Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ...........................27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr36w7

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 38w1d

8.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

9.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

10.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................9/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......11/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

19.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΜΗΤΕΡΑ (ΑΡΤΑ).....30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

mamatopolina ετοιμο το πινακακι!!!!

αντε καλως ηρθες παλι στην παρεα μας!!

μην χανεσαι..

γεια σου παπακι, μια χαρουλα ειναι ο μπεμπακος σου!!!

verolina, 3 κιλακια βρε θηριο? πολυ καλος!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ...........................27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr36w7

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 38w1d

8.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

9.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

10.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................9/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......11/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΜΗΤΕΡΑ (ΑΡΤΑ).....30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

mamatopolina ετοιμο το πινακακι!!!!

αντε καλως ηρθες παλι στην παρεα μας!!

μην χανεσαι..

γεια σου παπακι, μια χαρουλα ειναι ο μπεμπακος σου!!!

verolina, 3 κιλακια βρε θηριο? πολυ καλος!!!!

Μαράκι μου το υπόσχομαι δεν θα ξαναχαθώ.

Ας μου πεί όμως κάποια μανούλα κατάλαβα καλά από το πινακάκι έχουμε ήδη γέννες?

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Nαι μαμάτοπολίνα έχουμε, οι πρώτες πρώτες είναι.

Καλώς ήρθες πίσω στο παρεάκι μας, μια χαρά ο μπέμπη σου, με το καλό να έρθει.

Αύριο κορίτσια μπαίνω το πρωί της 6 με πρόκληση όπως είχαμε πει, κάντε το σταυρό σας να πάνε όλα καλά, ένα μικρό άγχος το έχω και αυτό γιατί είναι προγραμματισμένο, το απρόοπτο είναι πιο ωραίο, το λέω επειδή το έχω ζήσει. Έχω και την έννοια μου για το μικρό, όταν θα έρθει να μας δει. Αχ πολλά μέσα στο κεφάλι μου δεν βλέπω να κοιμάμαι.

Μη σας ζαλίζω, άλλο, καλό βράδυ σε όλες και σύντομα θα μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες.

Σας φιλώ και σας ευχαριστώ για την παρέα σας μέχρι τώρα.

dYU4p3.png

Κοριτσάκια μου σας αφήνω να κλείσω το μαγαζί για να πάω στα μικρά μου αντράκια (ο μπαμπάς μας ταξιδεύει για Αθήνα για γάμο) να τσακίσουμε την πίτσα μας.

Τα λέμε το πρωί.

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Αύριο κορίτσια μπαίνω το πρωί της 6 με πρόκληση όπως είχαμε πει, κάντε το σταυρό σας να πάνε όλα καλά, ένα μικρό άγχος το έχω και αυτό γιατί είναι προγραμματισμένο, το απρόοπτο είναι πιο ωραίο, το λέω επειδή το έχω ζήσει. Έχω και την έννοια μου για το μικρό, όταν θα έρθει να μας δει. Αχ πολλά μέσα στο κεφάλι μου δεν βλέπω να κοιμάμαι.

Μη σας ζαλίζω, άλλο, καλό βράδυ σε όλες και σύντομα θα μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες.

bloublou μου με το καλό κοπέλα μου και μην το σκέφτεσαι καθόλου. Όλα καλά θα πάνε.

Εγώ πάντως αν αυτό σε βοηθάει δεν είχα καθόλου αγχος στο δεύτερο.

Συγκινήθηκα τώρα!!!!!!!

Όσο για το μεγάλο μην το σκέφτεσαι καθόλου. Όλα καλά θα πάνε.

Φιλάκια πολλά και μια μεγάάααααλη αγκαλιά!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

μπλουμπλουδακι αντε καλη αυριανη, προσπαθησε να χαλαρωσεις οσο

ειναι δυνατον.. ολα θα πανε καλα, δεν εισαι καμια πρωταρα.. αλοιμονο σε μας!!

σου ευχομαι ολοψυχα με ενα πονο!!

θα μπορεσεις να μπεις να μας πεις τα νεα σου?

φιλακια πολλα και καλη δυναμη!

και ενα γλυκο φιλακι στο μικρο μπλουμπλουδακι που θα ερθει αυριο!!!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ.......................ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

χιχιχιχι!!! βρε μαρακι γελαω ! καλε 3 εχει ο μηνας ακομα !!!! κατσε !!! χαχαχα!!!! βιαζεσαι να βγουν τα μπεμπε μου φαινεται !!!!

μαματοπολινα μου καλως μας ηρθες παλι στην παρεα μας !!!!! ανυσηχουσαμε !!!!!

ολα ομως ειναι καλα !! οποτε προχωραμε δυναμικα !!! πως κ εγινε αυτη η αλλαγη σε γιατρο κ μαιευτηριο ??

μπλουμπλουδακι μου με το καλο κ με κανεναν πονο κοριτσακι μου !!!!ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι καθολου !!!

Κατερινα εισαι ακομα εδω ! η μπεμπα καταβολευτηκε βεβαιως βεβαιως !!!!

εγω μολις πρν λιγο γυρισα ημασταν για καφε με τους γονεις κ τον αντρουλη... κ λεγαμε για την παρασκευη κ συγκινηθηκα παλι !! μα τι με εχει πιασει ? χαχαχα!!!

δεν θυμαμαι αν σας το ειπα νωριτερα αλλα η μπεμπα χτες 3400 !!! χιχιχιχι!!!! θα βγει μπουτου λεμε !!!!!!!!!!!!!!!!!

κ τωρα παω να βαλω φαγητουλι να φαμε γιατι πεινασαμε ! εμ ! τετοια ωρα που θυμηθηκαμε να γυρισουμε !!!!!

καληνυχτουλα σας κ φιλακια σας !!!

Α !! οζαλινακι ακομα παιδευεσαι ?? περαστικουλια σου μωρε !!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

χιχιχιχι!!! βρε μαρακι γελαω ! καλε 3 εχει ο μηνας ακομα !!!! κατσε !!! χαχαχα!!!! βιαζεσαι να βγουν τα μπεμπε μου φαινεται !!!!

εμ, βεβαια κυρια μου, εσυ την εχεις την ημερομηνια σου και μιλας εκ του ασφαλους!!!!

τι να πουμε και εμεις που θα φαμε ολο τον Ιουνιο?

θελω να βγουν ολα τα μπεμπακια στην ωρα τους:D:D!!!

βολτιτσα ε?

και εμεις πηγαμε παραλια με τον αντρουλη, περπατησαμε, φαγαμε και καλαμποκακι.. εκαναν και μπανιο καποιοι, 8 το βραδυ!!

εμ, βεβαια κυρια μου, εσυ την εχεις την ημερομηνια σου και μιλας εκ του ασφαλους!!!!

τι να πουμε και εμεις που θα φαμε ολο τον Ιουνιο?

θελω να βγουν ολα τα μπεμπακια στην ωρα τους:D:D!!!

βολτιτσα ε?

και εμεις πηγαμε παραλια με τον αντρουλη, περπατησαμε, φαγαμε και καλαμποκακι.. εκαναν και μπανιο καποιοι, 8 το βραδυ!!

:D:D:D:D:D:D:D

ελα βρε αγαπουλα μπορει σημερα να σου σπασουν τα νερα ! που ξερεις οτι θα φας ολο το μηνα ??ε ?? οχι πες μου !!!!

μπανιο 8 η ωρα το βραδυ απο τωρα ?? δλδ με τις μεγαλες ζεστες τι θα κανουν ??? χιχιχιχι!!!!!

εμενα φετος θα μου λειψει η θαλασσα ! διακοπες θα κανουμε στο ... χωριο οποτε η θαλασσα διαγραφεται απο το φετινο καλοκαιρι ! ασε που αν δεν συμαζευτω δεν εμφανιζομαι ! χαχαχαχαχαχα!!!!

Καλημερουδια σας !!!!

Ε ναι λοιπον ! το παραδεχομαι ! ειμαι κ παλι αυπνη !!!

αυτο ηταν ! οτι κοιμηθηκα κοιμηθηκα !!!!

πλεον τα βραδυα το μυαλο μου ειναι αποκλειστικα στη γεννα κ στη μπεμπα !!!!

ε που να κολλησει υπνος ???? οεο ???

αχ αυτη την ωρα η μπλουμπλου μας θα ειναι στην αρχη της διαδικασιας !!!!!

ποσο τη σκεφτομαι !!!!!!! να πανε ολα καλα !!!!

οι υπολοιπες που ειστε ? ξυπνηστε γιατι αλλιως θα παω να ξανακοιμηθω !!!

καλημερα κοριτσακια!!!!

σημερα εχουμε γεννητουρια, αντε Μπλουμπλουδακι μου με το καλο!!!!

:D:D:D:D:D:D:D

ελα βρε αγαπουλα μπορει σημερα να σου σπασουν τα νερα ! που ξερεις οτι θα φας ολο το μηνα ??ε ?? οχι πες μου !!!!

εμενα φετος θα μου λειψει η θαλασσα ! διακοπες θα κανουμε στο ... χωριο οποτε η θαλασσα διαγραφεται απο το φετινο καλοκαιρι ! ασε που αν δεν συμαζευτω δεν εμφανιζομαι ! χαχαχαχαχαχα!!!!

καλημερα βρικολακακι!!!!

παλι ξυπνια απο νωρις? βρε κοιμησου οσο μπορεις ακομα, μια εβδομαδα εμεινε, απο το αλλο Σαββατο θα εχει τρελα ξενυχτια λεμε και θα θες να κοιμηθεις και δεν θα μπορεις!!!!!!!!:D:D:D

παντως και εμενα με πηρε ο υπνος κατα τις 2:30..:mad:!!

καλα αυτο για την θαλασσα... και εγω δεν εμφανιζομαι αν δεν δω πως θα ειμαι με μαγιο!!!!!!

ευτυχως που υπαρχουν και ερημικες παραλιες..

φαντασου λεει να χασουμε ολα τα κιλα και να βγουμε απο την κλινικη κορμαρες!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock:

καλημερα κοριτσακια!!!!

σημερα εχουμε γεννητουρια, αντε Μπλουμπλουδακι μου με το καλο!!!!

καλημερα βρικολακακι!!!!

παλι ξυπνια απο νωρις? βρε κοιμησου οσο μπορεις ακομα, μια εβδομαδα εμεινε, απο το αλλο Σαββατο θα εχει τρελα ξενυχτια λεμε και θα θες να κοιμηθεις και δεν θα μπορεις!!!!!!!!:D:D:D

παντως και εμενα με πηρε ο υπνος κατα τις 2:30..:mad:!!

καλα αυτο για την θαλασσα... και εγω δεν εμφανιζομαι αν δεν δω πως θα ειμαι με μαγιο!!!!!!

ευτυχως που υπαρχουν και ερημικες παραλιες..

φαντασου λεει να χασουμε ολα τα κιλα και να βγουμε απο την κλινικη κορμαρες!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock:

Καλημεραααααααα!!!!!

Καλή επιτυχία στη bloublou μας σήμερα. Αν και τέτοια ώρα ίσως και να κρατάει τη ζουζούνα στην αγκαλιά της. Άντε η bloublou η πρώτη μανούλα Ιουνίου και εγώ η τελευταία. Μια χαρά.

Βιργινάκι μου καλώς σας βρήκα και πάλι. Η αλλαγή στο γιατρό και το μαιευτήριο οφείλεται στο ότι από πρακτικής απόψεως (λόγο μαγαζιού) δεν μπορώ να φύγω για Αθήνα από τις 14/06 που μπαίνω στο μήνα μου γιατί δεν έχω ποιόν να αφήσω στο πόδι μου. Ενώ στην Άρτα θα φύγω στις 7,00 το πρωι και σε μια ώρα θα είμαι στο μαιευτήριο. Και το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι ότι ο γιατρός που είχα μέχρι τώρα στην Αθήνα τις τελευταίες φορές που τον είδα μου φάνηκε ότι έχει αρχίσει να τα χάνει (μέσα σε ένα τέταρτο με ρώτησε 5 φορές αν κλείσαμε ημερομηνία για την καισαρική).

Εσύ όλα καλά? Από ότι κατάλαβα η μεγάλη μέρα είναι την άλλη εβδομάδα? Πότε με το καλό?

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...