Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

που ειστε κοριτσακια?

ειχα αφησει τον υπολογιστη ανοιχτο, ειμουν λαικη!

καλα ο καιρος εχει τρελαθει, μια βρεχει μια βγαζει ηλιο!

Βιργινακι θα την βγαλουμε τροφαντουλα την μπουμπου????

αντε κοριτσακι μου μια και σημερα!!!!

Γεια σας κοριτσάκια!

Τελικά Κατερίνα ήσουν η επόμενη!!! Να σου ζήσει η μικρούλα σου! Να την δεις γερή και ευτυχισμένη να μεγαλώνει και να προοδεύει!!! Μπράβο που είχες εύκολη γέννα! Τί καλά!!!

Virgi, τι διαβάζω; Μπαίνεις Παρασκευή;;; Με το καλό! Άντε τερματίζεις κι εσύ! Αχ, και εγώ έχω αρχίσει τα αχ και βαχ όσο σκέφτομαι την νάρκωση....:confused:

Vanilla, σε καταλαβαίνω!!! Κι εγώ αντιδρώ, όπως λέω και παραπάνω, αλλά εδώ που φτάσαμε τι να κάνουμε; Κι εμένα ήταν το πρώτο μπλεγμένο στο λώρο και δεν τόλμησα να το ρισκάρω...Σίγουρα σημαντικό είναι το πόσο είναι μπλεγμένο και σε ποιο σημείο, υπάρχουν πολλοί παράμετροι...αλλά πως μπορούμε εμείς να τους εκτιμήσουμε; Σίγουρα στην Ελλάδα υπάρχει μία υπερβολή ως προς αυτό, το έχω διαπιστώσει μιλώντας με φίλες στο εξωτερικό, αλλά εδώ που είμαστε, τι να κάνουμε; Μας συμφέρει να τα βάλουμε με τους γιατρούς μας; Δεν παίρνουν και από πολλή συζήτηση, καθώς έχω καταλάβει:(. Έλα να σκεφτόμαστε και να προσευχόμαστε ότι όλα θα πάνε καλά, έτσι;

Mamatopolina, εσύ, γιατί λες ότι δεν είχες καλή εμπειρία από τη νάρκωση στα προηγούμενα μωράκια σου (αν θυμάμαι καλα); Πάντως σου αξίζουν συγχαρητήρια που πας για το τρίτο μωράκι! Μπράβο σου! Έχω αρχίσει και εκτιμώ πολύ τις μανούλες γενικώς, βλέποντας πως μεγαλώνουν τα παιδιά, με δύο παιδάκια ακόμα περισσότερο, τι να πω για τρία και τέσσερα!

Μαρία κι εγώ είχα πάει λαϊκή... ψώνισα, έφτιαξα μπιφτέκια με τζατζίκι και ψητές πιπεριές και περιμένω την αδερφή μου να φάμε....΄

ναι κοριτσακια αυτο ηταν ! τερματιζω κ γω !!!!

αχ...συγκινουμαι..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε κουκλί μου υπάρχει λόγος......είναι δεμένη με λώρο,πώς θα βγεί????

όσο για το ΔΕΝ ΘΕΛΩ όυτε εγώ....σε νιώθω....αλλά αφου δεν έχουμε επιλογή?????θα κάνουμε επισκληρίδιο κ θα τα ζήσουμε όλα. οκ?????

άντε μην στενοχωράς το κοριτσάκι σου;);)

καλησπερα κουκλες μου τι κανετε;;;

![/b][/color][/size]

vanillaki μη στεναχωριεσαι κουκλα μου ολα γινονται για να ειναι καλα το μωρακι σου.κατσε να δουμε κι ολας μηπως μεχρι την πεμπτη λυθει απο μονο του.ουτε κι εγω θελω καισαρικη με την καμια αλλα μου πει οτι ειναι θεμα υγειας του μωρου η δικο μου δεν το συζητω.μακρι να λυθει το ζουζουνακι και να μην εχεις προβλημα και να μη στεναχωριεσαι γιατι μαζι με σενα στρεσαρετε και το μπομπιρακι σου και θα ειναι χειροτερα μετα.

!

κοριτσακια μου μπηκα για μια πολυ γρηγορη καληνυχτα κ επειδη δεν εχω αλλο χρονο θελω μονο να πω στο βανιλακι μας....

κοριτσακι μου μην στεναχωριεσαι τωρα !!! σε νιωθω απολυτα περασα ενα σταδιο πριν την καταθλιψη...εκλαιγα θυμωνα με ολους οταν μου ειπε ο γιατρος γι ακαισαρικη κ το χειροτερο 3 μερες δεν μιλουσα ουτε στο παιδι μου ! λες κ μου φταιγε αυτο !!!!!

ηρεμησε κ οπως λεγατε τοτε σε μενα....να γεννηθουν γερα μονο μας νοιαζει !!!!

Σε παρακαλω σηκωσε το κεφαλι ψηλα κ ολα θα ειναι πιο ροζ !!!!

Στο υποσχομαι !!!!!!!!

καλημερα κοριτσακια.τι κανετε?

Να σας ζησουν τα μωρακια σας κοριτσια και με το καλο οι υπολοιπες.

Βανιλακι μου μην την παιρνεις τοσο στραβα την καισαρικη.σημασια εχει να γεννηθει γερο το μωρο σου.δεν ειναι προτιμοτερη η καισαρικη απο το να αγχωθεις την ωρα του τοκετου.θα εχεις γενικως αγωνια,μην εχεις εποπλεον κ για αυτο

δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω,παντως ευχομαι τα καλυτερα σε ολες.πολλα φιλακια

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!!

Κουκλιτσα μου γλυκια μη στεναχωριεσαι...χαλαρωσε κ απολαυσε την στιγμη...τι να κανουμε οτι μας πουνε...δεν ρισκαρουμε...ειναι δυσκολο παντως να γεννηθει εαν ειναι τυλιγμενη με φ.τ., εαν το προσπαθησεις μπορει να πεσουν οι παλμοι της αποτομα κ σε ανοιξουν στα γρηγορα για να σωσουν το μωρο...οποτε δεν το ρισκαρεις...Σε περιπτωση κ.τ. θα κανουμε επισκληρηδιο κ θα την απολαυσουμε την στιγμη που θα πρωτοερθει το αγγελουδι μας στον κοσμο...

κοριτσακια καλημερα!!!!

πως ειναι οι κοιλουμπιτσες σημερα?

εγω ξυπνησα νωρις, πηγα και ψωνισα για να μαγειρεψω και τωρα πινω το καφεδακι μου παρειτσα σας..

που ειστε ολες? κοιμαστε ακομα?

Βανιλακι μου γλυκο, ηθικο σημερα????

φιλακια πολλα!!!!

Γεια σας κοριτσάκια!

Vanilla, σε καταλαβαίνω!!! Κι εγώ αντιδρώ, όπως λέω και παραπάνω, αλλά εδώ που φτάσαμε τι να κάνουμε; Κι εμένα ήταν το πρώτο μπλεγμένο στο λώρο και δεν τόλμησα να το ρισκάρω...Σίγουρα σημαντικό είναι το πόσο είναι μπλεγμένο και σε ποιο σημείο, υπάρχουν πολλοί παράμετροι...αλλά πως μπορούμε εμείς να τους εκτιμήσουμε; Σίγουρα στην Ελλάδα υπάρχει μία υπερβολή ως προς αυτό, το έχω διαπιστώσει μιλώντας με φίλες στο εξωτερικό, αλλά εδώ που είμαστε, τι να κάνουμε; Μας συμφέρει να τα βάλουμε με τους γιατρούς μας; Δεν παίρνουν και από πολλή συζήτηση, καθώς έχω καταλάβει:(. Έλα να σκεφτόμαστε και να προσευχόμαστε ότι όλα θα πάνε καλά, έτσι;

....΄

Καλησπέρα σας διάβασα,,,ευχαριστώ πολύ πολυ για αυτά που γράψατε!!!

Δεν είμαι στα πολύ καλά μου ακόμα,,το παλεύω όμως ακριβώς για να μην χάσω την στιγμή της γέννησης,,,

Και να σας πω κ κάτι για να "γελάσετε":sad::-(:sad::-(:sad:

Σήμερα το πρωί είπα στον εαυτό μου ως εδώ πρέπει να ανασυνταχτείς,,,πήγα μια βολτίτσα με τα πόδια κ σκέφτηκα όταν θα γυρίσω να φτιάξω τα κεράσματα κ να σας βάλω φωτογραφίες!!!! Με τη σκέψη κ μόνο πήρα τα πάνω μου

Γύρισα σπίτι κ το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να μπω στο mail μου μήπως ο πωλητής μου είχε στείλει πληροφορίες για το που βρίσκονται οι κορδέλες,,, και μπαίνω στο mail κι ο άνθρωπος ζητώντας συγγνώμη γιατί δεν ξέρει τι έχει γίνει το πακέτο μου γράφει: σας στέλνω πίσω τα χρήματα διότι ξανακοίταξα την παραγγελία σας κ δυστυχώς δεν έχω αποθέματα από τις κορδέλες που είχατε διαλέξει:-(:sad::-( για να σας στείλω εκ νέου το πακέτο!!!

Εεεεεε αυτό ήταν βρε κούκλες,,κλάμα και κακό από την αρχή πάλι!!!Ευκαιρία ήθελα,,,, δηλαδή re gamoto moy και στις κορδέλες άτυχη,,κι αυτό στραβά????

"cogito,ergo sum"

γειά σας κούκλες....

τα νέα απο τον γιατρό....η μπουμπου 2200γρ,μικρούλα μια σταλιά.

το καρδιοτοκογράφημα οκ.

την επόμενη εβδομάδα θα μου πεί ακριβώς ημερομηνία,μάλλον 24/6 θα είναι η σειρά μου:(:(:(

έχει ανάδρομο ή φταίει το φεγγάρι????

κατι φταίει πάντως.:(

οζαλινα μου ελα καλη μου εσενα γιατι σε παιρνει απο κατω ??????

μια χαρα ειναι η μπεμπουλα σου θα παρει κι αλλο βαρος μεσα σε 18 μερες.... εμενα πηρε μεσα σε 6 μερες 360 γραμμαρια !!! ολα καλα θα ειναι !!!

βανιλακι μου !! μη το βλεπεις και αυτο σαν στραβο ! σκεψου οτι ισως τωρα που θα ξαναδιαλεξεις θα επιλεξεις ακομα πιο ωραιες !!!!!! να σου στειλω εγω δωρακι μια δικια μου να της φορεσεις της πργκιπισσας σου ????

για πες μου ποτε σου ειπε ο γιατρος τελικα ? τωρα σ/κ? απο τι θα εξαρτηθει ?

Ελα κουκλιτσα κατσε φτιαξε τα κερασματακια σου που με τοση χαρα κ λαχταρα τα αγορασες!!! βαλε κ παιδικα τραγουδακια στο you tube να ακους κ θα δεις για ποτε θα ανεβει παλι η διαθεση σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε βανιλακι μου, ελα μην στεναχωριεσαι αλλο....

καλα σου τα λεει η Βιργινια..

φτιαξε τα κερασματακια να φτιαξει η διαθεση σου και στειλε μου την διευθυνση σου με πμ να σου στειλω εγω δυο απο τις κορδελες που παρελαβα και σου αρεσαν, αφου ειχαμε το ιδιο γουστο..

θελω το βραδακι να μπεις και να εισαι καλυτερα, ελα δεν χαθηκε και ο κοσμος.. κοιτα τωρα στο τελος να μην τα χαλασεις ολα...

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!

γειά σας κούκλες....

τα νέα απο τον γιατρό....η μπουμπου 2200γρ,μικρούλα μια σταλιά.

το καρδιοτοκογράφημα οκ.

την επόμενη εβδομάδα θα μου πεί ακριβώς ημερομηνία,μάλλον 24/6 θα είναι η σειρά μου:(:(:(

Οζαλινακι, ερχεται στις 24/6 η μπεμπουλα σου και βαζεις λυπημενα εμοτικον????

μια χαρουλα ειναι το βαρος, θα παρει ακομα, εχει καιρο..

δεν χαιρεσαι που θα βγει κομψη η κορη σου??

ΑΑΑΑΑ!!!!!!!! θα σας μαλωσω ολες, μην στεναχωριεστε βρε....

και στεναχωρειτε και τα μπεμπε...

Διαφημίσεις

Οζαλινακι, ερχεται στις 24/6 η μπεμπουλα σου και βαζεις λυπημενα εμοτικον????

μια χαρουλα ειναι το βαρος, θα παρει ακομα, εχει καιρο..

δεν χαιρεσαι που θα βγει κομψη η κορη σου??

ΑΑΑΑΑ!!!!!!!! θα σας μαλωσω ολες, μην στεναχωριεστε βρε....

και στεναχωρειτε και τα μπεμπε...

θα μου περάσει Μαράκι.....μόλις γυρίσει το τερατάκι απο την προπόνηση δεν θα έχω περιθώρια για μουτζούφλιασμα..........:rolleyes:

φταίει κ που όλοι οι δικοί μου είναι μακριά......τέσπα θα μου περάσει τώρα!!!:P

εσύ πως είσαι καλό μου?

που είναι το βανιλλάκι ????

ειδες ποσο τυχερη εισαι που εχεις τον Θωμακο-τερατακο να μην σε αφηνει σε ησυχια??

μωρε ειναι και αυτες οι ορμονες, δεν θα ανεβει καθολου η μαμα σου οταν κοντευεις να γεννησεις?

εγω μια χαρουλα ειμαι, απλα εχω σκασει απο τη ζεστη, τωρα θα μπανιαριστω και θα παμε για καρδιοτοκογραφημα.

το βανιλακι το σκεφτομαι και εγω....

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ...........................27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr36w7

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 3200gr 38w1d

8.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

9.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

10.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................9/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

11.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......11/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

15.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ................... 30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!Ευχομαι κ σ'εσας τα καλυτερα κ σε οσες γεννησαν να τους ζησουν τα μωρακια να ειναι παντα γερα κ καλοτυχα!!!

Τωρα βρηκα χρονο να μπω να γραψω, που κοιμαται το αγγελουδι μου....

Λοιπον...η δικη μου εμπειρια....ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!!

Χωρις υπερβολες η γεννα μου ηταν αυτο που λεμε " Με εναν πονο"

Γεννησα με καισαρικη κ επισκληριδιο, δεν καταλαβα τπτ...δεν πονεσα κ σε 4 μολις λεπτα ειχα αγκαλια τον αγγελο μου!!!!

Ειχα μια απιστευτα καλη αναρρωση...εχω βγαλει πλεον και τη γαζουλα κ η τομη ουτε που φαινεται, ουτε που ποναει!

Την πρωτη μερα ειχα ακομα την επισκληρηδιο κ μου εβαλαν κ αλλη λιγη δοση μετα οποτε δεν καταλαβαινα πονο...μονο κουνουσα τα ποδια μου κ ημουνα λιγο μουδιασμενη. Το ιδιο βραδυ σηκωθηκα κ εκανα λιγα βηματα κ την απομενη μερα που απαλαχτηκα απο ορους κ καθετηρες εκανα το μπανακι μου κ αρχισα τις βολτες...το μονο που ενιωθα ηταν ενα τραβηγματακι....απο κει κ περα τιποτα!!!

Ειχα τον αγγελο μου αγκαλιτσα κ τον θηλαζα απο την πρωτη μερα κ ημουν τοσο ευτυχισμενη παρα την κουραση που με ξυπναγαν το βραδυ για να τον θηλασω κ τις πολλεεεεεεες επισκεψεις!!!!!

Ο μπεμπακος βγηκε 3200 κ ειναι τοοοοσο ομορφουλης...χαχαχαχαχ κ εγω μια μαμα κουκουβαγια :tongue:

Ειναι πολυ καλο παιδακι αλλα πολυ φαγανο:P:p:p...προσπαθουμε να προσαρμοστουμε...οσο κουραση κ να νιωθω κ μονο που τον κοιταζω κ οταν μου γελαει τα εχω ξεχασει ολα στο δευτερολεπτο!!

Λοιπον το συμπερασμα....κοριτσακια μου οσες κανετε καισαρικη μη στενοχωριεστε κ μην πανικοβαλεστε...εχουν αλλαξει τα πραγματα...δεν ειναι τπτ..σημασια δεν εχει πως γενναμε αλλα το οτι ζουμε το μεγαλυτερο θαυμα στον κοσμο..φερνουμε στη ζωη ομορφα αγγελουδια!

Να ευχηθω σε ολες στις εγγυουλες να ζησουν καθε λεπτο απο αυτη την μοναδικη εμπειρια κ συντομα να εχετε στη αγκαλια σας τα υγιεστατα κ χαρουμενα μπεμπακια σας!!!

Οποτε μπορω θα μπαινω γτ οπως θα δειτε...2 ωρες υπνου οταν κοιμουνται τα μπεμπακια τις εχουμε τοοοοσο πολυ αναγκη!:-(

Σας φιλω γλυκα!!

χαιρετω ολες τις κοιλιτσες και τα μπεμπακια!

τι μου κανετε;;εγω μια χαρα!

αχ τι καλα που ειναι να καθεσαι σε πεντακαθαρο σπιτι κοριτσια δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα για μενα.να ναι καλα η γυναικα που πηρα που μου εχει λυσει τα χερια.να ναι καλα.μου σιδερωσε πανω απο 6 πλυντηρια σε 2 ωρες ρε σεις πως το κανει αυτο;;

μαρακι τι κανεις κοριτσακι;;;εχεις καρδιοτοκογραφο σημερα!αντε να μας πεις νεα!ασχετο αυριο θα εχει 35-36 βαθμους!ωχωχωχωχωχ!

οζαλινακι 2200 η μπουμπου;;μια χαρα μικρουλακι αχ ποσο μου ασρεσουν τα μικρα τα μωρακια!εμενα θε ειναι μαγουλακιας χιχιχιχι!πριν 7 μερες ηταν 2461γρ.σας ριχνουμε!;)

βανιλακι μου μη στεναχωριεσαι κοπελαρα μου σιγα το πραγμα!θα βρεις κορδελες απο αλλου η θα σου στειλει τις ιδιες λιγο αργοτερα δεν εγινε κατι βρε δε λες καλα που ειναι καλα το παιδακι σου;;;φανταζεσαι να πηγαινε κατι ασχημα τι θα ελεγες μετα;τις κορδελες θα σκεφτοσουν η πως θα γεννησεις;;χτυπα ξυλο κουκλα μου ολα καλα πανε και θα εχεις στην αγκαλια σου πολυ πολυ συντομα το αγγελουδι σου και θα τα ξεχασεις ολα.δεν σε κατηγορω σε καμια περιπτωση κι εγω τα ιδια κανω πνιγομαι σε μια κουταλια νερο αλλα ξερω οτι ειμαι λαθος και το παλευω.αντε κουκλα μου να συνελθεις,κανε ενα χαλαρωτικο μπανακι να νιωσεις το μωρακι σου και να σκεφτεσαι θετικα και χαρουμενα πραγματακια!ναι;;;εδω ειμαστε εμεις οποτε θελεις να μπεις να τα πεις να ξεδωσεις.

βιργινακι πως εισαι;;πως νιωθεις τωρα που ξερεις ημερομηνια;;3700 το θηριο;;;α μη λες το μεγαλυτερο κι εμεις κατα κει βαδιζουμε!αλλα μη νομιζεις λενε οτι τα πιο μεγαλα παιδακια ειναι πιο ευλολα στο θηλασμο και γενικα στο ωραριο τους.

ευακι καλε 39 και 6 σημερα αυριο 40ριζεις....λες να γινει σημερα το θαυμα;;με το καλο κουκλα μου οτι καλυτερο σου ευχομαι!

τζινακι να σου ζησει το αγγελακι σου και να σας κανει πολυ πολυ ευτυχισμενους και υπερηφανους σε ολη τη ζωη σας!

καλο σαραντισμο κουκλα μου και χαιρομαι πολυ απο την εμπειρια σου μαε δινεις δυναμη οντως!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 33w+2d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ................ ...........27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr36w7

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 3200gr 38w1d

8.bloublou…...............ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...4/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3150gr 51πον. 39w5d

9.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............7/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ 2900gr 52πον

10.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................9/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......11/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΜΗΤΕΡΑ (ΑΡΤΑ).....30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Τζινακι!!!!!!!

καλοριζικος ο μπεμπης, καλο σαραντισμο αγαπη μου!

μπραβο βρε κοριτσακι που τα πας μια χαρουλα με τον θηλασμο και μπραβο που μας δινεις κουραγιο για την καισαρικη!!!!!

να μπαινεις να μας λες τα νεα σου οποτε μπορεις...

φιλακια στα ποδαρακια του μπεμπιτου..

τα αλλα κοριτσακια μας τι κανουν?

εμεις ειχαμε παρειτσα τον αδελφουλη μου με την κοπελα του..

α! το καρδιοτοκογραφημα μια χαρουλα, αυριο εχουμε γιατρουλη!

Διαφημίσεις

καλησπερα αγαπουλες !!!!

δεν εχω υπνο !! ειπα να γραψω μπας κ νυσταξω !!

καταρχην Τζινακι εισαι Θεα μου εδωσες απιστευτο κουραγιο !!! σ ευχαριστω τοσο πολυ γι αυτο !!!!!! Βανιλακι που εισαι βρε να δεις !!!!

να χαιρεσαι το μπεμπιτο σου !!!!! ολα να καυλανε το ιδιο ομορφα απο δω κ περα στη ζωη σου !!!!

παπακι μου αυτο δεν το ηξερα για το θηλασμο! θα δειξει η πορεια ! μακαρι να ειναι αληθεια !!! μια χαρα ειναι τα νινια μωρε μικρα μεγαλα εμεις υγεια θελουμε να χουνε !!!

ΕΓω αγωνια κ λαχταρα οπως ελεγε κ ο βοσκοπουλος !!! χαχαχα!!!!

μαρακι αντε να μας πεις τα νεα του ντοκτορ αυριο !

εμενα ο καλος μου πηρε αδεια γι ανα ειναι μαζι μας αυτον τον καιρο οποτε θα ξαναπαει για δουλεια στις 27 ! τελεια !!! αυριο λοιπον θα ειμαστε οι δυο μας για δουλειες κ βολτες μιας κ απο μεθαυριο η ζωη μας θα γεμισει !!!!

σας καληνυχτιζω ελπιζω να μπορεσω να μπω το πρωι ! φιλια σε ολες !!!

καλημερα φιλεναδιτσες!!

ξυπνησα νωρις και θα παω και εκκλησια στον αγιο-Φανουριο, δεν γιορταζει σημερα αλλα υπαρχει μια εκκλησια που λετουργει καθε Πεμπτη.

να αναψω για ολες μας κερακι για να μας φανερωσει ο Αγιος γερα μωρακια!!!

Βιργινακι, ειδες τι ωραια τα εγραψε η Τζινουλα?

θα τα πουμε μετα..

φιλακια!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου....πόσο πολύ μου λείψατε :)

Αποφασίσαμε ξαφνικά να κάνουμε μεταφορά του τηλεφώνου σε άλλη εταιρεία και όπως καταλαβαίνετε δεν είχα ιντερνετ για αρκετές μέρες. Σας διάβαζα από το κινητό αλλά δεν μπορούσα να γράψω...

Κατ΄αρχήν να ευχηθώ για όλα τα νέα μωράκια που ήρθα στις αγκαλιές σας!!!

kiki, gina, bloublou και Κατερίνα , να σας ζήσουν τα βλασταράκια σας :)

Να είναι γερά και καλότυχα. Καλό σαραντισμό κοριτσάκια και μπεμπάκια!!!

Βιργινία μου με το καλό κορίτσι μου να πάρεις αγκαλιά αύριο το θαυματάκι σου :) (Τι έκπληξη ήταν αυτή!!!!)

Βανιλάκι διάβασα τα νέα σου...Καταλαβαίνω τον πανικό και την απογοήτευσή σου...δεν έχω να σου πω πολλά, τα κορίτσια στα είπαν όλα...άλλωστε είμαι σίγουρη πως τα γνωρίζεις όοοοολα αυτά και ξέρεις πως είναι το καλύτερο που μπορείς να κανεις για τη βανιλένια σου. Ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα....σου στέλνω μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγκαλια!!!

Στα υπόλοιπα κοριτσάκια και μπεμπάκια στέλνω πολλά πολλά φιλάκια και καλημέρες :)

Εγώ φουσκώνω, ξεφουσκώνω, ζεσταίνομαι υπερβολικά και ο βραδυνός ύπνος έχει γίνει πρόκληση, αν μη τι άλλο. Κάθε που ξαπλώνω στο κρεββάτι μαδάω τη μαργαρίτα...θα κοιμηθώ απόψε, δεν θα κοιμηθώ...

Οι συσπάσεις braxton-hicks είναι καθημερινό πια φαινόμενο, και όλο και δυσκολεύουν οι κινήσεις μου. Ευτυχώς ακόμη δεν έχω πρηστεί!!

Όλη την περασμένη εβδομάδα είχα καθημερινά μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής τα οποία είναι πραγματικά θυσαυρός! Μου έδωσαν τέτοια δύναμη για την όλη διαδικασία τοκετού που δεν τη φαντάζεστε!!! Πέραν όλων των ιατρικών πληροφοριών που δεν γνώριζα και μεθόδων χαλάρωσης. Πραγματικά άξιζουν κορίτσια!

Αύριο έχω μάθημα θηλασμού, nst και γιατρό...για να δούμε

Αυτά προς το παρόν...

Πάω να κάνω καμιά δουλίτσα και τα λέμε αργότερα.

Mopep2.png1LxNp2.png

καλημερα φιλεναδιτσες!!

ξυπνησα νωρις και θα παω και εκκλησια στον αγιο-Φανουριο, δεν γιορταζει σημερα αλλα υπαρχει μια εκκλησια που λετουργει καθε Πεμπτη.

θα τα πουμε μετα..

φιλακια!!

μπράβο φιλενάδα.........να είσαι καλά βρε;)

την καλημέρα μου σε όλες τις κούκλες.......

Βιργινάκι ώρες μετράμε........μπραβο σου που τα κατάφερες μέχρι τέλους...

καλημερα φιλεναδιτσες!!

θα τα πουμε μετα..

φιλακια!!

Καλημέρα και από εμένα

Χθες δεν κατάφερα να γράψω λόγο φόρτου εργασίας. Γι αυτό λοιπών σήμερα είναι το πρώτο πράγμα που κάνω με το που πάτησα το πόδι μου στο μαγαζί.

Βανιλάκι μου καλό μη σε παίρνει από κάτω. Και εμένα ο Νικόλας ήταν τόσο τυλιγμένος με το λώρο που ο γιατρός αναγκάστηκε να τον κόψει σε δύο σημεία για να τον βγάλει (κοκορετσάκι ένα πράμα). Να λες πάλι καλά που το ανακάλυψε έγκαιρα ο γιατρός και έτσι θα πας προετιμασμένη γιατί εγώ αμ και τους πόνους έφαγα από τις 2,30 τα ξημερώματα (που μου έσπασαν τα νερά) μέχρι τις 11,30 που με νάρκωσαν για την καισαρική, αλλά και το μαχαίρι. Εξάλου τα είπε και το Τζινάκι. Φτιάξε τα κερασματάκια και να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά. (μόλις τα φτιάξεις θέλω και εμένα να μου στείλεις ένα).

Verolinaki μου καλή σου ημέρα έγραψα ότι δεν ήταν και η καλύτερη από τις εμπειρείες μου στην ολική νάρκωση γιατί με το Νικόλα παραλίγο να μην ξυπνήσω εγώ και με το Μάξιμο επειδή γεννήθηκε στις 36 εβδομάδες και ο γιατρός δεν μου είχε κάνει την ένεση για την ωρίμανση των πνευμόνων έπαθε δευτεροπαθή άπνοια με αποτέλεσμα να μπει εντατική για πέντε ημέρες. Όσο για τα παιδιά που λές θέλει πολύ υπομονή (την οποία δεν έχω τις περισσότερες φορές), συνεργασία με τον μπαμπά και βέβαια εγώ έχω τεράστια βοήθεια από τους δικούς μου. Αλλά μη νομίζεις τη σουίτα στο δρομοκαίτειο την έχω καπαρώσει :-P:-P:-P:-P:-P

Τζινάκι - Τιτινάκι να σας ζήσουν τα ζουζούνια να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.

Μαράκι καλημέρα και εγώ πιστεύω πολύ στον Άγιο Φανούριο. Είναι ο Άγιος που μου έχει δώσει απίστευτη δύναμη σε πολλές δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Όταν έμενα Αθήνα πήγαινα φανουρόπιτα μια φορά το μήνα στον Άγιο Φανούριο στο Ίλιον (κοντά στο πατρικό μου).

Βιργινάκι πως είσαι σήμερα? Αύριο τέτοια ώρα θα κρατάς τη πιασάρα ζουζούνα στην αγκαλιά σου. Καλά 3700 βρε θηρίο?

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...