Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

:tongue::tongue::tongue:καλο!!!!

καλε τι ζεστη ειναι αυτη σημερα????

παλι καλα που γενναμε και δεν θα φαμε ολο το καλοκαιρι με φουσκωτη κοιλια!!

Αυτό ξαναπές το!!! Εγώ, τούτη την εβδομάδα είμαι με κλιματιστικό...δεν την παλεύω διαφορετικά :(

Πάω τώρα να κόψω μπόλικο καρπούζι να "τσιμπήσω" και να ξαπλώσω λίγο.

See you later...

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας γλυκουλες μου! γυρισαμε απο το καφεδακι κ θα ετοιμασουμε να φαμε ! σημερα δεν κανω τιποτα εγω ! ολα ο αντρουλης ! η τελευταια μερα που η προσοχη ειναι πανω μου ! αχχαχαχα! μετα αλλη κλεβει την παρασταση !!! χαχαχαχ! ε μια ζηλεια την εχω ................ στο περιπου !!!!! χιχιχιχιχι!!!!

Αobatsan μου σ'ευχαριστω γλυκεια μου κ συ με το καλο ! ωραια τα γλυκακια αυτα που εβαλες !!!

βανιλακι μου χααχχαχαχα!!! καποιος παιζει μαζι σου ! βρε μπας κ ειναι η μπεμπα ?????

λοιπον με κανεις τοσο μα τοσο χαρουμενη που το πηρες λιγο αλλιως !!!!!!!!!!!!!!!!! που σε βλεπω καλυτερα βρε παιδι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!

ολα καλα θα μας πανε ρεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια χαρα θα γεννησουμε κ μια χαρα θα δουμε τα μωρα μας την ιδια στιγμη !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΖΙΝΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ! ΕΚΑΝΕς ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΜΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ !

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙ ΑΥΤΟ !

Κοριτσια σημερα μιλουσα ολο για τη μπεμπα κ σε καθε θεμα βουρκωνα ! τι συγκινηση ειναι αυτη σημερα ? απαπαππα!!!!!

Αχ αυριο τετοια ωρα θα της εχω δωσει απειρα φιλια απειρα χαδια !!! κ φυσικα το γαλατακι μου !!!!!!!

Αγγελικουλα μια χαρα τα νεα σου, κ το βαρος τελειο ! αν παρεις ολο το μηνα ναι θα βγειτε τροφαντουλες κ σεις !!!!! αλλα για την ωρα ειστε τελειες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι εμεις τα ειπαμε αν συνεχιζονται τα πονακια παρτον μηπως πας νωριτερα ! αλλα ειναι κ λογικο να εχεις γιατι εκανες κ δουλιτσες !!!

αντε καλο σεξακι σημερα με το δαχτυλακι !!! θελω εμπειριες !!! κριμα που δεν το ζω εγω !!! αχχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!! φιλακιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θέλω και εγω καρπούζι και 2 κιλά παγωτό........:shock::shock::shock:

θέλω να φάω τα πάντα .......τι με έχει πιάσει????????

χαίρομαι πουα τα κοριτσάκια σήμερα είναι τόσο ανεβασμένα.

και ακόμα περισσότερο χαίρομαι που διαβάζω όμορφα νέα:tongue::tongue:

πήγα στα berska και πήρα μια ολοσωμη φόρμα σε κοραλί που εννοείται τώρα δεν μου χωράει:rolleyes:σταμάταει στα μπούτια:rolleyes:

αλλα σε ένα μήνα θα την φοράω και θα κόβω βόλτες με την μπουμπού και τον Θωμούλη μου στο παραλίμνιο....

και επίσης(για να σας κουφάνω τελείως) πήγα να βρώ καινούριο piercing για τον αφαλό για να το βάλω την επόμενη που θα γεννήσω:cool::cool: αλλά δεν μου άρεσε τίποτα.....

βανιλα πες ποιες κορδἐλες θέλεις ψυχή μου να στις παραγγείλω εγώ και να σου τις κάνω δώρο......

Μαρακι εμεις τα ειπαμε αν συνεχιζονται τα πονακια παρτον μηπως πας νωριτερα ! αλλα ειναι κ λογικο να εχεις γιατι εκανες κ δουλιτσες !!!

αντε καλο σεξακι σημερα με το δαχτυλακι !!! θελω εμπειριες !!! κριμα που δεν το ζω εγω !!! αχχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!! φιλακιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε καλως το το παιδί:cool::cool:

χαίρομαι που έχεις κέφια,απόλαυσε την μέρα σου.......απο αύριο δεν θα είσαι σκέτη virgi θα είσαι η virgi η μανούλα της μπουμπούς:P:p:p

Διαφημίσεις

Λοιπον το συμπερασμα....κοριτσακια μου οσες κανετε καισαρικη μη στενοχωριεστε κ μην πανικοβαλεστε...εχουν αλλαξει τα πραγματα...δεν ειναι τπτ..σημασια δεν εχει πως γενναμε αλλα το οτι ζουμε το μεγαλυτερο θαυμα στον κοσμο..φερνουμε στη ζωη ομορφα αγγελουδια!

Να ευχηθω σε ολες στις εγγυουλες να ζησουν καθε λεπτο απο αυτη την μοναδικη εμπειρια κ συντομα να εχετε στη αγκαλια σας τα υγιεστατα κ χαρουμενα μπεμπακια σας!!!

Οποτε μπορω θα μπαινω γτ οπως θα δειτε...2 ωρες υπνου οταν κοιμουνται τα μπεμπακια τις εχουμε τοοοοσο πολυ αναγκη!:-(

Σας φιλω γλυκα!!

Πολυ χαιρομαι με τα νεακια σου Τζινακι μου!!!Να ειστε ευτυχησμενοι μαμα κ κανακαρης!!!!

χαιρετω ολες τις κοιλιτσες και τα μπεμπακια!

ευακι καλε 39 και 6 σημερα αυριο 40ριζεις....λες να γινει σημερα το θαυμα;;με το καλο κουκλα μου οτι καλυτερο σου ευχομαι!

Καλομελετα κ ................!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγαπουλες αυριο τετοια ωρα θα ειμαι πια μανουλιτσα....... το ταξιδακι μου εφτασε σχεδον στο τελος του......................

Παμε μαζι εμεις!!!!

Καλημερα και απο μενα!!!!!!!!! Τι μου κανετε?

Ευακι, τερματισες και εσυ!!! Περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!

Φιλακιααααααα!!!!!!!!!!!!

...και τα νεα μου ειναι πως η μπεμπα μου δεν εχει εμπεδωθει στην λεκανη κ μπαινω αυριο στης 10μιση για προετοιμασια κ 12 χειρουργειο με καισαρικη κ με ραχιαια ναρκωση...

...εδω τελειωνει κ το ταξιδι το δικο μου σαν εγκυος...θα ηθελα φυσιολογικο τοκετο αλλα τι να κανουμε δεν πειραζει....το μωρακι μου να ειναι καλα...

Η μπουμπου μου θα ειναι διδυμος με ωροσκοπο παρθενο, απότι διαβασα στον γενεθλιο χαρτη της, θα ειναι δυναμικη...μακαρι γιατι φοβαμαι μη μου βγει αγχωμενο το παιδι με τοση πικρα που του εχω δωσει...τουλαχιστον δε θα ταλαιπωρηθει για να γεννηθει...

σε καμια βδομαδουλα που θα εχουμε επιστρεψει απο την κλινικη θα σας πω κ τα νεοτερα...προς το παρον...

Ευχομαι σε ολες σας με το καλο κ με ενα πονο να γεννησετε τα αγγελουδια σας, να ειναι υγιεστατα κ καλοτυχα στην ζωη τους...κ που ξερετε μπορει να συμπεθεριασουμε κιολας...χαχαχαχα!!!!

Σας αφηνω γιατι εχω αγχωθει για να τελειωσω τις δουλειες μου...

τα ξαναλεμε, μανουλα πια...

ευχηθητε μου καλη επιτυχια!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

τι κανετε κοριτσακια????

εγω μολις ξυπνησα, καθαρισα τα φρουτακια μου και θα περιμενω να περασει η ωρα...

δεν εχω πονακια απλα μια πιεση νιωθω προς τα κατω...

Α! το πιο σημαντικο βρηκα ενα καταπληκτικο μην. απο την Μαριλου, εχει γινει μανουλα απο την Δευτερα τα ξημερωματα!!!!!

την πηρα σημερα μιας και ηταν η μερα που θα γεννουσε και δεν απαντησε, ε, μου εστειλε μην. και μου εγραψε οτι λογω πολλων συσπασεων μπηκε για καισαρικη την Δευτερα.

ολα πηγαν καλα, τα μωρακια γεννηθηκαν 2650gr το ενα και 2680gr το αλλο, δεν χρειαστηκαν ουτε θερμκοιτιδα

Ειναι τρελαμενη και φυσικα δεν προλαβαινει!!!!!!!!!!!:D:D

ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ!!!!!

Βιργινακι σαν σεξ θα μοιαζει???? αχ! μην μου λες τετοια!!!!!!!!!!!!!

τυχερη γλυτωσες την εξερευνηση στο αραχνιασμενο τουνελ!!!!!:tongue::tongue:

τωρα δεν ποναω, ειμαι καλα, μαλλον ξεκουραστηκα και ειμαι οκ!

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 33w+2d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ................ ...........27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr36w7

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 3200gr 38w1d

8.bloublou…...............ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...4/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3150gr 51πον. 39w5d

9.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................6/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 2650gr, 2680gr 36w4d

10.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......……..........7/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ 2900gr 52πον

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΜΗΤΕΡΑ (ΑΡΤΑ).....30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Ευακι μου, μαζι γραφαμε.....

κοριτσακι μου εφτασε η ωρα σου και σενα βρε!!!

αντε η ωρα η καλη, με το καλο να παρεις και εσυ τον ωραιο δρομο της μητροτητας!!!!!

το μωρακι σου να βγει μια χαρουλα, ευτυχισμενο και πενταμορφο.. θα παρειπολυ αγαπη και φιλακια απο την φοβερη μαμα του!!!!

φιλακια πολλα αγαπη μου!!!!!

καλε που εισαστε ολες??

λοιπον γυρισαμε απο τον γιατρο και την βολτα στην πλατεια..

ο γιατρος μας μας βρηκε μια χαρα, ειμαστε 2700gr, δεν πηραμε πολυ βαρος αλλα δεν τον πειραζει καθολου, προτιμα ενα μικροκαμωμενο μωρακι για να βγει και πιο ευκολα ειπε..;);)

εχει κατεβει αρκετα η μπεμπουλα και εχει αρχισει να παιρνει και θεση.

ο γιατρος ειπε πως αν συνεχισουμε ετσι θα εχουμε κατα πασα πιθανοτητα ενα φυσιολογικο ευκολο τοκετο:P:p

Μακαρι του απαντησα...

το χερακι του στο αραχνιασμενο τουνελ δεν το καταλαβα καθολου, καμια ενοχληση (και δεν θελω σχολια;);)!!!!!!!!, βανιλακι!!!)

αντε μονη τα λεω.....:-(:sad:

χαχαχαχα βρε μαρακι !!! μα δεν καταλαβες τιποτα ? τσαμπα οι ευχες για καλο σεξ ??

ολα καλα με τη μπεμπα σου ! ποποοοο 1 κιλο διαφορα εχουν τα δικα μας !!! παναγια μου μπομπος θα μου βγει ! χαχαχαχ!!!!

μολις γυρισαμε απο τη θαλασσιτσα !!!!!!!

ευακι καλη μας επιτυχια κοριτσαρα μου ! ολα να μας πανε τελεια !!!

μαριλου μου συγχαρητηριααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γερα κ καλοτυχα να ειναι τα ζουζουνια σου !!!!!! καλο σαραντισμο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τρεχατε ποδαρακια μου τωρα ε ?????/

καληνυχτα κοριτσαρες μου !!!

σε λιγοτερο απο 10 ωρες θα ειμαι μανουλιτσα !!!!!!!!! κ ομολογω πεταω απο τη χαρα μου !!!!

ακους βανιλακι ????????????

Διαφημίσεις

χαχαχαχα βρε μαρακι !!! μα δεν καταλαβες τιποτα ? τσαμπα οι ευχες για καλο σεξ ??

ολα καλα με τη μπεμπα σου ! ποποοοο 1 κιλο διαφορα εχουν τα δικα μας !!! παναγια μου μπομπος θα μου βγει ! χαχαχαχ!!!!

μολις γυρισαμε απο τη θαλασσιτσα !!!!!!!

ευακι καλη μας επιτυχια κοριτσαρα μου ! ολα να μας πανε τελεια !!!

μαριλου μου συγχαρητηριααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γερα κ καλοτυχα να ειναι τα ζουζουνια σου !!!!!! καλο σαραντισμο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τρεχατε ποδαρακια μου τωρα ε ?????/

καληνυχτα κοριτσαρες μου !!!

σε λιγοτερο απο 10 ωρες θα ειμαι μανουλιτσα !!!!!!!!! κ ομολογω πεταω απο τη χαρα μου !!!!

ακους βανιλακι ????????????

θα σε περιμένουμε να γυρίσεις αγκαλιά με την μπουμπού σου κ τα υπέροχα νέα σας.......να πάνε όλα τέλεια μικρή Βιργινία......:tongue::tongue:

Ευα_ καλη επιτυχία σε εσένα κ στο κοριτσάκι σου, να γεμίσει την ζωή σου γέλια κ χαρές.

εγώ τώρα γιατί κλαίω????μήπως γιατί ξέρω πόσο ευτυχισμένες θα είστε αύριο.......με το καλο βρε.....

καλε που εισαστε ολες??

λοιπον γυρισαμε απο τον γιατρο και την βολτα στην πλατεια..

ο γιατρος μας μας βρηκε μια χαρα, ειμαστε 2700gr, δεν πηραμε πολυ βαρος αλλα δεν τον πειραζει καθολου, προτιμα ενα μικροκαμωμενο μωρακι για να βγει και πιο ευκολα ειπε..;);)

μόνο η δική μου θα είναι μια σταλίτσα??????κλαψψψψψψψψψψψψψψψψ:(:(:(

καλημερα κοριτσακια!!

πως ειστε σημερα?

καταρχην να ευχηθω στο Βιργινακι μας και στο Ευακι μας να πανε ολα καλα!!!!!!!

με το καλο οι μπουμπουδες τους!!!!

μόνο η δική μου θα είναι μια σταλίτσα??????κλαψψψψψψψψψψψψψψψψ:(:(:(

οζαλινακι μου, γιατι η δικια μου τι θα βγει?? δεν φανταζομαι να βγει πανω απο 3 κιλα.. αλλα δεν με πειραζει, πρωτον γιατι ισως τα καταφερω φυσιολογικα, ετσι ειπε ο γιατρος;) και δευτερον για να ειμαι πιο σιγουρη οτι η μητρα μοτ αντεχει.. θα μεγαλωσουν μια χαρουλα και εξω απο την κοιλουμπιτσα μας!!!

Καλημερα κοριτσακια

Βιργινια εχεις πολλες ευχες απο την Κατερινα και μενα για σημερα. Σε λιγες ωριτσες θα εχεις την μπουμπου σου αγκαλια!!

Ευα ευχομαι να πανε ολα καλα! 2 μανουλες σημερα!!!!!

wcBmp3.png

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 33w2d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr 35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ................ ...........27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 36w7d

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 3200gr 38w1d

8.bloublou…...............ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...4/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3150gr 51πον. 39w5d

9.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................6/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 2650gr, 2680gr 36w4d

10.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......……..........7/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ 2900gr 52πον

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 38w2d

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 40w1d

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΜΗΤΕΡΑ (ΑΡΤΑ).....30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...