Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Πετρώνει καθόλου η κοιλιά σου? Αν ναι αυτο ειναι σύσπαση. Απλά τις διαχωρίζουν: Συσπαση λόγω κίνησης του μωρου, και σύσπαση προπαρασκευαστικη... κάπως ετσι

αυτο ακριβως εμενα προς το παρον νομιζω δεν ειμαι και σιγουρη μονο απο κινηση του μπεμπη πρεπει να ειναι.νομιζω και παλι βεβαια.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αστα να πανε! Τερματιζουμε! Λογικά 8/6 πάω για προκληση! ουφ..Αυτο δεν το περιμενα για 2ο παιδί!

Εσυ? Ποτε?Θα φτάσεις Ιουλιιο?απ΄οτι διάβασα η μπουμπου σου ειναι μεγάλη!

Α! εγώ αισιως +11. ... 1,5 κιλο σε 1 βδομαδα!!!!:shock:

δεν εχω μπουμπου καλε μπεμπη εχω!χιχιχι δεν πειραζει!

εγω δεν ξερω θα μου πει σε 11 μερες πως τα βλεπει τα πραγματα μπορει και πατησω ιουλιο αλλα να σου πω δεν το βλεπω.εχτες νομιζα γενναω.πονεσα αρκετα απο κατω.ενας οξυς πονος στον τραχηλο 4 με 5 φορες και σημερα καπως καλυτερα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

δεν εχω μπουμπου καλε μπεμπη εχω!χιχιχι δεν πειραζει!

εγω δεν ξερω θα μου πει σε 11 μερες πως τα βλεπει τα πραγματα μπορει και πατησω ιουλιο αλλα να σου πω δεν το βλεπω.εχτες νομιζα γενναω.πονεσα αρκετα απο κατω.ενας οξυς πονος στον τραχηλο 4 με 5 φορες και σημερα καπως καλυτερα.

Καλε το ειδα η ΧΑΖΗ και το διόρθωσα.Με παρεσυρε που ειπες πιο πριν "εμενα πριν 3 μερες ηταν ηδη 3400 ! γιγαντακι θα βγει ! το τρωγε ολο το φαι της" Sorry sorry sorry!!!!:-(

Οποτε ειναι ετοιμος ο μπεμπουλης μωρε! Και οτι ειναι καλυτερο για εκεινον!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

κατερινακι εσυ σαν πιο εμπειρη απο μενα δε μου λες αυτοι οι πονοι οι ξαφνικοι και κοφτοι στον τραχηλο σαν να σε γρατζουναει κατι δυνατα απο κατω τι ειναι;;

να ανησυχησω;;;

τωρα με επιασε και μενα ενας πονος περιοδου!αχ δε βλεπω να φτανω στο επομενο ραντεβου.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Να σου πώ. Πριν 10 μέρες ειχα κάθε 4 λεπτα συσπαση και πόνο τύπου περιδου. 12 ωρες μου κράτησε αυτο. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.!

Μάλλον στα πλαισια της προετοιμασιας θα ειναι και αυτοι οι πονοι. Ο μπέμπης ειναι με το κεφάλι κάτω? Ισως σε πιέζει. Σε κάθε περιπτωση θα εχεις το νου σου εαν επαναλαμβάνονται και σε τι συχνότητα. Μην ξεχνας, ανοιγουμε κιόλας!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλε το ειδα η ΧΑΖΗ και το διόρθωσα.Με παρεσυρε που ειπες πιο πριν "εμενα πριν 3 μερες ηταν ηδη 3400 ! γιγαντακι θα βγει ! το τρωγε ολο το φαι της" Sorry sorry sorry!!!!:-(

Οποτε ειναι ετοιμος ο μπεμπουλης μωρε! Και οτι ειναι καλυτερο για εκεινον!!!!!

αχαχαχα καλε η βιργινια το ειπε αυτο!

απλα εγω της απαντησα αλλα εχεις δικιο φαινεται σα να ειναι ολο δικο μου το μηνυμα ενω ειναι το μισο δικο μου και το μισο της βιργινιας.

σιγα καλε δεν εγινε και τιποτα!

566b716e1f.png?html%22

αχαχαχα καλε η βιργινια το ειπε αυτο!

απλα εγω της απαντησα αλλα εχεις δικιο φαινεται σα να ειναι ολο δικο μου το μηνυμα ενω ειναι το μισο δικο μου και το μισο της βιργινιας.

σιγα καλε δεν εγινε και τιποτα!

:tongue::tongue::tongue: χα χα χα!!!! Αντε εκανα την κοτσάνα μου! Αλλα ειπαμε: Στην εγκυμοσύνη ολα επιτρέπονται χα χα χα! ουπς! Αλλη μια συσπασουλα! Βρε λες??Μπααααα.........

cEyXp3.png

q61sp3.png

Να σου πώ. Πριν 10 μέρες ειχα κάθε 4 λεπτα συσπαση και πόνο τύπου περιδου. 12 ωρες μου κράτησε αυτο. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.!

Μάλλον στα πλαισια της προετοιμασιας θα ειναι και αυτοι οι πονοι. Ο μπέμπης ειναι με το κεφάλι κάτω? Ισως σε πιέζει. Σε κάθε περιπτωση θα εχεις το νου σου εαν επαναλαμβάνονται και σε τι συχνότητα. Μην ξεχνας, ανοιγουμε κιόλας!

ναι μετραω εχτες με επιασε 4 φορες με διαφορα 2 ωρες καθε φορα.ναι ειναι με το κεφαλι κατω εδω και 2 μηνες!

566b716e1f.png?html%22

:tongue::tongue::tongue: χα χα χα!!!! Αντε εκανα την κοτσάνα μου! Αλλα ειπαμε: Στην εγκυμοσύνη ολα επιτρέπονται χα χα χα! ουπς! Αλλη μια συσπασουλα! Βρε λες??Μπααααα.........

τι μπα βρε ποτε θα βγει;;;;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Μην αγχώνεσαι! δεν νομιζω πως ειναι κάτι! Αλλα ειπαμε. Θα το προσέξεις! Ποσο ειναι ο μικρος τελικα σε βάρος???

Καλε η δικια μου ειναι η super τεμπέλα!!!!!!!!!

ειναι 2460γρ. καλως ειναι μας ειπε ο γιατρος δεν εχει θεμα βαρους.

ολα καλα κι εγω ευτχως εχω παρει μονο 7 κιλα λογω διατροφης οποτε μια χαρα ειμαστε.ναι θα εχω το νου μου!

κοριτσακι παω να ντυθω γιατι θα παμε για φαγητο κι εχω μια πεινα αστα να πανε.καλο βραδυ και ελπιζω να την παρεις αγκαλια συντομα!

566b716e1f.png?html%22

Κοριτσάρες τι κάνετε????

Και εγω δεν μπορώ αλλο. Αντε να βγει τώρα η μπουμπυ!!!

Για ποιες φωτο λέγατε?Καλε θέλω να δώ και εγώ!!!!

Kατερινακι σε προλαβα? κατι για συσπασουλες διαβαζω.. βρε λες??

η Βιργινια ελεγε για αυτες που ειχαμε βαλει τις προαλες με τις κοιλιες μας..

με βλεπει αδυνατη το τρελοκομειο..:cool::cool:

Παπακι μου, νωρις δεν ειναι ακομα για να γεννησεις? μην βιαζεσαι καλε, να παρει και μερες απο τον 9ο ο μπεμπιτος...

ας βγει οποτε θελει, εχω ακουσει οτι τα κοριτσια παιρνουν ολο τον μηνα..

ανεβασαμε απο την αποθηκη το καροτσι και τα υπολοιπα, βαλαμε και την κουνουπιερα στην κουνια αλλα δεν μου αρεσει.. πολυ ατσουμπαλες βρε παιδι μου..

πιο ομορφη ηταν η κουνιτσα μας πριν..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...