Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγαπουλες αυριο τετοια ωρα θα ειμαι πια μανουλιτσα....... το ταξιδακι μου εφτασε σχεδον στο τελος του......................

εχω πολυ αγωνια να αντικρυσω το παιδακι μου !!!!!!!!!!

Σημερα θα ειμαι λιγο χαμενη γιατι ο αντρουλης θα καθεται απο δω κ περα κ θα μαστε στη γυρα θα χαλαρωσουμε παρεουλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι πολυ συγκινημενη !!!!!!!!!!!!

θα τα πουμε !!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγαπουλες αυριο τετοια ωρα θα ειμαι πια μανουλιτσα....... το ταξιδακι μου εφτασε σχεδον στο τελος του......................

εχω πολυ αγωνια να αντικρυσω το παιδακι μου !!!!!!!!!!

Σημερα θα ειμαι λιγο χαμενη γιατι ο αντρουλης θα καθεται απο δω κ περα κ θα μαστε στη γυρα θα χαλαρωσουμε παρεουλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι πολυ συγκινημενη !!!!!!!!!!!!

θα τα πουμε !!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σου βρε Βιργινία με τις χαρές σου!!!!

Πολύ χαίρομαι και συγκινούμαι που σε βλέπω έτσι χαρούμενη :)

Με το καλό κορίτσι μου να έρθει η αυριανή και να γεμίσουν οι αγκαλιές και οι καρδιές σας!!!

Τα φιλιά μου

Mopep2.png1LxNp2.png

Καλημέρα γλυκιές μανούλες κ ετοιμόγεννα κοιλουμπάκια;)

Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για την αγάπη σας,,, είμαι καλύτερα,, και μάλιστα το μεσημερι πριν πάμε στον doc θα φτιάξουμε τα κερασματάκια μας:D:D

Σας ευχαριστώ όλες μαζί και μία μία ξεχωριστά,,,,,

Gina είσαι Α Π Ι Θ Α Ν Η!!!!!!!!!!!! Με κάλμαρε τόσο πολύ το μήνυμά σου,,, μακάρι όλες όσες κάνουμε καισαρική ( ναι ναι θα κάνω καισαρική:D:D) να έχουμε την ανάρρωσή σου κ την δύναμή σου κουκλίτσα!!!!!

Θα μπω το βραδάκι με νέα από τον doc και βέβαια τις φωτογραφιούλες μας

Τέλος κάτι για να γελάσουμε αλλά αυτή τη φορά πραγματικά να γελάσουμε:tongue:

Τελικά χρειάζεται κάτι χαζό να γίνει για να ξεκολλήσει το μυαλό ( εξαιρώ βέβαια το μήνυμα της Ginas που πραγματικά με βοήθησε)

Χτες όλη μέρα ήμουν χάλια,,έρχεται ο καλός μου κ μου λέει να πάμε βολτίτσα το βράδυ,,,ετοιμάζομαι και λέω να κάνω και μια νέα παραγγελία σε άλλον πωλητή ,,νέες κορδέλες (είπαμε εδώ ο κόσμος καίγεται και η Βανίλλα χτενίζεται:tongue::tongue:) εεε περιμένω λίγα λεπτά κ μου στέλνει μήνυμα το ebay oτι ολοκληρώθηκε η πληρωμή κι όλα οκ

Φεύγουμε λοιπόν, πάμε πίνουμε τα ωραία μας μπυράκια, ανέβηκε η ψυχολογία μου (τα καλά του αλκοόλ) και γυρνάμε περί τις 1 σπίτι,,,,

Εεεε λέω δεν ρίχνεις μια ματιά στο mail ,,είμαι κ καμμένη από τις διαδικτυακές αγορές,,,,,,,και τσουπ 2 μηνύματα,,ο πωλητής μου ακύρωσε την παραγγελία γιατί λέει είχε βάλει λάθος κωδικό στο paypal και αν μπορούσα να ξαναπαραγγείλω αφού συναινέσω στην ακύρωση της αρχικής παραγγελίας:tongue::tongue::tongue:

Ε εντάξει αυτό ήταν,,,,:lol::lol:

Γέλασα μέχρι δακρύων,,,, μου φάνηκε τόσο γελοίο το όλο σκηνικό που ειλικρινά την είδα αλλιώς:tongue::tongue::tongue:

Τέσπα σας ζάλισα

Ευχαριστώ που είστε εδώ για να διαβάζετε τις βλακείες μου

Θα μπω το βράδυ και για να ευχηθώ στο σουργελάκι,,,βρε λες να γεννήσουμε παρεάκι αύριο:rolleyes::rolleyes:

"cogito,ergo sum"

Aobatsan ανταποδίδω την αγκαλιά και σου στέλνω κι ένα τεράστιο φιλάκι;)

Κοριτσάκι μου, πολύ χαίρομαι που σε βλέπω ανεβασμένη σήμερα!!!! :D

Θα δεις που όλα θα πάνε καλά...θετική σκέψη και προχωράμε μπροστά.

Όσο για τις αγορές σου, ούτε το γιοφύρι της Άρτας...τι να πω...δεν κάνεις άλλη μια προσπάθεια να τριτώσει το κακό και να ξεκινήσεις από την αρχή με νέα δεδομένα :P...λέω εγώ τώρα...

Περιμένουμε τα νέα από τον doc :)

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα!!!!!!!!! Τι μου κανετε? Εχτες το μεσημερι μπηκα σας διαβασα, εγραφα...εγραφα...και ξαφνικα χαθηκε :confused:! Και μετα δε προλαβα να τα ξαναγραψω!!! Να ξεκινησω με τα νεα μας...πηγαμε στο γιατρο μας και καταρχην εκανα καρδιογραφο και ειχα ελαχιστες συσπασουλες...υπνος βαθυς ειπε ο γιατρος!!! Ο μικρος εφτασε τα 3220 γρ και εχει μπει στο τραχηλο. Ο πλακουντας ειναι νορμαλ. Απ'οτι μου ειπε ο γιατρος,μαλλον με ραντεβου με βλεπει και με τεχνητους. Αλλα θα περιμενουμε μεχρι τις 20 του μηνος και λιγο παραπανω. Αν δεν εχει βγει εως τοτε θα του πουμε να παμε στις 22 του μηνα. Μακαρι να θελησει να βγει απο μονο του...!!!! Πιεση μια χαρα, εξεταση ουρων μια χαρα και εγω στα +11. Την αλλη Τεταρτη θα ξαναπαμε και μας ειπε απο τη Δευτερα πολυ περπατημα και φουλ σεξ!!! Τωρα θελει δε θελει ο αντρουλης πρεπει να βοηθησει!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue: Αυτα απο μενα...

Κατερινουλα να σου ζησει η πριγκηπισσα σου!!!!!!!! Στο φυλαγε και εσενα τελευταια μερα!!!!!!!! Ειδες τελικα πονοι γεννας ηταν... Γερη και καλοτυχη να ειναι και να εχετε καλο σαραντισμο!!!!!!! Οταν με το καλο γυρισετε πες μου αν θες αν εμεινες ευχαριστημενη απο το μαιευτηριο. Ευχαριστωωωωωω!!!!

Βανιλλακι μου γλυκο, εσυ που εισαι τοοοοοοοοσοοοοοοοχαρουμενη και τοοοοοοοσοοοοοοο αισιοδοξη θα σε παρει απο κατω?????? Τσου-τσου...ολα καλα θα πανε και το παν ειναι το μωρο σου και να εισαι και εσυ καλα!!!! Οσον αφορα τις κορδελιτσες, θα παρεις αλλες βρε, πιο ομορφες!!!!!!! Φτιαξε τα κερασματακια και περιμενουμε φωτο!!!!!!!

Ευακι, τερματισες και εσυ!!! Περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!

Μαρακι, περιμενουμε και δικα σου νεα απο το γιατρο! Ευχαριστουμε που μας σκεφτεσαι και εμας και μας αναβεις κερακια! Βοηθεια σου.

Βιργινακι, ποσο σε νιωθω γιαυτο που ειπες οτι συγκινηθηκες που εβλεπες την μπουμπου σου τελευταια φορα μεσω υπερηχου! Πω πω δε σου φαινεται απιστευτο οτι αυριο θα την εχεις αγκαλια?????? Τρελααααα!!!!!!!! Παντως και εμεις τροφαντουλιδες θα βγουμε!!!!!! Ζωη να εχουν τα μωρακια μας!!!!!!! Καλη βολτουλααααα!!!!!!!!!! Και πιστεωε με εισαι πολυ τυχερη που θα εχεις τον αντρουλη σου κοντα τις πρωτες μερες για βοηθεια!

Αοβατσαν, υπομονη κοριτσακι και εγω με τις συσπασεις εχω τρελλαθει!!!! Πολυ ενδιαφερον τα μαθηματα που ειπες... περιμενουμε νεα σου απο το γιατρο!

Μαματοπολινα, ηρωας εισαι!!!!!!!! Και οικογενεια και δουλεια, μπραβο!!!! Και δε το εβαλες κατω μετα τις δυσκολιες που περασες!!!!

Οζαλινακι, μια χαρα η μπουμπου και μεχρι τις 24 θα βαλει και αλλο βαρος μην ανησυχεις και μετα θα τρωει και θα εχει μπουτακια για φαγωμα!!!!!!!

Παπακι, ειναι ωραιο το καθαρο σπιτακι και το τελειωμενο σιδερωμα, ειδικα οταν το κανουν αλλοι!!!!!!!!!Οντως πολυ ζεστη σημερα....θελω θαλασσααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Τιτινακι και Τζινακι να χαιρεστε και παλι τα ζουζουνια σας και να μπαινετε να μας λετε τα νεακια σας!!!!!!

Φιλακιααααααα!!!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλημέρα γλυκιές μανούλες κ ετοιμόγεννα κοιλουμπάκια;)

Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για την αγάπη σας,,, είμαι καλύτερα,, και μάλιστα το μεσημερι πριν πάμε στον doc θα φτιάξουμε τα κερασματάκια μας:D:D

Σας ευχαριστώ όλες μαζί και μία μία ξεχωριστά,,,,,

Gina είσαι Α Π Ι Θ Α Ν Η!!!!!!!!!!!! Με κάλμαρε τόσο πολύ το μήνυμά σου,,, μακάρι όλες όσες κάνουμε καισαρική ( ναι ναι θα κάνω καισαρική:D:D) να έχουμε την ανάρρωσή σου κ την δύναμή σου κουκλίτσα!!!!!

Θα μπω το βραδάκι με νέα από τον doc και βέβαια τις φωτογραφιούλες μας

Τέλος κάτι για να γελάσουμε αλλά αυτή τη φορά πραγματικά να γελάσουμε:tongue:

Τελικά χρειάζεται κάτι χαζό να γίνει για να ξεκολλήσει το μυαλό ( εξαιρώ βέβαια το μήνυμα της Ginas που πραγματικά με βοήθησε)

Χτες όλη μέρα ήμουν χάλια,,έρχεται ο καλός μου κ μου λέει να πάμε βολτίτσα το βράδυ,,,ετοιμάζομαι και λέω να κάνω και μια νέα παραγγελία σε άλλον πωλητή ,,νέες κορδέλες (είπαμε εδώ ο κόσμος καίγεται και η Βανίλλα χτενίζεται:tongue::tongue:) εεε περιμένω λίγα λεπτά κ μου στέλνει μήνυμα το ebay oτι ολοκληρώθηκε η πληρωμή κι όλα οκ

Φεύγουμε λοιπόν, πάμε πίνουμε τα ωραία μας μπυράκια, ανέβηκε η ψυχολογία μου (τα καλά του αλκοόλ) και γυρνάμε περί τις 1 σπίτι,,,,

Εεεε λέω δεν ρίχνεις μια ματιά στο mail ,,είμαι κ καμμένη από τις διαδικτυακές αγορές,,,,,,,και τσουπ 2 μηνύματα,,ο πωλητής μου ακύρωσε την παραγγελία γιατί λέει είχε βάλει λάθος κωδικό στο paypal και αν μπορούσα να ξαναπαραγγείλω αφού συναινέσω στην ακύρωση της αρχικής παραγγελίας:tongue::tongue::tongue:

Ε εντάξει αυτό ήταν,,,,:lol::lol:

Γέλασα μέχρι δακρύων,,,, μου φάνηκε τόσο γελοίο το όλο σκηνικό που ειλικρινά την είδα αλλιώς:tongue::tongue::tongue:

Τέσπα σας ζάλισα

Ευχαριστώ που είστε εδώ για να διαβάζετε τις βλακείες μου

Θα μπω το βράδυ και για να ευχηθώ στο σουργελάκι,,,βρε λες να γεννήσουμε παρεάκι αύριο:rolleyes::rolleyes:

Ειδες βρε, τσαμπα ανησυχουσες!!!!!!!! Τελος καλο ολα καλα!!!!!!! Περιμενουμε νεα απο το γιατρο!!!!!! Εχτες βγηκαμε και εμεις για φαι και μπυριτσες και μου λεει ο αντρουλης μου, οτι θα μου βγαλεις το γιο μου μεθυστακα!!!!!!!:P Και μετα μου λεει, ε, πως να θελει να βγει απο την κοιλια σου, περναει καλα εκει-πινει και τις μπυριτσες του-ενω μετα μονο γαλα-ξενερα!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλημερα και απο μενα!!!!!!!!! Να ξεκινησω με τα νεα μας...πηγαμε στο γιατρο μας και καταρχην εκανα καρδιογραφο και ειχα ελαχιστες συσπασουλες...υπνος βαθυς ειπε ο γιατρος!!! Ο μικρος εφτασε τα 3220 γρ και εχει μπει στο τραχηλο. Ο πλακουντας ειναι νορμαλ. Απ'οτι μου ειπε ο γιατρος,μαλλον με ραντεβου με βλεπει και με τεχνητους. Αλλα θα περιμενουμε μεχρι τις 20 του μηνος και λιγο παραπανω. Αν δεν εχει βγει εως τοτε θα του πουμε να παμε στις 22 του μηνα. Μακαρι να θελησει να βγει απο μονο του...!!!! Πιεση μια χαρα, εξεταση ουρων μια χαρα και εγω στα +11. Την αλλη Τεταρτη θα ξαναπαμε και μας ειπε απο τη Δευτερα πολυ περπατημα και φουλ σεξ!!! Τωρα θελει δε θελει ο αντρουλης πρεπει να βοηθησει!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue: Αυτα απο μενα...

Γεια σου Αγγελικούλα! :)

Μια χαρά τα νεάκια σας...τέλειος ο μικρούλης σας, πολύ καλά και τα δικά σου :)

Έχει ακόμη 11 μέρες ο μικρούλης να ξυπνήσει...και της Κατερίνας, είδες, προτελευταία μέρα αποφάσισε η μικρούλα της να κάνει την εμφάνισή της ;)

Βουρ για βραδινές (μην πάθουμε και καμιά ηλίαση!!) βόλτες και μετά μπανάκι και σεξάκι ;):tongue: :tongue: :tongue:

Mopep2.png1LxNp2.png

γεια σας και παλι κοριτσακια μου!!

πηγα στην εκκλησια και μετα γαι καφεδακι στην παραλια!!!

αχ, ηταν πολυ ωραια εκανε πολυ ζεστη και ολοι εκαναν μπανιο, αχ, ζηλεψα..

τωρα κανω κατι δουλιτσες και περιεμνω τον αντρουλη..

το βραδυ γιατρο και δεν θελω να μου βαλει χερι.........!

τα διαβασα τα νεα σας..

Βανιλακι, τελικα η κορη σου δεν γουσταρει κορδελες, εγω αυτο καταλαβαινω θα βγει κοριτσι-αντρακι....

aobatsanακι, ολα καλα ε? εμεις παμε παρεα και σε εχω συνεχεια στο μυαλο μου..

Αγγελικουλα, μπυριτσες και αγιος ο θεος βλεπω.... μια χαρουλα και εγω τσακισα χτες μια στο μπαλκονι!

Βιργινακι, ηθικο ακμαιοτατο ε?? αντε βρε αυριο τετοια ωρα θα εισαι μανουλα!!!!!!

γεια σας και παλι κοριτσακια μου!!

πηγα στην εκκλησια και μετα γαι καφεδακι στην παραλια!!!

αχ, ηταν πολυ ωραια εκανε πολυ ζεστη και ολοι εκαναν μπανιο, αχ, ζηλεψα..

τωρα κανω κατι δουλιτσες και περιεμνω τον αντρουλη..

το βραδυ γιατρο και δεν θελω να μου βαλει χερι.........!

τα διαβασα τα νεα σας..

Καλώς το Μαράκι :)

Βοήθειά σου....σ' ευχαριστούμε που μας σκέφτεσαι!

Κι εγώ ζηλεύω πολύ τη θάλασσα...αχ, και να μπορούσα να κάνω μια απλωτή :P

Περιμένουμε και τα δικά σου νέα από το γιατρό.

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

ναι κοριτσακι μου θα μπω..

τωρα ενω σφουγγαριζα με επιασαν κατι πονακια χαμηλα και εκατσα..

Είσαι κι από το δρόμο τώρα...κάτσε να ξεκουραστείς.

Διάβαζα τις ιδέες σας για κεράσματα στο νοσοκομείο και τις βρήκα πολύ καλές ;)

Σε μια έρευνα που έκανα (γιατί ζούλεψα :tongue: ) βρηκα και αυτά (http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5708&Itemid=49) και πολύ μου άρεσαν. Σκεφτείτε τα σε ροζουλί με λευκό σχεδιάκι ;) Δεν θέλουν και ψυγείο και διατηρούνται πολλές μέρες μιας και δεν έχουν τίποτε που να χαλάει με τη ζέστη!

Mopep2.png1LxNp2.png

πολυ ωραια η ιδεα σου με τα γλυκακια, τα ειχα δει καποια στιγμη στον Μαμαλακη..

τωρα ειμαι λιγο καλυτερα αλλα νιωθω την μπεμπα πολυ χαμηλα αρκετες μερες τωρα..

λες να εχει παρει θεση και να εχει μπει στην λεκανη? μακαρι...

πολυ ωραια η ιδεα σου με τα γλυκακια, τα ειχα δει καποια στιγμη στον Μαμαλακη..

τωρα ειμαι λιγο καλυτερα αλλα νιωθω την μπεμπα πολυ χαμηλα αρκετες μερες τωρα..

λες να εχει παρει θεση και να εχει μπει στην λεκανη? μακαρι...

Δεν αποκλείεται. Θα το δει και ο γιατρός σήμερα και θα σου πει.

Κι εγώ έτσι...σαν να έχω μια μπάλα ανάμεσα στα πόδια μου...

Ο άντρας μου "πιγκουινάκι" με ανεβάζει, "πάπια" με κατεβάζει :tongue: :tongue:

Mopep2.png1LxNp2.png

Ο άντρας μου "πιγκουινάκι" με ανεβάζει, "πάπια" με κατεβάζει :tongue: :tongue:

:tongue::tongue::tongue:καλο!!!!

καλε τι ζεστη ειναι αυτη σημερα????

παλι καλα που γενναμε και δεν θα φαμε ολο το καλοκαιρι με φουσκωτη κοιλια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...