Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Εγώ αυτό τον καιρό καθότι δεν έχω δωμάτιο να ετοιμάσω φτιάχνω κερασματάκια που θα δίνω στο μαιευτήριο και στο μαγαζί αντί για γλυκά. Αν καταφέρω θα ανεβάσω φώτο.

καλημερα κοριτσακι!

ηθελα και εγω να εφτιαχνα κατι ιδιαιτερο για κερασμα..

αλλα δεν ξερω τι, θελω κατι που να μενει φρεσκο, να μην χαλαει, να μπορω να το διακοσμησω..

τι φτιαχνεις? πολυ με ενδιαφερει να μαθω..

θελω και εγω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακι!

ηθελα και εγω να εφτιαχνα κατι ιδιαιτερο για κερασμα..

αλλα δεν ξερω τι, θελω κατι που να μενει φρεσκο, να μην χαλαει, να μπορω να το διακοσμησω..

τι φτιαχνεις? πολυ με ενδιαφερει να μαθω..

θελω και εγω!!

Καλημέρα και σε σένα κοριτσάκι . Αυτά που φτιάχνω είναι σαν μπομπονιέρες με δυό κουφετάκια. Κάτι σαν αυτά που έχει αυτό σαιτ. Θα προσπαθήσω να βάλω φώτο. Είχα φτιάξει και πέρισυ για την μπουμπού του ξάδερφού μου και πραγματικά έκλεψαν την παράσταση. Είναι κάτι ιδιαίτερο και κυρίως δεν αλλοιώνεται με τη ζέστη.

http://www.mpomponieracenter.gr/pegasus/products01/list00.php?add_event=1&p02=&max=18&view=MATRIX_ONECOL&herp06=10&bt=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%89%CF%83%CE%B7&having=1&omada0=26&omada1=0&omada2=0&omada3=0&i46p01=&page=2

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

σορρυ μπαινοβγαινω, γιατι κανω και κατι δουλιτσες και καθομαι και λιγο για να παιρνω και καμια ανασα...

ουφ πολυ ζεστη!

καλα ειναι τελεια... φανταστικη ιδεα, ειχα στο μυαλο μου κατι σε μπισκοτο ή ζαχαρωτο ή κατι με ζαχαροπαστα..

μηπως το κουφετο φανει καπως?

εδω αποκλειεται να το εχουν ξαναδει και λεω μηπως του φανει περιεργο.

εμενα μου αρεσει πολυ η ιδεα και πολυ ευκολο να το φτιαξω..

θα το επεξεργαστω και θα τα ξαναπουμε..

για να πουν και την γνωμη τους και τα αλλα κοριτσια....

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!Βλεπω με χαρα πως περνουμε ολες σειρα μια μια...

Εγω περασα πολυ δυσκολα αυτο το διαστημα...τελικα την χασαμε την μανουλα μου...δεν καταφεραμε να νικησουμε τον καρκινο.

Η μπεμπα αφου τα καταφερε κ δεν βγηκε ακομα με τοση ενταση κ στεναχωρια που εχω περασει ολο αυτο το διαστημα, τοτε πιστευω πως θα τον φαω ολο τον μηνα μου...

Σημερα εχω ραντεβου με τον γιατρο κ θα με κοιταξει απο κατω κ θα με σκαλισει λιγο...

Ανυπομονω παντως να την παρω αγκαλιτσα, θα ειναι η πνοη για ολη μου την οικογενεια!!!!

Τα νεα τα δικα σας πως ειναι???μου ειναι δυσκολο να διαβασω τοσες σελιδες...

Μου λειψατε...

Με το καλο ολες μας να παρουμε σειρα κ να κρατησουμε τα αγγελουδακια μας στις αγκαλιτσες μας!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

maraki θα βρώ τροπο να σας ενημερώσω!!! χα χα!!!!! Πάντως πραγματκά η μπέμπα...ΚΟΙΜΑΤΑΙ! Δεν θελει να βγει!!!!

Κaterina τώρα είδα το sticker σου, πραγματικά μια ανάσα είσαι!!!!!!!!Άντε με το καλό κοριτσάρα μου!!!!!

θα βγει κατερινακι μου, δεν μπορει να κανει αλλιως...

αχ, θελω και εγω!!!!!!

θελω και εγω το μωρουλινι μου αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!

αλλα ερχονται και κατι ωρες και λεω να μην γεννησω ακομα, φοβαμαι...

Τα λέω μέρες τώρααααα -----Φ Ο Β Α Μ Α Ι-------

Καλημέρα και σε σένα κοριτσάκι . Αυτά που φτιάχνω είναι σαν μπομπονιέρες με δυό κουφετάκια. Κάτι σαν αυτά που έχει αυτό σαιτ. Θα προσπαθήσω να βάλω φώτο. Είχα φτιάξει και πέρισυ για την μπουμπού του ξάδερφού μου και πραγματικά έκλεψαν την παράσταση. Είναι κάτι ιδιαίτερο και κυρίως δεν αλλοιώνεται με τη ζέστη.

[/url]

Mamatopolina πραγματικά εντυπωσιάστηκα!!!!!!!!!!!!!!!Δεν το είχα σκεφτεί!!!!! Και μάλιστα σήμερα το απόγευμα θα πάω στα jumbo να πάρω κορδέλες-τούλι πουγκί κ θα το γεμίσω με ζαχαρωτές καραμέλες για να δίνω:D:Dουαου !!!!!!ποτέ σε τόσες γεννήσεις που έχω πάει δεν έχω δει κάτι τέτοιο!!!!Ευχαριστώ για την ιδέα:D:D:D:D

Εγω περασα πολυ δυσκολα αυτο το διαστημα...τελικα την χασαμε την μανουλα μου...δεν καταφεραμε να νικησουμε τον καρκινο.

Ανυπομονω παντως να την παρω αγκαλιτσα, θα ειναι η πνοη για ολη μου την οικογενεια!!!!

QUOTE]

Εύα καλημέρα,,,συλληπητήρια για την μανούλα σου καρδούλα μου,,, με το καλό να υποδεχτείς την πριγκηπέσσα σου,,,η μανούλα θα σας καμαρώνει κ τις δύο από ψηλά!!!!!

ΩΧ σκάλισμα σήμερα ε?????? μπες αργότερα να μας πεις τι είπε ο γιατρός

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Η μπεμπα αφου τα καταφερε κ δεν βγηκε ακομα με τοση ενταση κ στεναχωρια που εχω περασει ολο αυτο το διαστημα, τοτε πιστευω πως θα τον φαω ολο τον μηνα μου...

Σημερα εχω ραντεβου με τον γιατρο κ θα με κοιταξει απο κατω κ θα με σκαλισει λιγο...

Τα νεα τα δικα σας πως ειναι???μου ειναι δυσκολο να διαβασω τοσες σελιδες...

Μου λειψατε...

Με το καλο ολες μας να παρουμε σειρα κ να κρατησουμε τα αγγελουδακια μας στις αγκαλιτσες μας!!!

Ευακι μου καλημέρα

Συλλυπητήρια για τη μανούλα σου, κουράγιο. Είμαι σίγουρη ότι η μπουμπού σου θα γεμήσει το κενό που σου άφησε η απώλεια της μανούλας σου.

Πότε με το καλό την περιμένεις?

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

σορρυ μπαινοβγαινω, γιατι κανω και κατι δουλιτσες και καθομαι και λιγο για να παιρνω και καμια ανασα...

ουφ πολυ ζεστη!

καλα ειναι τελεια... φανταστικη ιδεα, ειχα στο μυαλο μου κατι σε μπισκοτο ή ζαχαρωτο ή κατι με ζαχαροπαστα..

μηπως το κουφετο φανει καπως?

εδω αποκλειεται να το εχουν ξαναδει και λεω μηπως του φανει περιεργο.

εμενα μου αρεσει πολυ η ιδεα και πολυ ευκολο να το φτιαξω..

θα το επεξεργαστω και θα τα ξαναπουμε..

για να πουν και την γνωμη τους και τα αλλα κοριτσια....

Επίσης μπορούμε να βάλουμε ζελεδάκια ή κάτι σαν κουφέτα που έχει ο χατζηγιαννάκης με γεύση φρούτων

http://www.hatziyiannakis.gr/catalogsub.php?idsub=88

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Γλυκο μου Ευακι, σε ειχα στο μυαλο μου σημερα ελεγα, τι να κανει να γεννησε αραγε?

κοριτσακι μου, λυπαμαι γαι την μαμα σου...:-(:sad:

πραγματικα δεν υπαρχουν λόγια... σιγουρα η μπεμπουλα που ερχεται πολυ συντομα θα ξαναφερει το χαμογελο στα χειλη σας........;)

και εγω εχω σκαλισματακι απο τον γιατρουλι την Πεμπτη, μπες αν μπορεις να μας πεις τα νεα σου..

Βανιλακι, σου αρεσε η ιδεα της mamatopolina?

και εγω λεω να το κανω...

για πες πως θα το κανεις..

Επίσης μπορούμε να βάλουμε ζελεδάκια ή κάτι σαν κουφέτα που έχει ο χατζηγιαννάκης με γεύση φρούτων

http://www.hatziyiannakis.gr/catalogsub.php?idsub=88

Κουφετάκια όχι βρε κούκλες,,καλοκαίρι είναι θα λιώσουν!!!!!!!!!!

Οι ζαχαρωτές καραμελίτσες "λάβδας" νομίζω είναι κατάλληλες για την εποχή!!

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Λοιπόν έχω τρελό ενθουσιασμό,,, σκέφτομαι ότι στa jumbo θα βρω πουγκάκια μικρά???? και κορδελίτσες και ίσως κάτι για στόλισμα,,,,,

που αλλού να πάω?????????

ναι θα βρεις απο ολα..

εγω παιρνω συχνα που φτιαχνω τουρτες απο πανες πολλα τετοια στολιδια!

εχει και πουγκακια και κορδελιτσες και μικρα στολιδακια.

χαρηκες πολυ καλο μου????

εμενα μου κανουν καπως τα κουφετα, σαν βαπτιση ας πουμε.. δεν ξερω πως να σας το εξηγησω...

μαλλον συμφωνω με την βανιλλα, ας βαλουμε καραμελες καλυτερα..

εγω σαν ζυγος και αναποφασιστη θα το σκεφτω παντως λιγο....

Όμως πολυ χάρηκα Maraki,,πήρα τηλ τον Βανιλάκο να του το πω και μάλλον θα νόμιζε ότι λάσκαρε η βίδα μου χα χα χα τέτοιος ενθουσιασμός,,,

Σε λίγο φεύγω για jumbo, σκέφτομαι ροζ-κουφετί πουγκάκι με φούξια κορδελίτσα και αν βρω κανα στολιδάκι με νεραϊδούλα

Αν και δεν ξέρω αν έχει τόσο μικρά στολίδια,,,

Άλλη εναλλακτική θα είναι ίσως μαγαζί με είδη βάπτισης??????

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...