεται σε μια μερια στο μεσον και να πιεζει...

να της δωσεις πολλα φιλια απο ολες μας!!

τωρα που εισαι 38 δεν πας πιο συχνα στον γιατρο? nst κανεις?

και εγω νιωθω πιεση, ε! δεν χωρανε πια αλλα τα μωρακια μας..

μπορει να σε ενοχλει το στομαχι σου και γι'αυτο νιωθεις ετσι.

εγω χτες σκουπισα και σφουγγαρισα και μετα πονουσα και ενιωθα πιεση, το ειπα στον γιατρο το απογευμα και μου ειπε οτι απο την κουραση δυσφορει το μωρο.

να της δωσεις πολλα φιλια απο ολες μας!!

τωρα που εισαι 38 δεν πας πιο συχνα στον γιατρο? nst κανεις?

και εγω νιωθω πιεση, ε! δεν χωρανε πια αλλα τα μωρακια μας..

μπορει να σε ενοχλει το στομαχι σου και γι'αυτο νιωθεις ετσι.

εγω χτες σκουπισα και σφουγγαρισα και μετα πονουσα και ενιωθα πιεση, το ειπα στον γιατρο το απογευμα και μου ειπε οτι απο την κουραση δυσφορει το μωρο.

Απο κουραση δεν ειναι γιατι το νιωθω και αργα το βραδυ, οταν παω να αλλαξω πλευρο δυσκολευομαι απιστευτα (απο τον πονο). Θα τον ρωτησω σημερα, εχω και αλλες αποριες θα τις γραψω σε χαρτακι :cool:. Καθε βδομαδα παω για nst αλλα για υπερηχο ουτε λογος..

Καλημερα μαματοπολινα!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

καλε που εισαστε ολες??

λοιπον γυρισαμε απο τον γιατρο και την βολτα στην πλατεια..

ο γιατρος μας μας βρηκε μια χαρα, ειμαστε 2700gr, δεν πηραμε πολυ βαρος αλλα δεν τον πειραζει καθολου, προτιμα ενα μικροκαμωμενο μωρακι για να βγει και πιο ευκολα ειπε..;);)

εχει κατεβει αρκετα η μπεμπουλα και εχει αρχισει να παιρνει και θεση.

ο γιατρος ειπε πως αν συνεχισουμε ετσι θα εχουμε κατα πασα πιθανοτητα ενα φυσιολογικο ευκολο τοκετο:P:p

Μακαρι του απαντησα...

το χερακι του στο αραχνιασμενο τουνελ δεν το καταλαβα καθολου, καμια ενοχληση (και δεν θελω σχολια;);)!!!!!!!!, βανιλακι!!!)

αντε μονη τα λεω.....:-(:sad:

Μαράκι καλημέρα

Μια χαρά η μπουμπούκα σου 2700, μοντέλο. Μακάρι ζουζούνα μου να γεννήσεις φυσιολογικά και χωρίς ταλαιπωρία.

Σήμερα είμαι πολύ συγκινημένη λόγο της Βιργινίας μας.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Απο κουραση δεν ειναι γιατι το νιωθω και αργα το βραδυ, οταν παω να αλλαξω πλευρο δυσκολευομαι απιστευτα (απο τον πονο). Θα τον ρωτησω σημερα, εχω και αλλες αποριες θα τις γραψω σε χαρτακι :cool:. Καθε βδομαδα παω για nst αλλα για υπερηχο ουτε λογος..

Καλημερα μαματοπολινα!

και εγω δεν μπορω να γυρισω ευκολα, οποτε μαλλον ολες το ιδιο νιωθουμε...

υπομονη Μινακι μου, υπερηχο μκαι εγω δεν κανω συχνα, ενα πριν 2 εβδομαδες, χτες και θα κανω παλι σε 2 εβδομαδες αν δεν εχω γεννησει:D:D ειπε ο γιατρος!

Μαράκι καλημέρα

Μια χαρά η μπουμπούκα σου 2700, μοντέλο. Μακάρι ζουζούνα μου να γεννήσεις φυσιολογικά και χωρίς ταλαιπωρία.

Σήμερα είμαι πολύ συγκινημένη λόγο της Βιργινίας μας.

καλημερα μανουλα της Λευκαδας!!!!!

θα την βγαλω μινιον την καραμελιτσα, ετσι μου φαινεται!!

και εγω σημερα σκεφτομαι το Βιργινακι, θα ειναι μεσα στη τρελη χαρα...

Αλλα και το Ευακι με συγκινει γιατι μπορει να χαθηκε και να περασε πολλα αλλα ξεκινησαμε μαζι την παρεουλα τον Οκτωβρη και την νιωθω πολυ κοντα μου..

αχ! βουρκωσα τωρα....

Καλημερα μαματοπολινα!

Καλημέρα μινούλα

Καταρχήν να δώσεις και τις δικές μου ευχές στο Κατερινάκι.

Όσο για τον πόνο και εμένα το βράδυ είναι το χειρότερό μου δεν βολεύομαι πουθενά. Γιατί είπες ότι δεν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός.

Βρε κοριτσάκια εγώ έχω άλλο πρόβλημα εδώ και τρείς μέρες. Έχουν πρηστεί υπερβολικά τα πόδια μου σε σημείο να μην μπορώ να περπατήσω. ειδικά χθες ήταν το κάτι άλλο. Πήρα τη γιατρό μου χθες δεν την βρήκα θα μιλήσω σήμερα μαζί της. Απλά ανυσηχώ γιατί τέτοιο πρήξιμο δεν είχα στις προηγούμενες εγκυμοσύνες και επίσης οι εξετάσεις ούρων που έκανα πριν μια βδομάδα ήταν φυσιολογικότατες.

Και κάτι άλλο βρε κοριτσάκια μου! Με πονάει και με καίει υπερβολικά το στήθος μου. Όπως όταν κατεβαίνει το γάλα μετά την τρίτη μέρα ένα πράμα.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Και για να ελαφρύνουμε λίγο την ατμόσφαιρα το βανιλάκι που είναι να μας πει για τα κερασματάκια?

Αλήθεια Μαράκι εσύ τι αποφάσισες τελικά για τα γλυκά?

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

καλημερα μανουλα της Λευκαδας!!!!!

θα την βγαλω μινιον την καραμελιτσα, ετσι μου φαινεται!!

και εγω σημερα σκεφτομαι το Βιργινακι, θα ειναι μεσα στη τρελη χαρα...

Αλλα και το Ευακι με συγκινει γιατι μπορει να χαθηκε και να περασε πολλα αλλα ξεκινησαμε μαζι την παρεουλα τον Οκτωβρη και την νιωθω πολυ κοντα μου..

αχ! βουρκωσα τωρα....

Καλημέρα Μαράκι! Εγώ σήμερα με το που ξύπνησα η πρώτη μου σκέψη ήταν τα δύο μας κοριτσάκια που θα γίνουν μανούλες. Ούτε η αδερφή που δεν έχω να γεννούσε ένα πράγμα. Σίγουρα και το Ευάκι το σκέφτομαι γιατί όπως είπες και εσύ ξεκινήσαμε μαζί από την αρχή το υπέροχο ταξίδι μας απλά η Βιργινία για μένα είναι η ψυχή της παρέας( χωρίς βέβαια να θέλω να θίξω καμία άλλη ζουζούνα) .Είναι το άτομο που οποιαδήποτε στιγμή είχα τις ¨μαύρες μου¨ και πίστεψέ με ήταν πάαααααααρα πολλές φορές διαβάζοντας δύο γραμμές δικές της ως δια μαγείας τα πάντα εξαφανίζονταν.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσάκια εγώ έχω άλλο πρόβλημα εδώ και τρείς μέρες. Έχουν πρηστεί υπερβολικά τα πόδια μου σε σημείο να μην μπορώ να περπατήσω. ειδικά χθες ήταν το κάτι άλλο. Πήρα τη γιατρό μου χθες δεν την βρήκα θα μιλήσω σήμερα μαζί της. Απλά ανυσηχώ γιατί τέτοιο πρήξιμο δεν είχα στις προηγούμενες εγκυμοσύνες και επίσης οι εξετάσεις ούρων που έκανα πριν μια βδομάδα ήταν φυσιολογικότατες.

Και κάτι άλλο βρε κοριτσάκια μου! Με πονάει και με καίει υπερβολικά το στήθος μου. Όπως όταν κατεβαίνει το γάλα μετά την τρίτη μέρα ένα πράμα.

το πρηξιμο μου φαινετα φυσιολογικο να συμβαινει σε καποιες..

μηπως τρως αλατι ή ξυδι?

για το στηθος δεν ξερω τι να σου πω, εγω βαζω μια κρεμουλα και βγαζει και υγρο που και που αλλα δεν με ποναει ουτε με καιει.

Αλήθεια Μαράκι εσύ τι αποφάσισες τελικά για τα γλυκά?

και εγω το εχω στο μυαλο μου το Βανιλακι, για να δουμε θα μπει σημερα?

τα κερασματακια δεν αρεσαν στον αντρα μου και δεν θελω να του χαλασω το χατηρι, δεν θα φτιαξω κατι, θα κρατησω ολη την δημιουργικοτητα μου για την βαπτιση;);)

Ισως ομως φτιαξω αυτα τα γλυκακια

http://www.greekmasa.gr/index.php?op...5708&Itemid=49 που προτεινε η

aobatsan..

Kαλημέρααααααααα

Virgi και Ευάκι

με το καλό αγαπούλες μου, γλυκιές μανούλες να σφίξετε στην αγκαλίτσα σας τα πλασματάκια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλες οι θετικές σκέψεις μας κοντά σας:D:D:D:D

"cogito,ergo sum"

Έχω έτοιμες τις φωτογραφίες-νέα από τις κορδέλες:tongue::tongue:-νέα από τον γιατρό

Φεύγω να πάω μια τράπεζα(με περιμένει κάτω η μανούλα μου) και επιστρέφω να απλώσω σεντόνι και φωτογραφιούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D

"cogito,ergo sum"

Έχω έτοιμες τις φωτογραφίες-νέα από τις κορδέλες:tongue::tongue:-νέα από τον γιατρό

Φεύγω να πάω μια τράπεζα(με περιμένει κάτω η μανούλα μου) και επιστρέφω να απλώσω σεντόνι και φωτογραφιούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D

Άντε κοριτσάκι μας έβαλες στην πρίζα

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

λέτε να γέννησαν??????????

δεν έχω σταματήσει να τις σκέφτομαι......

πως είστε εσείς σήμερα???????? εγώ φεύγω για το δημοτικό να γράψω τον Θωμούλη στην Α΄:rolleyes::rolleyes:

Μεγαλώσαμε......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...