Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παπακι μου, σε καληνυχτω...

ειμαι κομματια, τα λεμε το πρωι!!

οκ καλο βραδυ κουκλα μου κι εγω θα βγω γιατι μολις γυρισε και ο καλος μου να τον δω λιγο!

θα μπω αυριο που θα εχω και καθαριστρια οποτε δε θα εχω τι να κανω το πρωι.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κοριτσακια μου μπηκα για μια πολυ γρηγορη καληνυχτα κ επειδη δεν εχω αλλο χρονο θελω μονο να πω στο βανιλακι μας....

κοριτσακι μου μην στεναχωριεσαι τωρα !!! σε νιωθω απολυτα περασα ενα σταδιο πριν την καταθλιψη...εκλαιγα θυμωνα με ολους οταν μου ειπε ο γιατρος γι ακαισαρικη κ το χειροτερο 3 μερες δεν μιλουσα ουτε στο παιδι μου ! λες κ μου φταιγε αυτο !!!!!

ηρεμησε κ οπως λεγατε τοτε σε μενα....να γεννηθουν γερα μονο μας νοιαζει !!!!

λοιπον επειδη το περασα ασχημα παρτο αλλιως γιατι εγω τουλαχιστον ειχα χρονο να προσαρμοστω ενω εσυ αν μπεις σ/κ δεν εχεις και κοιτα μη σου βγει ολο αυτο μετα τη γεννα !!!!! ενταξει οτι ειναι να γινει θα γινει ! καισαρικη καισαρικη !!!! μπορει οντως να γεννιουνται πολλα παιδια με περιτιλυξη κ ολα να ναι καλα αλλα υπαρχουν και ιστοριες με ασχημο τελος κ σιγουρα δεν θελουμε κατι τετοιο ! θελουμε να ερθουν στον κοσμο με τον πιο ασφαλη τροπο !!! κ αν αυτος για σενα ειναι η καισαρικη τοτε δεξου τη ,..... σημασια εχει που το μωρο θα ρθει κατευθειαν στην αγκαλια σου...στα χερια σου...... !!!!!

Αληθεια σου λεω προσπαθησε να το δεις αλλιως γιατι δεν θελω να μπεις μετα τη γεννα κ να μας γραψεις γι ακαταθλιψη εξαιτιας της καισαρικης !!!!!

Σε παρακαλω σηκωσε το κεφαλι ψηλα κ ολα θα ειναι πιο ροζ !!!!

Στο υποσχομαι !!!!!!!!

Οζαλινακι μου, πως εισαι σημερα?

εγω μολις εφαγα μια σαλατουλα και μπηκα να δω να νεα σας..

σημερα πολυ ζεστη, τωρα το απογευμα ηταν χαλια, το πρωι ηταν καλυτερα!

τι εννοεις 5 λεπτα διαλειμμα?

5 λεπτά γιατί προσπαθώ να τελειώσω τα πάντα γρήγορα........τώρα φυσικά τέζαρα από την κούραση.Δεν έχω καθόλου βοήθεια,τρέχω για όλα μόνη μου αλλά οκ....αντέχω;);)

οζαλινακι ναι αυριο μπαινουμε στο μηνα μας!τι καλα!ανυπομωνω να δω το μωρακι μου τοσο πολυ!

αντε να πας να μας πεις νεα!αληθεια ποσο ζυγιζει το μωρακι ξερεις;;

!

πριν 3 εβδομάδες 'ηταν 1900 γρ.....τώρα θα έχει φτάσει πάνω από 2500γρ πιστεύω....θα δούμε το πρωί.......:rolleyes::rolleyes: άλλωστε θα είμαστε κομψες κοπέλες εμείς......:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια.τι κανετε?μολις ταισα τη μικρη,η μεγαλη κοιμαται,οποτε ευκαιρια για λιγη χαλαρωση!!!(αν κ η μπεμπα μυριζεται το ποτε προσπαθω να κατσω στον υπολογιστη κ ξυπναει:P).

Να σας ζησουν τα μωρακια σας κοριτσια και με το καλο οι υπολοιπες.

Βανιλακι μου μην την παιρνεις τοσο στραβα την καισαρικη.σημασια εχει να γεννηθει γερο το μωρο σου.δεν ειναι προτιμοτερη η καισαρικη απο το να αγχωθεις την ωρα του τοκετου.θα εχεις γενικως αγωνια,μην εχεις εποπλεον κ για αυτο

η μπεμπουλα μου ειναι καλα.μεγαλωνει και σε γενικες γραμμες ειναι ησυχη.χθες ειχαμε κ παιδιατρο και σε 2 βδομαδες παμε για το πρωτο μας εμβολιο.το καλο ειναι οτι η μεγαλη μου δε ζηλευει.ξερω οτι ειμαι εκτος κλιματος και οτι εσεις εχετε τις δικες σας αγωνιες απλα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τη χαρα μου για το οτι ολα τελικα πηγαν καλα.ευχαριστω το Θεο και το γιατρο μου γι'αυτο.

δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω,παντως ευχομαι τα καλυτερα σε ολες.πολλα φιλακια

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 33w+2d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ................ ...........27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr36w7

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 38w1d

8.bloublou…...............ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...4/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3150gr 51πον. 39w5d

9.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............7/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ 2900gr 52πον

10.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................9/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......11/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΜΗΤΕΡΑ (ΑΡΤΑ).....30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

μια μικρη αλλαγη στον πινακα.φιλακια Μαρακι

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!!Χθες επι 1 ωρα ειχα καθε 10 λεπτα συσπασεις κ χαρηκα..αλλα μετα..τιποτα παλι...αντε βρε μπεμπουλα βγες απο μονη σου....

Εσεις τι κανετε κοριτσαρες μου?

Κατερινακι μου Να Σου Ζησει η Κουκλιτσα σου!!!!Να ειναι ΓΕΡΗ, ΔΥΝΑΤΗ κ ΚΑΛΟΤΥΧΗ σε ολη της την ζωη!!!!τι υπεροχες στιγμες ζεις τωρα!!!αντε κοριτσια κ στα δικα μας!!!!

Κορίτσια είμαι ψυχολογικά ένα ράκος, κλαίω ασταμάτητα από χτες,,είμαι στα όρια κατάθλιψης,,,,

Πήγαμε χτες στον doc και είδαμε ότι η μπεμπούλα δεν ξελύθηκε, και μου είπε να ξαναπάω την Πέμπτη κι αν δούμε ότι ζορίζεται το μωρό να μπω Π/Σ/Κ για καισαρική

Του είπα πως δεν θέλω, πως θα περιμένω να ξελυθεί, με πιάσαν τα κλάμματα,,

Έψαχνα όλο το βράδυ στο διαδίκτυο το θέμα "περιτύλιξη και Κ.Τ ή Φ.Τ" και κατάλαβα ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, τα περισσότερα γεννιούνται λωροδεμένα,,, απλά είναι μια ωραία δικαιολογία για καισαρική,,

Ξέρω τι θα μου πείτε κ συμφωνώ εκ των προτέρων, προέχει το μωρό,,το μωρό που χρόνια περίμενα!!!Ναι συμφωνώ,,,,δεν έχει σημασία η διαδικάσία αλλά το ότι θα γίνουμε μανούλες,,,

Ναι συμφωνώ αλλά μου βγαίνει μια τρομερή άρνηση,,, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ

Είναι δικαίωμά μου να επιλέξω τον τρόπο που θα γεννήσω,,,,

Σκ@τα και πάλι σκ@τα νιώθω,,, ειλικρινά έχω φρικάρει,,δεν ξέρω τι θα κάνω

Αισθάνομαι ότι θα χάσω από άποψη συναισθημάτων την καλύτερη στιγμή της ζωής μου γιατί ο γιατρός θέλει να με βάλει χωρίς λόγο για καισαρική,,

Κουκλιτσα μου γλυκια μη στεναχωριεσαι...χαλαρωσε κ απολαυσε την στιγμη...τι να κανουμε οτι μας πουνε...δεν ρισκαρουμε...ειναι δυσκολο παντως να γεννηθει εαν ειναι τυλιγμενη με φ.τ., εαν το προσπαθησεις μπορει να πεσουν οι παλμοι της αποτομα κ σε ανοιξουν στα γρηγορα για να σωσουν το μωρο...οποτε δεν το ρισκαρεις...Σε περιπτωση κ.τ. θα κανουμε επισκληρηδιο κ θα την απολαυσουμε την στιγμη που θα πρωτοερθει το αγγελουδι μας στον κοσμο...

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

κοριτσακια καλημερα!!!!

πως ειναι οι κοιλουμπιτσες σημερα?

εγω ξυπνησα νωρις, πηγα και ψωνισα για να μαγειρεψω και τωρα πινω το καφεδακι μου παρειτσα σας..

που ειστε ολες? κοιμαστε ακομα?

Βανιλακι μου γλυκο, ηθικο σημερα????

ελα και πρεπει να ανεβαινουμε!!!!

Βιργινια που εισαι εσυ και δεν πολυμπαινεις??

πριν 3 εβδομάδες 'ηταν 1900 γρ.....τώρα θα έχει φτάσει πάνω από 2500γρ πιστεύω....θα δούμε το πρωί.......:rolleyes::rolleyes: άλλωστε θα είμαστε κομψες κοπέλες εμείς......:tongue::tongue:

Οζαλινακι καλημερα, περιμενουμε νεα απο την κορη!!!

φιλακια!

Τιτινακι!!!!!!!!!!!!!!!!

που εισαι βρε ψηχη? εσυ εκτος κλιματος? η πρωτη μανουλα του καφε?

τι κανει η μικρη σου, μια χαρουλα βλεπω να μεγαλωνει!!!

πολυ χαρηκα που ειδα μην. σου.

να μπαινεις που και που να μας λες τα νεα σου!!

φιλακια πολλα!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα Ευακι!!!!!

βρε λες να εχουμε κανα ευχαριστο απο την μπεμπουλα σου νωριτερα!!!

Δεν ξερω βρε Μαρακι μου, μακαρι...

εμαθα πως κ σπερμα μπορει να μαλακωσει τον τραχηλο...πηρα τηλ. τον γιατρο μου χθες για να τον ρωτησω κ μου ειπε πως πιθανοτερο ειναι να σπασουμε βιαια τα νερα κ να μπω με προκληση νωριτερα παρα να μαλακωσει ο τραχηλος, παντως το βραδακυ με πολυ προσοχη θα το προσπαθησουμε...

Εσυ πως εισαι Μαρακι μου?πως ξημερωσες με την κοιλιτσα σου?

σε ενοχλει στον υπνο???

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Καλημερα σας !!!!

Μαρακι ολοι με τρεχουν κανεις δεν μου αφηνει χρονο ελευθερο να μεινω σπιτι μου κ να χαλαρωσω !!! τεσπα !!!

Λοιπον γυρισαμε απο το γιατρο...ειχαμε παει για τον τελευταιο υπερηχο κ γω συγκινηθηκ αγιατι ηταν η τελευταια φορα που θα την εβλεπα μεσα απο μια οθονη............ !!!μας ειπε καποιες λεπτομερεις ο γιατρος ειδε τα πρησμενα μου ποδια που οσο παει γινονται χειροτερα κ εχω οιδηματα ειπε !!! αλλα οκ θα περασουν ! λευκωμα παντως που τσεκαραμε δεν εχω !!!

η στρουμπουλο μου κοριτσια εφτασε τα 3730 !!!! ω ναι ! μαλλον θα ειναι το πιο μεγαλο μωρο της παρεας μας ! πιασαρικη θα την εχεις ειπε ο γιατρος !!! χαχχαχα!!!!

Ολα καλα λοιπον αναμενουμε γι ατην Παρασκευη................

κουκλίτσα μου εσυ δυνατα έτσι??????????μπότε μπαίνεις μέσα?

δυναμικα !!!!!!!!!!! χαχαχαχ!!!!

μπαινω την Παρασκευη το πρωι κατα τις 6,30 με 7 θα ειμαι εκει να γινουν οι αιματολογικες κ μετα απο κανα δυωρο που θα βγουν θα μπω !!!! ουφ !!!! αχ!!!! και βαχ !!! ετσι οπως εκανα κ στο γιατρο δλδ ! χαχαχα!!!

που ειστε κοριτσακια?

ειχα αφησει τον υπολογιστη ανοιχτο, ειμουν λαικη!

καλα ο καιρος εχει τρελαθει, μια βρεχει μια βγαζει ηλιο!

Βιργινακι θα την βγαλουμε τροφαντουλα την μπουμπου????

αντε κοριτσακι μου μια και σημερα!!!!

Γεια σας κοριτσάκια!

Τελικά Κατερίνα ήσουν η επόμενη!!! Να σου ζήσει η μικρούλα σου! Να την δεις γερή και ευτυχισμένη να μεγαλώνει και να προοδεύει!!! Μπράβο που είχες εύκολη γέννα! Τί καλά!!!

Virgi, τι διαβάζω; Μπαίνεις Παρασκευή;;; Με το καλό! Άντε τερματίζεις κι εσύ! Αχ, και εγώ έχω αρχίσει τα αχ και βαχ όσο σκέφτομαι την νάρκωση....:confused:

Vanilla, σε καταλαβαίνω!!! Κι εγώ αντιδρώ, όπως λέω και παραπάνω, αλλά εδώ που φτάσαμε τι να κάνουμε; Κι εμένα ήταν το πρώτο μπλεγμένο στο λώρο και δεν τόλμησα να το ρισκάρω...Σίγουρα σημαντικό είναι το πόσο είναι μπλεγμένο και σε ποιο σημείο, υπάρχουν πολλοί παράμετροι...αλλά πως μπορούμε εμείς να τους εκτιμήσουμε; Σίγουρα στην Ελλάδα υπάρχει μία υπερβολή ως προς αυτό, το έχω διαπιστώσει μιλώντας με φίλες στο εξωτερικό, αλλά εδώ που είμαστε, τι να κάνουμε; Μας συμφέρει να τα βάλουμε με τους γιατρούς μας; Δεν παίρνουν και από πολλή συζήτηση, καθώς έχω καταλάβει:(. Έλα να σκεφτόμαστε και να προσευχόμαστε ότι όλα θα πάνε καλά, έτσι;

Mamatopolina, εσύ, γιατί λες ότι δεν είχες καλή εμπειρία από τη νάρκωση στα προηγούμενα μωράκια σου (αν θυμάμαι καλα); Πάντως σου αξίζουν συγχαρητήρια που πας για το τρίτο μωράκι! Μπράβο σου! Έχω αρχίσει και εκτιμώ πολύ τις μανούλες γενικώς, βλέποντας πως μεγαλώνουν τα παιδιά, με δύο παιδάκια ακόμα περισσότερο, τι να πω για τρία και τέσσερα!

Μαρία κι εγώ είχα πάει λαϊκή... ψώνισα, έφτιαξα μπιφτέκια με τζατζίκι και ψητές πιπεριές και περιμένω την αδερφή μου να φάμε....΄

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...