Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

γεια σου Ευακι!!!

ποναει ε? αχ πολυ την σκεφτομαι αυτην την εξεταση...

αλλα θα μου πεις θελουμε να γεννησουμε φυσιολογικα τα δυο δακτυλα του γιατρου θα μας πειραξουν????

Ευακι, αφου ειναι ψηλα η μπεμπουλα, σου ειπε να κανεις κατι? περπατημα ισως?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα από τη συννεφιασμένη Λευκάδα

Καλά αυτός ο καιρός δεν παίζεται με τίποτα. Εγώ απόψε χρειάστικε να βγάλω το νυχτικό και να μείνω με το εσώρουχο για να καταφέρω να κοιμηθώ.

Κοριτσάκια για ρίξτε μια ματιά και εδώ για τα κερασματάκια

http://www.elxisdoro.gr/products.php?catid=64

Συνάδελφε Αγγελικούλα είσαι μια κούκλα και το φορεματάκι απίστευτο. Η κοιλίτσα δε ............ Όσο για τα τακούνια και εγώ με πλατφόρμα ανατομική από το φαρμακείο κυκλοφορώ. Είναι από τα πράγματα που δεν μπορώ να αποχωριστώ το τακούνι.

Το μαγαζί το έχω στη Λευκάδα στον πεζόδρομο. Αν βρεθείτε από τα μέρη μας θα χαρώ πολύ να τα πούμε.

Κατερινάκι ελπίζω οι πόνοι που είχες εχθές να σε έφεραν κοντά στο ζουζούνι σου και να μην παιδεύεσαι ακόμη.

Στα νέα μας τώρα:

Χθές το απόγευμα (4,00) είχαμε γιατρό. Όλα καλά ο μπεμπουλίνος είναι στις 34w+4d 2420 gr , κάναμε και μια celeston (κορτιζόνη για την ωρίμανση των πνευμόνων) λόγο ιστορικού με το Μάξιμο και το ραντεβού παραμένει για 30/06 ίσως και 02/07 ημέρα Σάββατο που με εξυπηρετεί καλύτερα λόγο του ότι είναι κλειστό το μαγαζί.

Μα το σημαντικότερο από όλα είναι ότι επιτέλους αυτή τη φορά μάλλον θα κάνω επισκληρίδιο (έχω κακό προηγούμενο με τις ολικές).

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

γεια σου Ευακι!!!

ποναει ε? αχ πολυ την σκεφτομαι αυτην την εξεταση...

αλλα θα μου πεις θελουμε να γεννησουμε φυσιολογικα τα δυο δακτυλα του γιατρου θα μας πειραξουν????

Ευακι, αφου ειναι ψηλα η μπεμπουλα, σου ειπε να κανεις κατι? περπατημα ισως?

Δεν μπορω να κανω τιποτα περισσαοτερο...σ'αυτην την εγκυμοσυνη εχω κουραστει τοοοοσο πολυ, συμπεριφερομαι σχεδον σαν να μην ειμαι εγκυος, ειμαι ολη μερα στο ποδι, κανω ολες τις δουλειες, ανεβοκατεβαινω σκαλες 10 φορες την μερα, παω για περπατημα καθε μερα απο κανενα 2ωρο τουλαχιστον, την Κυριακη να φανταστεις βγηκα κ εκανα 2 τοπογραφικα...περα απο το αγχος που εχω περασει...οποτε απλα η μπεμπα δεν λεει να βγει...

η κοιλια μου ομως φαινετε οτι ειναι χαμηλα...ας ελπισουμε οτι μεχρι την Πεμπτη θα αλλαξουνε τα πραγματα...

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

μακαρι Ευακι μου στο ευχομαι... σημασια εχει η μπεμπουλα να βγει γερη και οταν πρεπει...

τωρα το πως θα γεννησεις ειναι αλλο θεμα... το αποτελεσμα μετραει!!!!

Μαματοπολινα, μια χαρουλα ο μπεμπιτος!!

Καλημερααααα!!!!!!!! Τι μου κανετε? Εγω καλα ειμαι, αλλα η αλλεργια συνεχιζεται...! Μαρακι, πω πω γινατε καρπουζακι, βρε πως περασε ο καιρος!!!! Βιργινακι, νομιζω οτι και το air condition κανει, αλλα οχι να ειναι καταψυξη και να μην χτυπαει πανω στο μωρο. Οσον αφορα τις πλατφορμιτσες μου, απο θεμα ισσοροπιας δεν ειχα θεμα, αλλα οσο περναγε η ωρα το πρηξιμο στα ποδια με ενοχλουσε. Σε γαμο ειχα παει και δεν ηθελα να παω με φλατ παντοφλακια. ΑΧ! Βιργινακι μου ποσο χαιρομαι που σε 3 μερουλες γεννας, μακαρι να τυχαινε και σε εμενα!!! Δε το βλεπω...μαλλον με προκληση μας κοβω και εμας! Και αυτη η κοιλια δε λεει να κατεβει...!!!

Μαματοπολινα, καλη αρχη και καλες δουλειες σου ευχομαι!!! Λατρευουμε την Λευκαδα!!! Ειχαμε ερθει μια φορα μονο για 4 ημερες το 2005. Ηταν η χρονια που ανοιξαμε το μαγαζι και δε θελαμε να κλεισουμε πολυ το 1ο καλοκαιρι και συνδιασαμε την αργια της Αγιας Παρασκευης και ηρθαμε. Αλλα τα ειδαμε ολα στο πολυ τρεξιμο και θελουμε να ξαναερθουμε για να το χαρουμε περισσοτερο!!! Το μωρακι μια χαρα!!! Αχ!τον αντρα μου, μου θυμησες τωρα....που μου λεει μη γεννησεις Τριτη-Πεμπτη ή Παρασκευη που ειναι διπλη ημερα!!!! Και του λεω, αν τυχει θα το κρατησω μεσα μου...!!!!:tongue:

Βανιλακι, πολυ ωραια η ιδεα σου, θα το χαρουν και οι επισκεπτες!!!

Κατερινακι, που εισαι σημερα??? Μηπως εφτασε η ωρα...ολα με το καλο ευχομαι!!!

Ευακι μου, εγω αυτο που εχω καταλαβει απο αυτα που διαβαζω ειναι οτι οσο και να περπαταμε αν δε θελει το μπεμπε να βγει-δε βγαινει! Ευχομαι ολα να πανε οπως τα θες και που θα παει θα βγει!!!

Φιλακιαααα!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!!!!

Μαματοπολινα, καλη αρχη και καλες δουλειες σου ευχομαι!!! Λατρευουμε την Λευκαδα!!! Ειχαμε ερθει μια φορα μονο για 4 ημερες το 2005. Ηταν η χρονια που ανοιξαμε το μαγαζι και δε θελαμε να κλεισουμε πολυ το 1ο καλοκαιρι και συνδιασαμε την αργια της Αγιας Παρασκευης και ηρθαμε. Αλλα τα ειδαμε ολα στο πολυ τρεξιμο και θελουμε να ξαναερθουμε για να το χαρουμε περισσοτερο!!! Το μωρακι μια χαρα!!! Αχ!τον αντρα μου, μου θυμησες τωρα....που μου λεει μη γεννησεις Τριτη-Πεμπτη ή Παρασκευη που ειναι διπλη ημερα!!!! Και του λεω, αν τυχει θα το κρατησω μεσα μου...!!!!:tongue:

Σε ευχαριστώ πολύ Αγγελικούλα για τις ευχές σου δεν το άνοιξα όμως τώρα το μαγαζί απλά βρήκα μεγαλύτερο με χαμηλότερο ενοίκιο και για αυτό η μετακόμιση. Το μαγαζί το έχω από τον Ιούλιο του 2006. Όσο για τις διπλές μέρες άστα να πάνε. Εγώ έχω πεί ούτε την πολυτέλεια να αρρωστήσω δεν έχω πόσο μάλλον να πάω διακοπές (εδώ γελάμε)!!!!!

Πάντως αν σας φέρει ο δρόμος θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά.

Όσο για τον κλιματισμό και εμένα η παιδίατρος που είχα στην Αθήνα η οποία ήταν πολύ λεπτολόγος μου είχε πει ΟΚ γύρω στους 22 βαθμούς απλά με την μπαλκονόπορτα ανοιχτή για να μην έχει μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας από το υπόλοιπο σπίτι

Φιλακιαααα!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Καλημέρα κορίτσια μου.......

πάλι είναι έτοιμο να βρέξει και σήμερα έχουμε γιατρούς για τα πιστοποιητικά για την Α δημοτικού.....ο Θωμάς θέλει να τον πάω κ σε αυτολόγο:rolleyes: για να δούμε τα αυτιά....κ μετά να πάμε να δούμε τι δώρο θα φέρει η μπέμπα:cool::cool:.να τα τελειώνω όλα γιατι μαζεύουν οι μέρες κ όπως λέει κ η μικρή Βίργι δεν θέλω να βγαινω απο το σπίτι.....να δώ τι θα μου πει αυριο ο γιατρός.

κοιμήθηκα άσχημα,πολλοι εφιαλτες........κ με ενοχλουσε η κοιλούμπα μου......

σας φιλώ.....'ωρα για τρέξιμο.

Καλημέρα κορίτσια μου.......

πάλι είναι έτοιμο να βρέξει και σήμερα έχουμε γιατρούς για τα πιστοποιητικά για την Α δημοτικού.....ο Θωμάς θέλει να τον πάω κ σε αυτολόγο:rolleyes: για να δούμε τα αυτιά....κ μετά να πάμε να δούμε τι δώρο θα φέρει η μπέμπα:cool::cool:.να τα τελειώνω όλα γιατι μαζεύουν οι μέρες κ όπως λέει κ η μικρή Βίργι δεν θέλω να βγαινω απο το σπίτι.....να δώ τι θα μου πει αυριο ο γιατρός.

κοιμήθηκα άσχημα,πολλοι εφιαλτες........κ με ενοχλουσε η κοιλούμπα μου......

σας φιλώ.....'ωρα για τρέξιμο.

Καλημέρα γειτόνισσα

Καλός ο αυτολόγος!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν το πιστεύω ότι τα καμάρια μας έχουν την ίδια ηλικία!!

Εγώ τελείωσα με τις εγγραφές την προηγούμενη Παρασκευή (μένουν ένα δύο χαρτιά για τον παιδικό του Μάξιμου). Χθές πήραμε και τους βαθμούς από τα αγγλικά και μένει μόνο το πιάνο που έχει εξετάσεις στις 25 Ιουνίου (ελπίζω να μην έχω γεννήσει μέχρι τότε).

Όσο για τα δώρα εγώ ακόμη δεν τους έχω πεί τίποτα. Πρέπει όμως σιγά σιγά να δω και εγώ τι θέλουν.

Ο καιρός σήμερα είναι μουντός αλλά με αφόρητη ζέστη :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Καλημερα κοριτσακια!!

Σας παραθετω μηνυμα της Κατερινας:

Γεννησα τα ξημερωματα. Ολα καλα. Η μπεμπα ειναι 2.900 και 52 εκ. Ολα πηγαν τελεια, γεννησα ευκολα!!

Γεννησε το Κατερινακι! Την σκεφτομουν κιολας, λεω να δεις που θα εβγαλε την μπεμπα της!

Αντε και στα δικα μας, οι εγκυμονουσες!!!:D:D

wcBmp3.png

Κατερινακι να σου ζησει η μπεμπουλα !!!!!!! γερη κ τυχερη να ειναι !!! καλο σαραντισμο κ με το καλο να επιστρεψετε σπιτακι σας !!!!!!!!!!

Κοριτσια τρεξιμο βλεπω ε ? υπομονη !!!!

Οσο για το κλιματιστικο ειχα την εντυπωση οτι δεν κανει ! χμ ! νομιζα οτι ξερενει τα λαιμουδακια τους !!!!! αλλα οπως κ να χει κ ο ανεμιστηρας καλη δουλιτσα θα κανει κ αυτος !!! θα δειξει !!!

μαματοπολινα μια χαρα τα νεακια απο το γιατρο !!!

ευακι υπομονηηηηη !! θεμα ωρων μπορει να ειναι εδω που εισαι !!!!

Διαφημίσεις

fde1cb1da04ba77039ee.gif

καλότυχη η μπέμπα σου Κατερίνα μου!!!!!!

να είναι γερή κ δυνατή.....

καταφέραμε κ γυρίσαμε.:rolleyes::rolleyes:

mamatopolina έχουμε λίγο τρέξιμο παραπάνω εμείς ε????ας είναι καλά τα παιδάκια μας.....κ εμεις έχουμε εξετάσεις στο judo στις 24/6.οριακά να είμαι σπίτι.:tongue:

Κaterina να σου ζήσει η μπεμπούλα σου, να είναι γερή και καλότυχη!!! Καλό σαραντισμό!!!

Κορίτσια είμαι ψυχολογικά ένα ράκος, κλαίω ασταμάτητα από χτες,,είμαι στα όρια κατάθλιψης,,,,

Πήγαμε χτες στον doc και είδαμε ότι η μπεμπούλα δεν ξελύθηκε, και μου είπε να ξαναπάω την Πέμπτη κι αν δούμε ότι ζορίζεται το μωρό να μπω Π/Σ/Κ για καισαρική

Του είπα πως δεν θέλω, πως θα περιμένω να ξελυθεί, με πιάσαν τα κλάμματα,,

Έψαχνα όλο το βράδυ στο διαδίκτυο το θέμα "περιτύλιξη και Κ.Τ ή Φ.Τ" και κατάλαβα ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, τα περισσότερα γεννιούνται λωροδεμένα,,, απλά είναι μια ωραία δικαιολογία για καισαρική,,

Ξέρω τι θα μου πείτε κ συμφωνώ εκ των προτέρων, προέχει το μωρό,,το μωρό που χρόνια περίμενα!!!Ναι συμφωνώ,,,,δεν έχει σημασία η διαδικάσία αλλά το ότι θα γίνουμε μανούλες,,,

Ναι συμφωνώ αλλά μου βγαίνει μια τρομερή άρνηση,,, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ

Είναι δικαίωμά μου να επιλέξω τον τρόπο που θα γεννήσω,,,,

Σκ@τα και πάλι σκ@τα νιώθω,,, ειλικρινά έχω φρικάρει,,δεν ξέρω τι θα κάνω

Αισθάνομαι ότι θα χάσω από άποψη συναισθημάτων την καλύτερη στιγμή της ζωής μου γιατί ο γιατρός θέλει να με βάλει χωρίς λόγο για καισαρική,,

"cogito,ergo sum"

Κaterina να σου ζήσει η μπεμπούλα σου, να είναι γερή και καλότυχη!!! Καλό σαραντισμό!!!

Κορίτσια είμαι ψυχολογικά ένα ράκος, κλαίω ασταμάτητα από χτες,,είμαι στα όρια κατάθλιψης,,,,

Πήγαμε χτες στον doc και είδαμε ότι η μπεμπούλα δεν ξελύθηκε, και μου είπε να ξαναπάω την Πέμπτη κι αν δούμε ότι ζορίζεται το μωρό να μπω Π/Σ/Κ για καισαρική

Του είπα πως δεν θέλω, πως θα περιμένω να ξελυθεί, με πιάσαν τα κλάμματα,,

Έψαχνα όλο το βράδυ στο διαδίκτυο το θέμα "περιτύλιξη και Κ.Τ ή Φ.Τ" και κατάλαβα ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, τα περισσότερα γεννιούνται λωροδεμένα,,, απλά είναι μια ωραία δικαιολογία για καισαρική,,

Ξέρω τι θα μου πείτε κ συμφωνώ εκ των προτέρων, προέχει το μωρό,,το μωρό που χρόνια περίμενα!!!Ναι συμφωνώ,,,,δεν έχει σημασία η διαδικάσία αλλά το ότι θα γίνουμε μανούλες,,,

Ναι συμφωνώ αλλά μου βγαίνει μια τρομερή άρνηση,,, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ

Είναι δικαίωμά μου να επιλέξω τον τρόπο που θα γεννήσω,,,,

Σκ@τα και πάλι σκ@τα νιώθω,,, ειλικρινά έχω φρικάρει,,δεν ξέρω τι θα κάνω

Αισθάνομαι ότι θα χάσω από άποψη συναισθημάτων την καλύτερη στιγμή της ζωής μου γιατί ο γιατρός θέλει να με βάλει χωρίς λόγο για καισαρική,,

βρε κουκλί μου υπάρχει λόγος......είναι δεμένη με λώρο,πώς θα βγεί????

όσο για το ΔΕΝ ΘΕΛΩ όυτε εγώ....σε νιώθω....αλλά αφου δεν έχουμε επιλογή?????θα κάνουμε επισκληρίδιο κ θα τα ζήσουμε όλα. οκ?????

άντε μην στενοχωράς το κοριτσάκι σου;);)

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!

Μινουλα ευχαριστουμε για την ενημερωση..

Οζαλινακι τελειος ο θωμακος, ακου αυτολογος και τι δωρο θα φερει η μπεμπα...:cool::cool::cool:!!!!

Γλυκο μου Βανιλακι, τι στεναχωριεσαι βρε αδικα... σημασια εχει οτι η μπεμπουλα σου ειναι καλα..

Αφου ξερεις τι θα σου γραψουμε..

μην στεναχωριεσαι βρε χαζουλι, σκεψου οτι το σ/β θα εχεις αγκαλια την μπεμπουλα σου;);)!!!!

τα αλλα κοριτσακια μας τι κανουν?

εγω βολταριζα ολο το πρωι με την φιλη μου, πηγα και στην δουλεια μου και μου ελεγαν ολη με το καλο και τετοια και συγκινηθηκα..

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ................ ...........27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr36w7

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 38w1d

8.bloublou…...............ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...4/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3150gr 51πον. 39w5d

9.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............7/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ 2900gr 52πον

10.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................9/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......11/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΜΗΤΕΡΑ (ΑΡΤΑ).....30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

καλησπερα κουκλες μου τι κανετε;;;

ολα καλα;;

αρχικα να ευχηθω στο κατερινακι που γεννησε σημερα!

κατερινακι μου οοοοοοοοοοοοοτι καλυτερο για το νεο μελος στην οικογενεια σας.να ειναι γερο δυνατο και να σας κανει πολυ πολυ ευτυχισμενους!

καλο σαραντισμο και στις δυο σας!

vanillaki μη στεναχωριεσαι κουκλα μου ολα γινονται για να ειναι καλα το μωρακι σου.κατσε να δουμε κι ολας μηπως μεχρι την πεμπτη λυθει απο μονο του.ουτε κι εγω θελω καισαρικη με την καμια αλλα μου πει οτι ειναι θεμα υγειας του μωρου η δικο μου δεν το συζητω.μακρι να λυθει το ζουζουνακι και να μην εχεις προβλημα και να μη στεναχωριεσαι γιατι μαζι με σενα στρεσαρετε και το μπομπιρακι σου και θα ειναι χειροτερα μετα.

οζαλινακι πως παμε ολα καλα;;εμεις παμε και μαζι την αλλη τεταρτη οχι αυριο εχω παλι γιατρο να δουμε ποσο θα εχει φτασει ο μπομπιρας!ασε που ειπε οτι θα κοιταξει και απο κατω!μπλιαξ!πρεπει και να ξυριστω εχει να δουλεψει παλι καθρεφτακι....αχαχαχα!

αγγελικουλα ζαχαρη αγγελικουλα μελι μια χαρα εισαι κουκλα!να μουν κι εγω σε αυτη την πισινα να εκανα καμια βουτια!

βιργινιτσα τι κανεις;;;ολα καλα;;;βλεπω κανεις δουλειες ε;;α εγω δε μπορω κοριτσια αυριο περιμενω γυναικα για σιδερο και σπιτι οση ωρα της παρει δε με νοιαζει!

α οσο για τα κερασματα να σας πω παρα πολυ ωραια ιδεα.κι εγω αμα γεννουσα σε ιδιωτικη κλινικη μπορει και να εκανα κατι παρομοιο αλλα στο πανεπιστημιακο ειναι λιγο σα φυλακη ρε παιδι μου αυστηρο επισκεπτηριο 2 ωρες την ημερα μονο απογευμα και εννοειται οτι ισχυει για ολους δεν εχει αντρας και μαμα.ολοι εξω μολις χτυπησει κουδουνι σχολασματος.:( οποτε ελαχιστοι θα ερθουν μαλλον ολοι μετα στο σπιτι.δεν γινεται αλλιως!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...