Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ναι φαινεται ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!

αλλα δεν θελουμε την κοιλουμπιτσα σου! θελουμε το δωματιο!!

και εσυ κουκλα εισαι ομως, μην μου στεναχωρηθεις..:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επιτελους γυρισαμε σπιτι!!! παλι στη γυρα σημερα !!

πηγαμε απο τη μαμα μου για φαγητο κ τελικα ειχε ετοιμασει παρτυ εκπληξη ! ας το πουμε ετσι ! ηταν μαζεμενοι ξαδερφια κ θειες ! αχ ! ολοι στην υγεια μου κ της μπεμπουλας επειναν κ ευχοντουσαν με το καλο κ συγκινηθηκα λεμε !!!

καταλαβα οτι ηταν η τελευταια φορα που θα ημουν σε γιορτη η μαζωξη μονη μου !!!!! μετα οταν εφυγαν μου ελεγαν ολοι ραντεβου την παρασκευη (θα κολουθησουν ολοι απο το πρωι χαχαχαχα) κ φιλουσαν την κοιλιτσα κ ελεγαν την παρασκευη live !!! τι καλα !! χαχαχα!!!!

Μαρακι μου τελειο το φωτιστικο πιανουν πολυ τα χερια σου βλεπω !! μπραβο κοριτσακι μου !!!!!

Κατερινακι μου οντως αλλο το ενα συναισθημα κ αλλο το αλλο ! το καθε ενα ειναι μοναδικο ομως !!!! Οσο για σενα μην σκας εισαι μανουλα κ το μονο σιγουρο ειναι οτι θα τα καταφερεις ! μαλιστα τωρα δεν θα τα βρεις το ιδιο σκουρα με την αρχη γιατι πλεον πολλα τα ξερεις ! ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερεις κ με τα δυο τελεια !!!!! απλα ειναι αυτο που λεμε υπομονη !!!!

βανιλακι μου μια σπιθαμη ανθρωπος εισαι κ συ βλεπω ! τελεια η κοιλουμπιτσα σου!! το δωματιο που ειναι ομως ?? οσο για μενα παει αυτο ηταν βγηκε το παρατσουκλι !!! χαχαχαχ!!!! σουργελο ιουνιου !!! χαχαχαχ!!!!!

μινουλα που εισαι ? ολα καλα με το μπεμπιτο ?

Χαιρεται και απο εμας!!!! Πριν λιγο επιστρεψαμε και εμεις...ειχαμε παει σε γαμο, μετα στο τραπεζι...περασαμε πολυ ομορφα και ψιλοχορεψα κιολας, μπας και γεννησω γρηγοροτερα!!!!!!!!:rolleyes: Εχτες δε προλαβα να μπω, εκανα δουλειες το απογευματοβραδακι και μετα εκανα διαφορα γιατροσοφια για να ξεπρηστουν τα ποδαρακια μου, για να μου μπαινουν οι πλατφορμες μου σημερα στο γαμο!!! Ξεπρηστηκαν λιγο και ευτυχως μπηκαν τα παπουτσια!!!

Μπλουμπλου μας, να σου ζησει το μπλουμπλουδακι σου!!!!! Γερο και καλοτυχο να ειναι!!!!!! Με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας!!!

Virgi μου, τι γλυκο που σου εκαναν εκπληξουλααααααα!!!!!!! Οσον αφορα το θετικο τεστ, εννοειται οτι το εχω κρατησει και εγω και το βλεπω και τρελλαινομαι για το θαυματακι που συνεβει και σε εμας και αναρωτιεμαι ποσο γρηγορα περασε ο καιρος και σε λιγες μερες θα εχω τον μπεμπιτο μου αγκαλια!!!! Αχ! ειμαι πολυ ευτυχισμενηηηηηηηη!!!!!!!! Οσον αφορα τη δουλεια, αυτη την περιοδο εχουμε λιγη δουλιτσα παραπανω, λογω πωλησεων γυαλιων ηλιου και οσο μπορω βοηθαω τον αντρουλη μου, γιατι δε τα προλαβαινει ολα μονος του. Δεν εχουμε αλλο υπαλληλο. Κανω πλακα στους πελατες και τους λεω οτι το αφεντικο μου δε μου δινει αδεια!!! Πολυ πιθανο να με πιασουν οι πονοι ή να σπασουν τα νερα εν ωρα εργασιας!!!!

Μαματαπολινα, και εσυ οπτικος εισαι? Δυσκολο, να εισαι εγκυος και να πρεπει να εισαι και στο καταστημα. Μονη σου το δουλευεις? Μετα τι θα κανεις?

Μαρακι, σουπερ το φωτιστικο!!!!! Την θαλασσιτσα και εγω την ζηλευω, αλλα και εμενα ο αντρας μου δε παει χωρις εμενα...ο γιατρος μου ειπε οτι αφου σαραντισω θα μπορω να κανω μπανακια!

Κατερινιω, εφτασε το τελοςςςς, αυτο το παιδι δε θελει να βγει απο την κοιλιτσα με τιποτα! Περναει καλα φαινεται...!!!! Και εμενα ετσι με βλεπω...

Βανιλακι, τι ωραια κοιλιτσαααααα!!!!!! Θελουμε και το δωματιο!!!!!

Μινουλα, τι εγινε με το μωρο??????

Φιλακιααααααααααα!!!!!!!

Α!Ξεχασα να σας πω οτι με τσιμπησε σφιγγα σημερα εξω απο το ξενοδοχειο.Ηρθε και καρφωθηκε πανω στο δαχτυλακι του χεριου μου...πονεσαααααα, δε με εχει ξανατσιμπησει και τωρα πρηστηκε και το δαχτυλακι μου!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Κοριτσακια μου, μου ειπαν οτι στο Γαια δε φερνουν το μωρο ουτε για λιγο για να το δουν οι συγγενεις και οτι εκτος ωρες επισκεπτηριου δεν αφηνουν ουτε τον μπαμπα να μπει... εχετε υποψιν σας κατι αναλογο? Εμεις πριν λιγο καιρο που πηγαμε επισκεπτηριο και στο γαια και στο ιασω, την ωρα που εφεραν τα μωρακια, προς ττο τελος του επισκεπτηριου, μας εβγαλαν εξω απο το δωματιο και διακριτικα ειδαμε μετα λιγο τα μωρακια. Εσεις εχετε ακουσει κατι?

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια

Συγνωμη αν σας αναστατωσα, απλα πραγματικα αγχωθηκα, ειχα να τον ακουσω απο χτες. Σχεδον μαλωσαμε με τον αντρα μου, μου ελεγε οτι ειμαι υπερβολικη και οτι δεν ειναι τιποτα. Ενταξει, τελικα τον ακουσα, αλλα ειχα συνηθισει να τον ακουω συνεχεια και καπου με παρεξενεψε που χαθηκε για λιγο. Με επηρρεασαν και απο το νοσοκομειο...Τελοσπαντων. Ολα καλα.

Μπλουμπλου μου, να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!! Ειδες τελικα την μικρη που δεν σου εκανε την χαρη να βγει,ε;;;;

Κατερινακι εισαι η επομενη, την Τεταρτη με το καλο,ε;

Βιργινια, διαβασα το θεμα που εβαλες διπλα. Λοιπον, αποτι εχω διαβασει, να μην ανησυχεις καθολου για το γαλα που θα εχεις τις 2-3 πρωτες μερες. Το πυαρ (ετσι λεγεται) ειναι υπεραρκετο για το μωρο σου, σκεψου οτι το στομαχακι του ειναι μικρουλι. Ειναι οτι ακριβως χρειαζεται, ξερει η φυση τι κανει ;) . Μετα κατεβαινει το γαλα σου και ταιζεις κανονικα το μωρο. Οποιος σου πει οτι το αφηνεις νηστικο, να κλεινεις τα αυτια σου ;).

Μαρια πολυ ομορφο το φωτιστικο, και μενα με μια κορδελιτσα μου αρεσε.

Αγγελικη πριν ενα μηνα γεννησε φιλη μου στο Ιασω, πηγα να τη δω, και οταν βγαλαν τα μωρα πηγε μονο η μαμα για να το ταισει αν χρειαζοταν (τους δινανε γαλα απο μεσα αν και ειχε πει οτι θελει αποκλειστικο θηλασμο:mad:) και μετα μπαιναμε 2-2 μεσα να δουμε το νινι για λιγο και να φυγουμε. Τωρα στο Γαια τι γινεται δεν ξερω. Μπορεις να τα ρωτησεις ομως αυτα , ειτε στο γιατρο σου, ειτε σε καποια μαια στο μαιευτηριο που θα γεννησεις.

wcBmp3.png

ναι φαινεται ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!

αλλα δεν θελουμε την κοιλουμπιτσα σου! θελουμε το δωματιο!!

και εσυ κουκλα εισαι ομως, μην μου στεναχωρηθεις..:tongue::tongue::tongue:

Maraki μην είσαι αχάριστη, κοτζάμ φωτογραφία ανέβασα:tongue::tongue: Αύριο το δωμάτιο, να το πάρω κ με φυσικό φως;)

επιτελους γυρισαμε σπιτι!!! παλι στη γυρα σημερα !!

βανιλακι μου μια σπιθαμη ανθρωπος εισαι κ συ βλεπω ! τελεια η κοιλουμπιτσα σου!! το δωματιο που ειναι ομως ?? οσο για μενα παει αυτο ηταν βγηκε το παρατσουκλι !!! χαχαχαχ!!!! σουργελο ιουνιου !!! χαχαχαχ!!!!!

μινουλα που εισαι ? ολα καλα με το μπεμπιτο ?

Τι εννοείς κοπελιά μια σπιθαμή άνθρωπος???:mad::mad: ότι είμαι αδύνατη??? ή μήπως ήταν υπαινιγμός για το ύψος μου???? πραγματικά θα παρεξηγηθώ:mad:

Είμαι 1.66 μετά βίας κ νιώθω περήφανη:tongue::tongue::tongue:,,,σούργελο

Χαιρεται και απο εμας!!!! Πριν λιγο επιστρεψαμε και εμεις...ειχαμε παει σε γαμο, μετα στο τραπεζι...περασαμε πολυ ομορφα και ψιλοχορεψα κιολας, μπας και γεννησω γρηγοροτερα!!!!!!!!:rolleyes: Εχτες δε προλαβα να μπω, εκανα δουλειες το απογευματοβραδακι και μετα εκανα διαφορα γιατροσοφια για να ξεπρηστουν τα ποδαρακια μου, για να μου μπαινουν οι πλατφορμες μου σημερα στο γαμο!!! Ξεπρηστηκαν λιγο και ευτυχως μπηκαν τα παπουτσια!!!

Α!Ξεχασα να σας πω οτι με τσιμπησε σφιγγα σημερα εξω απο το ξενοδοχειο.Ηρθε και καρφωθηκε πανω στο δαχτυλακι του χεριου μου...πονεσαααααα, δε με εχει ξανατσιμπησει και τωρα πρηστηκε και το δαχτυλακι μου!!!!

Πως ξεπρήστηκαν τα ποδαράκια σου? Ευτυχώς δεν είσαι αλλεργική,,,ούτε να το σκεφτώ να με τσιμπήσει τώρα σφίγγα:(

Γεια σας κοριτσακια

Συγνωμη αν σας αναστατωσα, απλα πραγματικα αγχωθηκα, ειχα να τον ακουσω απο χτες. Σχεδον μαλωσαμε με τον αντρα μου, μου ελεγε οτι ειμαι υπερβολικη και οτι δεν ειναι τιποτα. Ενταξει, τελικα τον ακουσα, αλλα ειχα συνηθισει να τον ακουω συνεχεια και καπου με παρεξενεψε που χαθηκε για λιγο. Με επηρρεασαν και απο το νοσοκομειο...Τελοσπαντων. Ολα καλα.

Μπλουμπλου μου, να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!! Ειδες τελικα την μικρη που δεν σου εκανε την χαρη να βγει,ε;;;;

.

Μινούλα τα έχουμε ξαναπεί εδώ μέσα,,δεν μας αναστάτωσες,,,είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας

Κι εγώ αν περάσει ώρα κ δεν την ακούσω,,πλάθω σενάρια,,τρελαίνομαι

"cogito,ergo sum"

Καλημερουδιαααααααααα !!!!!!

Καταρχην να ευχηθω στη μπλουμπλου μας που ξεχασα χτες ! κλαψ κλαψ κλαψ !!!

Να σας ζησει να ειναι γερη η κορουλα σου κ καλοτυχη κοριτσακι μου! χαιρομαι που ολα πηγαν καλα !!!!! Αντε τωρα κ με το καλο να επιτρεψετε σπιτακι πιο ολοκληρωμενη οικογενεια !!! Καλο σαραντισμο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βανιλακιιιιιιιιι !!!! Μαρη !!!! Επειδη εισαι αδυνατη το ειπα !! χαχαχααχ!!!!! σπυργελο νουμερο 2 !

Αγγελικουλα για πες τα γιατροσοφια σου μπας κ ξεπριστουν κ τα δικα μου ! κριμα ειναι να σκασω στο μητερα με τις παντοφλες του τζαμπο ! χαχαχα!!! οσο για τη δουλεια οντως εκει σε κοβω να σπανε τα νερα κ καμια ωρα που θα εξυπηρετεις κ κανεναν ! χαχαχα!!!σφιγκα με εχει τσιμπησει κ μενα....γγγκκκρρρ ! ποναει οντως ! εκεινη την ωρα ομως μονο, μετα περναει !!! βαλε τον αντρα σου να το κανει μα κ θα περασει ! χιχιχι!!!

Οσο για το Γαια δεν εχω ιδεα ! αλλα δεν μπορει να μη βγαζουν το μωρο να το δουν οι συγγενης περιεργο μου ακουγεται !!

Μινουλα μου μην αγχωνεσαι κουκλα μου ! κ γω ετσι την πατησα την προηγουμενη βδομαδα ...κ μενα ο αντρας μου μου ελεγε διαφορα κ με νευριασε οτι ειμαι υπερβολικη αλλα δεν πειραζει ! καλυτερα ετσι παρα αδιαφορη !!!!!κ γω ετρεχα στο αλεξανδρας για να κανω υπερηχο κ ΝΣΤ!Οσο για το θηλασμο δεν εχω μπει ακομα διπλα να δω αν ειχα καμια απαντηση τωρα θα το κανω! σ 'ευχαριστω κιολας για τη βοηθεια !

ΑΠλα εχω απορια ! βγαζουμε μια μικρη ποσοτητα καθε φορα που βαζουμε το νινι στο στηθος? η αυτη η ποσοτητα βγαινει μια φορα στην ημερα κ αυτο ειναι ολο ?? ξερω οτι ειναι θρεπτικο το πρωτογαλα κ αρκει στο μωρο αλλα σκεφτομαι σε περιπτωση που γκρινιαζει τοι δινω στηθος ακομα κ αν δεν υπαρχει ροη η εστω σταγονα ???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Bloublou μου ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ. ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με το καλο να την πάρετε στο σπίτι σας!!! Τι ωραία που μεγάλωσε η οικογένειά σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ ειμαι η επόμενη????Αντε να δουμε!

Aggeliki Στο γαια γεννάω. Ελπίζω να μην ειναι έτσι και να μπορουν 2-3 που εγώ θέλω να δουν το μωρο. γιατι για τους υπόλοιπους δεν με πειράζει, με την έννοια οτι ειναι μικρούλια και δεν χρειάζεται να έρχονται σε επαφή με κοσμο. Αλλα στις γιαγιαδες πχ, ή στα αδερφια μας θέλω να μπορουν να τα δουν. Ειδωμεν!!!!

Maria κάνε αλλο ένα πινακάκι...Ποια ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ!!! ΧΑ ΧΑ! Πρώτη θα ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μινα μου, δεν ειναι καιρος για να αφήνεις τετοιες ανησυχιες...Καλα εκανες και πήγες και ηρέμισες!!! Ευχομαι να μην σου ξανατύχει βέβαια, αλλα επραξες σωστά!!!!!!

Σας αφηνω για την ώρα! Φιλιάααα

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημερα!!!!

πως ειστε σημερα?

το ξερετε οως αυτην την εβδομαδα θα εχουμε πολλα γεννητουρια??

θα γεννησει πρωτα ο θεος η Κατερινα, η Βιργινια, και η Μαριλου!!!:D:D

συνολο 4 καινουρια μωρακια, αντε με το καλο αγαπες μου!!!!

ειναι και η Ευα για τις 11/6, μακαρι να μπει να μας πει τα νεα της...

εγω μια χαρουλα ειμαι σημερα, κοιμηθηκαμε πολυ ωραια με την κορη μου!!

χτες πηγαμε για καρδιοτοκογραφημα ολα υσηχα, συσπασουλες δεν ειχα, αλλα η μπεμπουλα μας ηταν πολυ ζωηρη και το μηχανημα ολο την εχανε:P

μετα πηγαμε παραλια για φαγητο με τον αντρουλη και κατι φιλους!

ΑΠλα εχω απορια ! βγαζουμε μια μικρη ποσοτητα καθε φορα που βαζουμε το νινι στο στηθος? η αυτη η ποσοτητα βγαινει μια φορα στην ημερα κ αυτο ειναι ολο ?? ξερω οτι ειναι θρεπτικο το πρωτογαλα κ αρκει στο μωρο αλλα σκεφτομαι σε περιπτωση που γκρινιαζει τοι δινω στηθος ακομα κ αν δεν υπαρχει ροη η εστω σταγονα ???

Βιργινακι, η φιλη μου που γεννησε την Δευτερα εβαλε αμεσως το μωρο στο στηθος αλλα δεν εβγαζε τιποτα, ο παιδιατρος επεμενε να συνεχιζει να το βαζει αλλα η μπεμπουλα ηταν πολυ ανυσυχη και πεινουσε..

τελικα με αρκετη επιμονη το μωρακι επαιρνε αυτο που εβγαζε και δεν εδωσαν ξενο..

την τριτη μερα εβγαλε κανονικα και τωρα θηλαζει στο σπιτι μια χαρα!

Διαφημίσεις

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ................ ...........27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr36w7

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 38w1d

8.bloublou…...............ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...4/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3150gr 51πον. 39w5d

9.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

10.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................9/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......11/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΜΗΤΕΡΑ (ΑΡΤΑ).....30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

θα βγει κατερινακι μου, δεν μπορει να κανει αλλιως...

αχ, θελω και εγω!!!!!!

θελω και εγω το μωρουλινι μου αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!

αλλα ερχονται και κατι ωρες και λεω να μην γεννησω ακομα, φοβαμαι...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΛΟΥΜΠΛΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΛΟΥΜΠΛΟΥΔΕΝΙΑ

να είναι πάντα γερή , γελαστή και πάνω από όλα τυχερή !!!!!!

Κατερινάκι μην στεναχωριέσαι και μην έχεις τύψεις είναι φυσιολογικό όλο αυτό που περνάς. Φαντάσου ότι εγώ με δυο παιδιά , με τις τρελές υποχρεώσεις λόγο μαγαζιού και με άλλα διάφορα προβλήματα τα νεύρα και οι φωνές είναι στο καθημερινό μενού. Φαντάσου ότι το Σάββατο το πρωί με ενοχλούσε ο μπαμπάς μου ο οποίος ήταν στο μαγαζί και έκανε κάτι τελειώματα και μετά εντελώς ξαφνικά εκεί που καθόμουν έβαλα τα κλάματα. Άτιμες ορμόνες!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελικούλα και εγώ οπτικός! Μόνη μου το δουλεύω το μαγαζί. Είχα υπάλληλο για δύομιση χρόνια και ακόμη προσπαθώ να το φέρω στα ίσια του από τη ζημιά που μου έκανε. Με το καλό θα το κρατήσει ο αντρούλης μου όταν είναι να γεννήσω. Εσύ λες να σου σπάσουν τα νερά ενώ εξυπηρετείς, εγώ φαντάσου μπαίνει πελάτης και ούτε καν σηκώνομαι να εξυπηρετήσω (μόνο στα οράσεως τους κάνω τη χάρη και αυτό καθιστή).

Μαράκι το φωτιστικό είναι τέλειο. Εγώ αυτό τον καιρό καθότι δεν έχω δωμάτιο να ετοιμάσω φτιάχνω κερασματάκια που θα δίνω στο μαιευτήριο και στο μαγαζί αντί για γλυκά. Αν καταφέρω θα ανεβάσω φώτο.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...