Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

εμενα ευτυχως δεν με κανει να ζηλευω ο αντρας μου με την θαλασσα, γιατι για να παει μονος του αποκλειεται, ασε που θελει να βραζει απο ζεστη....

παντα εγω τον ξεσηκωνα!!!

γιατι δεν πηγαινες και εσυ να κατσεις σε μια ξαπλωστρουλα και να χαλαρωσεις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν πήγα γιατι ο μικρος κοιμάται και η μαμα μου που εχει ερθει για βοήθεια σήμερα θέλησε να πάει εκκλησια. Οποτε...τζιφος!!!!

Αυτο έλεγα και εγώ. Να πάω να καθισω να πιώ ένα καφε κτλ. Δεν βαρέσαι όμως!!!!! Τον Αυγουστο, χα χα χα !!!!!!!!!!!!!!

Α! Και μέσα σε όλα.....χαλασε και το κινητο μου!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

παντως κανει πολυ ζεστη...

καλυτερα να μην βγαιναμε

εμεις τωρα λεμε να παμε καμια βολτα, αλλα να παω, να σκασω, να μην μπορω να βουτηξω δεν λεει...

καλα τα κινητα τα εχουν κανει για πεταμα..

και εμενα κολαει αλλα δεν ασχολουμαι!!

γενικα δεν πολυασχολουμαι με το κινητα.. τα βαριεμαι!

Διαφημίσεις

ΚΑλημερα κοριτσακια.

Σηκωθηκα σημερα, εκανα τον εμετο μου, ηπια τα χαπια μου και καθισα να σας διαβασω λιγο.

ΜΕ εχει πιασει ενα αγχος απο χτες που πηγα στον καρδιοτοκογραφο οτι το μωρο δεν ειναι καλα... Και σημερα δεν το εχω ακουσει ακομη, και ειμαι λιγο χαλια... Αν εξακολουθησει θα παω σε νοσοκομειο να το δω...

wcBmp3.png

Καλησπέρα

κι όμως είμαι ακόμα εδώ,,,, με πονάκια βέβαια αλλά εδώ!!!

Σας διάβασα κ συγκινήθηκα,,, ειδικά με το

Katerinaki, καλούλα μου εδώ πελαγώνουμε εμείς που θα έχουμε ένα,,, σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλίτσα κι αν θέλεις να ξεσπάσεις εδώ είμαι γω,,βρίσε με ελεύθερα:tongue::tongue:

Maraki τι κορίτσι είσαι συ??? φτου σου,,το φωτιστικό υπέροχο,,

Τα trofocard είναι μαγνήσιο, κι εγώ αυτά παίρνω

Virgi by far είσαι το σουργελάκι Ιουνίου 2011, τη μια γελάω με την κουνουπιέρα σου και την άλλη γράφεις για το τεστ κ με συγκινείς,,

Verolina κι εγώ αναρωτιέμαι πότε θα κάνουμε μπάνιο??? ίσως τον Αύγουστο επιτρέπεται:confused:

Μινούλα το άκουσες το μπεμπάκι σου???

Η Bloublou γέννησε??

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνουν??

Αααα έμαθα να μεταφέρω φωτος από την μηχανή στο λαπιτόπι;););)

Αχά κάτι θα βάλω σε λίγο;)

"cogito,ergo sum"

Καλημέρα!

Εξακολουθούν και μου φταινε όλα. ΓΙΑΤΙ???????

Virgi, πραγματικά θα σου λειψει η μπεμπουλα απο μέσα σου!Και εμένα μου έλειπε ο μικρος. Ολα αυτα τα συναιασθήματα. βεβαια θα την εχεις στα χεράκια σου, αλλα το συναισθημα να μεγαλώνει μέσα σου ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

ΑΛΛΑ......Ας μην γκρινιάξω αλλο! Θέλω να κάνω μπανιο βρε κορίτσια. Ζηλευωωωωωωωωω

:shock::shock::shock::shock:

Αχ Katerinaki αλήθεια το λες?????

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γεννήσαμε χθες 2.15 το μεσημέρι, όλα καλά, στο τελευταίο μισάωρο παιδεύτηκα λόγο του ηβικού οστού και έφαγα λίγο ζόρι με τις ωθήσεις, κατά τα άλλα όλα πολύ καλά. Θηλάζουμε απο την πρώτη στιγμή, είναι πολύ καλή και συνεργάσιμη, και μοίαζει στο γιο μας, ναι λοιπόν, η πρώτη εντύπωση τουλάχιστον.

Σήμερα με τραβάνε λίγο τα ράματα απο κάτω, ελπίζω αν δεν αλλάξει κάτι με ίκτερο τρίτη να είμαστε σπιτάκι μας.

Βάρος 3.150, 51 πόντους.

Σας φιλώ αν τα καταφέρω θα ξαναμπώ.

dYU4p3.png

Κοριτσάκια μου γεννήσαμε χθες 2.15 το μεσημέρι, όλα καλά, στο τελευταίο μισάωρο παιδεύτηκα λόγο του ηβικού οστού και έφαγα λίγο ζόρι με τις ωθήσεις, κατά τα άλλα όλα πολύ καλά. Θηλάζουμε απο την πρώτη στιγμή, είναι πολύ καλή και συνεργάσιμη, και μοίαζει στο γιο μας, ναι λοιπόν, η πρώτη εντύπωση τουλάχιστον.

Σήμερα με τραβάνε λίγο τα ράματα απο κάτω, ελπίζω αν δεν αλλάξει κάτι με ίκτερο τρίτη να είμαστε σπιτάκι μας.

Βάρος 3.150, 51 πόντους.

Σας φιλώ αν τα καταφέρω θα ξαναμπώ.

1243309dgebius5rx.gif

Συγχαρητήριαααααα

Να σας ζήσει η μπλουμπλουδένια σας

Καλό σαραντισμό κουκλίτσα

----Προσπαθώ να ανεβάσω fotos κ δεν μπορώ,,,για δώστε οδηγίες;)

"cogito,ergo sum"

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΙΚΡΟ ΜΠΛΟΥΜΠΛΟΥΔΑΚΙ!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΚΛΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!

μινουλα, πως εισαι? ο μπεμπης?

Maraki τι κορίτσι είσαι συ??? φτου σου,,το φωτιστικό υπέροχο,,

Τα trofocard είναι μαγνήσιο, κι εγώ αυτά παίρνω

και εγω παιρνω μαγνησιο, λεγεται sandoz, για τις συσπασεις το παιρνω, λογικα δεν θα επρεπε να σταματησω τωρα? θα ρωτησω τον γιατρο την Πεμπτη, ευχαριστω για το φωτιστικο.!!!!

Προσπαθώ να ανεβάσω fotos κ δεν μπορώ,,,για δώστε οδηγίες;)

τι βοηθεια θες? λεγε να σου πω αν ξερω.. γιατι θελουμε να δουμε βανιλοδωματιακι!!!!!!!!!!!!

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ................ ...........27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr36w7

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 38w1d

8.bloublou…...............ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...4/6/11......ΜΠΕΜΠΑ 3150gr 51πον. 39w5d

9.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

10.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................9/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......11/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΜΗΤΕΡΑ (ΑΡΤΑ).....30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...