Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Εβαλα το φαι στο φουρνο και επανηλθα. Λενε οτι εχουν γενικο ψυγειο...δηλαδη η κουμπαρα μου που επινε γαλα που αγοραζε απο εξω, της ειχαν πει αν θελει να της το βαζουν στο ψυγειο για να μην χαλασει. Παντως, οσον αφορα τον αντρουλη μου, μαλλον φοβαται γιατι βλεπει και εμενα οτι ποναω απο κατω και που να κανει κινηση...!!!

Ξερω και εγω βρε κοριτσια...λετε να φτανει η ωρα της γεννας? Δε θα ποναγα...πολυ? Τελικα η πιο σιγουρη λυση ειναι να σπασουν τα νερα...τοτε ξερεις οτι σιγουρα γεννας!!!

Οσον αφορα τα γιατροσοφια για τα πρησμενα ποδια, το πιο αποτελεσματικο ειναι μαχαιρι το αλατι, που δεν το κανω, αλλα το εχω ελλατωσει αρκετα και οσο γινεται ποδια ψηλα! Τα αλλα, βλακειες!

Μαματοπολινα, που ειπες οτι ανοιξες μαγαζι? Να ξερω να σε επισκευτουμαι σε καμμια εκδρομουλα!!! Οσον αφορα το θεμα της εξυπηρετησης, εμενα με "λυπουνται" οι πελατες και μου λενε μη σκυβεται και αλλα τετοια!!!!

Μαρακι, οι τουρτιτσες ειναι τελειες!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aggelikoula είσαι μια θεά, ωραίο χρώμα το φόρεμα,,super η κοιλουμπίτσα!!!

Απλά κοριτσάκι μου σβήνε τα προσωπάκια σας,,στο χαζοδιαδίκτυο βρισκόμαστε;);)

Λοιπόν απλώνω σεντονάκι μαζευτείτε,,φέρνω νέα ιδέα,,,,

Έρχεται η mommy, φθάνουμε jumbo αφού έχουμε πάρει να κάνουμε επιστροφή κάποια πράγματα που μου έχουν φέρει και δεν....δεν...αλλά αυτή είναι μια άλλη κουβέντα περί ποιότητας,,,,

Μας λένε λοιπόν ότι΄οι αλλαγές γίνονται Τρίτη με Παρασκευή:mad::mad:

Οκ , ανεβαίνουμε στα είδη συσκευασίας όπου βρίσκω τα πουγκάκια αλλά δεν είχε ροζ-κουφετί, ούτε άσπρο:mad::mad: είχε λαχανί-φούξια έντονο-κίτρινο

Τρώω την πρώτη ήττα (πολύ ανάλυση κάνω ε??? και βιάζομαι τρομάρα μου να πάω κ στον doc),,,,

Μου λέει η mom, μη στενοχωριέσαι θα κατέβω Ερμού κ θα σου βρω,,,,ναι καλά λέω θα γεννήσω,,, μια μουρμούρα απα πα,,,,,

Εντάξει συμβιβάζομαι, και λέω τουλάχιστον να ρωτήσω να βρω τα διακοσμητικά,,άλλη ήττα εκεί,,δεν είχε βέβαια ούτε νεραϊδούλες, ούτε κορώνες ούτε κάτι αξιοσημείωτο:mad::mad:

Κι εκεί που είμαι έτοιμη να κλάψω , να νευριάσω, να ουρλιάξω:tongue::tongue: γίνεται το θαύμα

Το μάτι μου (δεν θυμάμαι αν ήταν το αριστερό ή το δεξί:tongue::tongue:) πέφτει πάνω σε κάτι χάρτινα παπουτσάκια ροζ με κορδονάκι άσπρο κ μια τοσοδούλα άσπρη δαντελίτσα και παθαίνω παράκρουση,,,το πατουσάκι της μπέμπας σίγουρα θα χωράει:D:D:D ποια πουγκάκια κ σάχλες????

Παίρνω 30 κομμάτια (πολλά ή λίγα είναι??) και κατεβαίνω στο ταμείο, όπου παίρνω κι από κει 3 μεγάλες σακούλες με καραμέλες (τυλιγμένες με χαρτί πριγκήπισσας οι μισές και οι υπόλοιπες ζαχαρωτές φραουλίτσες) και αρπάζω και 30 mini γλυφιτζουράκια με ροζ-κίτρινο tweety,,

ΣΕ κάθε παπουτσάκι θα βάζω ένα γλυφιτζουράκι κ 2 ή 3 καραμέλες

Που λέτε πάω στον υπεύθυνο, του κλαίγομαι ότι γεννάω να μου κάνει την αλλαγή κατ'εξαίρεση σήμερα αλλά τσου,,αύριο το πρωί θα έχω τα παπουτσάκια κ θα σας βάλω φωτογραφίες

Τα θεωρώ πιο πρωτότυπα και πιο γουστόζικα από τα πουγκάκια,,,για αγοράκια είχε γαλάζια και κίτρινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τιμή 0,99 οπότε υπολογίστε ότι ας πούμε για 30 θα χρειαστείτε μαζί με την "καραμελογέμιση" περί τα 35-40 ευρώ!!!!

Επίσης και τελειώνω γιατί πρέπει να φύγω σημειώνω το εξής: από τον γάμο μου έχω καβάτζα μια καλαθούνα από το ρύζι στρογγυλή ψάθινη! Πριν λίγο την έπλυνα, έχει και δαντελίτσα γύρω γύρω και μαζί με την βαλίτσα θα πάρω κ αυτή στο μαιευτήριο γεμάτη με παπουτσάκια -κεράσματα!!!!!!!!!!!!!!!

Εντάξει ίσως ακούγεται υπερβολικό το όλο σκηνικό αλλά όλα για την πριγκήπισσά μου,,όλααααααααααα

Αυτά

"cogito,ergo sum"

καλε που ειστε ολες αποψε??

παρατηρησατε οτι σημερα δεν ειδαμε καθολου την Κατερινα??

λετε να γεννησε??

εγω εριξα εναν υπνο αλλο πραγμα το μεσημερι, μετα ηρθαν κατι φιλοι μας με την κορη τους και καθησαμε μεχρι πριν λιγο..

Βανιλακι, πολυ ωραια φαινονται αυτα που περιεγραψες, βαλε φωτο να δουμε αυριο!!!

να ρωτησω κατι, 40? σου στοιχισαν ολα μαζι, δηλαδη 1,30? το καθενα περιπου?

Παντως εγω που το αναφερα στην φιλη μου που ειπε οτι δεν το βρισκει πολυ καλη ιδεα και οτι αφου κερναμε γλυκα τι χρειαζονται και τα κερασματα-ενθυμια?

καλα, γνωμες ειναι αυτες και ειναι σεβαστες..

Αγγελικουλα, μια κουκλα εισαι, μπραβο και η κοιλιτσα τουρλα!!!!!!

Διαφημίσεις

ελα βρε, μπορει κατι να γινει αποψε...

πρεπει να σε αφησω κοπελα μου, η κορη μου εχει κανει την κοιλια μου τετραγωνη απο τα τεντωματα της, παω να την βαλω να ξαπλωσει μπας και ηρεμησει..

φιλακια και τα λεμε αυριο!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Όλα καλά; Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα μηνύματά σας...

Bloublou μου να σου ζήσει η μικρούλα, γερή, ευτυχισμένη και φωτισμένη η μικρή Κεφαλλονίτισσα! Να την χαίρεστε!!! Ελπίζω να τα πούμε στο νησί το καλοκαίρι να την γνωρίσουμε και από κοντά!

Κατερινα, τί διαβάζω, ανά δεκάλεπτο;;;;! Λες να γεννήσεις σήμερα; Με το καλό αν είναι έτσι, όλες οι θετικές σκέψεις μαζί σου!!!

Εύα, λυπάμαι, πραγματικά, για τη μαμά σου! Είσαι πολύ δυνατή κοπέλα που άντεξες όλο αυτό τον πόνο με την μικρούλα σου! Εύχομαι να την κρατήσεις όσο το δυνατό πιο γρήγορα και πιο γερή στην αγκαλιά σου να σου απαλύνει τον πόνο.

Vanilla, η ιδέα σου ακούγεται πολύ ωραία, βάλε μας φώτο! Κι εσύ και η Μαρία και η μαμά της είστε χρυσοχέρες! Μπράβο! Ειδικά το φωτιστικό της Μαρίας, γράφει! Εγώ εξάντλησα την δημιουργικότητά μου και την... υπομονή μου στις μπομπονιέρες που έφτιαξα πέρσι το καλοκαίρι για τη βάφτιση του μικρού μας. Βγήκαν πραγματικά πολύ ωραίες, τουλάχιστον εμένα με ικανοποιούσε το αποτέλεσμα, είχε όμως κόπο αρκετό...

Αγγελικούλα, πολύ ωραίες οι φώτο, μια χαρούλα, είσαι!

ΛινακιΟΖ αυτό για την πείνα, ξαναπέστο! Αχ, τί πείνα τραβάμε, εκτός από όλα τα άλλα. Αυτό το τσάι... Πάντως εγώ δεν χόρταινα με το φαγητό του νοσοκομείου....:(

Αχ, από τα άλλα κοριτσάκια με τα μωράκια δεν έχουμε νέα,ε; Μακάρι να είναι όλες καλά με τα μωράκια τους, θα είναι απασχολημένες, οι καημενούλες!

Καληνύχτα σε όλες τις μανούλες και τα μωράκια!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

επιτέλους θα ξαπλώσω να ξεκουραστώ, με πόνεσε η κοιλιά μου τοσες ώρες ορθια.:(

Βανιλλάκι τα είδα αυτά που λες......κ εμένα μου άρεσαν πολύ.....;)

Κατερίνα ευχομαι απο αύριο να κρατάς την κόρη σου αγκαλιά.:P

καλό ξημέρωμα φιλεναδίτσες..:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα απο την συννεφιασμενη και βροχερη καλαματα..

τι μου κανετε?

πρωινη σημερα καθοτι δεν κοιμηθηκαμε καλα, ειχαμε περα-δωθε στην τουαλετα.. μισο καρπουζι εφαγα χτες... μετα ειχαμε το ποδι της κορης να μου τσιτωνει το πλευρο μου και μετα το ματι γαριδα μεχρι τις 6:30 που ξυπνησε ο μπαμπας μας για την δουλιτσα του..

εσεις τι νεα?

Βερολινακι ολα καλα ε?

Οζαλινακι μου γιατι ειχες ορθοστασια?

το αλλο το βρικολακι, η Βιργινια που να ειναι?

Η Κατερινακι λετε να γεννησε??

το καρπουζακι μου το βλεπετε???? σαν ψεμα μου φαινεται, απο σπορους παπαγιας ξεκινησαμε....

Μπηκα για μια γρηγορη καλημεριτσα ετσι για να μην με ψαχνετε μετα ! χαχαχα!!!!

αυπνη κ παλι γμτ ! με 2 ωρες υπνο ! κατα τις 3 σηκωθηκα κ εκανα μπανιο ! ειχα βαλει κ κλιματιστικο κ παλι μουσκεμα ημουν !

εχω κ απορια ! αραγε ο ανεμιστηρας κανει μεσα στο δωματιο μας τωρα που θα κοιμαται κ η μπεμπουλα ????? οεο ???????? ειμαι στον 5ο κ τελευταιο οροφο κ καταλαβαινετε τι θα επικρατει στις μεγαλες ζεστες !!!

Βανιλακι σουργελακι εισαι ολα τα λεφτα λεμε ! αντε γι αβαλε φωτο να δουμε τι εκανες ! τι πηρες εστω ρε παιδι μου !!!!! κ χρωστας κ απο το δωματιο ! ελα ελα μην τεμπελιαζεις !!!!!

κατερινουλα ευχομαι τα χθεσινα πονακια να σε οδηγησαν σε γεννα! αντε να μαθουμε νεακια σου !!!

Αγγελικουλα τελειες οι φωτο σου ! που πας ηθελα να ξερα με τετοιο τακουνι ομως ? χαχαχ!! εγω εδω χανω την ισορροπια μου με τις παντοφλες ακομα !!!! μωρε μπραβο !!! χιχιχι!!!!!

βερολινα οζαλινακι πως πατε βρε κοριτσια ?

φιλακια κ καλημερα σε οοοολες !!!!!!!!!!!!!

καλημερα απο την συννεφιασμενη και βροχερη καλαματα..

τι μου κανετε?

πρωινη σημερα καθοτι δεν κοιμηθηκαμε καλα, ειχαμε περα-δωθε στην τουαλετα.. μισο καρπουζι εφαγα χτες... μετα ειχαμε το ποδι της κορης να μου τσιτωνει το πλευρο μου και μετα το ματι γαριδα μεχρι τις 6:30 που ξυπνησε ο μπαμπας μας για την δουλιτσα του..

εσεις τι νεα?

Βερολινακι ολα καλα ε?

Οζαλινακι μου γιατι ειχες ορθοστασια?

το αλλο το βρικολακι, η Βιργινια που να ειναι?Η Κατερινακι λετε να γεννησε??

το καρπουζακι μου το βλεπετε???? σαν ψεμα μου φαινεται, απο σπορους παπαγιας ξεκινησαμε....

τσα !!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p καλημερουδια !!!!!!!!!!

ναι γινατε καρπουζακια !! να σου πω ειναι κ το μονο που μας ταιριαζει απολυτα αυτον τον καιρο! αχαχχα!!!:tongue:

αναρωτηθηκα που ειναι το βρικολακακι και τσουπ νατο!

καλημερα καλη μου!!

και εσυ αυπνιες ε? κανουμε προβα!!

εγω παντως, σκεφτομαι πως οταν γεννηθουν τα μωρακια μας, και ξυπναμε μεσα στην νυχτα θα τα ακουμε ή θα νυσταζουμε???

νομιζω πως μπορεις να βαζεις ανεμιστηρα, δεν πειραζει φανταζομαι καλυτερα να μας πουν οι γιατροι..

αυπνιες κ αγιος ο Θεος ! Μα τωρα μας θυμηθηκαν ? χαθηκε ο κοσμος να ευχαριστηθουμε τελευταιες μερες υπνου ??? αχ μαρακι μου 2 κ σημερα ! κ μετα δεν θα ειμαι εγκυουλα πια....

να σαι σιγουρη οτι θα εχουμε ξυπνησει πριν καν αυτα νιαουρισουν!!!!

καλα σιγουρα θα ρωτησω κ γιατρο για τον ανεμιστηρα αλλα αν πει οχι θα σαλταρω !!!! τοτε θα την παω κατευθειαν στο δωματιο της...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...