Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

MARIA ELPIDA lipamai para poly diavasa ta nea sou.emeis eimaste edo pantos gia oti xreiasteis.

to testaki to kana kai go alla mou bgazei oti to proto moy paidi eprepe na nai koritsi kai oti tora eimai se agori. to 99% akrives mou arese.

tora apo tis anagoules kai tous emetous eimai ena mavro xali kai exo na frontiso kai ena moro.

\

φανη μου, σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια..

να'ξερες μονο τι παρηγορια βρισκω απο τα γλυκα σας λογια και ας μην γνωριζομαστε...

σε καταλαβαινω απολυτα με τις αναγουλες σου, περναω τα ιδια..

ευτυχως που το μωρουλι σου ειναι λιγο μικρο ακομα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

FANI υπομονή. Σε καταλαβαίνω. Πάλι καλά που ειναι μικρούλι και δεν τρέχεις και από πίσω του σαν και εμένα!!!Μπουσούλισε??

οχι μόνο μπουσουλάει αλλά σηκώνεται κι ΄ολας και τις τελευταίες μέρες ξυπνάει μες την νύχτα και τραγουδάει.θέλει αγκαλίτσες και παιχνιδάκια το ποντικάκι μου καταλαβες τι περνάω;;;;

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

\

φανη μου, σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια..

να'ξερες μονο τι παρηγορια βρισκω απο τα γλυκα σας λογια και ας μην γνωριζομαστε...

σε καταλαβαινω απολυτα με τις αναγουλες σου, περναω τα ιδια..

ευτυχως που το μωρουλι σου ειναι λιγο μικρο ακομα...

δεν υπάρχει λόγος για ευχαριστω απλά λίγο πολύ όλες έχουμε περάσει παρόμοιες άσχημες καταστάσεις και πίστεψέ με σε καταλαβαίνω.

σου στέλνω ζεστές αγκαλίτσες και μάκια

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Καλημερα κοριτσακια !!!!!

Καλη εβδομαδα να εχουμε !

Ειμαι ξυπνια απο τις 5...γκρρρρρρρρρρ.....!!!!!

Περασα μια σχεδον χαλια Κυριακη !!!!

Οτι ετρωγα ...εβγαινε !!!!

Ειμαι ετσι 4 μερες τωρα...κουραστηκα.....το μονο που με παρηγορει ειναι οτι ετσι καταλαβαινω ...πως κατι παει καλα εκει κατω ! Τουλαχιστον δινει ετσι σημα το μπεμπε !

Χμ..για να δουμε !!!!

Διαφημίσεις

ONOMA…………..HM/NIA Τ.Π........Π.Η.Τ......ΑΥΧΕΝΙΚΗ…ΦΥΛΟ

1. titina (Χριστινα)…..27/8/2010......3/6/2011….24/11/2010......ΑΓΟΡΙ?

2. bloublou……………….30/8/2010......5/6/2011....29/11/2010......

3. Katerina_s………......1/9/2010……..8/6/2011....1/12/2010

4. SPORIDIO………………4/9/2010…….11/6/2011……29/11/2010......

5. doratz…………………….7/9/2010……12/6/2011……8/12/2010

6. aspegoula………………5/9/2010…….13/6/2011……30/11/2010

7. Εua_......................4/9/2010....14/6/2011....1/12/2010

8.Gina_cfu…………….....6/9/2010………14/6/2011……30/11/2010

9. tzo28…………………....8/9/2010......16/6/2011 ....29/11/2010......

10. virgi…………………....13/9/2010.....22/6/2011.....11/12/2010

11. aggeliki83............13/9/2010.....24/6/2011.....10/12/2010

12. μινουλα……….……...16/9/2010....23/6/2011.....??????????

12. liana………………..…..19/9/2010....26/6/2011.....??????????

14. maria-elpida..........21/9/2010...28/6/2011.....9/12/2010(τροφοβλαστη)

15. kampoy………………..22/9/2010……29/6/2011……?????????

16.Marilou85-Διδυμα..23/9/2010.....30/6/2011.....??????????

17. titina37………......….24/9/2010....30/6/2011.....17/12/2010

18. pani10……………......?????????.....????? ????......??????????

19. Fani……………….......?????????......?????? ???......??????????

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια κ καλη επιτυχια στις σημερινες αυχενικουλες μας....bloublou, tzo28,doratz....περιμενουμε με αγωνια τα νεα σας!!!!!:tongue:

Ειπα να το κανουμε το πινακακι μας πιο χρωματιστο...αν μας λενε αγορακι...το κανουμε μπλε, κι αν μας λενε κοριτσακι...τα ροζιζουμε τα γραμματακια!!!!:P

Καλημερούδια κοριτσάκια μου τι κάνετε;

Υπομονή με τις αναγούλες και τον εμετό, λίγες μέρες έμειναν ακόμα και ιθα αρχίσετε να νιώθετε πολύ καλύτερα, το βλέπω ήδη σε εμένα, γι' αυτό τό λέω, νιώθω πιο ξεκούραστει παρόλο που δεν σταματάω όλη μέρα.

Χθεσ στολίσαμε και το δένδρο, ο μικρός ήταν πολύ ενθουσιασμένος αλλά το πρωί ξύπνησε με πονόλαιμο, ελπίζω να την περάσουμε έτσι, θα δούμε.

Έχω αγωνία για την σημερινή μέρα, της 3.00 το μεσημέρι θα παώ, η πρώτη που θα μάθουμε νέα της είναι η Τζο28, αναμένουμε.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΦΑΝΙ θέλουνε και τα μικρούλια την αγκαλιά τους, είναι και σε δύσκολη ηλικία, όλα θα περάσουν, και ο δικός μου το πρωί ξύπνησε κακόκεφος και δεν ξεκόλλαγε απο την αγκαλιά μου, την και αν είναι μεγαλύτερος. θέλουν την μανούλα τους.

dYU4p3.png

Καλημερα εγκυουλες μου καλες κ πανεμορφες!!!!

Ξεκουραση καλουλες μου...πρεπει να προσεχουμε πααααρα πολυ, ιδιως μεχρι να περασει αυτο το τριμηνο, αντε λιγο μας εμεινε ακομα!!!!

Και σημερα ειμαστε full αυχενικες!!!Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Περιμενουμε με αγωνια τα νεακια σας καλουλες μου bloublou,SPORIDIO κ tzo28...θελουμε με καθε λεπτομερεια....

και αυριο παλι πολλες αυχενικουλες!!!aspegoula κ Τζινακι....κ μεθαυριο επισης...

Ειναι μια γεματη εβδομαδα με τελειες αυχενικες σε ολες μας μας ευχομαι...

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Καλημερα και απο εμενα!

Καλη επιτυχια για τις αυχενικες σημερα!

Εμεις σημερα πεταμε στις 6:10 το απογευμα για αθηνα και αυριο 1 η ωρα εχουμε ραντεβου στον γιατρο!

Την Πεμπτη που θα επιστρεψω θα σας πω τα νεα μου!Φιλακια!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!

πως ειστε?

εγω καλα ειμαι, ξυπνησα και ειχα τα συνηθισμενα...

τωρα καθομαι χαλαρα στον καναπε μου!

bloublou, SPORIDIO, tzo28 καλα αποτελεσματα να εχετε γλυκες μου και θελουμε καθε λεπτομερεια!!!!

αντε και να χρωματιζουμε το πινακακι.

βρε κοριστια ειναι σιγουρο το φυλο με την αυχενικη? φαινεται??

Α! να πω και κατι αλλο, σιγουρα θα μας περασουν τα συμπτωματα μετα το πρωτο τρημηνο? γιατι εχω ακουσει να κρατανε και παραπανω..

τι θα κανουμε παναγια μου?????

Α! εγω μαλλον δεν θα κανω αυχενικη, δεν θα χρειαστει μαλλον μου ειπε ο γιατρος λογω τροφοβλαστη.

καλημερα κοριτσακια!!!

πως ειστε?

εγω καλα ειμαι, ξυπνησα και ειχα τα συνηθισμενα...

τωρα καθομαι χαλαρα στον καναπε μου!

bloublou, SPORIDIO, tzo28 καλα αποτελεσματα να εχετε γλυκες μου και θελουμε καθε λεπτομερεια!!!!

αντε και να χρωματιζουμε το πινακακι.

βρε κοριστια ειναι σιγουρο το φυλο με την αυχενικη? φαινεται??

Α! να πω και κατι αλλο, σιγουρα θα μας περασουν τα συμπτωματα μετα το πρωτο τρημηνο? γιατι εχω ακουσει να κρατανε και παραπανω..

τι θα κανουμε παναγια μου?????

Α! εγω μαλλον δεν θα κανω αυχενικη, δεν θα χρειαστει μαλλον μου ειπε ο γιατρος λογω τροφοβλαστη.

Καλή μου μαρία συνήθως υποχωρούν. Σε περιπτώσεις όμως έντονων συμπτωμάτων (μιλάμε για να κάνεις εμετο κάθετι που τρως) ίσως πάρει κανένα μήνα παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση να σκέφτεσαι θετικά!

Οσο για το φύλο..ΟΧΙ δεν είναι σίγουρο. Εμένα μου είχαν πεί 80% κορίτσι και έκανα γιό!!!! Στην κουμπάρα μου γιό και έκανε κόρη!!!

Δευτερομανούλες τι να κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο στα μωρακια μας όπως και πρίν. Θα τους έρθει που θα τους έρθει καραμίδα με το νέο μωράκι, τουλάχιστον ας μην νιώσουν από τώρα ότι η μαμα μοιράζεται!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα! Ευχομαι ολες σημερα να εχουν τα καλυτερα αποτελεσματα απο καρδιας!!!!! Εγω, εχω βαρεθει να καθομαι! Ευτυχως σημερα ουτε καφε υγρα δεν εχω!!!! Εχτες μεχρι το απογευμα ειχα εκκενωσουλες....σουπερ περασαμε! Το απογευμα θα παρω το γιατρο να τον ρωτησω καποια πραγματα για την αποκολληση που δε μου τα διευκρινησε και εχω αποριουλες...Περιμενουμε τα ευχαριστα νεα σας! Φιλάκια!

Υ.Γ. Βρε κοριτσακια μου εχω ενα θεμα...παω φτιαχνω το τικερακι και μετα παω του βαζω χρωματακι, αλλα μετα δε καταλαβαινω πως να το βαζω οπως εσεις. Να φαινεται δηλαδη στο τελος των μηνυματων σας. Please help me!!! Eυχαριστω!!!!!!!:D

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

θα κανεις δεξι κλικ πανω στο τικερ να κανεις αντιγραφη,

μετα θα ερθεις εδω θα πατησεις πινακα ελεγχου πανω αριστερα ειναι θα πας επεξεργασια υπογραφης, θα κανεις επικολληση στο κενο της υπογραφης σου και ματα θα πατησεις αποθηκευση.

ειναι απλο Αγγελικουλα μου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...