Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά ο μικρός μου είναι με πονόλαιμο και κακοδιάθετος γενικός και τι βγάλαμε αγκαλίτσα όλο το απόγευμα, τώρα κοιμάται ήρεμος και ελπίζω να έχουμε ένα ήρεμο βράδυ.

Κατ' αρχήν συγχαρητήρια στη τζο28, όλα πολυ καλά μπράβο, το σπορίδιο μας έμεινε, σας κρατάω σε αγωνία.

Λοιπόν όλα πολύ καλα, είμαι ακριβώς 13w, έχει μήκος 61,8mm, αυχένας 1,7mm και ορατό ρινικό οστό, κοίταξε, κοιλιά, καρδιά, τα τέσσερα τμήματα που χωρίζεται η καρδούλα, ουροδόχο κύστη, όλα, πλέον κουνούσε χεράκια ποδαράκια, κάποια στιγμή μας γύρισε και την πλάτη του. Έπαθα πλάκα, έκανα λες και δεν είχα ξαναδεί, τι και αν είναι δεύτερη εγκυμοσύνη όλα είναι τόσο μαγικά. Η εξέταση κράτησε περίπου 20 λεπτά. Αύριο το πρωί πάω για το ppap οπότε τέλος εβδομάδας θα έχω και αποτελέσματα. Τώρα για το φύλο, χωρίς να τον ρωτήσουμε, μας είπε μάλλον για το κορίτσι το βλέπω, του λέει ο άντρας μου ''δεν κρέμεται τίποτα'' και χαμογελόντας του είπε όχι δεν βλέπω να κρέμεται, τον επόμενο μήνα, δηλαδή 23/12 που κλείσαμε ραντεβού θα μας πει σίγουρα. Αυτά τα όμορφα νέα μας, περιμένουμε με αγωνία τις επόμενες αυχενικές.

Καλή επιτυχία σε όλες.

Τι ευχαριστα και συγκινητικα νεα!!!!!!!!! Μπραβοοοοοοοοο!!!!!!!!!!! Περαστικουλια στο ζουζουνι σου!!!!! Φιλια!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!

Ναιιιιι την καναμε την αυχενικουλα μας!!Ολα τελεια...φτασαμε αισιως τα 6εκ., το κεφαλακι μας 1,8 ειδαμε κοιλιτσα, ματακια κ πολυυυυυ κωλαρακι...δεν μας εκανε την χαρη οπως θα καταλαβατε....ολο το κωλαρακι του μας εδειχνε κ τα ποδαρακια σταυροποδι...το κουναγε το ξανακουναγε ο γιατρος...αυτο τιποτα!!!Δεν πειραζει μας αρκει που ειναι γερο!!Μας εβγαλε κ εγχρωμες φωτο (φαινεται στην υπογραφη μου?...).Αναμενουμε την Τριτη τωρα που θα παμε ατη γυναικολογο να το ξαναδουμε:P

Ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα για ολες μας κ τα πιο ομορφο κ υγιη μωρακια!!!!:tongue:

Σούπερ νεα!!!!!!!! Σας κανει κολπα απο τωρα το μωρακι σας!!!!!!!!!!!!! Φιλια!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Συγχαρητήρια και σε σένα bloublou!!!!

Αντε να πάρουμε και τις υπόλοιπες εξετάσεις...

Πραγματικά είναι κατι μαγικό..εγώ χάζεψα τελείως...όλη την ώρα της εξέτασης έκανε τούμπες το μικρούλι..δεν καθότανε σε μια μεριά..κούναγε χέρια,πόδια συνέχεια κι εμέις κάναμε σαν χαζοχαρούμενοι!!!

Συγχαρητηρια!!!!! Παντα ευχαριστα νεα να ακουμε!!!!!!!!!!!!!! Φιλακια!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

θα κανεις δεξι κλικ πανω στο τικερ να κανεις αντιγραφη,

μετα θα ερθεις εδω θα πατησεις πινακα ελεγχου πανω αριστερα ειναι θα πας επεξεργασια υπογραφης, θα κανεις επικολληση στο κενο της υπογραφης σου και ματα θα πατησεις αποθηκευση.

ειναι απλο Αγγελικουλα μου..

Ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!! Θα το φτιαξω..... Φιλάκια!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Γεια σας και απο μενα! Σημερα ειμαι καλυτερα ουτε αιμα ουτε καφε ουτε τιποτα!!! Μιλησα εχτες με το γιατρο και μου ειπε οτι μπορω να κινουμαι, αλλα να μη κουραζομαι. Τα χαπια μου ειπε να τα παιρνω για 2 εβδομαδες. Και μου ειπε οτι οσο περναει ο καιρος θα ξαναδεσει αυτο που αποκολληθηκε. Παντως και εγω χανω αντι να βαζω κιλα. Και αναγουλες και εμετους εχω μονο το πρωι με οτι και να φαω, που να ειχα ολη μερα! Τωρα με πηραν τηλ. και μου αλλαξαν την αυχενικη. Τελικα τη Δευτερα στις 6/12. Επειδη ο γιατρος ειχε συνεδριο την Τεταρτη. Αρα δε θα μπορεσει να ερθει ο αντρουλης μου....κλαψ! Τι να κανουμε...αυτα εχει η ζωη!!!!! Φιλάκια!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Τζινάκι μου ΜΠΡΑΒΟ!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!

Πόσο μου αρέσουν τα πεισματάρικα μωράκια??? Έχει ωραίο κωλαράκι??Δεν μπορώ να δώ καθαρά από την υπογραφή σου!

Μια κοπέλα που έχει κάνει την αυχενική της της είχε ο γιατρός της πως πριν από κάθε υπέρηχο είναι καλό να τρώει λίγο γλυκό γιατί αυτό φέρνει κινητικότητα στο μωρό!!

Τζινάκι μου ΜΠΡΑΒΟ!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!

Πόσο μου αρέσουν τα πεισματάρικα μωράκια??? Έχει ωραίο κωλαράκι??Δεν μπορώ να δώ καθαρά από την υπογραφή σου!

Μια κοπέλα που έχει κάνει την αυχενική της της είχε ο γιατρός της πως πριν από κάθε υπέρηχο είναι καλό να τρώει λίγο γλυκό γιατί αυτό φέρνει κινητικότητα στο μωρό!!

Ναι τιτινακι μου...το ξερω...ομως επειδη κανουν μαζι κ εξετεαση αιματος δεν ηθελα να εχω φαει κατι...την αλλη Τριτη ομως που θα παμε στη γιατρο...θα φαω πριν μια ολοκληρη σοκολατα!!!!:tongue:

Ναιιιιι την καναμε την αυχενικουλα μας!!Ολα τελεια...φτασαμε αισιως τα 6εκ., το κεφαλακι μας 1,8 ειδαμε κοιλιτσα, ματακια κ πολυυυυυ κωλαρακι...δεν μας εκανε την χαρη οπως θα καταλαβατε....ολο το κωλαρακι του μας εδειχνε κ τα ποδαρακια σταυροποδι...το κουναγε το ξανακουναγε ο γιατρος...αυτο τιποτα!!!Δεν πειραζει μας αρκει που ειναι γερο!!Μας εβγαλε κ εγχρωμες φωτο (φαινεται στην υπογραφη μου?...).Αναμενουμε την Τριτη τωρα που θα παμε ατη γυναικολογο να το ξαναδουμε:P

Ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα για ολες μας κ τα πιο ομορφο κ υγιη μωρακια!!!!:tongue:

Τζινακι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!Έχω παθει πλακα με την φωτο σας!!!Ξετρελαθηκατε φανταζομαι!!!!Το μικρουλινακι σου!!!Τι καλο!!!και απ'οτι βλεπω κ πολυ ομορφο!!!!χαχαχαχαχα!!!!Αίμα σου πηρανε????βγηκανε εντελως τα αποτελεσματα ή θα ειναι ετοιμα αλλη μερα?

Αντε να δουμε κ τα δικα μας τα νινακια με το καλο!!!!και να'χουμε κ εμεις καλα αποτελεσματα!!!!

Γεια σας και απο μενα! Σημερα ειμαι καλυτερα ουτε αιμα ουτε καφε ουτε τιποτα!!! Μιλησα εχτες με το γιατρο και μου ειπε οτι μπορω να κινουμαι, αλλα να μη κουραζομαι. Τα χαπια μου ειπε να τα παιρνω για 2 εβδομαδες. Και μου ειπε οτι οσο περναει ο καιρος θα ξαναδεσει αυτο που αποκολληθηκε. Παντως και εγω χανω αντι να βαζω κιλα. Και αναγουλες και εμετους εχω μονο το πρωι με οτι και να φαω, που να ειχα ολη μερα! Τωρα με πηραν τηλ. και μου αλλαξαν την αυχενικη. Τελικα τη Δευτερα στις 6/12. Επειδη ο γιατρος ειχε συνεδριο την Τεταρτη. Αρα δε θα μπορεσει να ερθει ο αντρουλης μου....κλαψ! Τι να κανουμε...αυτα εχει η ζωη!!!!! Φιλάκια!!!!!

Μπραβο αγγελικη μου!!!όλα πανε προς το καλυτερο!!!2 μερες νωριτερα η αυχενικη, καλυτερα!!!Δεν πειραζει ζουζουνιτσα, θα το δειτε την επομενη φορα μαζι!!!

Κοριτσια dvd απο την αυχενικη σας δωσανε????

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Τζινακι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!Έχω παθει πλακα με την φωτο σας!!!Ξετρελαθηκατε φανταζομαι!!!!Το μικρουλινακι σου!!!Τι καλο!!!και απ'οτι βλεπω κ πολυ ομορφο!!!!χαχαχαχαχα!!!!Αίμα σου πηρανε????βγηκανε εντελως τα αποτελεσματα ή θα ειναι ετοιμα αλλη μερα?

Αντε να δουμε κ τα δικα μας τα νινακια με το καλο!!!!και να'χουμε κ εμεις καλα αποτελεσματα!!!!

Κοριτσια dvd απο την αυχενικη σας δωσανε????

Nαι Ευακι μου...κι εσυ θα ξετρελαθεις!!!!

Τα αποτελεσματα της αυχενικης σου τα λεει εκεινη τη στιγμη ο γιατρος αλλα σου τα δινουν κ μετα μαζι με τις φωτο απο το μπεμπακι σου!! τα αποτελεσματα απο την εξεταση αιματος θα πανε απ'ευθειας στη γιατρο μου σε 2-3 μερες κ σ'εμας θα τα στειλουν ταχυδρομικως...πολυ καλο συστημα...δεν παιδευομαστε να ξαναπηγαινουμε!!

dvd εμενα μου ειπαν οτι δινουν μονο στην β-επιπεδου οχι τωρα, αλλα κι εγω ετσι νομιζα!:tongue:

Αχ Ευακι μου ποσο σε καταλαβαινω....εμεις δεν κοιμηθηκαμε ολη νυχτα απο την αγωνια...περιμενα ποτε θα ξημερωσει να παμε να δουμε το μπεμπακι μας....Ολα τελεια θα πανε κ σε σενα....κ αυριο με το που ερθεις να μας πεις τα νεα σου ε??Τι ωρα εχεις ραντεβου??:P

Nαι Ευακι μου...κι εσυ θα ξετρελαθεις!!!!

Τα αποτελεσματα της αυχενικης σου τα λεει εκεινη τη στιγμη ο γιατρος αλλα σου τα δινουν κ μετα μαζι με τις φωτο απο το μπεμπακι σου!! τα αποτελεσματα απο την εξεταση αιματος θα πανε απ'ευθειας στη γιατρο μου σε 2-3 μερες κ σ'εμας θα τα στειλουν ταχυδρομικως...πολυ καλο συστημα...δεν παιδευομαστε να ξαναπηγαινουμε!!

dvd εμενα μου ειπαν οτι δινουν μονο στην β-επιπεδου οχι τωρα, αλλα κι εγω ετσι νομιζα!:tongue:

Αχ Ευακι μου ποσο σε καταλαβαινω....εμεις δεν κοιμηθηκαμε ολη νυχτα απο την αγωνια...περιμενα ποτε θα ξημερωσει να παμε να δουμε το μπεμπακι μας....Ολα τελεια θα πανε κ σε σενα....κ αυριο με το που ερθεις να μας πεις τα νεα σου ε??Τι ωρα εχεις ραντεβου??:P

Ειμαι διαρκως συγκηνημενη!!!Με εχεις πεθανει μ'αυτη την φωτο!!! Εχω ραντεβου στης 1 το μεσημερι αλλα δεν θα ερθω καθολου στη δουλεια!!!Αν παω στο γραφειο μου το απογευμα θα σας ενημερωσω να ειστε σιγουρες, αλλιως μεθαυριο πρωι-πρωι!!!

yVNPp3.png

Διαφημίσεις

Εύα μου δεν θέλω βλακείες...θα βρείς τρόπο και θα μας ενημερώσεις...θα σκάσουμε παιδάκι μου!! Επίσης πρέπει να σεβαστείς και εμένα που έρχομαι τελευταία και καταιδρωμένη στη σειρά των αυχενικών και όπως καταλαβαίνεις περιμένω τα δικά σας τουλάχιστον να χαίρομαι!!

Απιστευτο, φαινετε πεντακαθαρα το νινακι σου!!!Στο μεταξυ ειναι σαν να εχει γυρισει το κεφαλακι του κ κοιταει!!!Τζινακι μου, οπως το βλεπω καθετε λιγο μαγκικα...μαλλον για αγορακι το κοβω, ειναι λιγο μαγκακι!!!χαχαχαχαχα!!!Εκτος εαν ειναι κοριτσαρος που δεν θα μασαει απο κατι φλουφλιδες!!!χαχαχαχαχα!!!!:tongue::P:lol:

yVNPp3.png

Εύα μου δεν θέλω βλακείες...θα βρείς τρόπο και θα μας ενημερώσεις...θα σκάσουμε παιδάκι μου!! Επίσης πρέπει να σεβαστείς και εμένα που έρχομαι τελευταία και καταιδρωμένη στη σειρά των αυχενικών και όπως καταλαβαίνεις περιμένω τα δικά σας τουλάχιστον να χαίρομαι!!

χαχαχαχα!!!Θα προσπαθισω Κατερινακι μου!!!!!ξερω την αγωνια σας.....

yVNPp3.png

Απιστευτο, φαινετε πεντακαθαρα το νινακι σου!!!Στο μεταξυ ειναι σαν να εχει γυρισει το κεφαλακι του κ κοιταει!!!Τζινακι μου, οπως το βλεπω καθετε λιγο μαγκικα...μαλλον για αγορακι το κοβω, ειναι λιγο μαγκακι!!!χαχαχαχαχα!!!Εκτος εαν ειναι κοριτσαρος που δεν θα μασαει απο κατι φλουφλιδες!!!χαχαχαχαχα!!!!:tongue::P:lol:

χαχαχαχα Ευακι μου κι εγω για μαγκακι αγορακι το κοβω...θα δουμε....

Μην αγχωνεσαι δεν πειραζει...να πανε ολα καλα...κ θα μας τα πεις με το καλο την Πεμπτη το πρωι!!Θα περιμενουμε

ΕΕΕ μην ξεχασεις τα χαρτομαντηλα για το κλαμα!χαχαχχχαχα:tongue:

Eγω τωρα κλαιω...πειραζει??????

Εχω συγκινηθει απιστευτα με τη φωτο.....

Ποσο πολυ αγωνιώ....

Κοριτσια που κανατε τις αυχενικες σας ???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...