Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια, τι κανετε; Για συσπασουλες διαβαζω, εγω ακομη να καταλαβω πως ειναι.

Στον καρδιοτοκογραφο και σημερα ο μουργος μου κοιμοταν, τι να σκουνταω την κοιλια, τιποτα αυτος. 50 λεπτα με αφησανε και απλα αλλαζε πλευρο:rolleyes:.

Με το που βγαλανε το μηχανημα, αρχισε τις κλωτσιες....Αναποδο παιδι απο την κοιλια μου...:rolleyes::cool:

wcBmp3.png

Γεια σας κοριτσακια, τι κανετε; Για συσπασουλες διαβαζω, εγω ακομη να καταλαβω πως ειναι.

Στον καρδιοτοκογραφο και σημερα ο μουργος μου κοιμοταν, τι να σκουνταω την κοιλια, τιποτα αυτος. 50 λεπτα με αφησανε και απλα αλλαζε πλευρο:rolleyes:.

Με το που βγαλανε το μηχανημα, αρχισε τις κλωτσιες....Αναποδο παιδι απο την κοιλια μου...:rolleyes::cool:

xa xa xa!!Ειδεες τα άτιμα???και η δική μου ετσι. Την ώρα της εξέτασης, ηταν ηρεμη. μετα αρχισε πάλι τους χορους!!!!!!!:tongue:

Κορίτσια δεν ξέρω γιατι, αλλα εχω μαι χαλια ψυχολογια. Πρεπει να πάω μια βολτουλα μου φαινεται.

cEyXp3.png

q61sp3.png

xa xa xa!!Ειδεες τα άτιμα???και η δική μου ετσι. Την ώρα της εξέτασης, ηταν ηρεμη. μετα αρχισε πάλι τους χορους!!!!!!!:tongue:

Κορίτσια δεν ξέρω γιατι, αλλα εχω μαι χαλια ψυχολογια. Πρεπει να πάω μια βολτουλα μου φαινεται.

Κατερινακι γιατι δεν παιρνεις τους αντρες σου να πατε μια βολτα ή με το αυτοκινητο; εκτος αν βρεχει. Εμενα αν με χτυπαει αερας μου περνανε ολα!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Μινα μου δεν ξερω τι θέλω....Θα μου περασει μωρε!

(εχει ποδοσφαιρο, οπότε...καταλαβαινεις!)

Αχχχχ καταλαβαινω, ο αντρας μου πρεπει να τα παρακολουθει αυτα γιατι γραφει μετα... οποτε και συ καταλαβαινεις:cool:

wcBmp3.png

Αχχχχ καταλαβαινω, ο αντρας μου πρεπει να τα παρακολουθει αυτα γιατι γραφει μετα... οποτε και συ καταλαβαινεις:cool:

:tongue: Aστα!!!!!!!!!!!!!Εσυ καλα εισαι??? Ο μπέμπης σου ησυχος???? Η δικιά μου χορευει μεσα στην κοιλια. Απο τη μια χαιρομαι γιατι ξέρω οι ειναι καλα, απο την αλλη πάλι δεν με αφηνει σε ησυχια! χα χα!

Εχω και τον Γιαννη ο οποιος....δεν με ακουει καθόλου και με στεναχωρει ιδιαιτερως αυτο!. Φτάνω να φωνάζω όλη την ωρα σαν καμια τρελη.Και μετα...τυψεις.....

cEyXp3.png

q61sp3.png

:tongue: Aστα!!!!!!!!!!!!!Εσυ καλα εισαι??? Ο μπέμπης σου ησυχος???? Η δικιά μου χορευει μεσα στην κοιλια. Απο τη μια χαιρομαι γιατι ξέρω οι ειναι καλα, απο την αλλη πάλι δεν με αφηνει σε ησυχια! χα χα!

Εχω και τον Γιαννη ο οποιος....δεν με ακουει καθόλου και με στεναχωρει ιδιαιτερως αυτο!. Φτάνω να φωνάζω όλη την ωρα σαν καμια τρελη.Και μετα...τυψεις.....

Καλα ειμαι εγω, μεχει ρημαξει αυτη η παλιοζεστη, δεν την αντεχω καθολου, κατω απο το κλιματιστικο ειμαι συνεχεια. Εχω και μια μικρη ψυξη απο τα αριστερα, παω μονοπαντα :rolleyes::rolleyes:.

Εχεις κουραστει μωρε κατερινα τοσο καιρο, λογικο ειναι, περιμενες οτι θα βγει η μπουμπου σας νωριτερα και καπου τα νευρακια τσαταλακια...το καταλαβαινω, εμενα με εχει πιασει ηδη ολο αυτο (και ειναι και νωρις).

Ο μικρουλης σου ζωηρεψε;;; Απορω πως τα καταφερνετε, σας σκεφτομουν σημερα εσας τις δευτερομανουλες. Εγω αν ειχα ενα παιδακι 2-3 χρ και εγκυος (με την εγκυμοσυνη που ειχα) θα τα ειχα παιξει!!!! Ηρωιδες ειστε!!!

Ο μικρος ειναι λιγο ησυχος σημερα και να πω την αληθεια μου ανησυχω. Οχι οτι δεν τον ακουσα καθολου, αλλα αν δεν τον νιωθω συνεχεια αγχωνομαι.

wcBmp3.png

τι να πω βρε κοριτσάκι..Δεν ξέρω. να΄ναι οι ορμονες...Δεν ξέρω. Σκέφτομαι και το μετα..Πως θα τα βγαλω πέρα. Τώρα με πιάσανε αυτα....Ο μικρος ειναι καλο παιδάκι αλλα γενικά ζωηρο! Θέλει την προσοχή μας διαρκως. και ειναι στη φάση που θέλει να παιξει, διεκδικει τα πάντα και διάφορα τέτοια.

Νιώθω οτι θα τα παιξω αλλα, οκ, δεν το βάζω κάτω!!!!

Οσο για τον μπέμπη σου, αφου γενικα τοα ακους, μη στεναχωριέσαι. Θα τον πιάσανε και αυτον οι ζέστες, χα χα!!!! Ασε, και εγω υποφέρω πραγματικα. δεν αντεχω τη ζέστη καθόλου. Ευτυχως...τελειώνω!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Παντως και γω νιωθω οτι θα παρω ολο τον μηνα μου. Ετσι, σαν ενστικτο ενα πραγμα. Ακομη η κοιλια ειναι πολυ ψηλα και στο μηχανημα δεν εδειξε καμια συσπαση.

Σιγουρα ειναι και οι ορμονες. Εγω εκει που ειμαι καλα, εκει βαζω τα κλαμματα, θελω να μαλωσω, ή να τσιγκλισω τον αντρα μου. Ε, και αυτος δεν εχει παντα τα κεφια μου. Τωρα αν ειχα και αλλο παιδακι, δεν ξερω ποσο καλα θα τα καταφερνα.

Υπομονη κατερινακι, κοντευεις. 4 μερουλες μεινανε. Μετα θα μας δινεις συμβουλες εμαες που θα περιμενουμε.

Ο αντρας σου δεν ασχολειται με τον μικρο να χαλαρωνεις λιγο εσυ;

wcBmp3.png

παρα πολυ ασχολειτε. καθε απογευμα τον αναλαμβάνει εξολοκληρου. Αλλα και πάλι νιωθω χαλια. οτι δεν παιζω μαζι του, οτι δεν ειμαι κοντα τους.Αστα παιδι μου...βλαμένη ειμαι χα χα χα!!! Δεν ξερω τι θέλω!!!!!!

πράγματι, 4 μονο μέρες!!! Ποτε καναμε το τεστ, ποτε γεννάμε. απιθανο ε????

cEyXp3.png

q61sp3.png

παρα πολυ ασχολειτε. καθε απογευμα τον αναλαμβάνει εξολοκληρου. Αλλα και πάλι νιωθω χαλια. οτι δεν παιζω μαζι του, οτι δεν ειμαι κοντα τους.Αστα παιδι μου...βλαμένη ειμαι χα χα χα!!! Δεν ξερω τι θέλω!!!!!!

πράγματι, 4 μονο μέρες!!! Ποτε καναμε το τεστ, ποτε γεννάμε. απιθανο ε????

Νομιζω απολυτως φυσιολογικα αισθανεσαι. Εγω πχ, εχω ενα σκυλακι, (οχι οτι ειναι το ιδιο) αλλα και αυτο νομιζω το παραμελω. Οποτε εσυ για τον γιοκα σου δεν θα αισθανεσαι ετσι;;

Απιθανο δεν λες τιποτα!! Σκεφτομαι εναν πιτσιρικο να τρεχει μεσα στο σπιτι και να φωναζει μανουλα μανουλα και με πιανουν τα κλαμματα!!!

Εχω κρατησει και το τεστ εγκυμοσυνης που ειχα κανει, πριν 7μιση μηνες!!

wcBmp3.png

Νομιζω απολυτως φυσιολογικα αισθανεσαι. Εγω πχ, εχω ενα σκυλακι, (οχι οτι ειναι το ιδιο) αλλα και αυτο νομιζω το παραμελω. Οποτε εσυ για τον γιοκα σου δεν θα αισθανεσαι ετσι;;

Απιθανο δεν λες τιποτα!! Σκεφτομαι εναν πιτσιρικο να τρεχει μεσα στο σπιτι και να φωναζει μανουλα μανουλα και με πιανουν τα κλαμματα!!!

Εχω κρατησει και το τεστ εγκυμοσυνης που ειχα κανει, πριν 7μιση μηνες!!

Και δεν εισαι η μόνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

χαχαχαχα και συ;;; Ειμαι πολυ συγκινημενη οταν το σκεφτομαι... Ειδικα τωρα που πλησιαζει ο καιρος. Ηθελα παιδακι απο τα 28 μου, απλα αργησα να γνωρισω τον αντρα μου!!!:tongue::tongue:

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...