Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

χαχαχαχα και συ;;; Ειμαι πολυ συγκινημενη οταν το σκεφτομαι... Ειδικα τωρα που πλησιαζει ο καιρος. Ηθελα παιδακι απο τα 28 μου, απλα αργησα να γνωρισω τον αντρα μου!!!:tongue::tongue:

XA XA!!!!!!!!!!!!!! Tι να κανουμε!!!Τωρα ηταν η ώρα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και του Γιαννη μου εχω κρατησει και οταν το βλέπω με πιανει συγκίνηση.....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Από νωρίς το απόγευμα έως τώρα ασχολιόμασταν με το δωμάτιο της μικρής,,

Είμαι ένα πτώμα,,προς Θεού δεν γκρινιάζω,χαλάλι της:D:D

Αλλά κοριτσάκια μου βοήθεια, έχω κράμπες στα πόδια ,στη βουβωνική χώρα, η μπεμπούλα με κλωτσάει τόσο δυνατά που θέλω να κλάψω από τον πόνο,,,

Έχω πόνους από κάτω κ αναρωτιέμαι αν η κούραση επισπεύδει τον τοκετό:?:

Αν δεν μπω αύριο να ξέρετε θα έχω γεννήσει;)

Καληνύχτα

"cogito,ergo sum"

τι να πω βρε κοριτσάκι..Δεν ξέρω. να΄ναι οι ορμονες...Δεν ξέρω. Σκέφτομαι και το μετα..Πως θα τα βγαλω πέρα. Τώρα με πιάσανε αυτα....Ο μικρος ειναι καλο παιδάκι αλλα γενικά ζωηρο! Θέλει την προσοχή μας διαρκως. και ειναι στη φάση που θέλει να παιξει, διεκδικει τα πάντα και διάφορα τέτοια.

Νιώθω οτι θα τα παιξω αλλα, οκ, δεν το βάζω κάτω!!!!

Katerina_s σε νιώθω τόσο πολύ !!!! Λες και είσαι μες το μυαλό και την καρδιά μου! Και εμένα με έχουν πιάσει αυτές οι ανησυχίες, κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι για τον μικρό μου! Είναι ακριβώς όπως τα περιγράφεις! ΝΟμίζω ότι δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι θα έχω δύο μωρά στο σπίτι!!!!!

Αχ, δεν θέλω να γκρινιάζω, γιατί τα παιδάκια είναι όντως χαρά, αλλά που και που με πιάνουν κι εμένα οι αγωνίες μου! :confused:

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια και μωράκια!

Ελπίζω η bloublou να είναι καλά, περιμένουμε νέα της!

Βανίλλα κι εγώ αρχίζω να κάνω δουλειές και μετά έχω περισσότερες συσπάσεις και πονάω και το μετανιώνω, αλλά έλα που με τρώει και δεν μπορώ να τα βλέπω όλα μες τα πόδια μου....

Μαρια όντως, χρειάζεται η κουνουπιέρα...κι εμένα ωρες ώρες δεν μου άρεσε που σέρνεται στο έδαφος και γεμίζει και σκόνη.....

Χθες πήγαμε βόλτα στην παραλία και είχε τόσο κόσμο που έκανε μπάνιο!! Ήρθε το καλοκαίρι και δεν το συνειδητοποίησα! Αχ, να σας πω τη ζήλεψα λίγο τη θάλασσα έτσι που έκανε ζέστη!

Άραγε πότε να μπορούμε να ξαναρχίσουμε τα μπάνια;;;;(Αυτό μας ένοιαζε τώρα, ε; θα μου πειτε..)

Κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι: Συνεχίζετε να παίρνετε Trofocard? Ξέχασα να ρωτήσω το γιατρό την τελευταία φορά...Κάθε φορά τα μισά θυμάμαι....

Πάω να συνεχίσω το σιδέρωμα μπας και απαλλαγώ από τους μπόγους μου και θα τα ξαναπούμε!

Έχει ωραία μέρα! Να πάτε βολτίτσες να ξεσκάσετε!

Φιλιά

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε σημερα?

εγω ξυπνησα νωρις και περιμενω τον αντρουλη να ξυπνησει να δουμε τ θα κανουμε... αχ!! αν δεν ειμουν εγκυος στην θαλασσα θα την βγαζαμε οπως καθε Κυριακη αλλα τωρα μας βλεπω μονο για κανα καφε διπλα στο κυμα;)

χτες το βραδυ ειχαμε παει για μπυριτσα με τους θειους μου και ειχαν μαζι και την μικρη ξαδελφουλα μου, 2,5ετων..

Πωπω κοριτσια πολυ κυνηγι η θεια μου.. μια στιγμη δεν εκατσε κατω το μικρο ειχε και παιδικη χαρα εκει και ξεσαλωσε..

καλα ειναι τα μωρακια μας μεσα στην κοιλιτσα.....

Γεια σας κοριτσακια, τι κανετε; Για συσπασουλες διαβαζω, εγω ακομη να καταλαβω πως ειναι.

Στον καρδιοτοκογραφο και σημερα ο μουργος μου κοιμοταν, τι να σκουνταω την κοιλια, τιποτα αυτος. 50 λεπτα με αφησανε και απλα αλλαζε πλευρο:rolleyes:.

Με το που βγαλανε το μηχανημα, αρχισε τις κλωτσιες....Αναποδο παιδι απο την κοιλια μου...:rolleyes::cool:

Μινακι και εγω δεν εχω καταλαβει ακομα συσπασεις.. σημερα εχω παλι καρδιοτοκογραφο και την Τεταρτη που πηγα ηταν ζωηρη αλλα συσπασεις τιποτα!

εσενα ο μπεμπτιτος σου ησυχουλης ε??

Κορίτσια δεν ξέρω γιατι, αλλα εχω μαι χαλια ψυχολογια. Πρεπει να πάω μια βολτουλα μου φαινεται.

Ορμονουλες Κατερινακι μου, υπομονη...

και εγω βολτουλα θελω οταν νιωθω ετσι...

Από νωρίς το απόγευμα έως τώρα ασχολιόμασταν με το δωμάτιο της μικρής,,

Είμαι ένα πτώμα,,προς Θεού δεν γκρινιάζω,χαλάλι της:D:D

Αλλά κοριτσάκια μου βοήθεια, έχω κράμπες στα πόδια ,στη βουβωνική χώρα, η μπεμπούλα με κλωτσάει τόσο δυνατά που θέλω να κλάψω από τον πόνο,,,

Έχω πόνους από κάτω κ αναρωτιέμαι αν η κούραση επισπεύδει τον τοκετό:?:

Αν δεν μπω αύριο να ξέρετε θα έχω γεννήσει;)

Καληνύχτα

κοριτσακι μου, ετοιμασαμε το δωματιο?? μπραβο μπραβο!!!!

αντε να μας βαλεις καμια φωτο, please μπαμπα Βανιλακο....:-P

βρε κοριτσακι και εγω εχω κατι πονακια χαμηλα, κραμπες δεν παθαινω αλλα με πονανε τα ποδια μου..

για μπες να δουμε τα νεα σου σημερα....:cool::cool:

Άραγε πότε να μπορούμε να ξαναρχίσουμε τα μπάνια;;;;(Αυτό μας ένοιαζε τώρα, ε; θα μου πειτε..)

Κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι: Συνεχίζετε να παίρνετε Trofocard? Ξέχασα να ρωτήσω το γιατρό την τελευταία φορά...Κάθε φορά τα μισά θυμάμαι....

γεια σου Βερολινακι!!!!

και εγω θελω θαλασσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι ειναι τα τροφοκαρτ?

Καλημερουδια !!!!

τι κανετε αγαπες ?

τελικα πηρα κουνουπιερα απο τα τζαμπο φυσικα δεν υπηρχε για λικνο πηρα τη μεγαλη ! τωρα μολις σηκωθει ο αντορυλης θα την δοκιμασω κ το πολυ πολυ κοβω κ λιγο ! σιγα για 3 μηνες τη θελω μονο τη συγκεκριμενη !

μαρακι εμενα η κουνουπιερα στην κανονικη κουνια δειχνει υπεροχη !!! εχει ομορφυνει τελειως ! αφου σκεφτομαι οτι δεν θα θελω να τη βγαλω ! χαχαχχ!!!!

αχ! επισης κ γω εχω κρατησει το τεστ που ειχα κανει κ οταν το βλεπω συγκινουμαι κ γω !!! ποπο τι συνασθηματα κ τοτε.......... κ τωρα φτασαμε στο τελος της διαδρομης που κατα καιρους περασαμε απο διαφορα...γκρινιαξαμε αλλα παρολ'αυτα θα μας λειψει πολυ.............

αν εξαιρεσεις λοιπον αυτα..ηταν ενα ομορφο ταξιδακι.......που τελειωνει !!! κ ειμαι σιγουρη οτι θα αναπολω πολλες στιγμες τελικα !!!!

κυριως ομως...ολα οσα με εκανε να αισθανομαι το παιδακι μου...κατι που κ οι αλλοι καταλαβαιναν αλλα μονο εγω ειχα τη μοναδικοτητα ............................

κ ενταξει σταματαω γιατι θα κλαψω !!!!

ας βγω κιολας γιατι αν κατσω κι αλλο θ απω κι αλλα !!!!

Την καλημερα μου σε ολες ! για αρχη εχω δουλιτσες κ μετα βολτισα !

!

μαρακι εμενα η κουνουπιερα στην κανονικη κουνια δειχνει υπεροχη !!! εχει ομορφυνει τελειως ! αφου σκεφτομαι οτι δεν θα θελω να τη βγαλω ! χαχαχχ!!!!

αχ! επισης κ γω εχω κρατησει το τεστ που ειχα κανει κ οταν το βλεπω συγκινουμαι κ γω !!! ποπο τι συνασθηματα κ τοτε.......... κ τωρα φτασαμε στο τελος της διαδρομης που κατα καιρους περασαμε απο διαφορα...γκρινιαξαμε αλλα παρολ'αυτα θα μας λειψει πολυ.............

αν εξαιρεσεις λοιπον αυτα..ηταν ενα ομορφο ταξιδακι.......που τελειωνει !!! κ ειμαι σιγουρη οτι θα αναπολω πολλες στιγμες τελικα !!!!

κυριως ομως...ολα οσα με εκανε να αισθανομαι το παιδακι μου...κατι που κ οι αλλοι καταλαβαιναν αλλα μονο εγω ειχα τη μοναδικοτητα ............................

κ ενταξει σταματαω γιατι θα κλαψω !!!!

ας βγω κιολας γιατι αν κατσω κι αλλο θ απω κι αλλα !!!!

Την καλημερα μου σε ολες ! για αρχη εχω δουλιτσες κ μετα βολτισα !

μωρε ενα ρομαντικο κοριτσακι που ξυπνησε!!!!

βρε αντε μην μας κανεις να κλαψουμε πρωι-πρωι..

εγω δεν εχω τεστ:-( ειχα κανει χοριακη..

αλλα θυμαμαι το τηλ. στο εργαστηριο για να μαθω τα αποτελεσματα και μολις μου ειπε 875..

-τις λεω τι σημαινει αυτο?

-με το καλο μου λεει... ειστε εγκυος πολυ!!!!

ασε βρε Βιργινακι, δεν μου αρεσει τωρα η κουνουπιερα...

απο αναγκη θα την κρατησω..

βεβαια την εβαλα τσαλακωμενη, μηπως αλλαξει με το σιδερο?

α! ανεβασαμε και το καροτσι και το πορτ-μπεμπε, αντε να τα γεμισουμε!!!

Καλημέρα!

Εξακολουθούν και μου φταινε όλα. ΓΙΑΤΙ???????

Virgi, πραγματικά θα σου λειψει η μπεμπουλα απο μέσα σου!Και εμένα μου έλειπε ο μικρος. Ολα αυτα τα συναιασθήματα. βεβαια θα την εχεις στα χεράκια σου, αλλα το συναισθημα να μεγαλώνει μέσα σου ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Maraki ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Και εγλω όταν το επιβεβαιωσα με τη χοριακη και μου ειπε:"325 μονάδες! Με το καλο", ήμουν στη δουλεια και ήθελα να φωνάξω απο χαρά...!!!!!!!! Αλλα απλά χαμογέλασα και βγήκς λιγο έξω μην με πάρουν χαμπάρι! χα χα πλάκα ειχε!

verolina αστα κοριτσάκι μου. αυτες οι σκέψεις με έχουν ρίξει. και ο μικρος σου ειναι και εσενα αρκετα μικρουλης. Οταν γεννήσεις θα ειναι πόσο???2 χρονών??? Θέλουν τόσα πολλά τα 2χρονα...Με αγχώνει και ο βραδινος υπνος. Εχουμε τώρα σχεδον 2 βδομ'αδες που κοιμαται και πάλι στο κρεβάτι του. Τι θα γινει όμως αν τον ξυπναει η μπέμπα??? Και σκέφτομαι οτι δεν θα μπορώ να αγκαρεύω τον άντρα μου γιατι αυτος θα πηγαινει στη δουλεια. να μην κοιμάται και λίγο καλα τα βράδια?Δεν γίνεται! Ουφ, έχει μπλέξει το μυαλο μου γμτ!

ΑΛΛΑ......Ας μην γκρινιάξω αλλο! Θέλω να κάνω μπανιο βρε κορίτσια. Ζηλευωωωωωωωωω

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κατερινακι μου...

νευρακια τσαταλακια εχεις και σημερα??

ελα μωρε προσπαθησε να το δεις λιγο αλλιως, το αγχος και η αγωνια ειναι σιγουρα που πλησιαζουν οι μερες...

Εχεις και την αγωνια του μικρουλη σου... αλλα μια χαρα θα τα παει, ενταξει θα ζηλεψει λιγο αλλα τι μπορεις να κανεις?

να σου κατι να γελασεις...

η φιλη μου που γεννησε εχει ενα αγορακι 2,5χρ. το πηγαν στην κλινικη να δει την αδελφουλα του και εκεινο ειχε παει πανω απο το κουνακι και της ελεγε:

-σηκω μπεμπα, να παμε σπιτι να παιξουμε...

και μετα ελεγε που ειναι το φορτηγο που μου εφερε η μπεμπα???

ευχαριστω για το φωτιστικο, εγω το ηθελα πιο πολυ στολισμενο θα του εβαζα και αλλες κορδελες αλλα του αντρουλη του αρεσε και ετσι πιο πολυ..

οποτε το αφησα ετσι απλο..

καλημερα κατερινακι μου...

νευρακια τσαταλακια εχεις και σημερα??

ελα μωρε προσπαθησε να το δεις λιγο αλλιως, το αγχος και η αγωνια ειναι σιγουρα που πλησιαζουν οι μερες...

Εχεις και την αγωνια του μικρουλη σου... αλλα μια χαρα θα τα παει, ενταξει θα ζηλεψει λιγο αλλα τι μπορεις να κανεις?

να σου κατι να γελασεις...

η φιλη μου που γεννησε εχει ενα αγορακι 2,5χρ. το πηγαν στην κλινικη να δει την αδελφουλα του και εκεινο ειχε παει πανω απο το κουνακι και της ελεγε:

-σηκω μπεμπα, να παμε σπιτι να παιξουμε...

και μετα ελεγε που ειναι το φορτηγο που μου εφερε η μπεμπα???

χα χα χα! Εμένα πάει στην κοιλιά μου και λέει "Βγες φουλα(αδερ-φουλα). Αντε βγες!!!" Τη χαιδεύει, τη φιλάε, της δινει την πιπίλα του(στη κοιλια). Αλλα το μετα δεν το ξέρω....:rolleyes:

Γενικά δεν ειχα καθόλου νευρα. Αυτες τις τελευταιες μέρες με ιάσανε, τι να πω...ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!!:P

Μόλις πήγε και ο άντρας μου για μπάνιο και έσκασα περισσοτερο!!!! χα χα!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...