Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

τι υπέροχες είναι!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΑΚΙ

εγώ δεν θα τα κατάφερνα ποτέ........

κ μια χαζή ερώτηξη:rolleyes::rolleyes:

τι τις κάνεις αυτές τις τέλειες τουρτίτσες????

οντως σημερα ειμαστε μια ευχαριστη παρεα... δεν με βλεπω να μαγειρευω...

αυτες οι τουρτιτσες φτιαχνονται με πανες τις οποιες μπορεις να χρησιμοποιησεις, απεξω ντυνεις τις πανες με σαλιαρες, σελτεδακια, ζυπουνακια, ο,τι θες τελος παντων τα οποια μπορεις να χρησιμοποιοησεις ανετα..

καταλαβες?

Υ.Γ: δεν μπορω να θυμηθω αν εχει χοντρα δακτυλα ο γιατρος:cool::cool::cool::cool::shock::shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βιργινια δεν τα λενε εργολαβους, εχει δικιο το βανιλακι, αργολαβους τους ξερω και εγω αλλα ολοι εν συντομια τους λεμε εργολαβους:cool::cool:

http://syntageskardias.blogspot.com/2009/03/blog-post_13.html

αυτο λεμε ετσι?

χαχαχαχχα δεν παιζομαστε !!!!!

μαριωωωωω!!!! εργολαβοι λεγονται καλε !!! ετσι γραφει αλλωστε κ στο site που εβαλες !!! χαχααχαχαχ!!!!!!!!!!

βασικα αυτοι που βλεπω στο ζαχαροπλαστειο ειναι πανω κατω με μπισκοτο κ αναμεσα με γεμιση ασπρη ! σαντιγι μαλλον !

ΒΑΝΙΛΑΚΙ θελω επειγοντως να μαθω τι νομιζες κ κυριως τι σκεφτηκες !!! χαχαχααχαχ!!!!!!!

ναι!!!!

και όλες θα έχουμε το ίδιο νομίζω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τους τσάκιζα 5 τώρα.....

μήπως πηγαίνοντας να πάρω την κουνουπιέρα τώρα να πάρω και λίγα τέτοια υπέροχα γλυκάκια??????

Βανιλάκι καλά ψώνια.....χρυσό το έχουμε κάνει το βρωμοτζάμπο:cool:

γιαμι γιαμι !!! ας τολμησει να μου βαλει φιδε ο γιατρος στο μενου κ θα σου οω εγω αν θα μεινουν γλυκα για τους επισκεπτες ! χαχαχαχ!!!!:D:D:D:D

γιαμι γιαμι !!! ας τολμησει να μου βαλει φιδε ο γιατρος στο μενου κ θα σου οω εγω αν θα μεινουν γλυκα για τους επισκεπτες ! χαχαχαχ!!!!:D:D:D:D

χαχαχαχα ετοιμάσου για 2 μέρες απόλυτης πείνας.......:cool::cool:

μόνο τσαγάκι θα πίνουμε μικρή μου......

φαγητό απο την τρίτη μέρα.......αλλα...........θα βγούμε κορμιά απο την κλινική.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

χαχαχαχα ετοιμάσου για 2 μέρες απόλυτης πείνας.......:cool::cool:

μόνο τσαγάκι θα πίνουμε μικρή μου......

φαγητό απο την τρίτη μέρα.......αλλα...........θα βγούμε κορμιά απο την κλινική.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλα καλα θα παει το γλυκο συννεφο κ το σκ..το.....επισης !!!! αχαχαχχαχα!!! ακου τσαι 2 μερες !!!!! απο και κλειεται !:mad::-x:-x:-x
έλα μικρή σου βρήκα ένα.......δύο.......

thcoffeespill.gif

content_11920_prev.gif

WAHA.gif

αχαχαχ! ναι απο αυτα !!!

να σαι καλα !

μαρακι στ'αφιερωνω με πολλη αγαπη !:tongue::tongue::tongue::tongue:

δηλαδη τωρα ειμαστε σιγουρες????

ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΡΓΟΛΑΒΟΙ??????

πραγματικα κοριτσια παντα πιστευα οτι ολος ο κοσμος το λεει λαθος!!!!!!

ασχετο αλλα σχετικο...

μπορουμε να προσφερουμε επισης και καριοκες (και αυτες λεγονται ετσι!!! δεν θελω αντιρρησεις!!!!)

Καλημερα!!!!! Καλε τι ορεξεις ειναι αυτες σημερα!!!!! Πολυ γελιο λεμε!!!! Ξεκινω....Συλληπητηρια Ευουλα για την μανουλα σου, ευχομαι ο ερχομος του μωρου σας να επουλωσει οσο γινεται τον πονο σας.

Μου αρεσαν παααρααααα πολυ τα πουγκακια, αλλα συμφωνω με την Μαριω για την ποσοτητα και το κοστος! Σκεφτομαι τα μπισκοτακια...μου αρεσαν πολυ!!!! Αλλα ελεγα οχι για το μαιευτηριο, αλλα για οσους ερχονται στο σπιτι μετα. Τα γλυκα και εγω εργολαβους τα ξερω...!!! Αλλα προτιμω τις καριοκες!!!! Να τρωω και εγω τιποτα! Οσον αφορα την εξεταση απο κατω, θα σας μεταφερω την εμπειρια μου την Τεταρτη! Γιατι, παρολο που εχουμε το οκ του γιατρου,τιποτα ο αντρουλης...τι του το λεω ετσι, τι του λεω αλλιως...τιποτα! Νομιζω, οτι θα τον αποπλανησω!!!!!! Σημερα, εχω πολλες συσπασεις, αλλα δε ποναω τρελα, απλα σκληραινει η κοιλιτσα-να ανησυχησω???????? Παω να μαγειρεψω...σημερα εκατσα σπιτι και εχω λιωσει στο τηλ. και ελεγα να κανω καμμια δουλειαααα....! Φιλακιααααα-περισσοτερα σχολια αργοτερα!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

δηλαδη τωρα ειμαστε σιγουρες????

ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΡΓΟΛΑΒΟΙ??????

πραγματικα κοριτσια παντα πιστευα οτι ολος ο κοσμος το λεει λαθος!!!!!!

ασχετο αλλα σχετικο...

μπορουμε να προσφερουμε επισης και καριοκες (και αυτες λεγονται ετσι!!! δεν θελω αντιρρησεις!!!!)

χαχαχα μη συνεχιζεις λεμε !!!!

ναι και οι καριοκες ειναι ωραιες! αλλα αυτα απ εξω εχουν σοκολατα ! θα λιωσουν !

Καλημερα!!!!! Καλε τι ορεξεις ειναι αυτες σημερα!!!!! Πολυ γελιο λεμε!!!! Ξεκινω....Συλληπητηρια Ευουλα για την μανουλα σου, ευχομαι ο ερχομος του μωρου σας να επουλωσει οσο γινεται τον πονο σας.

Μου αρεσαν παααρααααα πολυ τα πουγκακια, αλλα συμφωνω με την Μαριω για την ποσοτητα και το κοστος! Σκεφτομαι τα μπισκοτακια...μου αρεσαν πολυ!!!! Αλλα ελεγα οχι για το μαιευτηριο, αλλα για οσους ερχονται στο σπιτι μετα. Τα γλυκα και εγω εργολαβους τα ξερω...!!! Αλλα προτιμω τις καριοκες!!!! Να τρωω και εγω τιποτα! Οσον αφορα την εξεταση απο κατω, θα σας μεταφερω την εμπειρια μου την Τεταρτη! Γιατι, παρολο που εχουμε το οκ του γιατρου,τιποτα ο αντρουλης...τι του το λεω ετσι, τι του λεω αλλιως...τιποτα! Νομιζω, οτι θα τον αποπλανησω!!!!!! Σημερα, εχω πολλες συσπασεις, αλλα δε ποναω τρελα, απλα σκληραινει η κοιλιτσα-να ανησυχησω???????? Παω να μαγειρεψω...σημερα εκατσα σπιτι και εχω λιωσει στο τηλ. και ελεγα να κανω καμμια δουλειαααα....! Φιλακιααααα-περισσοτερα σχολια αργοτερα!

και αμα καταφερεις να τον αποπλανησεις σφυρα μου κλεφτικα ! χαχαχα!!!! καλε δε χαμπαριαζουν ! αντι να μας βοηθησουν :rolleyes::rolleyes: σκεφτονται τα παιδια τους μονο μην παθουν κατι ! καταλαβες? απο τωρα ερχομαστε δευτερες αγαπη μουυυυυυυ

Διαφημίσεις

Καλά σήμερα όντως δεν παίζεστε! Είναι για να κάνουμε το Ευάκι να αισθανθεί καλύτερα.

Πάντως εμένα κορίτσια μια φορά με είχε εξετάσει ο γιατρός στην πρώτη εγκυμοσύνη και από όσο θυμάμαι δεν είναι καθόλου ευχάριστη αίσθηση. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη τίποτα(τα καλά της καισαρικής).

Όσο για τα κερασματάκια είναι super και η ιδέα με τις καραμέλες. Εγώ πάντως και για τα εγκαίνια του μαγαζιού τέτοια θα φτιάξω. Τώρα όσον αφορά τον κόσμο που θα έρθει στο μαιευτήριο και στο σπίτι αργότερα θα φτιάξω κερασματάκια τα οποία θα βάλω σε χάρτινο μπαουλάκι (αυτό που βάζουν τα σοκολατάκια τα ζαχαροπλαστεία) μαζί με ένα κομάτι λαδόπιτα (τοπικό γλυκο κάτι σαν χαλβάς).

Λοιπόν ζουζουνομανούλες σας αφήνω γιατί στις 4,00 έχω και εγώ ραντεβού στη γιατρό (ειναι και μια ώρα και κάτι δρόμος).

Φιλάκια πολλά

Τα λέμε αύριο.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

και ο δικος μου παντως ιδιος με της Αγγελικουλας, δεν θελει με τιποτα, ουτε καν να ρωτησουμε τον γιατρο δεν θελει!!!!

Αγγελικουλα ολα καλα ε? συσπασουλες εχεις? βρε λες να εχουμε τα ευχαριστα?

Βιργινακι δεν εχουν ψυγειο τα δωματια? εδω εχουν ψυγειακι ολα τα δωματια.

εμεις εχουμε παρει ηδη και ροζ κυπελλακια και ροζ χαρτοπετσετες για το γλυκο ή χυμο ή το νερο..

και αμα καταφερεις να τον αποπλανησεις σφυρα μου κλεφτικα ! χαχαχα!!!! καλε δε χαμπαριαζουν ! αντι να μας βοηθησουν :rolleyes::rolleyes: σκεφτονται τα παιδια τους μονο μην παθουν κατι ! καταλαβες? απο τωρα ερχομαστε δευτερες αγαπη μουυυυυυυ

Αγάπη μου είναι μόνο στο πρώτο παιδί αυτοί οι φόβοι. Μετά δεν χαμπαριάζουν τίποτα!!!!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

και ο δικος μου παντως ιδιος με της Αγγελικουλας, δεν θελει με τιποτα, ουτε καν να ρωτησουμε τον γιατρο δεν θελει!!!!

Αγγελικουλα ολα καλα ε? συσπασουλες εχεις? βρε λες να εχουμε τα ευχαριστα?

Βιργινακι δεν εχουν ψυγειο τα δωματια? εδω εχουν ψυγειακι ολα τα δωματια.

εμεις εχουμε παρει ηδη και ροζ κυπελλακια και ροζ χαρτοπετσετες για το γλυκο ή χυμο ή το νερο..

νομιζω μαρακι εδω δεν εχουν ψυγειακι δυστυχως!

Αγάπη μου είναι μόνο στο πρώτο παιδί αυτοί οι φόβοι. Μετά δεν χαμπαριάζουν τίποτα!!!!!!

:rolleyes::rolleyes: λες να μαστε τυχερες στα επομενα ???χαχαχαχ!για να δουμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...