Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

μαρακι τι κανεις;

ολη μερα εξω;;

κι εγω σημερα εξω ημουν ειχα μαθημα ανωδυνου.κοριτσια πολυ καλα αυτα τα μαθηματα μαθαινεις τοσα πολλα και σου δινουν μια απιστευτη δυναμη πως μπορεις να τα καταφερεις ολα χωρις καν επισκληριδιο.βεβαια γουστα ειναι αυτα ετσι απλα μου αρεσε πολυ η δυναμη που σου δινουν.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α οσο για τα κερασματα να σας πω παρα πολυ ωραια ιδεα.κι εγω αμα γεννουσα σε ιδιωτικη κλινικη μπορει και να εκανα κατι παρομοιο αλλα στο πανεπιστημιακο ειναι λιγο σα φυλακη ρε παιδι μου αυστηρο επισκεπτηριο 2 ωρες την ημερα μονο απογευμα και εννοειται οτι ισχυει για ολους δεν εχει αντρας και μαμα.ολοι εξω μολις χτυπησει κουδουνι σχολασματος.:( οποτε ελαχιστοι θα ερθουν μαλλον ολοι μετα στο σπιτι.δεν γινεται αλλιως!

γεια σου κοριτσακι μου, τι κανεις?

μια χαρουλα ειμαι, σημερα βολταριζα ναι, και η φιλη μου εχει και μωρακι και εκανα προβα!!

να σου καλυτερα που δεν θα εχεις πολυ κοσμο στο νοσοκομειο, θα εχεις την ησυχια σου, βεβαια και μετα στο σπιτι φασαρια θα εχει αλλα αυτα ειναι ευχαριστα και δεν μπορουμε να τα αποφυγουμε...

κατα τα αλλα πως εισαι? σημερα με εχει πιασει μια βαρεμαρα, δεν μπορω να κουνηθω..

ελεγα να παμε σουπερ αλλα τωρα βαριεμαι..

γεια σου κοριτσακι μου, τι κανεις?

μια χαρουλα ειμαι, σημερα βολταριζα ναι, και η φιλη μου εχει και μωρακι και εκανα προβα!!

να σου καλυτερα που δεν θα εχεις πολυ κοσμο στο νοσοκομειο, θα εχεις την ησυχια σου, βεβαια και μετα στο σπιτι φασαρια θα εχει αλλα αυτα ειναι ευχαριστα και δεν μπορουμε να τα αποφυγουμε...

κατα τα αλλα πως εισαι? σημερα με εχει πιασει μια βαρεμαρα, δεν μπορω να κουνηθω..

ελεγα να παμε σουπερ αλλα τωρα βαριεμαι..

α εγω ειμαι μονη μου ο αντρας μου στη δουλεια ειναι νυχτα σημερα και ψαχνω να βρω παρεουλα.μια χαρα νιωθω.εδω με το μπεμπουκο μου ειμαι και ειναι πολυ ζωηρος αλλα μαρεσει.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχ ναι και εμενα ειναι πολυ ζωηρη, τεντωνεται και κανε την κοιλια μου τετραγωνη, εχει πολυ πλακα!!!!

αχ τι ωραια που ειναι αυτα μωρε!

κι εγω το μεσημερι που ηταν εδω ο αντρας μου και καθομασταν στον καναπε ερχισε να κανει τρελα πραγματα ο μικρουλης και ενθουσιαστηκε ο αντρας μου κοιτα κοιτα μου ελεγε τι κοιτα βρε του ελεγα εγω;;;εγω το νιωθω κι ολας δε το βλεπω απλα!

αχαχαχα μιλαμε ριξαμε πολυ γελιο.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

κουκλα βγαινω να κανω ενα ντουζακι... εχω γινει μουσκεμα, εχει συννεφια και παρααα πολυ ζεστη γμτ... πως γινεται??

ναι το ξερω κι εγω εχω βαλει κλιματιστικο αλλιως με πιανει δυσφορια με την κοιλια στο στομα.αντε κοντευουμε ομως!

φιλακια μαρακι!

566b716e1f.png?html%22

παπακι4501 εγώ θα πάω το πρωί για να κάνω και καρδιοτοκογράφημα και μετα υπέρηχο και να μου πει και πότε θα κάνουμε την καισαρική:(

αύριο μπαίνουμε στον μήνα μας ε??;);)

Μαράκι εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ζέστη εδώ αλλα οι δικοί μου κάτω συνέχεια μου λένε πολύυυυυυυυ ζέστη.

επιτέλους 5 λεπτα διάλλειμα:D:D:D

Οζαλινακι μου, πως εισαι σημερα?

εγω μολις εφαγα μια σαλατουλα και μπηκα να δω να νεα σας..

σημερα πολυ ζεστη, τωρα το απογευμα ηταν χαλια, το πρωι ηταν καλυτερα!

τι εννοεις 5 λεπτα διαλειμμα?

παπακι4501 εγώ θα πάω το πρωί για να κάνω και καρδιοτοκογράφημα και μετα υπέρηχο και να μου πει και πότε θα κάνουμε την καισαρική:(

αύριο μπαίνουμε στον μήνα μας ε??;);)

Μαράκι εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ζέστη εδώ αλλα οι δικοί μου κάτω συνέχεια μου λένε πολύυυυυυυυ ζέστη.

επιτέλους 5 λεπτα διάλλειμα:D:D:D

οζαλινακι ναι αυριο μπαινουμε στο μηνα μας!τι καλα!ανυπομωνω να δω το μωρακι μου τοσο πολυ!

αντε να πας να μας πεις νεα!αληθεια ποσο ζυγιζει το μωρακι ξερεις;;

α δε σου ειπα βλεπω οτι εισαι απο γιαννενα.ημουν 4 χρονια γιαννενα σπουδαζα στα τει.πολυ ωραια πολυ την ξερω πλεον απ εξω!και εκδρομες στα τριγυρω ενα σωρο με τον αντρα μου στα ζαγοροχωρια!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

μαρακι τουλαχιστον εσυ κατι μπορεις να φας το βραδυ εγω ουτε γαλα τιποτα ρε συ!

δε μπορω να πω οτι πειναω βεβαια αλλα ακομα και μια λιγουρα να πεις οτι ειχα δεν τρωω τιποτα μετα ασε υποφερω μεχρι τις 4 το ξημερωμα απο δυσφορια.

566b716e1f.png?html%22

προσπαθω να τρωω νωρις, μια σαλατα ντοματα εφαγα με λιγο παξιμαδακι.

αν τρως νωρις και λιγο δεν θα εχεις προβλημα, μην μενει βρε το στομαχι σου αδειο τοσες ωρες..

βρε και γαλα να πιω παλι δεν αντεχω!

566b716e1f.png?html%22

ελα ρε αληθεια?

ενταξει αν αντεχεις και δεν πεινας μεχρι το πρωι, τυχερη εισαι, γλυτωνεις και τις θερμιδες...!!!

η αληθεια ειναι οτι δεν πειναω καθολου καμια λιγουρα που και που αλλα οπως μου ρχεται μου φευγει γιατι μετα πραγματικα δεν αντεχω απο καουρες και δυσφορια πιο πολυ!ασε πικρα αλλα δεν πειραζει γι αυτο εχω παρει μονο 7 κιλα.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...