Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

τι να κανω μαρη ??? λες να το θελω ??? χαχαχ!!!! !! πως να τον παρω εγω ??? χαχαφιλακια !!!!

Αχ και βιάζομαι λέμεεεεε

Μαρή θέλεις απάντηση τώρα σ'αυτό????

Ετοιμόγεννη είσαι καλέ,,,,,

Εκεί ακόμα το μυαλό σου???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

I love you Virgi:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mαρακι δεν το συζητω ! κ πολυ καλα κανεις ! χαχαχ! ετσι κι αλλιως αδυνατη εισαι δεν εχεις να φοβασαι κ τιποτα !!!! παντως εγω ειμαι ηδη +11 !! 1 κιλακι θα το βαλω σιγουρα μεχρι την Παρασκευη γιατι ολο τρωω! χαχαχ!!!!

αγαπουλα που την ειδες την αδυνατη +12????

μια χαρουλα εισαι και εσυ, φαε οσο μπορεις, μετα τερμα οι δικαιολογιες:cool::cool:για ολες μας!!!!!!

Σας διάβασα, άλλες αγωνιάτε, άλλες παλεύετε με τον καιρό κι αλλες τρώνε ξεσκίζονται στην μάσα (βλέπε γαριδομακαρονού)

Μπήκα να δηλώσω παρούσα, ήμουν Ιασώ το πρωί, η μπεμπούλα μια χαρά βολεμένη δεν γεννάμε ακόμα;););)

ελαφρια ειναι η μακαροναδιτσα....;);)

τι κανει η μικρη βανιλιτσα?;) πηρε θεση?

εγω ξαπλωσα για υπνο αλλα δεν με επαιρνε και μενα,

σαν την φιλη Βιργινια....

Σας διάβασα, άλλες αγωνιάτε, άλλες παλεύετε με τον καιρό κι αλλες τρώνε ξεσκίζονται στην μάσα (βλέπε γαριδομακαρονού)

Μπήκα να δηλώσω παρούσα, ήμουν Ιασώ το πρωί, η μπεμπούλα μια χαρά βολεμένη δεν γεννάμε ακόμα;););)

Θα λουστώ αυτά που προέβλεψα για την Virgi,,, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΩΝ ΜΟΪΚΑΝΩΝ:tongue::tongue::tongue::tongue:

Θα ξαναμπώ το απόγευμα,,

την βολεψες καλα κ συ τη μπεμπα ε ??? ελα δεν πειραζει ! μια χαρα !!!! αλλα να μαθεις αλλη φορα να μην κανεις προβλεψεις χωρις τον ξενοδοχο !!:tongue::tongue:

Αχ και βιάζομαι λέμεεεεε

Μαρή θέλεις απάντηση τώρα σ'αυτό????

Ετοιμόγεννη είσαι καλέ,,,,,

Εκεί ακόμα το μυαλό σου???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

I love you Virgi:tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχα γιατι εχω πεσει κατω κ κλαιω ??? χαχαχαχαχα δεν υπαρχεις λεμε !!!!!! πρεπει ν ασαι πολυ στερημενη !!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχχα σουργελο κ συ !

λαβ γιου του !:shock: χαχαχαχχαχα!!!!!!

αγαπουλα που την ειδες την αδυνατη +12????

μια χαρουλα εισαι και εσυ, φαε οσο μπορεις, μετα τερμα οι δικαιολογιες:cool::cool:για ολες μας!!!!!!

ελαφρια ειναι η μακαροναδιτσα....;);)

τι κανει η μικρη βανιλιτσα?;) πηρε θεση?

εγω ξαπλωσα για υπνο αλλα δεν με επαιρνε και μενα,

σαν την φιλη Βιργινια....

σε ειδα στις φωτο φαινεσαι αδυνατη απο πριν ασχετα τα κιλα που εχεις παρει... ενω εγω ειχα καβατζα μπολικα κ απο τις εξωσωματικες! στον αγυριστο να πανε οταν γεννησω κ μεσα σε ενα χρονο ας ελπιζω οτι θα ειμαι παλια virgi !!

ουφ κ εντωμεταξυ ειχα σχεδια να παω σημερα να παρω κουνουπιερα για το λικνο απο τα τζαμπο ... δεν ηθελα να την πληρωσω πολλα.... κ τελικα εχω παρει τοσα καταστηματα κ κανενα δεν εχει για λικνο ! τι να κανω ? να δωσω 26 ευρακια για το κανονικο μεγεθος η γυρω στα 10 που εχει το τζαμπο για κανονικη κουνια ? θα πεσει μεγαλουτσικη βεβαια αλλα ρε γαμωτο ειναι για 3 μηνες μονο ! μετα θα πεταχτει ! να μου πεις τα 15 ευρω παραπανω τσιγκουνευεσαι ??? οχι αλλα κοιταω ν ακοψω απο οπου μπορω γιατι απο παρασκευη...δεν ξερω κ γω με τι ρυθμο θα φυγει το μηνιατικο !

ουφ !

σε ειδα στις φωτο φαινεσαι αδυνατη απο πριν ασχετα τα κιλα που εχεις παρει... ενω εγω ειχα καβατζα μπολικα κ απο τις εξωσωματικες! στον αγυριστο να πανε οταν γεννησω κ μεσα σε ενα χρονο ας ελπιζω οτι θα ειμαι παλια virgi !!

Βιργινακι, το αποτελεσμα μετραει...

τα μωρακια μας να ερθουν γερα και τιποτα αλλο δεν με νοιαζει...

εγω αυτες τις μερες καμαρωνω την κοιλιτσα μου που λιγο καιρο θα την εχω ακομα και περπαταω με καμαρι!!!!!

του χρονου που θα λεμε για βαπτισεις θα τα εχουμε χασει... λεω τωρα...

καλα η Βανιλια δεν παιζεται!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ουφ κ εντωμεταξυ ειχα σχεδια να παω σημερα να παρω κουνουπιερα για το λικνο απο τα τζαμπο ... δεν ηθελα να την πληρωσω πολλα.... κ τελικα εχω παρει τοσα καταστηματα κ κανενα δεν εχει για λικνο ! τι να κανω ? να δωσω 26 ευρακια για το κανονικο μεγεθος η γυρω στα 10 που εχει το τζαμπο για κανονικη κουνια ? θα πεσει μεγαλουτσικη βεβαια αλλα ρε γαμωτο ειναι για 3 μηνες μονο ! μετα θα πεταχτει ! να μου πεις τα 15 ευρω παραπανω τσιγκουνευεσαι ??? οχι αλλα κοιταω ν ακοψω απο οπου μπορω γιατι απο παρασκευη...δεν ξερω κ γω με τι ρυθμο θα φυγει το μηνιατικο !

ουφ !

παρε την φτηνη απο τα τζαμπο και αν πεσει και λιγο μπολικη τι πειραζει?

την κοβεις λιγο αμα θες..

οντως ανυποφορη η ζεστη ! αλλα κοντευουμε ειμαστε τυχερες που δεν θα φαμε τα τρελλα ζορια !!

να εχεις το νου σου με τις συσπασεις κ να μιλας κ με το γιατρο συχνα !

σ ευχαριστω κοπελα μου για τις ευχες σου ! και σε σενα ολα μα ολα να ειναι τελεια στη ζωη σου !!!

μια χαρα θα βγει το νινι σου !!!

εμενα πριν 3 μερες ηταν ηδη 3400 ! γιγαντακι θα βγει ! το τρωγε ολο το φαι της !!:shock:

ναι καλα λες ειμαστε απο τις τυχερες!η κουμπαρα μου που γενναει σεπτεμβριο τι να πει;;

κοιτα αν νιωσω κατι που θα με ανησυχησει θα τον παρω τηλ,

αλλα ετσι κι αλλιως μου ειπε την τεταρτη πως πρεπει να νιωθω και τι να κανω αν σπασουν τα νερα και γενικα δεν εχω αγχωθει πολυ μονο σε φυσιλογικα ορια.

αντε βρε 3400 ε;;φτου φτου ματια μου!

καλα δε λεω μεγαλα λογι ακτσε να δουμε ποσο θα ειναι και μενα σε 10 μερες που θα ξαναπαω!

αν και μενα μολις τρωω κατι αρχιζει και τρελαινεται ο φαγανουλης.

απο κιλα πως τα πατε ρε σεις;;

εγω σημερα ζυγιστηκα και ειμαι στα +7 εχασα και μισο κιλο απο την προηγουμενη εβδομαδα αλλα μην ξεχνατε οτι δεν τρωω καθολου γλυκα,ρυζι,μακαρονια,πατατες λογω διατροφης ε;ελπιζω να μην παρω πολλα ακομα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

γεια σας κοριτσακια μου!!

τι μου κανετε? ολα καλα?

εγω ειμουν σπιτι με τον αντρουλη, καναμε κατι δουλιτσες και μετα μας εκανε το τραπεζι η γειτονισσα απο πανω με γαριδομακαροναδα και παγωμενη μπυριτσα!!!

η μπεμπουλα μου σημερα ειναι πολυ ζωηρη ολο απλωνεται και με κανει πολυ χαρουμενη!!:D:D

Οζαλινακι καλυτερα σημερα ε? ξερεις τι εχω καταλαβει.. οτι σε χαλαει πολυ η βροχη.. δεν εισαι για τα Γιαννενα εσυ παιδι μου!!!

Παπακι, καλα εισαι κοριτσακι μου? καταλαβαινεις συσπασουλες ε? εγω τιποτα δεν νιωθω.. αναισθητη ειμαι?:cool::cool:

Βιργινια, οσο ζω ελπιζω!!!!!!!!!!!

mamatopolina, πολυ χαιρομαι που εισαι παλι μαζι μας!!!

γεια σου μαρακι μου κοιτα να σου πω και μενα αν δε μου εξηγουσε ο γιατρος μου ακριβως πως ειναι οι συσπασεις περα απο τους πονους περιοδου που θεωρουνται μικρες συσπασεις απο οτι μου ειπε δε θα ηξερα.και δε θα καταλαβαινα τιποτα.

αλλα τωρα που μου ειπε οτι ειναι σα να εχεις 2 χερια αριστερα και δεξια απο την κοιλια σου και σε πιεζουν και σφιγγει η κοιλια σου τωρα καταλαβα πως ειναι τα λεγομενα πετρωματα αλλιως χαμπαρι δε θα επαιρνα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Κοριτσάρες τι κάνετε????

Και εγω δεν μπορώ αλλο. Αντε να βγει τώρα η μπουμπυ!!!

Εγώ και η bloublou...τερματίσαμε!! Αχ ευχομαι να κρατα την κόρη της τώρα!!!!!!!!!!!!!!!

Για ποιες φωτο λέγατε?Καλε θέλω να δώ και εγώ!!!!

mamatopolina welcome back!!!! Και εσυ παπακι!!!!!! Με το καλο και στις 2!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

ουφ !

βιργινια να σου πω εγω πηρα μια με 25 ευρω την πιο φτηνη που βρηκα γιατι δεν ειχα παει στα τζαμπο.ακουσα κατι τιμες 50 ευρω,65 κτλ λεω δεν πατε καλα και τελικα βρηκα μια απλη μονο τουλι και πανω λευκο υφασμα και την πηρα με 25 ευρω.και αυτη που πηρα δεν κανει στο λικνο μου απολυτα ειναι λιγο μεγαλη αλλα οκ δεν πειραζει ετσι κι αλλιως εχω παρει το λικνο της στοκκε που μετα γινεται το ιδιο κανονικη κουνια αρα μια χαρα θα βολεψει η κουνουπιερα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

εγω βρε παπακι δεν εχω καταλαβει ακομα συσπασεις....

την Πεμπτη που θα ξαναπαω θα του πω να μου εξηγησει..

εγω μεχρι τωρα καταλαβαινω μονο την μπεμπα να απλωνεται και να μαζευεται!!!

Κοριτσάρες τι κάνετε????

Και εγω δεν μπορώ αλλο. Αντε να βγει τώρα η μπουμπυ!!!

Εγώ και η bloublou...τερματίσαμε!! Αχ ευχομαι να κρατα την κόρη της τώρα!!!!!!!!!!!!!!!

Για ποιες φωτο λέγατε?Καλε θέλω να δώ και εγώ!!!!

mamatopolina welcome back!!!! Και εσυ παπακι!!!!!! Με το καλο και στις 2!!!!

κατερινακι μου τι κανεις;;;;

καλε εσυ ποτε θα γεννησεις;;χιχιχιχι σε αγαπαει πολυ το μουργακι σου δε θελει να σε αφησει!

παντως οποτε και να γεννησεις ευχομαι οοοοολα να πανε σουπερ και να μην ταλαιπωρηθεις καθολου!!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Πετρώνει καθόλου η κοιλιά σου? Αν ναι αυτο ειναι σύσπαση. Απλά τις διαχωρίζουν: Συσπαση λόγω κίνησης του μωρου, και σύσπαση προπαρασκευαστικη... κάπως ετσι

cEyXp3.png

q61sp3.png

κατερινακι μου τι κανεις;;;;

καλε εσυ ποτε θα γεννησεις;;χιχιχιχι σε αγαπαει πολυ το μουργακι σου δε θελει να σε αφησει!

παντως οποτε και να γεννησεις ευχομαι οοοοολα να πανε σουπερ και να μην ταλαιπωρηθεις καθολου!!!!!!!!!!!!!!

Αστα να πανε! Τερματιζουμε! Λογικά 8/6 πάω για προκληση! ουφ..Αυτο δεν το περιμενα για 2ο παιδί!

Εσυ? Ποτε?Θα φτάσεις Ιουλιιο?απ΄οτι διάβασα ο μπεμπης ειναι μεγαλοςΑ! εγώ αισιως +11. ... 1,5 κιλο σε 1 βδομαδα!!!!:shock:

cEyXp3.png

q61sp3.png

μαρακι αποκλειεται βρε να μην εχεις συσπασεις τετοια εβδομαδα αλλιως θα γεννησεις σε 2 χρονια.απλα οπως κι εγω εχει χωρο το μωρο και δεν ζοριζεται παρα πολυ ωστε να τεντωνει πολυ το δερμα και να το νιωθουμε.κι εγω οταν μου εξηγησε ο γιατρος καταλαβα οτι ειχα και πριν πολυ πιο σπανια βεβαια απλα δεν τις καταλαβαινα.

οταν με ειχε ξαπλωμενη στον υπερηχο μου λεει πιασε την κοιλια σου τωρα την πιανω και ηταν σκληρη οχι πετρα αλλα σαν παραφουσκωμενο μπαλονι.μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου λεει ξαναπιασε τωρα και ηταν σαν να ειχε χασει λιγο αερα το μπαλονακι.καταλαβες μου λεει;;;αυτο ειναι ολο κι ολο.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...