Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημέρα κούκλες μου.........

επιτέλους ήλιος.......πλυντηριο πάρε φωτιάαααααα.........εχουμε να πλυνουμε ρουχάκια της μπουμπους........:tongue::tongue::tongue:

αχ κοριτσάκια εγω στα ιδια με τον βήχα μου,μόνο που δεν πονάνε τα κοκκαλάκια τόσο πολυ...και εγώ αυπνη στις 4 εκλεισε το μάτικαι στις 7.30 άνοιξε και πάλι....ευτυχώς το αγοράκι μου καθόταν φρόνιμο αγκαλίτσα μου και βλέπαμε παιδικά......τώρα θέλει βόλτα οπότε πρέπει να σπιντάρω για να βγούμε..

η μπλουμπλου τωρα θα κρατάει την μπέμπα αγκαλιά..........πολύ συγκινουμε όταν το σκέφτομαι.....

βιργινία και Μαράκι πολλά φιλιά.......

mamatopolina με το καλό κ εσύ.......είμαστε κ γειτόνισες:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα βρικολακακι!!!!

παλι ξυπνια απο νωρις? βρε κοιμησου οσο μπορεις ακομα, μια εβδομαδα εμεινε, απο το αλλο Σαββατο θα εχει τρελα ξενυχτια λεμε και θα θες να κοιμηθεις και δεν θα μπορεις!!!!!!!!:D:D:D

παντως και εμενα με πηρε ο υπνος κατα τις 2:30..:mad:!!

καλα αυτο για την θαλασσα... και εγω δεν εμφανιζομαι αν δεν δω πως θα ειμαι με μαγιο!!!!!!

ευτυχως που υπαρχουν και ερημικες παραλιες..

φαντασου λεει να χασουμε ολα τα κιλα και να βγουμε απο την κλινικη κορμαρες!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock:

τι να κανω μαρη ??? λες να το θελω ??? χαχαχ!!!! αφου δεν μου κολλαει υπνος !! πως να τον παρω εγω ??? χαχαχα!!!

κ βλεπω εισαι κ φαντασιοπλικτη !!! μ'αρεσεις ομως δεν λεω !!!! χαχαχα!!! σουργελακι μου εσυ !!!

Καλημεραααααααα!!!!!

Βιργινάκι μου καλώς σας βρήκα και πάλι. Η αλλαγή στο γιατρό και το μαιευτήριο οφείλεται στο ότι από πρακτικής απόψεως (λόγο μαγαζιού) δεν μπορώ να φύγω για Αθήνα από τις 14/06 που μπαίνω στο μήνα μου γιατί δεν έχω ποιόν να αφήσω στο πόδι μου. Ενώ στην Άρτα θα φύγω στις 7,00 το πρωι και σε μια ώρα θα είμαι στο μαιευτήριο. Και το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι ότι ο γιατρός που είχα μέχρι τώρα στην Αθήνα τις τελευταίες φορές που τον είδα μου φάνηκε ότι έχει αρχίσει να τα χάνει (μέσα σε ένα τέταρτο με ρώτησε 5 φορές αν κλείσαμε ημερομηνία για την καισαρική).

Εσύ όλα καλά? Από ότι κατάλαβα η μεγάλη μέρα είναι την άλλη εβδομάδα? Πότε με το καλό?

καταλαβα κοριτσακι μου ! καλυτερα ομως που θα εισαι κ πιο κοντα στο σπιτι σου για πολλους κ διαφορους λογους ! οσο για τον γιατρο ειναι μερικοι αστα να πανε ! ειχα φιλη που γεννουσε κ μια εβδομαδα πριν ακομα δεν την θυμοταν ο γιατρος ! αν ειναι δυνατον !

εγω για την ωρα ειμαι μεσα στην αγωνια ...λογικο ειναι... κ πολυ χαρα που τα καταφερα κ εφτασα ως το τελος αυτου του ταξιδιου......... ναι η μεγαλη μερα ειναι ειναι την Παρασκευη !!! 5 κ σημερα δλδ !!!!!!!!!!!:P:p:p

επιτέλους ήλιος.......πλυντηριο πάρε φωτιάαααααα.........εχουμε να πλυνουμε ρουχάκια της μπουμπους........:tongue::tongue::tongue:

αχ κοριτσάκια εγω στα ιδια με τον βήχα μου,μόνο που δεν πονάνε τα κοκκαλάκια τόσο πολυ...και εγώ αυπνη στις 4 εκλεισε το μάτικαι στις 7.30 άνοιξε και πάλι....ευτυχώς το αγοράκι μου καθόταν φρόνιμο αγκαλίτσα μου και βλέπαμε παιδικά......τώρα θέλει βόλτα οπότε πρέπει να σπιντάρω για να βγούμε..

η μπλουμπλου τωρα θα κρατάει την μπέμπα αγκαλιά..........πολύ συγκινουμε όταν το σκέφτομαι.....

ποπο αυτος ο υπνος χαλια ειναι οταν κοβεται ! περαστικα σου οζαλινακι ευχομαι να φυγει κ ο βηχας σου γρηγορα κ να ηρεμησεις !!!

αντε καλη βολτουλα με το μικρουλη !!!!!!!! φιλακια !!!!

εγω παντως ξανακοιμηθηκα κ ξυπνησα στις 12.40 επειδη χτυπησε το τηλεφωνο ! αλλιως ακομα ονειρο θα εβλεπα !!!

αντε λεω να παω να κανω καμια δουλεια ! αρκετα τεμπελιασα με τοσο πρωινο υπνο !

Καλημεραααααααα!!!!!!!!! Στο μαγαζι και σημερα...δεν εχω πολυ χρονο, θα μπω το απογευματακι! Να στειλω στην Bloublou μας τις ευχες μου για ευκολο τοκετο και με το καλο το μωρακι της!!!!! Βιργινακι, παντα στη ζωη σου να εχεις το 10 το καλο σε ολα τα πραγματα και με το καλο η μπουμπου!!!!! Mamatopolina, καλως μας ξαναηρθες και καλη αρχη σε ολα!!!!! Φιλακιαααααααα!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Linaki σε ευχαριστώ πολύ. Ναι είμαστε γειτόνισες και το σημαντικότερο είναι ότι ο καλός μου ειναι από τα μέρη σου (Καρίτσα μεριά). Όσο για το κρύωμα κάνε κάτι να σου περάσει μέχρι τον τοκετό γιατί εγώ στο πρώτο μπήκα στην ολική νάρκωση με κρύωμα το οποίο δεν είχα καταλάβει με αποτέλεσμα να μείνω τρεις μέρες επιπλέον στο μαιευτήριο.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστω αγγελικουλα μου !!!!

βρε !! ακομα δουλευεις ???? μα πως μπορεις ???

ποτε θα σταματησεις ????? ελπιζω οχι μολις σπασουν τα νερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε κοριτσακι μου να ξεκουραστεις !!!! με το καλο κ σενα το αγγελουδι σου !!!

τι να κανω μαρη ??? λες να το θελω ??? χαχαχ!!!! αφου δεν μου κολλαει υπνος !! πως να τον παρω εγω ??? χαχαχα!!!

κ βλεπω εισαι κ φαντασιοπλικτη !!! μ'αρεσεις ομως δεν λεω !!!! χαχαχα!!! σουργελακι μου εσυ !!!

Μην το γελας καθόλου εγώ με το Μάξιμο τα 5 από τα 9 κιλά που πήρα τα έχασα μέσα στο μαιευτήριο. Βέβαια με το Νικόλα όταν βγήκα είχα 3 κιλά επιπλέον!!!!!!!

καταλαβα κοριτσακι μου ! καλυτερα ομως που θα εισαι κ πιο κοντα στο σπιτι σου για πολλους κ διαφορους λογους ! οσο για τον γιατρο ειναι μερικοι αστα να πανε ! ειχα φιλη που γεννουσε κ μια εβδομαδα πριν ακομα δεν την θυμοταν ο γιατρος ! αν ειναι δυνατον !

εγω για την ωρα ειμαι μεσα στην αγωνια ...λογικο ειναι... κ πολυ χαρα που τα καταφερα κ εφτασα ως το τελος αυτου του ταξιδιου......... ναι η μεγαλη μερα ειναι ειναι την Παρασκευη !!! 5 κ σημερα δλδ !!!!!!!!!!!:P:p:p

Με το καλό κοριτσάκι μου και μην σκέφτεσαι τίποτα όλα καλά θα πάνε. Ευλογημένο παιδάκι που θα γεννηθεί του αγίου πνεύματος.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Καλημεραααααααα!!!!!!!!! Στο μαγαζι και σημερα...δεν εχω πολυ χρονο, θα μπω το απογευματακι! Να στειλω στην Bloublou μας τις ευχες μου για ευκολο τοκετο και με το καλο το μωρακι της!!!!! Βιργινακι, παντα στη ζωη σου να εχεις το 10 το καλο σε ολα τα πραγματα και με το καλο η μπουμπου!!!!! Mamatopolina, καλως μας ξαναηρθες και καλη αρχη σε ολα!!!!! Φιλακιαααααααα!!!!!!!

Αγγελικούλα μου σε ευχαριστώ και εσένα. Απ ότι θυμάμαι είμαστε και συνάδελφοι.!!!!!!!!!!

Δυστυχώς Βιργινάκι όταν έχεις δικό σου μαγαζί είναι δύσκολα τα πράγματα. Και εγώ ένας από τους λόγους που αποφάσισα να γεννήσω εδώ κοντά είναι το μαγαζί και λόγο της ιδιαιτερότητας του είδους. Δεν σου κρύβω βέβαια ότι αρκετές φορές νοσταλγώ τις εποχές που δούλευα και εγώ για άλλους. Ειδικά η περίοδος της εγκυμοσύνης του Νικόλα ήταν το κάτι άλλο............

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Κοριτσάκια μου σας αφήνω να κλείσω για να πάω σπίτι να μαζέψω τα ζουζούνια μου.

Καλό Σ/Κ και ελπίζω τη Δευτέρα να έχουμε νέα από τη bloublou μας.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

καλο μεσημερι και καλο σουκου σε ολες!

πωπωπω κοριτσια τι απιστευτη ζεστη σημερα και απο κυριακη λενε αναβαινει κι αλλο παει μπηκε για τα καλα το καλοκαιρι.παλι καλα που δεν εχω εξωτερικες δουλειες για το μωρο και ειναι σχεδον ολα ετοιμα γιατι αλλιως δε με εβλεπα να τρεχω μεσα στον ηλιο.

σημερα γεννησε η μπλουμπλου ε;;

τι τυχερη τωρα θα κραταει αγκαλιτσα το μπεμπουλινι της και θα εχει ενα χαμογελο σαν της τζουλιας ρομπερτ.....χιχιχιχι τεραστιο!

εγω απο εχτες εχω συσπασεις και ειναι οι πρωτες μου.

μερικες φορες νιωθω τοσο οξυ πονο κατω στον τραχηλο που λεω παει αυτο ειναι τωρα γενναω αλλα τελικα δε γενναω!

η κοιλια πετρωνει αρκετες φορες μεσα στη μερα αλλα ο γιατρος που τον ρωτησα μου ειπε οτι πρεπει να αρχισουν σιγα σιγα αυτα γιατι αλλιως θα γεννησω τον αυγουστο ειναι ακομα σκληρος ο τραχηλος γιαυτο και 2,5 εκατοστα.

κατι θα ξερει!

βιργινακι μου πολυ μου αρεσε το 10 το καλο σου!

ολα ετσι να σου πηγαινουν παντα και να εισαι παντα χαρουμενη με την οικογενεια σου!

οζαλινακι πως πας;;ρωταω επειδη εχουμε ιδια πητ να συγκρινω,το μωρακι σου ποσο εχει φτασει;εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι τον περιμενει γυρω στα 3300 αν παρει ολο το μηνα.τωρα ειναι 2400 σχεδον.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Μην το γελας καθόλου εγώ με το Μάξιμο τα 5 από τα 9 κιλά που πήρα τα έχασα μέσα στο μαιευτήριο. Βέβαια με το Νικόλα όταν βγήκα είχα 3 κιλά επιπλέον!!!!!!!

Tετοια λες κ παθαινω σοκ !!!! χαχαχ!!!

με το καλό κοριτσάκι μου και μην σκέφτεσαι τίποτα όλα καλά θα πάνε. Ευλογημένο παιδάκι που θα γεννηθεί του αγίου πνεύματος.

σ ευχαριστω γλυκουλα μου !!! κ συ με το καλο κοντευεις να μπεις κ στο μηνα σου !!! λιγο ακομη !!! ουπς ! ειναι του αγιου πλευματος στις 10 ??? ουτε που το ειχα στο μυαλο μου ομως !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δυστυχώς Βιργινάκι όταν έχεις δικό σου μαγαζί είναι δύσκολα τα πράγματα. Και εγώ ένας από τους λόγους που αποφάσισα να γεννήσω εδώ κοντά είναι το μαγαζί και λόγο της ιδιαιτερότητας του είδους. Δεν σου κρύβω βέβαια ότι αρκετές φορές νοσταλγώ τις εποχές που δούλευα και εγώ για άλλους. Ειδικά η περίοδος της εγκυμοσύνης του Νικόλα ήταν το κάτι άλλο............

το φανταζομαι μωρε..ετσι ειναι !! παντα ειναι αλλιως οταν εχεις κατι δικο σου ! αλλα τι να κανουμε ! τουλαχιστον να ξεκουραζεσαι !!! σημασια εχει που εισαι καλα εσυ κ η οικογενεια σου !!!!! αλλα να ξεκουραζεσαι ομως ! χιχι!
καλο μεσημερι και καλο σουκου σε ολες!

πωπωπω κοριτσια τι απιστευτη ζεστη σημερα και απο κυριακη λενε αναβαινει κι αλλο παει μπηκε για τα καλα το καλοκαιρι.παλι καλα που δεν εχω εξωτερικες δουλειες για το μωρο και ειναι σχεδον ολα ετοιμα γιατι αλλιως δε με εβλεπα να τρεχω μεσα στον ηλιο.

εγω απο εχτες εχω συσπασεις και ειναι οι πρωτες μου.

μερικες φορες νιωθω τοσο οξυ πονο κατω στον τραχηλο που λεω παει αυτο ειναι τωρα γενναω αλλα τελικα δε γενναω!

η κοιλια πετρωνει αρκετες φορες μεσα στη μερα αλλα ο γιατρος που τον ρωτησα μου ειπε οτι πρεπει να αρχισουν σιγα σιγα αυτα γιατι αλλιως θα γεννησω τον αυγουστο ειναι ακομα σκληρος ο τραχηλος γιαυτο και 2,5 εκατοστα.

κατι θα ξερει!

βιργινακι μου πολυ μου αρεσε το 10 το καλο σου!

ολα ετσι να σου πηγαινουν παντα και να εισαι παντα χαρουμενη με την οικογενεια σου!

οζαλινακι πως πας;;ρωταω επειδη εχουμε ιδια πητ να συγκρινω,το μωρακι σου ποσο εχει φτασει;εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι τον περιμενει γυρω στα 3300 αν παρει ολο το μηνα.τωρα ειναι 2400 σχεδον.

οντως ανυποφορη η ζεστη ! αλλα κοντευουμε ειμαστε τυχερες που δεν θα φαμε τα τρελλα ζορια !!

να εχεις το νου σου με τις συσπασεις κ να μιλας κ με το γιατρο συχνα !

σ ευχαριστω κοπελα μου για τις ευχες σου ! και σε σενα ολα μα ολα να ειναι τελεια στη ζωη σου !!!

μια χαρα θα βγει το νινι σου !!!

εμενα πριν 3 μερες ηταν ηδη 3400 ! γιγαντακι θα βγει ! το τρωγε ολο το φαι της !!:shock:

γεια σας κοριτσακια μου!!

τι μου κανετε? ολα καλα?

εγω ειμουν σπιτι με τον αντρουλη, καναμε κατι δουλιτσες και μετα μας εκανε το τραπεζι η γειτονισσα απο πανω με γαριδομακαροναδα και παγωμενη μπυριτσα!!!

η μπεμπουλα μου σημερα ειναι πολυ ζωηρη ολο απλωνεται και με κανει πολυ χαρουμενη!!:D:D

Οζαλινακι καλυτερα σημερα ε? ξερεις τι εχω καταλαβει.. οτι σε χαλαει πολυ η βροχη.. δεν εισαι για τα Γιαννενα εσυ παιδι μου!!!

Παπακι, καλα εισαι κοριτσακι μου? καταλαβαινεις συσπασουλες ε? εγω τιποτα δεν νιωθω.. αναισθητη ειμαι?:cool::cool:

Βιργινια, οσο ζω ελπιζω!!!!!!!!!!!

mamatopolina, πολυ χαιρομαι που εισαι παλι μαζι μας!!!

Mαρακι δεν το συζητω ! κ πολυ καλα κανεις ! χαχαχ! ετσι κι αλλιως αδυνατη εισαι δεν εχεις να φοβασαι κ τιποτα !!!! παντως εγω ειμαι ηδη +11 !! 1 κιλακι θα το βαλω σιγουρα μεχρι την Παρασκευη γιατι ολο τρωω! χαχαχ!!!!

Κατερινακι μου !!!!! αχ αυτη η μπουμπουκα !!!! βολευτηκε λεμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας διάβασα, άλλες αγωνιάτε, άλλες παλεύετε με τον καιρό κι αλλες τρώνε ξεσκίζονται στην μάσα (βλέπε γαριδομακαρονού)

Μπήκα να δηλώσω παρούσα, ήμουν Ιασώ το πρωί, η μπεμπούλα μια χαρά βολεμένη δεν γεννάμε ακόμα;););)

Θα λουστώ αυτά που προέβλεψα για την Virgi,,, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΩΝ ΜΟΪΚΑΝΩΝ:tongue::tongue::tongue::tongue:

Θα ξαναμπώ το απόγευμα,,

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...