Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά. όμορφα και συντόμως στρουμπουλά τι μου κάνετε??

Αν και αυτή είναι εβδομάδα χαράς καθώς αρχίσανε οι αυχενικές και συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς.. εγώ θέλω Μαράκι μου απλά να σου δώσω τις ευχές μου για να συνεχίσεις δυνατή για το μικρό φασολάκι σου!!Με άγγιξε πάρα πολύ το νέο σου αλλά όπως είπαν και οι άλλες φιλεναδίτσες και εγώ πιστεύω ακράδαντα πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο!!! Να είσαι καλά κοπέλα μου και να δείς πως όλα όσα έχεις περάσεις θα σου τα ξεπληρώσει η φύση με το υπέροχο νινάκι σε λίγους μήνες!!

Στα ευχάριστα τώρα..!! Νέα??? Καμία??? Δεν είναι σωστό να μας αφήνετε να περιμένουμε έτσι!! Λοιπόν, θέλουμε όλες τις τζούσικες λεπτομέρειες, ναι?? Πόση ώρα κράτησε, τι ακριβώς είδατε, τι σας είπε ο γιατρός κλπ κλπ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κι απο μενα!!!!κοριτσια καλη επιτυχια στις αυχενικες με ευχαριστα και χαρουμενα αποτελεσματα.

η μικρη μου ειναι αρρωστη με ηγμοριτιδα:evil:.πυρετος και τρελο μπουκωμα και δεν μπορω να κανω και κατι ουσιαστικο να παρει:mad:

σε μια βδομαδα εχασα 4 κιλκα απο τους εμμετους.καλο ε?:rolleyes:

πολλα φιλια και περιμενουμε νεα

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Κορίτσια καλησπέρα!!!!

Έκανα την αυχενικη και είναι όλα καλά...Το μωράκι μας το είδαμε πολύ καθαρά...τα χεράκια,τα ποδαράκια..όλα!!!

Ο αυχένας που μέτρησε ήταν 1.8 και το ρινικό οστο ήταν ορατό.

Επίσης είμαι 12w και το μέτρησε απο το κεφαλάκι μέχρι τον ποπό του 5.2 εκ.

Την Πέμπτη θα πάρω και τα αποτελεσματα του Παπ Α οπότε θα σας πω και τις τελευταιες λεπτομέρειες!!!

Τι φύλλο δεν μπορέσαμε να το δούμε γιατί είναι μικρούλι ακόμα και δεν φαίνεται...

Είμαι πάρα πολυ χαρούμενη!!!!

Bloublou,sporidio, περιμένω νέα σας με αγωνία!!!!

Καλή επιτυχία και στις επόμενες κορίτσια!!!!

πω πω κοριτσια τα χω φτυσει με τους εμετους πραγματικα δεν μπορω ουτε γουλια νερο να πιω.την πινω και μετα βγαζω τα διπλασια τι να κανω;με το φαγητο παω Nα φαω φρυγανια και ειμαι πιο χαλια

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Αν και αυτή είναι εβδομάδα χαράς καθώς αρχίσανε οι αυχενικές και συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς.. εγώ θέλω Μαράκι μου απλά να σου δώσω τις ευχές μου για να συνεχίσεις δυνατή για το μικρό φασολάκι σου!!Με άγγιξε πάρα πολύ το νέο σου αλλά όπως είπαν και οι άλλες φιλεναδίτσες και εγώ πιστεύω ακράδαντα πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο!!! Να είσαι καλά κοπέλα μου και να δείς πως όλα όσα έχεις περάσεις θα σου τα ξεπληρώσει η φύση με το υπέροχο νινάκι σε λίγους μήνες!!

σε ευχαριστω πολυ καλη μου Τιτινα για τα καλα σου λογια, μακαρι να γινονται ολα για καλο σκοπο και ελπιζω αυτη η καλη μου φιλεναδα η φυση να μου χαρισει επιτελους ενα γερο μωρακι....

σε μια βδομαδα εχασα 4 κιλκα απο τους εμμετους.καλο ε?:rolleyes:

Χριστινακι περαστικα στο μικρο σου κοριτσακι, ασε εχω περασει ιγμοριτιδα ελπιζω μονο να μην ποναει το μικρουλι οπως εμεις οι μεγαλοι!

4 κιλα ρε θηριο???? και εγω εχω χασει 2, οτι θα επρεπε να μεινουμε εγκυες για να αδυνατισουμε δεν το περιμενα...

Κορίτσια καλησπέρα!!!!

Έκανα την αυχενικη και είναι όλα καλά...Το μωράκι μας το είδαμε πολύ καθαρά...τα χεράκια,τα ποδαράκια..όλα!!!

Την Πέμπτη θα πάρω και τα αποτελεσματα του Παπ Α οπότε θα σας πω και τις τελευταιες λεπτομέρειες!!!

Τι φύλλο δεν μπορέσαμε να το δούμε γιατί είναι μικρούλι ακόμα και δεν φαίνεται...

ΟΛΕ!ΟΛΕ!ΟΛΕ!ΟΛΕ!

μπραβ Τζο μου, αντε ντε να διαβαζουμε μονο ευχαριστα απο και δω και περα....

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά ο μικρός μου είναι με πονόλαιμο και κακοδιάθετος γενικός και τι βγάλαμε αγκαλίτσα όλο το απόγευμα, τώρα κοιμάται ήρεμος και ελπίζω να έχουμε ένα ήρεμο βράδυ.

Κατ' αρχήν συγχαρητήρια στη τζο28, όλα πολυ καλά μπράβο, το σπορίδιο μας έμεινε, σας κρατάω σε αγωνία.

Λοιπόν όλα πολύ καλα, είμαι ακριβώς 13w, έχει μήκος 61,8mm, αυχένας 1,7mm και ορατό ρινικό οστό, κοίταξε, κοιλιά, καρδιά, τα τέσσερα τμήματα που χωρίζεται η καρδούλα, ουροδόχο κύστη, όλα, πλέον κουνούσε χεράκια ποδαράκια, κάποια στιγμή μας γύρισε και την πλάτη του. Έπαθα πλάκα, έκανα λες και δεν είχα ξαναδεί, τι και αν είναι δεύτερη εγκυμοσύνη όλα είναι τόσο μαγικά. Η εξέταση κράτησε περίπου 20 λεπτά. Αύριο το πρωί πάω για το ppap οπότε τέλος εβδομάδας θα έχω και αποτελέσματα. Τώρα για το φύλο, χωρίς να τον ρωτήσουμε, μας είπε μάλλον για το κορίτσι το βλέπω, του λέει ο άντρας μου ''δεν κρέμεται τίποτα'' και χαμογελόντας του είπε όχι δεν βλέπω να κρέμεται, τον επόμενο μήνα, δηλαδή 23/12 που κλείσαμε ραντεβού θα μας πει σίγουρα. Αυτά τα όμορφα νέα μας, περιμένουμε με αγωνία τις επόμενες αυχενικές.

Καλή επιτυχία σε όλες.

dYU4p3.png

Συγχαρητήρια και σε σένα bloublou!!!!

Αντε να πάρουμε και τις υπόλοιπες εξετάσεις...

Πραγματικά είναι κατι μαγικό..εγώ χάζεψα τελείως...όλη την ώρα της εξέτασης έκανε τούμπες το μικρούλι..δεν καθότανε σε μια μεριά..κούναγε χέρια,πόδια συνέχεια κι εμέις κάναμε σαν χαζοχαρούμενοι!!!

Καλημερα τι ομορφα νεα ειναι αυτα που μας φερατε κοριτσακια !!!

Μπραβο σας κ παλι μπραβο σας !!!!

Μπραβο και στα μπεμπε που μεγαλωνουν και κανουν τις μανουλες ευτυχισμενες !

Αντε τωρα μενει να τα ακουσετε ! Μετα οι υπερηχοι ερχονται σε δευτερη μοιρα φανταζομαι !!!!!

Ανυπομονω κ γω τοοοοοσο πολυ !!!!!!

11 μερουλες ακομα !!!!

Κ ολο λεω...μηπως εχει γινει κατι κακο??? Απο την αλλη αυτοι οι καθημερινοι εμετοι...οτι τρωω το βγαζω ! αλλα πειναω κιολας ! Τι πρωτοτυπο ! χαχαχαχ!!!!

Κ μετα λεω..βρε μπας κ δεν ειναι της εγκυμοσυνης κ ειναι κρυωμα??? Αλλα ουτε εχω συμπτωματα οτι κρυωσα.....

Οπως καταλαβενετε ολα ειναι τρελλα στο μυαλο μου !

Το μονο που ξερω ειναι οτι αγωνιω !!!!

Εχω ομως κ μια κρισιμη ερωτηση.....που δεν ειναι κ οτι καλυτερο αλλα ισως καποια να ξερει !

Λεμε οτι ο κινδυνος αποβολης φευγει με το πρωτο τριμηνο.....

Στις 11-12 βδομαδες ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να γινει το κακο?

Κορίτσια καλησπέρα!!!!

Κοριτσάκια μου συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά ο μικρός μου είναι με πονόλαιμο και κακοδιάθετος γενικός και τι βγάλαμε αγκαλίτσα όλο το απόγευμα, τώρα κοιμάται ήρεμος και ελπίζω να έχουμε ένα ήρεμο βράδυ.

Κατ' αρχήν συγχαρητήρια στη τζο28, όλα πολυ καλά μπράβο, το σπορίδιο μας έμεινε, σας κρατάω σε αγωνία.

Λοιπόν όλα πολύ καλα, είμαι ακριβώς 13w, έχει μήκος 61,8mm, αυχένας 1,7mm και ορατό ρινικό οστό, κοίταξε, κοιλιά, καρδιά, τα τέσσερα τμήματα που χωρίζεται η καρδούλα, ουροδόχο κύστη, όλα, πλέον κουνούσε χεράκια ποδαράκια, κάποια στιγμή μας γύρισε και την πλάτη του. Έπαθα πλάκα, έκανα λες και δεν είχα ξαναδεί, τι και αν είναι δεύτερη εγκυμοσύνη όλα είναι τόσο μαγικά. Η εξέταση κράτησε περίπου 20 λεπτά. Αύριο το πρωί πάω για το ppap οπότε τέλος εβδομάδας θα έχω και αποτελέσματα. Τώρα για το φύλο, χωρίς να τον ρωτήσουμε, μας είπε μάλλον για το κορίτσι το βλέπω, του λέει ο άντρας μου ''δεν κρέμεται τίποτα'' και χαμογελόντας του είπε όχι δεν βλέπω να κρέμεται, τον επόμενο μήνα, δηλαδή 23/12 που κλείσαμε ραντεβού θα μας πει σίγουρα. Αυτά τα όμορφα νέα μας, περιμένουμε με αγωνία τις επόμενες αυχενικές.

Καλή επιτυχία σε όλες.

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!

Τα γλυκουλικα σας τα μωρακια ειναι τελεια!!!!!Μπραβο κ σε σας κ στα μωρακια σας!!!!!!ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε να την ζησουμε αυτη την στιγμη ολες μας!!!!!!!!

....και ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!!

Περιμενουμε

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Κορίτσια καλησπέρα!!!!

Καλή επιτυχία σε όλες.

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!

Τα γλυκουλικα σας τα μωρακια ειναι τελεια!!!!!Μπραβο κ σε σας κ στα μωρακια σας!!!!!!ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε να την ζησουμε αυτη την στιγμη ολες μας!!!!!!!!

....και ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!!

Περιμενουμε νεα κ απο το SPORIDIO!!!!!

και σημερα απο την Τζινα μας και την aspegoula που θα μας τα πει αυριο!!!

ανυπομονω....

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα τι ομορφα νεα ειναι αυτα που μας φερατε κοριτσακια !!!

Μπραβο σας κ παλι μπραβο σας !!!!

Μπραβο και στα μπεμπε που μεγαλωνουν και κανουν τις μανουλες ευτυχισμενες !

Αντε τωρα μενει να τα ακουσετε ! Μετα οι υπερηχοι ερχονται σε δευτερη μοιρα φανταζομαι !!!!!

Ανυπομονω κ γω τοοοοοσο πολυ !!!!!!

11 μερουλες ακομα !!!!

Κ ολο λεω...μηπως εχει γινει κατι κακο??? Απο την αλλη αυτοι οι καθημερινοι εμετοι...οτι τρωω το βγαζω ! αλλα πειναω κιολας ! Τι πρωτοτυπο ! χαχαχαχ!!!!

Κ μετα λεω..βρε μπας κ δεν ειναι της εγκυμοσυνης κ ειναι κρυωμα??? Αλλα ουτε εχω συμπτωματα οτι κρυωσα.....

Οπως καταλαβενετε ολα ειναι τρελλα στο μυαλο μου !

Το μονο που ξερω ειναι οτι αγωνιω !!!!

Εχω ομως κ μια κρισιμη ερωτηση.....που δεν ειναι κ οτι καλυτερο αλλα ισως καποια να ξερει !

Λεμε οτι ο κινδυνος αποβολης φευγει με το πρωτο τριμηνο.....

Στις 11-12 βδομαδες ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να γινει το κακο?

Βιργινία μου το ποσοστό μικραίνει κατά πολύ όσο περνάει η εγκυμοσύνη, αλλά με τόσους εμετούς που έχεις μην ανυσηχείς καθόλου, δείγμα ότι όλα πηγαίνουν μια χαρά.

dYU4p3.png

'Αντε να μάθουμε νέα από το επόμενα κορίτσια σήμερα.

Εύα μου πραγματικά είνια υπέροχο, να το δεις να κουνιέται κανονικά, εμείς για να γελάσετε βγάλαμε και το συμπέρασμα ότι μοίαζει στο γιο μας , για να δούμε θα πέσουμε μέσα;

dYU4p3.png

καλημερα κοριτσακια μου...

συγχαρητηρια στις μανουλες με τις αυχενικες....

αντε με το καλο κ στις υπολοιπες...

εγω αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο...ευχομαι να ειναι καλα κ τα 2 τους...

αυριο θα μου ανακοινωσει ποτε θα κανω την αυχενικη κ στα καπακια την περιδεση...

ομολογω πως εχω αρχισει να αγχωνομαι...μεχρι το αργοτερο 12 δεκεμβριου θα εχει γινει.....παλευω πολυ για να παραμενω ψυχραιμη...

τα φιλια μου σε ολες σας κ σε ολα τα σπορακια μας!!!!

μουατς πολλααα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Καλησπέρα σε όλες!!!

Τζο και μπλουμπλου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Δεν χορταίνω να διαβάζω τις περιγραφές σας!! Καλέ ολόκληρα θηρία είναι και τα 2!

Πόσο απίστευτο ακούγεται το να βλέπεις το νινί σου έτσι ζωηρό να κάνει τις τούμπες του και τα νάζια του???

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτή η λευκή σκιά που είδαμε στον τελευταίο υπέρηχο γίνεται σιγά σιγά κανονικό παιδάκι..!!! Δεν μπορώ να πιστέψω πως έχω μέσα μου ένα τέτοιο πλασματάκι!!!

Λοιπόν, άντε και οι επόμενες σιγά σιγά να γράφουνε τα μαγικά τους!!

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!

Ναιιιιι την καναμε την αυχενικουλα μας!!Ολα τελεια...φτασαμε αισιως τα 6εκ., το κεφαλακι μας 1,8 ειδαμε κοιλιτσα, ματακια κ πολυυυυυ κωλαρακι...δεν μας εκανε την χαρη οπως θα καταλαβατε....ολο το κωλαρακι του μας εδειχνε κ τα ποδαρακια σταυροποδι...το κουναγε το ξανακουναγε ο γιατρος...αυτο τιποτα!!!Δεν πειραζει μας αρκει που ειναι γερο!!Μας εβγαλε κ εγχρωμες φωτο (φαινεται στην υπογραφη μου?...).Αναμενουμε την Τριτη τωρα που θα παμε ατη γυναικολογο να το ξαναδουμε:P

Ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα για ολες μας κ τα πιο ομορφο κ υγιη μωρακια!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...