Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

βανιλακι κατι θα τρεχει και δεν εχουν ερθει ακομα..

σιγουρα εχεις δωσει σωστα στοιχεια?

το μαξιλαρι δεν το επλυνα ακομα, αλλα λεω να το βαλω στην μπανιερα με νερακι και παιδικο απορρυπαντικο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασικά παρατήρησα ότι στην οδό μου δεν αναγράφεται ο αριθμός, μπήκα και το διόρθωσα εκ των υστέρων βέβαια,,,ενημέρωσα κ τον πωλητή κ οψόμεθα.

Κι εγώ έλεγα να το βάλω στην μπανιέρα με προδέρμ,,, αλλά είπα να σε ρωτήσω μπας κ προλάβω ενδεχόμενη ζημιά

Άντε κυρία μου που χαζεύεις στο διαδίκτυο,,βάλε για πλύση το μαξιλάρι:tongue::tongue::tongue: να χαράξουμε κι εμείς την πορεία μας:tongue::tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

μπορει να φταιει και αυτο, μακαρι να ερθουν συντομα και οι δικες σου!!!

σημερα εχω κανει δουλειες στο σπιτι, σκουπισμα, ξεσκονισμα, σεντονια.. και κουραστικα!

μπορει να το πλυνω το απογευματακι..

περιμενε μην τα χαλασουμε και τα δυο! να πλυνω εγω πρωτα..

Όποια πλύνει πρώτη στέλνει μήνυμα αμέσως;)

Maraki σήμερα ξύπνησα και τα δάκτυλα και των δυο μου χεριών ήταν ολόπρηστα,, σημαίνει κάτι αυτό????? Δυσκολεύομαι φαντάσου να τα κλείσω και να τα κάνω γροθιά!

"cogito,ergo sum"

βανιλακι, το εβαλα στην μπανιερα, ρουφηξε ολο το νερο και εγινε τουμπανακι!!

μου ερχεται να στο βαλω φωτο να το δεις! εχει πολυ πλακα χαχαχαχα!!!!!

το εχω αφησει να μουλιασει και μετα βλεπουμε για το ξεβγαλμα!!!!!

πρηστηκαν τα χερακια σου ε?

λογικο ειναι και εμενα εχουν πρηστει τα ποδια μου λιγο..

μην τρομαζεις, βγαλε δακτυλιδια και μην τρως αλατι, κανει κατακρατηση..

Διαφημίσεις

Τσα ! Ηρθα κ γω !!!

ΕΙχα επισκεψεις παλι ! νωριτερα ηρθς ο μπαμπας μου κ μετα απο λιγο η ξαδερφη μου !!!

μαριω μου με επαιρνες...κ το ειχα στο αθορυβο...κλαψ κλαψ...δλδ παντα στο αθορυβο το εχω....χαχχααχ!!!!!!

Λοιπον μη μιλατε για πρηξιματα !

τα ποδια μου μεχρι προχτες ηταν μεν πρισμενα αλλα εμπαιναν σε πεδιλακια !!!!

Χτες ουτε κ σε αυτα !!!

ξερετε πως εσκασα μυτη στο γιατρο κ σε ολες τις εξωτερικες δουλειες ??? με τις παντοφλες του τζαμπο παρακαλω! αυτες που φοραω μεσα στο σπιτι !!! ω ναι !!!!!

δεν μπαινει τιποτα ουτε για αστειο !!!!!!!!!!!!!! τραγικη η κατασταση !!!!!

ξερετε πως εσκασα μυτη στο γιατρο κ σε ολες τις εξωτερικες δουλειες ??? με τις παντοφλες του τζαμπο παρακαλω! αυτες που φοραω μεσα στο σπιτι !!! ω ναι !!!!!

δεν μπαινει τιποτα ουτε για αστειο !!!!!!!!!!!!!! τραγικη η κατασταση !!!!!

:tongue::tongue::tongue: και καλα εκανες!!!!!!!!!

Κι ομως ειμαι ακομα εδώωωωω, και αυτη τη μέραααααα.....

Υποφερω απο τη ζέστη κορίτσια! ουφ:rolleyes:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Βιργινακι μου εγω θα βγω τωρα να παω να παρω καμια παντοφλα, δεν μου κανουν τα περσινα μου παπουτσια, δηλαδη μπαινουν αλλα μετα απο λιγη ωρα με σφιγγουν!

Βανιλακι ενταξει το μαξιλαρι, το ξεγβαλα καλα οσο μπορουσα, το ακουμπησα πανω στην βρυση για να στραγγιξει και μετα το εβγαλα εξω... αντε τωρα να στεγνωσει!!!!

Κατερινακι μου ακομα εδω ετσι? καλα αυτο με την ζεστη δεν παλευεται.. ευτυχως που θα γεννησουμε μεχρι να πιασει καλα-καλα!!

Βρε κοριτσια τι θα γινει, μπηκε ο ιουνιος και δεν εχει γεννησει ακομα καμια!!!!!!!!!!

τι μανουλες ιουνιου ειμαστε?

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επιτέλους τα κατάφερα να τελειώσω με τη μετακόμιση του μαγαζιού, να τακτοποιηθώ (μένουν κάτι λεπτομέρειες) και να μαι πάλι στην παρεούλα σας.

Από μια γρήγορη ματιά που έριξα βλέπω ότι όλες τα φορτία μας τα κουβαλάμε ακόμη.

Εμάς τα νέα μας είναι τα εξής : Καταρχήν άλλαξα γιατρό, μαιευτήριο και κυρίως πόλη όπου θα γεννήσω (παρακαλώ τη μαμά Μαρία να αλλάξει το πινακάκι) μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ στην Άρτα με μια τέλεια (τουλάχιστον από την πρώτη εντύπωση) γιατρό.

Όσον αφορά το bebe τελευταία φορά που το είδα ήταν στις 31w + 4d ,ζύγιζε 1750 gr

και ήταν η πρώτη φορά που το είδα σε τρισδιάστατο υπέρηχο. Απίστευτο θέαμα!!!!!

Κατά τα άλλα είναι πολύ ζωηρός (ειδικά όταν ακούει τα αδέρφια του ή όταν τα μικρά χαιδεύουν την κοιλιά μου και του μιλάνε φτιάχνει τον κακό χαμό) και παντελώς αδιάφορος με τον μπαμπά του!!!!!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

καλησπερα κουκλιτσες χαθηκα λιγο αλλα τρεχω με τα τελευταια πραγματα του μπεμπη και του δωματιου που μεσα στην εβδομαδα που μας ερχεται θα θελα να ειναι ετοιμα!

εσεις τι κανετε τι νεα!εχω χασει επεισοδια ε;;;

εμεις πηγαμε προχτες στο γιατρο μας βρηκε πολυ καλα δοξα το θεο και ειμαστε 2461γρ.παμε για φυσιολογικο τοκετο ειμαστε με το κεφαλακι κατω αλλα πιστευω θα εργησουμε να βγουμε γιατι μολις πριν 6 μερες αρχισα να νιωθω πονους περιοδου και πολυ μικρα πετρωματακια στην κοιλια!βεβαια δεν ξερω κι ολας πρωταρα ειμαι αλλα θα δειξει!ηαληθεια ειναι οτι ανυπομωνω παααααααααααααααααρα πολυ!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλησπέρα κορίτσια!

Χάθηκα για λίγο πάλι! Είμαστε όλες καλά;

Mamatopolina καλώς ξανάρθες στην παρέα μας! Σου έτυχε και μετακόμιση,ε; Φαντάζομαι κούραση!

Bloublou μου σου εύχομαι όλα καλά για αύριο! Αχ, τέτοια ώρα θα κρατάς τη μικρή bloublou σου στην αγκαλιά σου; Ευτυχία! Χαιρετίσματα στον Αυγουστάτο, αν, τελικά, είναι και αυτός εκεί!

Μινούλα, με είχες ρωτήσει για τον παιδίατρο. Δεν μένω Αθήνα και δεν ξέρω να σου συστήσω κάποιον.

virgi, τι τέλειο αυτό το 10! Με το καλό!

katerina_s, κι εμένα έχει αρχίσει να με πειράζει η ζέστη, ενώ ποτέ σχεδόν δε με ενοχλούσε...για το λόγο αυτό μου αρέσει η δροσιά και η μυρωδιά της βροχής και του βρεγμένου χώματος...Όσο για το τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε με τα δύο μωράκια...ουδέν σχόλιο. :rolleyes: Α έχουμε και άλλο ένα κοινό: κι εμένα για ένα χρόνο αποκοιμιόταν μόνο με την κουκουβάγια στη βελανιδιά, χιχιχιχι

Σήμερα πήγα στο γιατρό. Μου είπε ότι υπολογίζει να γεννήσω σε δύο εβδομάδες... Καμία άλλη μανούλα για μέσα Ιουνίου;;;; Ο μικρούλης είχε ταχυκαρδίες, αλλά μου είπε να μην ανησυχώ. Εγώ βέβαια ανησυχώ....Από βάρος και ύψος είναι καλά. Είναι 3 κιλάκια.

Κοριτσάκια αυτά για την ώρα, δεν γράφω άλλο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη, να νιώθετε όλες όσο το δυνατό καλύτερα. Πολλά φιλάκια στα μωράκια σας!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...