Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

αν ειναι απεναντι τα δωματια μπορεις να αφηνεις το air και να πηγαινει και στην μπεμπουλα..

μονο το βραδυ θα την παιρνεις διπλα σου ή και ολη την μερα θα την εχεις στο δικο σου?

εγω σκεφτομαι την μερα να ειναι στην κουνια της και το βραδυ διπλα μου.

καλα εγω τωρα θα ξανανυσταξω αλλα θελω να βγω και εξω για βολτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα δωματια ειναι διπλα ..κανουν γωνια να καταλαβεις ! ετσι ελεγα κ γω να την βαζω κ στην κουνια της το πρωι αλλα ετσι οπως το κοβω μαλλον ολη μερα θα την εχω στην καλαθουνα οπου θα ειμαι εγω... κ το βραδυ στο δωματιο μας στο λικνο της !

αλλα ειλικρινα αν απαγορευεται ο ανεμιστηρας θα την εχω στο δικο της δωματιο ισως ανοιγω κλιματιστικο κ εχω ανοιχτη την πορτα αν κ νομιζω αυτο απαγορευεται αλλα θα μας πουν κ οι γιατροι !!!

κ γω νυσταζω πολυ αλλα περιμενω την ξαδερφη μου στις 10,30 οποτε κανω υπομονη ! κρατω τα ματια ανοιχτα με το ζορι !

εξω βολτα ?????? θα σκασεις καλη μου σε λιγο θα βγει για τα καλα ο ηλιος ! κατσε στη δροσουλα σου να ξεκουραστεις ! εγω αυτες τις μερες θελω να μαι σπιτι αραχτη κ δεν μπορω ! νιωθω οτι μου το στερουνε τωρα που το εχω αναγκη !

εξω βολτα ?????? θα σκασεις καλη μου σε λιγο θα βγει για τα καλα ο ηλιος ! κατσε στη δροσουλα σου να ξεκουραστεις ! εγω αυτες τις μερες θελω να μαι σπιτι αραχτη κ δεν μπορω ! νιωθω οτι μου το στερουνε τωρα που το εχω αναγκη !

βρεχει καλε σημερα εδω..

εχει μια συννεφια.. θα βγω να πληρωσω ενα λογαριασμο και μετα λεω να παω σε μια φιλη μου που εχει μωρο και θα τραγουδησουμε ζουζου (ζουζουνια δηλαδη..)

Διαφημίσεις

αχ μαρακι κ γω με καουρες ξυπνησα σημερα ! καιγοταν το στομαχι μου! αλλα εφαγα γαλα με δημητριακα ! δεν πτοηθηκα !!!! χαχααχαχα!!! καρπουζι τετοια ωρα ???? εισαι σιγουρη ? κ θες να βγεις κ εξω ?????? για σκεψου το λιγο !!!!

μια χαρα να πας να ξεσκασεις τοτε αν ειναι συννεφια θα χει κ δροσια !!

κ να παιξεις κ με το μικρο ! αντε κ σε λιγες μερες θα παιζεις με το δικο σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το καρπουζι το εγραψα επειδη ειναι πιο δροσερο..

ξερεις μου κανει ψευδαισθηση οτι θα φυγει η καουρα...

καλα και εγω γαλα ηπια και ψωμι με μελι, αλλα η καουρα ειναι απο χτες το βραδυ..

δροσερο ειναι φαε ενα δυο κομματια τοτε οχι παραπανω ! γιατι αν βγεις εξω θα σε πιασει τρελλο κατουρημα μεχρι να πας στη φιλη σου !!!

θελω να κανω δουλειες κ δεν μπορω να παρω τα ποδια μου !

αντεχεις κ περπατας παντως μαρακι ε ??? εγω παλι καθολου !

δεν περπαταω και πολυ, ο γιατρος δεν μου εχει πει ακομα..

βεβαια κανα δυο μερες τωρα πρηστηκαν τα ποδια μου, πηρα και παντοφλες 38 νουμερο

αλλα θελω να περπατησω, αν καθομαι ολη μερα με πονανε..

Διαφημίσεις

χιχιχιχιχι! θα στο πει μολις γεννησεις !!! χαχαχαχ!!!!

κ γω κανω κατι λιγα! μη φανταστεις πολλα! εκανα κ σιδερο αλλα τωρα επειδη επαθα αυτο με τα σπυρια αποφευγω θα βαζω γιατι ιδρωνω με το σιδερο κ αυτοματως ξεκιναει κ η φαγουρα ! οποτε τα κανει η μαμα μου ! προχτες ας πουμε σκουπισε ο αντρας μου σφουγγαρισα εγω ! ε κατι λιγα κανω αλλα ενταξει!!!

να προσεχεις μωρε ομως κ συ μην τα κανεις ολα !!!

οσο για το πρηξιμο ασε εγω υποφερω απο αρχες Μαη κ τωρα εχει γινει χαλι ! να τα βαζεις οσο ψηλα μπορεις εγω δν το πολυκανω γιατι αδυνατω να κατσω ανασκελα κοβεται η ανασα μου ! κ να τα βαζεις σε λεκανη με κρυο νερο !!!

Μαρακι μου γλυκο θα συγχωρεσεις ? λεω να βγω για λιγο να ξαπλωσω ισα ισα κανα μισαωρο που πιαστηκε η μεση μου εδωσ την καρεκλα να κανω ενα ντουζ μετα κ να ρθει κ η ξαδερφη μου !!!!

σε φιλω για την ωρα να προσεχεις τωρα που θ αβγεις εξω !

φιλακια πολλα !!!

οσο για το πρηξιμο ασε εγω υποφερω απο αρχες Μαη κ τωρα εχει γινει χαλι ! να τα βαζεις οσο ψηλα μπορεις εγω δν το πολυκανω γιατι αδυνατω να κατσω ανασκελα κοβεται η ανασα μου ! κ να τα βαζεις σε λεκανη με κρυο νερο !!!

εμενα ευτυχως δεν ειναι ψηλα η μπεμπουλα λογω της μητρα μου οποτε μπορω να ειμαι ανασκελα, υπομονη θα περασει και αυτο το πρηξιμο..

Μαρακι μου γλυκο θα συγχωρεσεις ? λεω να βγω για λιγο να ξαπλωσω ισα ισα κανα μισαωρο που πιαστηκε η μεση μου εδωσ την καρεκλα να κανω ενα ντουζ μετα κ να ρθει κ η ξαδερφη μου !!!!

σε φιλω για την ωρα να προσεχεις τωρα που θ αβγεις εξω !

φιλακια πολλα !!!

τι λες κουκλα μου αντε να ξαπλωσεις να ξεκουρασεις την κορμαρα!!!

και εγω εβαλα φαγητο τωρα και αργοτερα θα φυγω..

φιλακια!!!!

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!!!

Ευχομαι να ειστε ολες παρα πολυ καλα...!!!

Χθες πηγα στον γιατρο κ με κοιταξε κ κολπικα...:confused:

Βασικα εβαλε τα 2 του τεραστια δαχτυλα μεσα για να πιασει τον τραχηλο, να τον πειραξει για να καταλαβει εαν ειναι σκληρος ή μαλακος κ εαν το κεφαλακι του μωρου εχει μπει στην λεκανη...

ειναι ενοχλητικη εξεταση κ ποναει λιγο...

εμενα μου ειπε πως το μωρο ειναι ψηλα κ ο τραχηλος σκληρος κ προς τα μεσα...θα ξαναπαω αυτην την Πεμπτη το πρωι κ εαν δεν εχω γεννησει μεχρι τοτε μπαινω με ραντεβου την Παρασκευη κ να ευχομαστε να ιασουν οι τεχνιτοι πονοι κ να γεννησω φυσιολογικα...Βεβαια θα του πω την Πεμπτη εαν μποροτμε να περιμενουμε μεχρι της 14 μπας κ ερθει απο μονη της η μπεμπα....

Εσεις τι κανετε ζουζουνες μου????

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ................ ...........27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr36w7

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 38w1d

8.bloublou…...............ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...4/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3150gr 51πον. 39w5d

9.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

10.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................9/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......11/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΜΗΤΕΡΑ (ΑΡΤΑ).....30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...